παρακαλώ περιμένετε...

Βοήθεια ! με προοδευμένη σελήνη

  • mpoumpou255 @ 23.01.2013 21:25
    τι εχει η σεληνη στους ιχθεις???απο την προοδευμενη στον υδροχοο που ειχες θα την ελεγα καλυτερη
  • Stardome* @ 24.01.2013 12:58
    tatiana38, ας ξεκαθαρίσουμε όσο πιο απλά γίνεται την προοδεύμενη Σελήνη για να μην δημιουργούνται τέτοια συναισθήματα άγχους. Μόνο τα δεδομένα λοιπόν είναι τα ακόλουθα:
     
    1. Η Προοδευμένη Σελήνη είναι ο ταχύτερος πλανήτης στον προοδευμένο χάρτη μας. Κινείται περίπου 13 μοίρες το χρόνο, πρακτικά μια μοίρα κατά μήνα και αλλάζει ζώδιο κάθε 2,5 χρόνια. Καθώς ο προοδευμένος χάρτης μας είναι κατά βάση ο χάρτης που δείχνει σε τι ενέργειες, εμπειρίες και πρόσωπα είμαστε συντονισμένοι κάθε περίοδο της ζωής μας, και η Σελήνη είναι ο πλανήτης της άμεσης/αισθητής/συναισθηματικής εμπειρίας προς το περιβάλλον μας, η προοδευμένη Σελήνη δεν δείχνει τίποτα περισσότερο σε πρώτη φάση από τις εσωτερικές μας ανάγκες κάθε περίοδο.
     
    2. Το ζώδιο των Ιχθύων: (1) είναι αρνητικής πολικότητας, δηλαδή δηλώνει εσωστρέφεια, προσαρμογή, εσωτερική αναζήτηση, (2) ανήκει στο στοιχείο του νερού, δηλαδή μιλά για ένστικτο, εσωτερικότητα, συναίσθημα και (3) ανήκει στα μεταβλητά ζώδια, δηλαδή αποζητά προσαρμογή, εξισορρόπηση, γνώση από προηγούμενες εμπειρίες. Συνεπώς με την προοδευμένη Σελήνη σου στο ζώδιο των Ιχθύων αυτομάτως συντονίζεσαι σε ορισμένες από αυτές τις ανάγκες (αν όχι όλες) για τα επόμενα 2,5 χρόνια.
     
    3. Σαν γενικό κανόνα για την προοδευμένη Σελήνη στους Ιχθύες θα σου έλεγα το ακόλουθο: είναι μια περίοδο έντονης ευαισθησίας στις αλλαγές (βασικά οποιαδήποτε αλλαγή τρομάζει ή φέρνει δυσφορία) και ανάγκη για γαλήνη, εσωτερική αναζήτηση και συναισθηματικό μοίρασμα με άλλους ανθρώπους. Παράλληλα υπάρχει έντονη η ανάγκη για απόσυρση από την ρεαλιστική πραγματικότητα, είτε με έντονη ενεργοποίηση της φαντασίας (περισσότερη ανάγνωση, περισσότερες ταινίες, περισσότερη δημιουργικότητα), είτε με συχνές αποδράσεις (με τη μορφή ταξιδιών κυρίως). Οι σχέσεις αυτή την εποχή γίνονται πολύ συναισθηματικές και υπάρχει η ανάγκη να μοιραστείς τις φοβίες/πληγές σου αλλά και να γνωρίσεις αυτές άλλων ανθρώπων.
     
    Συνεπώς, είναι μια περίοδος 2,5 χρόνων πολύ ενδιαφέρουσα και διδακτική από πολλές απόψεις όποτε καλό θα ήταν να χαλαρώσετε λίγο την ένταση που επιβάλλετε στον εαυτό σας. Και για ότι απορία προκύψει εδώ είμαστε!
  • Tatiana38 @ 24.01.2013 14:44
    Μπορώ να πω με καθησυχάσατε αρκετά! Ευχαριστώ πάρα πολύ
  • Stardome* @ 24.01.2013 15:58
    Να είστε καλά! Καλή χρονιά εύχομαι!

έχουν γενέθλια 249 μέλη.

γιορτάζουν οι: Μάρκος, Μαρκέλα

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...