παρακαλώ περιμένετε...

2ετία στα κάγκελα

  • moisture666 @ 05.05.2014 14:20
    Κοιτά....
    εχεις διελευση κρονου απο τον 7ο άρα ξεσκαρταρει σχεσεις που δεν εχουν θεμέλια γερά.
     
     
    Μαλλον εισαι πρώτων μοιρών ζυγος.
    Ο 4ος οικος σου κοντα στις 15 του καρκίνου;;
     
    Τη ζημιά μαλλον την έκανε η διελευση του κρονου(στις 20 του σκορπιου) στον 7ο οικο που τετραγωνισε τον κυβερνητη πλανητη του 7ου σου(αρη).
    Τωρα σχετικά με τον αγαπημένο σου μπαμπα έχουμε ενεργοποίηση του μεγάλου τριγώνου στο γενεθλιο σου(Αρης-κρονος-ουρανος)πάλι απο τον Κρόνο.
    Κ ισως την Απώλεια του τη δείχνει κ το άγγιγμα του δ.δια απο την ακμη του 4ου.
    Μαλλον ηταν ξαφνικη λογω συμμετοχής...ουρανου γενεθλιου.
    (Εγκεφαλικό ή καρδια)
  • moisture666 @ 05.05.2014 14:22
    Λυπάμαι πολυ για τον μπαμπα κ ευχομαι υγεια για εσάς.
     
     
    Καλο απογευμα
  • katerina423 @ 05.05.2014 15:03
    moist ευχαριστώ για την απάντησή σου.Ειμαι ταύρος της 3ης μοίρας(23/4/73) με ωροσκόπο ζυγό (19η μοίρα) κ ασχετη! κυβερνητης του 7ου μου ειναι η Αφρο στον γενέθλιο τουλαχιστον κ οχι ο αρης εκτος αν μιλας για κατι αλλο κ εγω τα μπερδεψα οσο για τον μπαμπα ηταν γρήγορο αν οχι ξαφνικο κ παλι ευχαριστω πολυ
  • AnnaSam @ 05.05.2014 15:08
    Αγάπη μου...  Τι να πω...Κουράγιο...Να ξέρεις πως ο μπαμπάς σου θα σε κοιτάει από τον ουρανό και πως όλα για κάποιο λόγο γίνονται...Συλληπητήρια!  Όσο για αυτόν που σε πρόδωσε να ξέρεις πως δεν αξίζει να στεναχωριέσαι για έναν άνθρωπο που σου φέρθηκε έτσι όπως σου φέρθηκε.Και πως για να γίνει αυτό,σημαίνει πως αυτός ο άνθρωπος δεν είναι η πραγματική σου αγάπη.Να ξέρεις πως δυστυχώς ο κόσμος γενικά έτσι είναι.Όμως έτσι όπως υπάρχουν κακοί άνθρωποι,έτσι υπάρχουν και καλόκαρδοι!Γενικά στον κόσμο,υπάρχει κάθε καρυδιάς καρύδι.Πρέπει να έχεις μεγάλη ψυχική δύναμη και υπομονή μέχρι να γνωρίσεις ανθρώπους που είναι καλόκαρδοι πραγματικά!
  • katerina423 @ 05.05.2014 17:17
    Anna Sam,ευχαριστώ πολύ για τα γλυκά σου λογια...
  • AnnaSam @ 05.05.2014 17:30
    Παρακαλώ καλή μου... Αν μπορώ να κάνω κάτι να βοηθήσω για να νιώσεις καλύτερα,στείλε μου στο chat.
  • AriesLeo @ 05.05.2014 19:20
    Θερμά συλλυπητήρια...πολύ άσχημο να χάνεις κάποιο δικό σου, ειδικά αν πρόκειται για οικογένεια. Είναι οι άνθρωποι που δε θα μας εγκαταλείψουν ποτέ και θα μας αγαπούν για πάντα.
     
    Όσον αφορά τη σχέση που είχες...το πιθανότερο είναι να στεναχωριέσαι για τα χρόνια που θεωρείς πως πήγαν χαμένα. Όταν το ξεπεράσεις θα κρατήσεις τα μαθήματα που πήρες από τη σχέαη και θα προχωρήσεις σε κάτι καλύτερο..
  • AriesLeo @ 05.05.2014 19:21
    Σχέση*..
  • moisture666 @ 06.05.2014 20:08
    οπως παντα...βιαστικος!
     σε μια καντινα, χθες, μεταξυ καφε κ τσιγαρου κ με το βοηθεια ενος α'ιφον διαβαζοντας στο προφιλ σου την ημερομηνια γεννησης σου οπως κ οτι εχεις ωροσκοπο ζυγο εφτιαξα το γενεθλιο χαρτη σου, κατα λαθος, τοποθετωντας ως ακμη πρωτου οικου τη μοιρα του ηλιου σου(5.47 το πρωι)
     
    σημερα....
     
    ο ουρανος στις 14 κ κατι του κριου.
    οταν αγγιζει ο δ.ουρανος ακμη οικου εχουμε παντα ξαφνικο γεγονος.
    ουρανος----->φυση διασπαστικη, απροβλεπτη,εκρηκτικη.
    αν η ακμη του 7ου οικου ηταν σε αυτη τη μοιρα(14η κριου) θα ειχες γεννηθει μιση ωρα πριν(17.35 αντι για 17.59).
    μηπως μια (σκεψη για) διορθωση...ωρας γεννησης?!
     
    με ωροσκοπο ζυγο ΠΑΛΙ ο κυβερνητης πλανητης του 7ου ειναι ο αρης.
     
    πιστευω ΠΑΛΙ οτι η διελευση κρονου απο την 20η μοιρα του σκορπιου ενεργοποιει το γενεθλιο μεγαλο τριγωνο(αρη- κρονου-ουρανου).
    αρης------>το σημαντικο ΑΛΛΟ μισο
    κρονος------>πατερας
    ουρανος------>ξαφνικη αλλαγη
     
    ο χαρτης που ειχα φτιαξει, κατα λαθος, χθες αποτελει τον ηλιακο σου χαρτη.
    κοιτα εδω, αν θελεις....
    http://www.stardome.gr/library/c79,Γενέθλια_και_Ηλιακή_Α�.html
  • moisture666 @ 06.05.2014 20:17
    ο δ.διας με ωρα γεννησης σου 17.35 κανει συνοδο με ακμη 10ου γενεθλιου οικου.
  • AriesLeo @ 06.05.2014 21:02
    Oo, Τζίζους,
     
    με τρόμαξες κ εμένα moist
    (σε 3 μοίρες ο Ουρανός μου "πιάνει" το... Μεσουράνημα!)
    Αναρωτιέμαι τι άλλο ξαφνικό θα γίνει.
  • katerina423 @ 06.05.2014 21:23
    moist ευχαριστώ πολύ που ασχολήθηκες με την περίπτωσή μου! Η ώρα γεννησης μου ειναι σιγουρα 18:00. Η αιγοκερίνα μαμα εχει γερή μνημη,το ληξιαρχείο τα ιδια λεει. Ο μπαμπάκας μου (13/2/40) εφυγε στις 8/11/13 μια φορτωμένη ασρολογικά περίοδο που εγινε κ για μενα ενα χρονικό σημείο που με διελυσε. Αστρολογια δεν ξέρω καλά,ειμαι ασχετη μωρε αλλα το σιγουρο είναι οτι τα 2 αυτα χρόνια θα τα θυμαμαι για πάντα. Και παλι ευχαριστώ καλο βραδυ
  • Stardome* @ 09.05.2014 15:58
    katerina423, κατ' αρχήν συλλυπητήρια για την απώλεια σου.
     
    Υπάρχουν πολλά που μπορεί κανείς να πει για διελεύσεις που μπορεί να έφεραν το ένα ή το άλλο γεγονός. Και σίγουρα είναι στη φύση μας μετά από δύσκολα διαστήματα να αναζητούμε ελπίδα και μια παρηγοριά ότι κάτι θα πάει καλύτερα. Θα μπορούσα επίσης να σου αραδιάσω μερικές σκέψεις μου για το τι συνέβη και με ποιο τρόπο, αλλά θεωρώ πως η δύναμη της αστρολογίας δεν έγκειται στο να μας εξηγεί γιατί συνέβη ό, τι συνέβη και στο συγκεκριμένο χρόνο (μπορεί να το κάνει, αλλά αυτό δεν είναι το κομβικό). Αντίθετα αυτό που είναι κομβικό είναι ότι μας βοηθά να καταλάβουμε προς τα πού καλούμαστε να πορευθούμε και ποια είναι τα εφόδια μας για αυτό. Σ' αυτά τα εμπόδια θα ήθελα να σταθώ και θεωρώ σημαντικό να σταθείς κι εσύ σε αυτά.
     
    Ο χάρτης σου έχει μια προδιάθεση σε αυτό που στην αστρολογία ονομάζουμε Αφροδίτη (είσαι Ταύρος, που είναι ζώδιο της Αφροδίτης, έχεις Αφροδίτη στο Ταύρο σε θέση κυβερνήτη και έχεις και ωροσκόπο Ζυγό, που είναι το άλλο ζώδιο της Αφροδίτης). Με απλά λόγια ακτινοβολείς έντονα και στις δύο όψεις της Αφροδίτης. Η μια είναι αυτή που φαίνεται από το ζώδιο του Ταύρου και σε κάνει να αγαπάς τη γαλήνη και την ηρεμία πιθανόν, σε στρέφει προς την απόλαυση και την όσο το δυνατόν πιο απλή ζωή. Με απλά λόγια αυτό που είσαι στην ιδανική κατάσταση είναι μάλλον είναι ένας άνθρωπος ήρεμος, που ξέρει να περνά καλά, που του αρέσει να χτίζει και να επιμένει για αυτά που απολαμβάνει, που δεν θέλει να δημιουργεί φασαρίες, εντάσεις και ρήξεις. Η δεύτερη όψη της Αφροδίτης είναι αυτή του ωροσκόπου Ζυγού. Ο πολιτισμός, η δικαιοσύνη, η τήρηση των υποσχέσεων και των λεγόμενων αλλά και η κοινωνικότητα, η φιλία είναι όλα χαρακτηριστικά που λογικά εκτιμάς και κυνηγάς στη ζωή και τις σχέσεις σου. Και είναι πολύ πιθανό να είσαι εξαιρετική σε αυτά και στη τελικά αυτά είναι τα ταλέντα και τα εφόδια σου για να αντιμετωπίσεις τη ζωή. Και είναι πολύ σημαντικά. Όμως, όπως όλα τα εφόδια, κάποια στιγμή έρχονται καταστάσεις που δεν μας αρκούν και έρχονται μάχες και γεγονότα που δεν μπορούμε να τα χρησιμοποιήσουμε. Και τότε είναι που πρέπει να μάθουμε κάτι διαφορετικό. Και αυτό συνέβαινε στη ζωή σου όλο το τελευταίο διάστημα...
     
    Η προδοσία σε μια σημαντική προσωπική σου σχέση σε έχει στιγματίσει. Όμως αναρωτήσου για μια στιγμή γιατί συμβαίνει αυτό; Μήπως γιατί, όπως περιγράψαμε παραπάνω, η φυσική σου προδιάθεση είναι στη δικαιοσύνη και την ειλικρίνεια και την συντήρηση σχέσεων που απολαμβάνεις; Και αν ναι, μπορείς πλέον, μετά από αυτό το πλήγμα που δέχτηκες να αισθάνεσαι σίγουρη σε οποιαδήποτε επόμενη σχέση σου; Στο λέω κι εγώ, το έχω περάσει, το έχω δει να γίνεται. Δεν θα αισθάνεσαι ποτέ πια την ίδια σιγουριά. Αυτό είναι το τίμημα που πληρώνεις, που όλοι πληρώνουμε στη τελική, αν συμπεριφερθούμε έτσι. Οι σχέσεις έχουν και σκοτεινές πλευρές, οι άνθρωποι δεν είναι αυτό που δείχνουν και έχουν μυστικά που κάποια στιγμή θα μας πονέσουν. Θα σταματήσουμε να κάνουμε όμως σχέσεις; Θα κλειστούμε σε ένα δωμάτιο ή στον εαυτό μας και θα απορρίπτουμε κάθε επόμενο άνθρωπο που θέλει να μπει στη ζωή μας; Είναι στα πλαίσια των επιλογών μας μεν, και των δικών σου, όμως δεν μπορούμε να ζήσουμε έτσι. Και εσύ δε μπορείς να ζήσεις έτσι, γιατί, αν πιστέψουμε στην αστρολογία, από τη στιγμή που έχεις ωροσκόπο Ζυγό, είσαι πλασμένη να ρίχνεις γέφυρες, να δημιουργείς σχέσεις, να πιστεύεις στη δικαιοσύνη και την ομορφιά. Δεν είναι σαν παρατάς το δώρο σου, σαν πετάς κάτω τα όπλα σου που με κόπο και διάθεση καλλιεργούσες τόσα χρόνια; Όσο για την απώλεια του πατέρα σου, είναι ένα πέρασμα της ζωής που όλοι περνάμε και είναι πολύ πολύ δύσκολο να έρθουμε σε ειρήνη με αυτό. Πόσο μάλλον εσύ που είσαι Ταύρος και πιστεύεις ότι η ζωή είναι ένα δώρο που απολαμβάνουμε - πως να συμβιβαστείς εσύ με το θάνατο ενός τόσο αγαπημένου προσώπου; Όμως όταν τα δάκρυα καταλαγιάσουν, μήπως τελικό αυτό είναι το μάθημα της απώλειας που πρέπει να πάρεις: ότι η ζωή είναι ωραία και όσο είμαστε εδώ πρέπει να τη ζούμε με όλα τα κακά τα στραβά της, αλλά στη τελική να τη ζούμε στο έπακρο! Εύχομαι να το δεις έτσι, γιατί αυτό είναι το δώρο ενός Ήλιου στο Ταύρο, αυτό είναι που έχεις έρθει εδώ να μάθεις στο καθένα μας. Ότι μπορεί μια μέρα θα πεθάνουμε μεν, αλλά αυτό που έχει σημασία είναι πόσο όμορφα έχουμε καταφέρει να ζήσουμε!
     
    Σου εύχομαι τα καλύτερα από εδώ και στο εξής και περισσότερη συνείδηση για αυτό που είσαι και μπορείς να πετύχεις.
     
  • mini2012 @ 09.05.2014 16:22
    stardome!!!!
  • Infernal @ 09.05.2014 17:22
    Μιλησες ορθα stardome ....
  • katerina423 @ 10.05.2014 15:42
    Stardome,χιλια ευχαριστώ...
    Τι ευχάριστη εκπληξη αυτη η απαντηση.ευστοχα,αληθινά,ανθρώπινα λογια
    κ πάλι ευχαριστώ...

έχουν γενέθλια 237 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...