παρακαλώ περιμένετε...

Ποιός επιρεάζει ποιόν?

  • jalet @ 02.02.2011 21:15
    ο_Ο Mπορείς να μη διαβάζεις+τίποτα απ'όλα αυτά κ να πηγαίνεις όπως σε πηγαίνει η κατάσταση...Πολύ ψυχοφθόρο μου ακούγεται όλο αυτό... Σκέψου πώς θα ενεργούσες εάν δε γνώριζες το ζώδιο του ατόμου που σε ενδιαφέρει(φίλος,σύντροφος,συνεργάτης κλπ). Κάθε σχέση οποιουδήποτε τύπου έχει τα πάνω κ τα κάτω της κ τα αντιμετωπίζεις όταν έρθουν,όχι εκ των προτέρων.. Απλά η άποψή μου. Καλό σου βράδυ!
  • Stardome* @ 03.02.2011 13:55
    Οι προβλέψεις που γράφονται στο Stardome έχουν μια χροιά ψυχαναλυτική και είναι γραμμένες για να μιλάνε απ' ευθείας σ' αυτόν/η που αφορά η κάθε πρόβλεψη. Αυτό με τη μια αποκλείει να διαβάζετε προβλέψεις για το ζώδιο της σχέσης - δεν γράφονται μ' αυτή την προσέγγιση.
    Το αν θα επηρεάσει θετικά ή αρνητικά ο ένας σύντροφος τον άλλο, όπως καταλαβαίνεις, δεν είναι κάτι που απαντάται γενικά. Η επικοινωνία που έχει το κάθε ζευγάρι και σε τι προσβλέπει δεν μπορώ να το ξέρω εγώ ή ο Γιώργος Πανόπουλος όταν γράφουμε τις προβλέψεις. Όμως αν επιτρέπεις να βάλω ένα προβληματισμό για να σκεφτείς πάνω σ' αυτόν: αν η πρόβλεψη ενός από τους δύο είναι δυσκολότερη/συνθετότερη/πιο προβληματική, δεν έχει εκείνος/η το δικαίωμα να θέλει να την αντιμετωπίσει μόνος/η του ή να προστρέξει όταν θέλει αυτός/η σε βοήθεια και να μην τον/την πιέζουμε;
    Με άλλα λόγια, μήπως είναι καλύτερα να στεκόμαστε στη δική μας πρόβλεψη μόνο;

έχουν γενέθλια 231 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...