παρακαλώ περιμένετε...

ΠΟΙΟΣ ΔΙΑΣ?

  • Starface @ 03.10.2010 20:54
    fidel2006, έχουμε όλη την καλή διάθεση να βοηθήσουμε, αλλά πρέπει πρώτα να βάλεις τα στοιχεία σου στο προφίλ σου για να μπορούμε να δούμε τον γενέθλιο χάρτη σου, τους πλανήτες και τις διελεύσεις στους οίκους σου, και μετά να σου πούμε για τα επαγγελματικά σου. Κάτω αρίστερα στο τρίτο κουμπάκι θα εισάγεις ημερομηνια, ώρα και τόπο γέννησης, και μετά εμείς εδώ είμαστε, θα σε περιμένουμε. 
  • Flamberge @ 03.10.2010 23:17
    Μέχρι τότε, εγώ θα ρισκάρω και θα πω ότι είναι ο Δίας του Προκύωνος.
  • RI_KO @ 04.10.2010 00:27
    κι εμείς που έχουμε τα στοιχεία μας,απαντησούλες δε βλεπουμε τόσο καιρότουλάχιστον αν δεν εμφανίζονται τα στοιχεία μου πειτε το μου να το γνωρίζω
  • fidel2006 @ 04.10.2010 00:43
    Οκ εχετε δικιο!!!Τα εβαλα τωρα!!!ΟΠεριμενω βοηθεια!!!Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!!
  • matumaloa @ 04.10.2010 01:20
    tha symfoniso mazi sou ri_ko.. les kai merikoi xartes exoun mia magiki elksi ki alloi ton anthropodioxti (i mipos na po ton stardomedoioxti?).. se diastima 3 eton pou eimai melos exo kanei 3 erotiseis se fasi pou eixa pragmatiko provlima ki oute mia apantisoula tosi da..
  • Starface @ 04.10.2010 01:24
    fidel2006, με τον Κρόνο μέσα στον 6ο οίκο σου μπορώ να πω ότι για τα επόμενα 2-3 χρόνια θα χρειαστεί να πάρεις ορισμένες σοβαρές αποφάσεις πάνω στο θέμα εργασία. Δε λέω ότι όλα θα πάνε άσχημα, αλλά ότι θα πρέπει να αναθεωρήσεις πολλά από τα επαγγελματικά σου "πιστεύω" και να δεις αν όλα αυτά που σχεδίαζες και ακολουθούσες τόσα χρόνια σε ικανοποιούν. Αν δεν σε ικανοποιούν πια και συν τοις άλλοις έχεις να υπομείνεις και τα συναδελφικά μαχαιρώματα και τον ανταγωνισμό, η κούραση και το άγχος σου θα γίνουν εντονότερα και θα θελήσεις να αλλάξεις εργασιακό περιβάλλον ή αντικείμενο ή ακόμα και χώρα εργασίας (?). Αν πάλι η απόφασή σου δε συνιστά αλλαγή περιβάλλοντος, αλλά θέσης, τότε θα βρεθείς σε μία κατάσταση όπου απαιτείται πολλή δουλειά, υπερωρίες, πειθαρχία και επιμονή, με στόχο μία προαγωγή ή μια καλύτερη αμοιβή. Καμία αλλαγή βέβαια δε γίνεται ελαφρά τη καρδία ούτε εν μια νυκτί. Θα χρειαστεί πολύς χρόνος μέχρι να σιγουρευτείς για την απόφασή σου και να ξεκινήσεις την υλοποίησή της, αλλά στο τέλος αυτής της περιόδου (κυρίως σε 2 χρόνια από τώρα) θα νιώθεις πολύ πιο ώριμη και σίγουρη για τις επιλογές σου. Στο ενδιάμεσο αυτές οι αμφιταλαντεύσεις σου ενδέχεται να επηρεάζουν και τις συντροφικές σου σχέσεις, καθώς θα εντείνουν τους φόβους και θα μεγαλώσουν τη συναισθηματική σου απόσταση από τους άλλους. Αλλά, επειδή δεν είναι όλα ή μαύρα ή άσπρα, να ξέρεις ότι από τέλος Γενάρη θα μπει ο Δίας στο 12ο οίκο σου και από αρχές Ιουνίου θα διανύει και τον 1ο: άρα, καινούργια σχέδια και νέες ευκαιρίες τόσο επαγγελματικές όσο και συναισθηματικές θα υπάρξουν, αλλά πάνω απ΄όλα θα μπορέσεις να νιώσεις ξανά αισιοδοξία παρά τις οποιεσδήποτε προκλήσεις. 
     
    Υ.Γ. Με τον Κρόνο στον 6ο, προσθέτουμε άλλη ακομα μία υποχρέωση στην ατζέντα μας: να προσέχουμε την υγεία μας. Άρα, σωστή διατροφή, άσκηση για την μείωση του άγχους, και τσεκαπ είναι οι φύλακες μας! Δε θα σκάσουμε κιόλας για μία παλιο-δουλειά...! 
  • RI_KO @ 04.10.2010 01:41
    matumaloa,θα πρεπει να υπάρχει αστρολογική ερμηνεία γι'αυτό.Μία απο τα ίδια κι εγω...Η πλάκα είναι ότι έχω παρατηρήσει ότι σε άλλοι χρήστες παίρνουν 2-3 απαντήσεις σε κοντινά χρονικά διαστήματα..τι να πεις!(βγαίνει το τιπ περι γκρίνιας..χεχε)
  • matumaloa @ 04.10.2010 14:04
    RI_KO nomizo allo i grinia ki allo mia dikaiologimeni paratirisi -- ego pantos piga ki ekana kai episimos erotisi sto ask the stars.. an den lavo kamia apantisi ki apo ekei tha arxiso pragmatika na fovamai mipos vlepoun sto xarti mou kati toso tromero pou den theloun na ton ermineusoun oute me sfaires!!!
    kata ta alla, kalo mas kouragio..

έχουν γενέθλια 235 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...