παρακαλώ περιμένετε...

Ενεργοποίηση γενέθλιων όψεων από διελεύσεις..

 • Stardome* @ 07.06.2012 13:32
  summerfunk, αν πρόκειται να μιλήσουμε για διελεύσεις πρέπει πρώτα από όλα να μην είμαστε εκλεκτικοί. Για παράδειγμα γιατί να σταθείς μόνο στα εξάγωνα που δέχεται η Αφροδίτη σου και δεν στέκεσαι καθόλου στο γεγονός πως τόσο ο Δίας, όσο και η ανάδρομη Αφροδίτη σχηματίζουν όψη αντίθεση με τη σύνοδο Δία - Ουρανού που έχεις στις πρώτες μοίρες του Τοξότη; Και επιπλέον γιατί δεν στέκεσαι λίγο στο μεγάλο τρίγωνο που σχηματίζεται στα πύρινα ζώδια από τη γενέθλια Αφροδίτη σου (Λέοντας), τη σύνοδο Δία - Ουρανού (Τοξότης) και τον διελαύνον Ουρανό (Κριός).
   
  Με άλλα λόγια, το γενέθλιο τρίγωνο Αφροδίτης - Δία/Ουρανού αυτή την περίοδο είναι πλήρως δραστηριοποιημένο στο χάρτη σου. Αυτό μπορεί να λειτουργήσει και θετικά, αλλά, αν δεν το χειριστείς σωστά, μπορεί να σε βλάψει. Πάμε να το δούμε...
   
  Πρώτα από όλα, όταν βλέπουμε πλανήτες σε τρίγωνο στα πύρινα ζώδια οι πρώτες λέξεις που μας έρχονται στο μυαλό είναι διάθεση για ζωή, δράση, φαντασία! Έμφαση στα πύρινα ζώδια δίνει πάντα ανθρώπους που προσπαθούν να μετουσιώσουν στη ζωή εκεί έξω αυτά που σχεδιάζουν/ονειρεύονται. Το δικό σου πύρινο τρίγωνο βρίσκεται όμως μέσα στους υδάτινους οίκους του χάρτη σου (12ο και 4ο). Αυτό προσθέτει έναν επιπλέον συναισθηματικό χαρακτήρα στα παραπάνω. Ενδεχομένως είσαι από τους ανθρώπους που αισιοδοξούν μέσα από τις σχέσεις (είτε ερωτικές, είτε οικογενειακές) και αισθάνονται ικανοί να πετύχουν θαύματα αν παίρνουν και δέχονται συναισθηματική τροφή. Επιπλέον όμως, λόγω του πύρινου χαρακτήρα του τριγώνου, τείνεις μάλλον να δίνεις περισσότερα (σε ένταση και μέγεθος) συναισθήματα και προσοχή στους άλλους από ενδεχομένως παίρνεις πίσω. Κι αυτό είναι που πιθανόν σε εξαντλεί ή σε απογοητεύει κατά περιόδους.
   
  Ίσως η ενεργοποίηση του τριγώνου αυτού από την ανάδρομη Αφροδίτη να σε προκαλεί να αναλογιστείς ακριβώς αυτή την ισορροπία "πόσα προσφέρω - πόσα μου προσφέρουν" που συχνά μεταφράζεται στη ερώτηση "Παίρνω όσα αξίζω;".
   
  Όταν έχουμε μια διέλευση λοιπόν, πρακτικά ανακινείται ένα ζήτημα που σχετίζεται με τη συμπεριφορά μας και προβάλλεται κάθε φορά σε διαφορετική πτυχή της ζωής μας. Η ανάδρομη Αφροδίτη βρίσκεται στον 10ο οίκο σου, που συνδέεται με τους κοινωνικούς ρόλους που έχεις αναλάβει. Άρα τα ερωτήματα που θέτει εσωτερικά (ή και με εξωτερικά γεγονότα) σχετίζονται με τη θέση σου στην κοινωνία: "Στη δουλειά που βρίσκομαι σέβονται την προσφορά μου;" ή "Μήπως σε όλες τις δουλειές που έχω βρεθεί ως τώρα, υποχωρώ πολύ εύκολα, αναλαμβάνω όλες τις αγγαρείες και άλλοι δρέπουν τους καρπούς δικών μου κόπων; Στην επόμενη δουλειά μου μήπως πρέπει να γίνω περισσότερο εγωίστρια;". Όμως κοινωνικός ρόλος είναι να είσαι παράδειγμα και σύζυγος. Μήπως η ανάδρομη Αφροδίτη είναι μια αφορμή να αναρωτηθείς αν είσαι έτοιμη ή αν σου ταιριάζει αυτός ο ρόλος; Και μην ξεχνάς ο Δίας και ο Ουρανός, ο καθένας από τη σκοπιά του, συμβολίζουν την ανάγκη μας να υπερβαίνουμε τα όρια μας, να αναζητούμε το τέλειο... Και όταν συνδυάζονται με την Αφροδίτη σου στο 12ο αυτό που πρέπει να είναι τέλειο είναι η πραγματικότητα μέσα στις σχέσεις και τις συνεργασίες (Αφροδίτη) - μια πραγματικότητα που πρέπει να μιλά για από κοινού θυσίες και μηδέν εγωισμούς (12ος οίκος). Εξ ου και τα ερωτήματα που τέθηκαν πιο πάνω. Μήπως τελικά μόνο εσύ τηρείς τους όρους της ανιδιοτέλειας μέσα στις σχέσεις σου; 
   
  Ίσως και ο Ουρανός από τον Κριό που αυτή την περίοδο βρίσκεται στον 8ο οίκο σου, απαιτεί ακριβώς αυτό: να δεις αντικειμενικά και από απόσταση τη συμπεριφορά σου στις σχέσεις (ξεκινώντας από τις ήδη υπάρχουσες). 
   
  Επομένως, μπορεί τελικά να μην τίθεται άμεσα ζήτημα ραψίματος νυφικού (αλλά αν στ' αλήθεια θέλεις κάτι τέτοιο γενικά από τη ζωή σου) ή κουστουμιού για τη νέα υπέροχη δουλειά σου (αλλά αν η όποια δουλειά σου μπορεί να είναι υπέροχη αν δεν αλλάξεις στάση). Φυσικά και ο πύρινος χαρακτήρας σου (αισιοδοξία, ανάγκη για υψηλούς στόχους, πρωτοτυπία, δημιουργικότητα, μίσος απέναντι σε ό, τι είναι συμβατικό/επίπεδο/μηχανικό) δεν μπορεί να χαθεί. Όμως ίσως μπορεί να γίνει λίγο πιο λειτουργικός κι αυτό να σου ανοίξει όντως περισσότερες πόρτες και ευκαιρίες τώρα που έρχεται ο Δίας...
   
  Ελπίζω να διαφώτισα λίγο τον τρόπο που λειτουργούν οι διελεύσεις και πιο συγκεκριμένα αυτές που αναφέρεις στο χάρτη σου.
 • manini @ 07.06.2012 13:40
  επεξηγηματικό σεντόνι...   βοηθάει και εμένα για άλλου αντιθέσεις, τετράγωνα
   
  τενκ γιου...
 • Stardome* @ 07.06.2012 14:03
  You' re welcome manini!
 • summerfunk @ 07.06.2012 14:43
  Καταρχήν ευχαριστώ
   
  Κατα δεύτερον, ξανά ευχαριστώ!!!! Διαφωτίστηκα πλήρως!! Και όχι τίποτα άλλο, αλλά δεν έχω και γαμπρό να δει το νυφικό αλλά νέα δουλειά και μάλιστα καλύτερη από αυτή που είμαι περιμένω και ήλπιζα πως μόλις μπει ο δίας, ορθοδρομήσει και η Αφροδίτη να είχα κανένα καλό νέο ))))))))))))
   
  Πάντως, από μάιο μέχρι σήμερα, όχι τόσο στα επαγγελματικά, έχω κάνει ανθρώπους πέρα επειδή πιστεύω πως δεν αναγνώριζαν αυτό που προσφέρω ή δεν μου έδιναν όσα πρόσφερα εγώ (εγωιστικό δεν ακούγεται??)..
   
  Ευχαριστώ και πάλι για την ανάλυση.. έχω πολλές ακόμη όψεις που πρέπει να κοιτάξω!!! ))))))))))))))))))))))))

έχουν γενέθλια 222 μέλη.

γιορτάζουν οι: Συμεών, Μελέτης

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

 • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

 • loading...
 • loading...