παρακαλώ περιμένετε...

παιδιά...μια βοήθεια please....please...please.....

  • fainsta @ 13.09.2010 12:43
    xaroum δεν ξερω απο χαρτες πολλα ........αλλα αυτο που ξερω καλα ειναι οτι πρεπει να συνεχισουμε τη ζωη μας με ή χωρις καποια ατομα. Ακριβως με τον ιδιο τροπο χωρισα κ εγω (αλλα με ειχε και αγκαλια !!!!!!) μετα απο καποιο καιρο καταλαβα οτι ειναι καλυτερα ετσι παρα με καποιον που δεν νιωθει τα ιδια πραγματα με μενα κ που σου συμπεριφερεται με αυτον τον τροπο. υπομονη κ καλη δυναμη!!!!!!!!!!
  • sgouromallousa @ 13.09.2010 13:42
    Ypomoni vre Hanoum...Ksero oti ponas!Alla tha to kseperaseis!!!!Pistepse me!
    Prepei na asxoleitheis me ton eauto sou kai na vreis kapoion na ksexaseis...O erotas me erota pernaei!Esto kai efimero!Mhn skas!
  • GEISHA @ 13.09.2010 20:55
    xanoum καλησπερα και απο εμενα.ηπλιζα οτι θα διαβασω πιο ευχαριστα νεα απο εσενα αλλα δυστυχως δεν υπαρχει καμια αλλαγη.θα σου πω δυο κουβεντες που μου ειχες πει εσυ υπομονη!!!!!!!!! και ψυχραιμια!!!!!!!! ολα θελουν το χρονο τους.επλιζω εσυ να μην χρειαστεις το χρονο που χρειαστηκα εγω............
  • Starface @ 16.09.2010 13:03
    Φυσικά και να ελπίζεις!!! Όπως έχουμε ξαναπει, η αστρολογία είναι, κατά κύριο λόγο, κύκλοι ζωής, όπου ο ένας κλείνει και ένας άλλος ανοίγει, οπότε και στη δική σου την περίπτωση ορισμένες καταστάσεις είχαν περάσει το όριο της αντοχής τους και έπρεπε να τελειώσουν.  
    Μπορεί ο Κρόνος να είναι ακόμα στον 1ο οίκο σου, αλλά ο Δίας είναι μέσα στον 7ο (σχέσεις, συνεργασίες, γάμος), όταν λοιπόν 18 Νοεμβρίου αρχίσει την ορθόδρομη πορεία του, σίγουρα θα έχεις κάτι να ελπίζεις, και ακόμα περισσότερα όταν πάει στον Κριο και στον Ταύρο όπου έχεις Κρόνο, Αφροδίτη και Ήλιο! Μέσα λοιπόν σε όλα τα υπόλοιπα, θα νιώσεις μια γερή δόση αισιοδοξίας και εύνοιας μέσα στο κομμάτι "σχέσεις", θα αναγνωρίσεις ότι καλώς έγιναν κάποια πράγματα όπως έγιναν, και θα αλλάξεις τον τρόπο που βλέπεις τον άλλο και τις σχέσεις σου με αυτόν! 
     
    Βάστα γερά! 

έχουν γενέθλια 251 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...