παρακαλώ περιμένετε...

ερώτηση για ηλιακή επιστροφή

  • Stardome* @ 21.08.2011 13:32
    hermitage, πρώτ' απ' όλα να ξεκαθαρίσουμε ότι η Ηλιακή επιστροφή είναι μια τεχνική που δεν στέκεται μόνη της. Πρέπει να συνδυαστεί με τον γενέθλιο χάρτη απαραίτητα. Πάντως για να σου δώσω μερικές γενικές κατευθύνσεις σε σχέση με τις ερωτήσεις σου.
    1. Ο Ωροσκόπος της Ηλιακής επιστροφής σου δείχνει αφενός τις ποιότητες που καλείσαι να αναπτύξεις για να ανταπεξέλθεις στη γενέθλια χρονιά σου. Έτσι με ωροσκόπο Ταύρο θα μπορούσαν να είναι μερικές από τις ακόλουθες: υπομονή, πείσμα, ρεαλισμός, εγωισμός, σταθερότητα, ηδονισμός, ανάγκη να οικοδομήσεις για το μέλλον.....
    2. Είναι πολύ σημαντικός ο οίκος του γενέθλιου χάρτη στον οποίο βρίσκεται ο ωροσκόπος της Ηλιακής επιστροφής. Σ' αυτό τον οίκο θα έχεις την περισσότερη δράση όλη τη χρονιά, αυτός είναι που ζητά την προσοχή σου.
    3. Η Σελήνη στον 7ο οίκο της ηλιακής επιστροφής θα μπορούσε να συμβολίζει τόσο την ανάγκη για εξάρτηση από τις υπάρχουσες προσωπικές σου σχέσεις (προσωπικές και επαγγελματικές) αλλά ταυτόχρονα και τη μεγάλη κυκλοθυμία που θα αντιμετωπίσεις όλη τη χρονιά σ' αυτές. Αν υπάρχουν αντίστοιχα δυνατές διελεύσεις από τον 7ο οίκο του γενέθλιου χάρτη θα μπορούσε να είναι ένδειξη μιας νέας σχέσης ή συνεργασίας.

έχουν γενέθλια 237 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...