παρακαλώ περιμένετε...

Ερώτηση Ωριαίας προς Stargazer

  • Stargazer @ 27.11.2011 20:33
    cheyenne, γενικά το θέτεις το ερώτημα ή υπάρχει κάτι που σε ανησυχεί;
  • Journey @ 27.11.2011 20:57
    Stargazer, αν και υπάρχουν αλλαγές εσύ είσαι εδώ !!

    Πυροτεχνήματα , woooohoo και χαμογελάκια : ) : ) : )
     

    * cheyenne, δεν πρόκειται να παρέμβω στην ωριαία σου αλλά ρίχοντας μία ματιά θα υπογραμμίσω την ύπαρξη του Άρεως καθώς φαίνεται να απασχολεί  ιδιατέρως τον 2ο σου αλλά και η ίδια η ωριαία είναι  σε ώρα Άρεως.

    Επίσης, οι πρώτες μοίρες δεν μας μιλάνε μόνο για μία νέα απαρχή καταστάσεων αλλά και σε τι  και πως επιτελέσθει  ολοκληρωση.

    Επίσης, δεν  έχω καταλάβει αν η δουλειά είναι δικιά σου ή αν είσαι  εργοδοτούμενη ή συνέταιρος.
     
  • cheyenne @ 27.11.2011 21:26
    Το ερώτημα το θέτω διότι είναι κάτι που με απασχολεί. Έπιασα κάποια δουλειά πριν από λίγο καιρό και θα ήθελα να ξέρω πως θα εξελιχθεί. Δεν είναι γενική ερώτηση. Journey είμαι εργοδοτούμενη.
  • Stargazer @ 27.11.2011 21:45
    cheyenne, το πώς θα εξελιχθεί δεν λέει πολλά πράγματα. Πρέπει να γίνεις συγκεκριμένη, για να ψάξουμε τους σωστούς σημειοδότες.Για ποιο λόγο ρωτάς; Π.χ.
     
    Είναι καταπληκτική αυτή η δουλειά και δεν θέλω με τίποτα να τη χάσω;
    Δεν μου πολυαρέσει, αλλά τι να κάνω, ζούμε σε δύσκολες εποχές, πρέπει να μείνω;
    Μου αρέσει η δουλειά, αλλά υποψιάζομαι ότι υπάρχει ένα αρνητικό κλίμα εναντίον μου;
    Δεν μου αρέσει καθόλου, αλλά έχω ανάγκη τα λεφτά;
     
    Έχουμε δηλαδή κάποιο πρόβλημα, κάποια ανησυχία; Αν όχι, τότε είναι γενική η ερώτηση.
  • cheyenne @ 27.11.2011 21:50
    Ας γίνω λοιπόν πιο συγκεκριμένη. Είναι σε γενικές γραμμές μια καλή δουλειά, και στις εποχές που ζούμε και από οικονομική άποψη είναι ικανοποιητικά. Αν και δεν είναι άμεσα αυτό πού έψαχνα καθώς δεν έχει να κάνει με το αντικείμενο των σπουδών μου, προς το παρόν είναι κάτι που θέλω να κρατήσω. Προς το παρόν δεν έχει δημιουργηθεί αρνητικό κλίμα εναντίον μου. Η φύση της ερώτησής μου έχει να κάνει πιο πολύ με την απόδοσή μου σε αυτή τη δουλειά. Θα καταφέρω να ανταπεξέλθω στις απαιτήσεις;
  • Stargazer @ 27.11.2011 22:15
    Ωραία, ας πάρουμε πρώτα τα βασικά. Αν θεωρήσουμε τη Σελήνη κενή πορείας (αν και ο Λίλυ στον Τοξότη δεν τη θεωρούσε) τα πράγματα συνεχίζουν ως έχουν, είτε καλά είτε άσχημα, χωρίς αλλαγές προς το παρόν.
     
    Εσύ είσαι Ήλιος και Σελήνη και η δουλειά (αρχικά) 10ος, άρα Αφροδίτη. Ούτε εσύ αγαπάς τη δουλειά σου ούτε η δουλειά σου σε αγαπάει. Κανείς δεν είναι στους τίτλους του άλλου. Καμία σχέση. Ούτε καν βλέπονται, είναι σε ασύνδετα ζώδια. Η Αφροδίτη βέβαια μόλις πέρασε στον Αιγόκερω. Από τον Τοξότη, όχι ότι αγαπούσε τον Ήλιο, είχε όμως κάτι κοινό με Ήλιο και Σελήνη, την αγάπη για τον Δία, που είναι σε σύνοδο με το Μεσουράνημα. Κάτι είναι αυτός ο Δίας, γι'αυτό και ζήτησα να γίνεις πιο συγκεκριμένη.
     
    Το μόνο καλό της αλλαγής είναι ότι η Αφροδίτη πέρασε στην τριπλότητα της Σελήνης. Θα προτιμούσα να είχε καλύτερη σχέση με τον Ήλιο, παρά με τη Σελήνη, αλλά κάτι είναι κι αυτό. Βέβαια, η Αφροδίτη πλέον αρχίζει να δείχνει προτίμηση σε Κρόνο στους αντιπάλους σου, και δεν θα το θέλαμε αυτό.
     
    Τα οικονομικά σου είναι ένα θέμα, όπως είπε κι η Journey. Από τη μία είναι ο Άρης πάνω στην ακμή του 2ου, από την άλλη ο κυβερνήτης του 2ου είναι σε μαύρι χάλι.
  • cheyenne @ 27.11.2011 22:18
    Σε  ευχαριστώ για την απάντηση. Αυτό για τα οικονομικά μήπως θα μπορούσες να το εξηγήσεις λίγο;
  • cheyenne @ 27.11.2011 22:21
    Επίσης αναφέρεις κάτι για το Δία. Τί θα μπορούσε να συμβολίζει σε αυτή την περίπτωση;
  • Stargazer @ 27.11.2011 22:27
    Τα οικονομικά σου δεν φαίνονται καλά από αυτό τον χάρτη. Μήπως έχεις κάποια έξοδα για σπίτι, οικογένεια ή και σπουδές; Αλλά να μην φτιάχνουμε σενάρια, γενικά φαίνεται ότι υπάρχει κάποιο πρόβλημα.
     
     
    Υπάρχουν κάποιοι παράγοντες σε αυτόν τον χάρτη που έχουν ενδιαφέρον. Ο Δίας π.χ. Αν σκεφτούμε ότι μέχρι πρότινος κι η Αφροδίτη ήταν στον Τοξότη, ξαφνικά, όλοι μα όλοι (Ήλιος, Σελήνη, δουλειά) αγαπούσατε τον Δία. Γιατί; Σαν να είχατε έναν κοινό στόχο. Θα μπορούσαμε ίσως - κατά την άποψη της Dunn - να πάρουμε σημειοδότη της δουλειάς τον Δία, που είναι σε σύνοδο με το Μεσουράνημα. Αλλά αυτό θα σήμαινε ότι εσύ είσαι τρελή και παλαβή γι'αυτή τη δουλειά, που δεν φαίνεται από τα λεγόμενά σου. Τότε τι είναι;
     
    Επίσης, η Σελήνη μόλις έφυγε από ένα εξάγωνο με τον Κρόνο. Εδώ τι έχουμε;
  • cheyenne @ 27.11.2011 22:32
    Από άποψη οικονομική δεν έχω ιδιαίτερα σημαντικά έξοδα. Πιο πολύ ανασφάλεια οικονομική έχω. Και τη δουλειά την προτίμησα διότι μου προσέφερε κάτι καλύτερο οικονομικά. Προς το παρόν δεν είμαι φανατισμένη με την δουλειά αυτή καθ'αυτή, αλλά με το γεγονός οτι θέλω πολύ να την κρατήσω λόγω της ανασφάλειας που λέγαμε. Με τρομάζει η ανεργία ειδικά στους καιρούς που ζούμε, αλλά αυτό το βιώνουμε όλοι μας. Μήπως τώρα η Σελήνη που ήταν σε εξάγωνο με τον Κρόνο να συμβολίζει κάτι άλλο που άφησα για να πάρω τη συγκεκριμένη δουλειά; Αυτά τα στοιχεία βοηθάνε στην ερμηνεία του χάρτη;
  • Stargazer @ 27.11.2011 22:37
    Πρόσεχε τότε τα έξοδά σου, γιατί η κατάσταση του Ερμή θα χειροτερεύσει.
     
     
    Μπορεί κάποιος να σε βοήθησε για να πάρεις αυτή τη δουλειά. Κρόνος στο ζώδιο της Αφροδίτης. Τέλος πάντων, δεν έχει σημασία.

έχουν γενέθλια 249 μέλη.

γιορτάζουν οι: Μάρκος, Μαρκέλα

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...