παρακαλώ περιμένετε...

Βοήθεια παρακαλώ!!

  • Stardome* @ 04.11.2010 12:28
    akiko, αυτή την περίοδο Ποσειδώνας-Χείρωνας περνούν πάνω από την ακμή του 7ου οίκου σου (οίκος των σχέσεων)... Αυτό πρακτικά σημαίνει απώλεια (πιθανόν πρόσφατα να επήλθε ένα οριστικό τέλος σε μια σημαντική σχέση ή στην προοπτική μιας επανασύνδεσης) ή απογοήτευση (ο άλλος πιθανόν να μην είναι διαθέσιμος κυριολεκτικά ή συναισθηματικά για να είναι μαζί μου) ή μια απόλυτη αίσθηση μοναξιάς (δεν είμαι ικανός/η ν' αγαπηθώ, περνάω απαρατήρητος/η ή αδιάφορος/η απ' αυτόν/η που μ' ενδιαφέρει). Όλο αυτό ντύνεται με τη βοήθεια του Χείρωνα με την αίσθηση ότι είμαι ψυχικά τραυματισμένος/η, πως δεν τίποτα δεν θ' αλλάξει ποτέ στη ζωή μου.
    Θα μπορούσαμε να κάνουμε ολόκληρες συνεδρίες ανάλυσης σχετικά με τις επιπλοκές και τα κίνητρα που κρύβονται πίσω από αυτή τη διέλευση αλλά αυτά καθόλου δεν θα σε βοηθήσουν επί του παρόντος. Για την ώρα πρέπει να κρατήσει στο μυαλό σου πως τουλάχιστον μέχρι και το Γενάρη θα βρίσκεσαι σε κατάσταση εξαιρετικής κυκλοθυμίας και θα νιώθεις μια τεράστια συναισθηματική πείνα που το μυαλό και η καρδιά σου θα σου λένε πως είτε δεν μπορεί κανείς να σου την προσφέρει, είτε πως μόνος ένας μπορεί (αυτός που στο μυαλό σου έχεις εξιδανικεύσει, θες, ποθείς αλλά δεν μπορείς να έχεις).
    Εδώ θα μπορούσε κανείς να μιλήσει για την ευεργετική δράση του Κρόνου που περνά από τον Ήλιο σου αυτή την περίοδο. Σε ένα επίπεδο ο Κρόνος (κυβερνήτης του οίκου των σχέσεων) σου λέει να ωριμάσεις και να εγκαταλείψεις τα όνειρα για ρομαντικές αγάπες και ερωτικά παραμύθια. Οι σχέσεις είναι μια αρένα που πρέπει να πολεμήσεις, να ιδρώσεις και να μοχθήσεις και όχι ένα ροζ συννεφάκι για να περνάς ζαχαρένια την ώρα σου. Σχέσεις σημαίνει "σου δίνω την δυνατότητα να με πληγώσεις με το χειρότερο τρόπο". Όσο πιο γρήγορα κάνεις αυτό το πέρασμα, όσο πιο γρήγορα αποδεχθείς (παρά το νεαρό της ηλικίας σου) πως στον έρωτα δεν υπάρχει μόνο χαρά και ικανοποίηση, τόσο πιο γρήγορα θα συνέλθεις και θα μπορείς να δραστηριοποιηθείς ξανά με διάθεση στον ερωτικό στίβο.
  • akiko @ 04.11.2010 23:15
    Ευχαριστώ πολύ για τη διευκρίνηση...όντως..υπάρχει απογοήτευση και ένα αίσθημα μοναξιάς,πιο έντονο και από τότε που ήμουν χωρίς δεσμό..είχα διαβάσει στα τέλη του '09 οτι το φθινόπωρο του '10 θα είναι καθοριστικό για τις σχέσεις αλλά δεν πίστευα ποτέ οτι θα έφτανε σε τέτοια κατάσταση μια σχέση που είχε τις καλύτερες προοπτικές..εύχομαι από το Ιανουάριο,όπως είπατε κ εσείς, να γίνουν καλύτερα τα πράγματα για όλους μας..Ευχαριστώ πολύ και πάλι για το χρόνο σας.. 

έχουν γενέθλια 225 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...