παρακαλώ περιμένετε...

Τσα!!!

  • Stardome* @ 04.10.2012 11:37
    Έχεις λοιπόν πολύ Αφροδίτη να παίζει στο συγκεκριμένο πρόσωπο vikaki88. Και Ταύρος και ωροκσόπος Ζυγός.
    Το θέμα είναι (1) αν ο Ήλιος του πέφτει στον 8ο οίκο (εκεί θα έχεις κάποια θέματα συναισθηματικών εμμονών, μυστικοπάθειας, κτλ) και (2) αυτή η Σελήνη τι κάνει αυτή την εποχή. Γιατί αν είναι περίπου στις 10 μοίρες (εκεί που γίνεται το τετράγωνο Πλούτωνα - Ουρανού αυτή την εποχή) έχεις πολύ κυκλοθυμία να αντιμετωπίσεις.
    Πάντως για μένα μετράει ότι τον θέλεις, οπότε go ahead!
  • vikaki88 @ 04.10.2012 23:13
    Stardome!!ευχαριστω πολυ!!ειχα παψει να περιμενω απαντηση αλλα τελικα...η αληθεια ειναι οτι δεν ειχα ρωτησει ωρα αλλα μ το ειχε πει απο μονος ωροσκοπο...μου βγαινει ηλιος στον 7ο αλλα η αληθεια ειναι οτι στην πορεια προβληματιζομουν τοσο για αυτα π προειπατε περι μυστικοπαθειας σε βαθμο να πιστευω οτι εχει ωροσκοπο σκορπιο... δειχνει ξαστερος αλλα κρυβει πραγματακια αλλα με ωροσκοπο σκορπιο εγω θα τον αφησω ετσι???αχαχαχεπισης την σεληνη σε λιγους μηνες θα την πιασει καλυτερα ειναι τις 13 μοιρες αλλα να σας πω και κατι???ο αρης μου την τετραγωνιζει...θα τον στρωσω εγω!!αχαχαχοπως και να εχει ευχαριστω πολυ για την απαντηση!!keep going στην ομορφη προσπαθεια σας 
    οπως και να εχει ευχαριστω πολυ για την απαντηση!!keep going στην ομορφη προσπαθεια σας 
  • vikaki88 @ 04.10.2012 23:17
    επισης αυτη η αφροδιτη σαν κυβερνητης ωροσκοπου του ειναι στον 8ο...να σου και αλλο στοιχειο....ειμαι Η μαθητρια τελικα!! 
     
     

έχουν γενέθλια 250 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...