παρακαλώ περιμένετε...

αναχαιτηση !!!!!sos!!!!!

  • silverrose86 @ 23.03.2011 18:21
    http://www.stardome.gr/tribes/virgo/10311/comments.html
    Διαβασε ενα παλιοτερο ποστ που μπορει να σε βοηθησει καπως.
  • Starface @ 23.03.2011 19:04
    popitsa292, ανάμεσα στον Αιγόκερω και στον Κριό υπάρχουν άλλα δύο ζώδια: ο υδροχόος και οι ιχθύες. Άρα είναι λιγάκι δύσκολο να εμπεριέχονται μέσα σε έναν οίκο 2 ολόκληρα ζώδια και άλλα δύο μισά. Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχεις δώσει, βλέπω ότι η ακμή του 1ου οίκου σου είναι στον Ταύρο, άρα αυτός είναι και ο ωροσκόπος σου. Πριν πούμε περισσότερα, θα ήθελα να ξέρω αν τα στοιχεία που έχεις περάσει είναι τα πραγματικά, έτσι ώστε να μιλάμε πάνω στην ίδια βάση. 
     
    Όπως και να' χει, ένα αναχαιτισμένο ζώδιο του οποίου μάλιστα ο κυβερνήτης δεν κυβερνάει άλλο ζώδιο (π.χ. αν έχεις αναχαιτισμένο Ταύρο, η Αφροδίτη θα εκφραστεί από την ακμή του Ζυγού, καθώς η Αφροδίτη είναι κυβερνήτης Ταύρου και Ζυγού, όμως π.χ. ο Καρκίνος κυβερνάται μόνο από τη Σελήνη), τότε αυτό σημαίνει ότι η ενέργεια αυτού του πλανήτη θα εκφράζεται με έναν περισσότερο εσωτερικό τρόπο, θα υπολειτουργεί ή θα βιώνεται σαν κάτι δύσκολο και ξένο να το χειριστούμε. Επίσης, όσον αφορά τους οίκους, αν έχεις αναχαιτισμένο ζώδιο μέσα σε κάποιον οίκο, τότε θα νιώθεις ότι η εμπειρία σου στα θέματα του οίκου σε βάθος χρόνου, αλλά και η οπτική σου θα αλλάξει τουλάχιστον 2-3 φορές σε μεγάλο βαθμό. 
     
  • popitsa292 @ 23.03.2011 20:30
    Κατ αρχας σας ευχαριστω για την αμεση απαντηση!
    Starface, ενημερωσα το χαρτη με τα δικα μου στοιχεια ωστε να μιλαμε πλεον και οι δυο στην ιδια βαση.Οι ανακριβειες και τα λανθασμενα στοιχεια που σου ειχα δωσει στο προηγουμενο post οφειλονται στο οτι ειχα υπολογισει το χαρτη μου απο ανακριβες μαλλον site.Συμφωνα με τους υπολογισμους του stardome, στον 2 οικο εμπεριεχονται και  ο υδροχοος και οι ιχθυες και στον 8 λεων -παρθενος?
     
    Ειναι αναχαιτισμενος και ο γενεθλιος αρης μου που βρισκεται στον 8 οικο? πως ερμηνευεται αυτο?
     
    θα με ενδιαφερε επισης να μαθω τι σημαινει οτι στον 5 κ6 οικο μου εχω το ζωδιο των διδυμων και στον 11-12 του τοξοτη.οι υποθεσεις που σχετιζονται με τους 2 αυτους οικους να αναμιγνυονται μεταξυ τους..????????
     
     
  • Starface @ 23.03.2011 20:51
    popitsa292, σύμφωνα με τα νέα δεδομένα, έχεις αναχαιτισμένο το ζώδιο των ιχθύων στο 2ο οίκο (άρα ο Ποσειδώνας σου, η δοτικότητά σου, η συμπόνοια σου για τους άλλους θα ψάχνει τρόπους έκφρασης) και το ζώδιο της παρθένου στον 8ο (ο Ερμής θα εκφράζεται από τον 5ο και 6ο που είναι οι Δίδυμοι). Επίσης, έχεις αναχαιτισμένη τη Σελήνη σου στον 2ο οίκο και τον Άρη σου στον 8ο οίκο, με αποτέλεσμα από τη μία η συναισθηματική σου έκφραση και τα ένστικτά σου και από την άλλη ο δυναμισμός και η διεκδικητικότητά σου, να αποτελούν στοιχεία του χαρακτήρα σου που θα τελούν υπό μεγάλη αυτοσυγκράτηση και θα αρχίσουν αργά αργά να εκφράζονται. Αυτό δεν συνιστά κάτι κακό, απλά μιλάμε για διαφορετικούς ρυθμούς έκφρασης. 
    Τώρα, αναφορικά με τον 5ο και 6ο που είναι στους Διδύμους και τον 10ο και 11ο που είναι στον Τοξότη, δεν σημαίνει ότι οι υποθέσεις των οίκων αυτών αναμειγνύονται μεταξύ τους, αλλά μάλλον ότι έχεις την τάση να τα αντιμετωπίζεις εσύ με παρόμοιο τρόπο. 
  • popitsa292 @ 23.03.2011 21:02
    starface, θεωρεις οτι το τετραγωνο ηλιου -ποσειδωνα και αφροδιτης -ποσειδωνα δημιουργει προσθετα εμποδια στην συναισθηματικη μου εκφραση? συμφωνω απολυτα με τις διαπιστωσεις σου αλλα τις απεδιδα στον ωροσκοπο αιγοκερω ...
    οπως επισης και το γεγονος οτι δε διεκδικω πραγματα το απεδιδα αφενος στην ιδιοσυγκρασια του ζυγου και αφετερου στην ελειψη οψεων του ηλιου μου ...
     
    ποτε αρχιζουν τα στοιχεια αυτα που ανεφερες να ενεργοποιουνται? ποιες διελευσεις τα επηρεαζουν?
     
  • popitsa292 @ 23.03.2011 21:03
    και παλι σε ευχαριστω για το χρονο που με αφιερωσες!!!
     

έχουν γενέθλια 237 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...