παρακαλώ περιμένετε...

ΚΡΟΝΟΣ

  • Shark @ 01.06.2012 10:24
    Οπως και των Ζυγων : Ρ
  • vasiliki28 @ 01.06.2012 11:29
    Ξέρει κανείς ποιά είναι ακριβώς η διαφορά με το να έχεις κρόνια επιστροφή και με το να έχεις τον Κρόνο στο ζώδιο σου? Ποιό είναι πιο δύσκολό? Για την Κρόνια επιστροφή ξέρω πανω κάτω γιατί την βιώνω...όταν περνάει στο ζώδιο όμως???
  • Stardome* @ 01.06.2012 13:25
    astrofun, η διέλευση του Κρόνου από το ζώδιο μας, δηλαδή από το ζώδιο που βρίσκεται ο Ήλιος μας, είναι μια περίοδος περίπου δύο χρόνων που αποκρυσταλλώνεται σε μεγάλο βαθμό η προσωπικότητα μας. Τα χαρακτηριστικά του εαυτού μας που παγιώνονται αυτή την περίοδο μας συντροφεύουν για αρκετά χρόνια και πάνω σ' αυτά θεμελιώνουμε όλες τις μετέπειτα προσπάθειες μας.
    Όμως ποιο τρόπο έχουμε για να παγιώσουμε την προσωπικότητα μας; Πρώτον επιλέγοντας τα πρόσωπα του κοινωνικού μας κύκλου, δεύτερον με την επιλογή κοινωνικών ρόλων (επάγγελμα, οικογένεια, ευρύτεροι κοινωνικοί ρόλοι) και τρίτον αναλαμβάνοντας ευθύνες που δεν περιλαμβάνουν μόνο εμάς αλλά και άλλους ανθρώπους. Γι' αυτό το λόγο, θεωρούμε πολύ σημαντικές αυτές τις δύο χρόνιες, γιατί επιλογές που κάνουμε αυτή την εποχή μας συντροφεύουν για πολλά χρόνια. Και όπου υπάρχουν επιλογές, υπάρχουν και καταστάσεις, πρόσωπα, θέλω και ανάγκες που αποκόπτονται από τη ζωή μας - συχνά με πόνο. Αν υπάρχει κάτι που κάνει ανεκτό την πίεση αυτής της περιόδου είναι η επιτακτική αναγκαιότητα να αναλάβουμε στα χέρια μας τα ηνία της ζωής μας.
    Vasiliki28, η διαφορά ανάμεσα στην Κρόνια επιστροφή και την διέλευση του Κρόνου από το ζώδιο μας μπορεί να εξηγηθεί ως εξής: όταν ο Κρόνος επιστρέφει στη γενέθλια θέση του είμαστε υποχρεωμένοι να μάθουμε με ποιο μηχανισμό βάζουμε όρια, τι σημαίνει ευθύνη, τι σημαίνει να έχουμε υποχρεώσεις, τι σημαίνει προστατεύω τον εαυτό μου από τις απαιτήσεις των άλλων. Με άλλα λόγια, τα γεγονότα, οι πιέσεις και οι καταστάσεις που βιώνουμε σε μια επιστροφή Κρόνου συνήθως είναι εξωτερικές επιρροές στις οποίες καλούμαστε να ανταποκριθούμε και μέσα από αυτές να καλλιεργήσουμε τις προαναφερθείσες ποιότητες. Αντίθετα όταν ο Κρόνος περνά πάνω από τον Ήλιο μας καλούμαστε να προσαρτήσουμε αυτή τη γνώση στις επιλογές που κάνουμε, καλούμαστε να αναδείξουμε την προσωπικότητα μας με ρεαλιστικό τρόπο μέσα από τις επιλογές, να αποδείξουμε στον εαυτό μας (κυρίως) πως δικαιούμαστε τον τίτλο του ενήλικα, ώριμου ανθρώπου.
  • vasiliki28 @ 01.06.2012 14:15
    Στην αρχή με είχε φρικάρει ο Κρόνος..και σαν σκέψη...και όπως τον βιώνω...αλλά σιγά σιγά αρχίζω και το βλέπω με άλλο μάτι το θέμα..αργάααααα και σταθερά! Ευχαριστούμε Stardome!!
  • absolutego @ 01.06.2012 16:01
    Stardome, καλησπέρα. Μήπως μπορείτε να πείτε και δυο λόγια για τον Κρόνο διέλευση ωροσκόπου και πρωτου οίκου? Ευχαριστώ!
  • Shark @ 01.06.2012 16:11
    αΜπσολουτ....εισαι σιγουρη πως θες να μαθεις???
  • alice16 @ 01.06.2012 21:38
    stardome κι όταν έχουμε διέλευση Κρόνου από τον 1ο οίκο (ωροσκόπος) τι να περιμένουμε τότε;
  • alexia4 @ 02.06.2012 22:07
    εγώ αγαπάω κρόνο...μόνο καλά μου έφερε αυτά τα δύο χρόνια...και πολύ καλά μάλιστα...έχω και ωροσκόπο ζυγό και γενέθλιο κρόνο στο ζυγό, μια χαρά ήταν και σαν διέλευση από τον πρώτο οίκο και σαν επιστροφή, μη σας πω δε θέλω να φύγει καθόλου από το ζυγό!!! Ας υπάρχει και η άποψή μου, δε φέρνει μόνο άσχημα ο κρόνος!

έχουν γενέθλια 219 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...