παρακαλώ περιμένετε...

Transit Neptune opposition mars και επιστροφή κρόνου

  • Gemini86 @ 02.04.2014 20:04
    Για την επιστροφη κρονου εχουν γραφει τοσα και τοσα στο διαδικτυο.
    μεχρι και η huffington post εχει κειμενο
     
    http://www.huffingtonpost.com/shannon-kaiser/saturn-returns_b_4275974.html
  • libra24 @ 02.04.2014 23:32
    κάποιες πληροφορίες για ποσειδώνα αντίθεση άρη?
  • Stardome* @ 03.04.2014 13:27
    libra24, οι διελεύσεις του Ποσειδώνα είναι δίκοπο μαχαίρι. Ο Ποσειδώνας συμβολίζει ένα κομμάτι των ανθρώπινων ενστίκτων που συνδέονται με την επιθυμία για παραίτηση, για διάλυση των περιορισμών και των ορίων της ύλης, για ψυχική ένωση με το Όλον και με ψυχολογικούς όρους την επιθυμία για επιστροφή στη μήτρα, σ' αυτή τη τέλεια σχέση που κάποιος άλλος (μητέρα) μας τρέφει, μας προστατεύει, μας μεταφέρει. Βέβαια για το μέσο άνθρωπο αυτοί οι ψυχολογικοί όροι δεν έχουν και τεράστια σημασία όμως το αίσθημα που μεταφέρει ο Ποσειδώνας έχει... Μια αίσθηση παραίτησης, μια αίσθηση ότι δεν υπάρχει νόημα και διάθεση να προσπαθήσω να πετύχω κάτι - με άλλα λόγια ματαιότητα και απογοήτευση. Αυτή είναι η μια όψη του Ποσειδώνα. Γιατί υπάρχει και μια δεύτερη. Μετά από ένα διάστημα συνεχούς ματαιότητας, καταπίεσης και συναισθηματισμού υπάρχει ένα τεράστιο περιεχόμενο επιθετικότητας, έντασης και επιθυμιών που πρέπει να εκφραστεί. Έτσι η άλλη όψη αυτής της διέλευσης μιλά για περιόδους μανίας και παράλογης ερωτικής επιθυμίας, για περιόδους που αποζητούμε με ένταση καταστάσεις, ανθρώπους και έρωτες για να μας σώσουν από αυτό το συναίσθημα. Όσο διαρκεί λοιπόν μια διέλευση Ποσειδώνα, θα περάσουμε και από τα δύο στάδια. Και καθώς αυτή η διέλευση μπορεί να κρατήσει μέχρι και 2,5 χρόνια πρέπει να είμαστε προετοιμασμένη για αντιδράσεις από τον εαυτό μας που δεν τις περιμέναμε ποτέ. Να θυμάσαι ότι μια διέλευση εξωκρόνιου πλανήτη από προσωπικό μας πλανήτη θέλει να μας υπενθυμίσει ότι ο έλεγχος που πιστεύουμε ότι έχουμε στη ζωή και τις πράξεις μας είναι μια ψευδαίσθηση, ότι το οικοδόμημα της ταυτότητας δεν είναι σταθερό και ότι αλλάζουμε από δυνάμεις εσωτερικές ή εξωτερικές που δεν μπορούμε να τις προβλέψουμε. Τέλος να αναφέρω ότι ο Άρης είναι ένας πολύ ενεργητικός πλανήτης, είναι το σύμβολο της διεκδίκησης και της μαχητικότητας και της διάθεσης να επιβληθούμε στο περιβάλλον μας με τις πράξεις μας. Οπότε θα πρέπει να αναμένεις ότι οι όποιες εξάρσεις σου θα σχετίζονται με επιθετικότητα ή ότι άνθρωποι που συναντάς ή σχετίζεσαι σ' αυτό το διάστημα θα εκφράζουν ενδεχομένως αυτή την ακραία επιθετικότητα αν εσύ την αρνείσαι. Ελπίζω να σου έδωσα μια μικρή προοπτική στο θέμα του Ποσειδώνα.
  • 777 @ 03.04.2014 14:48
    καλησπερα σας! εχω ακριβως την ιδια διελευση και προσπαθω να καταλαβω πώς ακριβως μεταφραζεται σε σχεση με την ενεργοποιηση των γενεθλιων οψεων ενος χαρτη. γιατι υποθετω οτι απ'τη στιγμη που εχω γενεθλιο τετραγωνο αρη-ποσειδωνα, με τον αρη μου singleton και χωρις να κανει καμια αλλη οψη με αλλο πλανητη, αυτα που περιγραφετε θα τα βιωσω τελειως διαφορετικα απο καποιον που ο αρης του κανει πιο "ευνοικες" γενεθλιες οψεις. σωστα?
  • moisture666 @ 03.04.2014 16:02
    ευχαριστουμε Stardome
  • libra24 @ 03.04.2014 16:03
    ευχαριστώ stardome
  • Infernal @ 04.04.2014 06:56
    "επιθετικότητα αν εσύ την αρνείσαι."


    Stardome μαρεσε που αναφερες τον ορισμο του reversal ! Eιναι κατι που σπανια θα το δεις να γραφεται!
    Κατα 2ρον να προσθεσω οτι η αντιθεση ειναι διαχειρισιμη!

    @777 Υπαρχει διαφορα το πως θα εκλαμβεις εσυ την συγκεκριμενη οψη .Ηδη σε ναταλ οπως μας περιγραφεις εχεις τετραγωνο ποσειδωνα-Αρη.
  • 777 @ 05.04.2014 09:43
    @Infernal  αυτο το αντιλαμβανομαι. προσπαθω να καταλαβω τη διαφορα. υποθετω καποιος με ναταλ ενδιαφερουσα οψη αρη -ποσειδωνα, οταν μαλιστα ειναι η μοναδικη οψη που κανει ο αρης, εχει αναγκαστει να διαχειριστει στο παρελθον ενεργειες που προκυπτουν απ'την παρουσα διελευση, οποτε ειναι καπως εξοικειωμενος. υποθετω επισης οτι αν εχεις ξαναφαει στη μαπα αντιθεσεις του ποσει με προσωπικους σου πλανητες, εχεις αλλη μια εξοικειωση. οποτε ενεργοποιηση της ναταλ οψης, σημαινει ας πουμε κομματια της προσωπικοτητας σου (αν μιλησουμε σε ψυχολογικο επιπεδο) που πρεπει να ξαναδεις? να σημειωσω οτι περα απ'την αντιθεση με τον αρη μου, ταυτοχρονα υπαρχει και το τετραγωνο με τον ναταλ ποσειδωνα μου, που απ'οτι διαβασα ειναι μια απ'τις λεγομενες διελευσεις της κρισης μεσης ηλικιας (ολα τα 'χαμε χαχα). επειδη οταν διαβαζω για ποσειδωνα ολοι μιλανε για μπανανοφλουδες και απογοητευσεις και αυτα που λαμπουν που δεν ειναι χρυσος και τα σχετικα, εχω μια αγωνια, δεδομενου οτι ο αρης μου 10 κυβερναει 6 και παραδοσιακα τον ωροσκοπο μου και ζητηματα 10-6 τα ξανα-χτιζω με παρα, παρα, παρα πολυ κοπο τα τελευταια 2 χρονια, να'ναι καλα ο κρονος στον ωροσκοπο.
    Stardome, ολα τα αρθρα-απαντησεις της τελευταιας περιοδου ειναι εξαιρετικα βοηθητικα

έχουν γενέθλια 251 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...