παρακαλώ περιμένετε...

ΥΔΡΟΧΟΟΣ ΑΝΗΣΥΧΗ..

  • ETOIL @ 18.09.2010 15:44
    Δεν εχεις δωσει τα απαραιτητα στοιχεια, οποτε θα σου μιλησω μονο σε ανθρωπινο επιπεδο.Η ζωη χωρις συμβιβασμους δεν βγαινει, θα ειμασταν ζουγκλα, θα εκανε ο καθενας οτι ηθελε. Μεινε ενα διαστημα μονη, δες τι θες πραγματικα, αλλα να θυμασαι οτι αν πιασει ο καθενας μια ακρη και την τραβαει δεν γινεται προοδος, καλυτερη ειναι η μεση λυση, να ικανοποιουνται ολα τα μελη της σχεσης
  • jules @ 18.09.2010 23:33
    εχεις δικιο etoil ..και προσπαθησα να το εφαρμοσω αυτο που λες. ελπιζω να μου δωσουνε και απο το stardome λιγο τα φωτα τους γιατι περιμενω απαντηση αρκετο καιρο.
  • Starface @ 20.09.2010 08:28
    Με τον Ποσειδώνα σε σύνοδο με τον Ερμή και την Αφροδίτη σου και σε αντίθεση με τη Σελήνη σου είναι αλήθεια ότι βιώνεις κάτι πολύ έξω από τα νερά σου! Καλείσαι να αφήσεις πίσω σου συνήθειες του παρελθόντος, να υποχωρήσεις πολλές φορές στην επικοινωνία σου με τους άλλους, να νιώσεις κενό ανάμεσά σας, να παρασύρεσαι από τα συναισθήματά σου, να κάνεις θυσίες στο όνομα της αγάπης, να εξιδανικεύσεις καταστάσεις και μετά να προσγειωθείς απότομα, να βάλεις σε δεύτερη μοίρα τις δικές σου ανάγκες, να γίνεις πιο ευαίσθητη, κλπ κλπ.  
    Σε καταλαβαίνω απόλυτα. Το διάστημα αυτό θα κρατήσει λίγο ακόμα καθώς η κίνηση του Ποσειδώνα είναι πολύ αργή, και για το λόγο αυτό σου συνιστώ: 
    1. Υπομονή
    2. Απόλαυσε τον ρομαντικό και ανιδιοτελή έρωτα, όσο κι αν σου φαίνεται παράξενο για την καθ'όλα λογική σου φύση 
    3. Μήπως να έγραφες κανένα βιβλίο/μουσική/σενάριο ή κάτι τέτοιο έτσι ώστε να διοχετεύσεις κάπου όλες τις ανησυχίες σου και τη δημιουργικότητα που σου χαρίζει ο Ποσειδώνας; 
    4. Διαλογισμός, γιόγκα και επαφή με τον εσωτερικό σου κόσμο 
    5. Βρες οπωσδήποτε μία προσγειωμένη κολλητή (κάτι σε πολύ Κρόνιο θα έλεγα, Αιγόκερως, άντε το πολύ Παρθένος) και ανάθεσέ της το πολύ σημαντικό καθήκον να σε φέρνει σε επαφή με την σκληρή πραγματικότητα και να σε ενημερώνει για τις κακοτοπιές που εσύ θολωμένη δεν μπορείς να δεις! 
    6. Αν τίποτα από αυτά δε σου ταιριάζει, ερωτεύσου έναν Ποσειδώνιο τύπο (με έντονο Ποσειδώνα ή Ιχθύ) και ζήσε μαζί του λίγη από την δική του τρέλα, φαντασία, υπέρβαση ορίων, γκλάμουρ!!!! 
  • Journey @ 20.09.2010 16:51
    Κάνουμε εκπτώσεις στους παρθένους? ωωω μα φυσικά..

    Fireworks, μια κακιασμένη Κριός να δεις γείωμα που  κάνει.
    Αν με προτιμήσετε δεν θα χάσετε [ παρά μόνο τον μπούσουλα]
    Θα βγείτε καινούριοι και με άλλο μαλλί [ αφού θα σας κάνω να τραβάτε τα μαλλιά σας]
    και βάλε
  • marys1985 @ 21.09.2010 01:37
    se niotho apolyta.to 2008 septembris mou sinebi to xeirotero se 8xroni sxesi,zygos.meta hmoun me enan @@@@ pou elege oti me agapaei,leon gia peripou ena misi xrono.tora enw pernousa teeeeleia me enan ixthy kai ase ayta pou leei min ta ftiakseis me ixthy etsi apla xafnika meta apo 7 mines kai sfodro amoibaio erota kai pathos k ola ta synafh typika xorisame alla eimaste mazi...as ta mi ta sizitas!!perimeno na fygei aytos o atimos planitis poseidonas....
  • jules @ 24.09.2010 10:03
    ευχαριστω πολυ starface!

έχουν γενέθλια 231 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...