παρακαλώ περιμένετε...

Δίας στον ωροσκόπο..

  • Starface @ 13.04.2011 14:28
    Pisces1112, μην ανησυχείς κάτι θα γίνει και για σένα. Άλλωστε ο Δίας δεν έχει μπει ακόμα στον 1ο οίκο σου, είναι μία ανάσα πριν... Και μάλιστα επειδή ο γενέθλιος Δίας σου είναι στον Αιγόκερω σε σύνοδο με το Μεσουράνημά σου, τότε να περιμένεις εξελίξεις σε επαγγελματικά ζητήματα, νέες συνεργασίες, μία σχέση με σοβαρές προοπτικές ή μία πρόταση από το εξωτερικό. Αλλά και όταν θα είναι στον Ταύρο θα σε επηρεάζει καθώς το μεγαλύτερο μέρος του 1ου οίκου σου το έχεις στον Ταύρο, και μάλιστα μέσα στη χρονιά Ιούνιος 2011-Ιούνιος 2012, θα κάνει και αντίθεση με γενέθλιο Πλούτωνα, Κρόνο και Άρη. Οπότε, τα καλύτερα έπονται... 
     
    (Μην τα περιμένεις όλα αυτά μαζί ούτε τον Άγιο Βασίλη να πέσει από την καμινάδα με τα δώρα. Αν μέχρι τώρα οι επιλογές σου δεν σε κάλυπταν, ο Δίας θα σε βοηθήσει να αποκοπείς από συνήθειες του παρελθόντος, κι αν αυτό πονάει θα είναι για καλό... Αλλά μην ξεχνάς: συν Αθηνά και χείρα κίνει... )
  • vicky23 @ 13.04.2011 19:44
    pisces τι αλλο θες??? αχ εχω κ εγω δια στον αιγοκερω αλλα με τριγωνο μεσουρανημα!! τι σημαινει αυτο??? πιο καλο? αλλα τον εχω στο 2 οικο. θα αυξηθουν τα οικονομικα μου??
  • pisces1112 @ 13.04.2011 20:30
    Ευχαριστώ Starface...Δε μπορείς να φανταστείς πόσο σε ευχαριστώ... Είμαι στην Κοπεγχάγη! Αν σε βγάλει ο δρόμος σου (...!!!!) χρωστάω κέρασμα! μου φτιαξες τη διάθεση!!!

έχουν γενέθλια 235 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...