παρακαλώ περιμένετε...

Αντίθεση

  • Starfemina @ 07.04.2011 21:10
    Πρώτα απ'όλα, με τον Ποσειδώνα σε αντίθεση με τον Άρη σου, ίσως να νιώθεις κάπως πιο αποδυναμωμένη και πεσμένη ενεργειακά αυτό το διάστημα. Ο Ποσειδώνας δεν σε βοηθάει να κατακτήσεις τους στόχους σου με επιτυχία, είτε γιατί στερεί την ανταγωνιστικότητα και την θέληση σου, είτε γιατί οι στόχοι αυτοί δεν είναι ξεκάθαροι στο μυαλό σου. Γενικά με τον αυτή την όψη μπαίνεις σε μια διαδικασία σύγχυσης όπου δεν μπορείς να διακρίνεις τι είναι πραγματικά αυτό που θέλεις και τι όχι και με ποιό τρόπο θα πας εκεί έξω να το διεκδικήσεις. 
    Επιπλέον, η αντίθεση του με τη Σελήνη σου προξενεί έντονη κυκλοθυμία, ευαισθησία ως προς τα ερεθίσματα που δέχεσαι από το περιβάλλον σου καθώς και μια αίσθηση ότι δε μπορείς να ανταπεξέλθεις στις υποχρεώσεις της καθημερινότητας και οτιδήποτε έχει να κάνει με πρακτικά ζητήματα. Αντιθέτως, υπάρχει η τάση να θέλεις να αποδράσεις από όλα αυτά και ψάχνεις απεγνωσμένα για διεξόδους (ποτό, φαγητό, τέχνη συνδέονται με τέτοιου είδους όψεις). Επίσης, πρόκειται για μια περίοδο που βάζεις σε πρώτη προτεραιότητα τις ανάγκες των οικείων σου και βάζεις τον εαυτό σου σε δεύτερη μοίρα. Δεν αποκλείεται να πέσεις στην παγίδα του να εξιδανικεύσεις καταστάσεις και πρόσωπα με αποτέλεσμα να καταλήξεις απογοητευμένη όταν όλα αυτά δεν θα έχουν την έκβαση που περίμενες και τελικά διέψευσαν τις προσδοκίες σου. Ο Ποσειδώνας θέλει να μας μάθει να αφηνόμαστε και να θυσιαζόμαστε για κάτι ανώτερο από εμάς έστω και αν χρειαστεί να υποφέρουμε και να βιώνουμε την απώλεια. Γενικώς, με τις διελεύσεις αυτές πρέπει να είμαστε αρκετά προσεκτικοί πριν παραδωθούμε απόλυτα σε κάτι που θεωρούμε ότι είναι ασφαλές αφού τα πράγματα δεν είναι πάντα ακριβώς όπως φαίνονται.
  • ice @ 08.04.2011 00:01
    o Ποσειδωνας ειναι σαν τον Πανταζη οταν λεει "βασανιστειτεεεε......" Τον ειχα στο ζωδιο τοσα χρονια,,,,,, τωρα θα τον εχω στον 5ο γεννεθλιο.... και καταληγω στην ερωτηση μιας που ειμαι και φιλοξενουμενη σε ξενο ποστ: η συνοδος με την δικη μου Σεληνη ειναι τυπου θετική? οποτε ρωταω για ποσειδωνα φοβαμαι.....
  • oliak @ 08.04.2011 00:12
    ice
  • krystaleni @ 08.04.2011 07:44
    Starfemina ευχαριστώ πολύ πολύ!!!!!!!!!!!!

έχουν γενέθλια 250 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...