παρακαλώ περιμένετε...

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ 25.02.2013 - ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

7 σχόλια
 • fainsta @ 01.03.2013 23:33
  η επικοινωνια κ οι αιγοκεροι ειναι τσακωμενοι ....καιρο τωρα.....
  και μιλανε ΜΟΝΟ για επαγγελματικα θεματα, η αμυνα που εχουν ειναι ενα σπιτι με κλειστα παραθυρα κ η πορτα δεν ανοιγει για κανεναν...... ειναι καλα ετσι????
 • Stardhomme @ 26.02.2013 18:31
  Παρακαλώ moonstruck
 • moonstruck @ 26.02.2013 10:13
  Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση, το εκτιμώ πολύ και σημειώνω προσεκτικά τις διευκρινήσεις σου.
   
   
 • Stardhomme @ 25.02.2013 18:31
  Annamoz, μια χαρά την κούμπωσες πάνω σου την πρόβλεψη... 
   
  moonstruck, οι τάσεις των πλανητών για τους Αιγόκερους θα μπορούσαν να λένε πως θα μπορούσαν να σκεφτούν διαφορετικά από το σύνηθες. Όταν λοιπόν ο/η Αιγόκερως δε δέχεται υποδείξεις που έχουν να κάνουν με τον τρόπο που χτίζει κάθε πλάνο του/ης, και καλά κάνει αφού λειτουργεί πολύ όμορφα σε αυτό το πλαίσιο, ή με το συναισθηματικό του/ης κόσμο (και καλά κάνει αφού αισθάνεται μια χαρά με αυτόν), τότε το αντίθετο που προστάζει η εβδομάδα θα ήταν να δεχτεί προτροπές. Με τόσους πλανήτες στους Ιχθείς λοιπόν συμπεριλαμβανομένου του ανάδρομου Ερμή, θα μπορούσε ένας/μία Αιγόκερως αυτή την εβδομάδα να εξετάσει τον τρόπο που λειτουργούν το μυαλό και οι λέξεις όταν γράφονται ανάποδα από ότι  έχει συνηθίσει. Δε λέω πως θα υιοθετήσεις αυτή τη γραφή, αλλά επισημαίνω πως πιθανότατα να υπάρξουν ευκαιρίες (ευχάριστες ή δυσάρεστες είναι θέμα του καθενός) να σκεφτεί και εκφραστεί διαφορετικά. Ίσως και μόνο η ιδέα να είναι δύσκολη για κάποιους, άρα ο ανάδρομος Ερμής απλά επιβεβαιώνει την επιλογή που κάνουν οι Αιγόκεροι να σκέφτονται γήινα, πρακτικά και με πλήρη αυτοπεποίθηση...
 • moonstruck @ 25.02.2013 10:38
  Σε παρακαλώ πολύ αστρολόγε μας, πρέπει επιτέλους να καταλάβεις, ότι το να δίνεις συμβουλές καλό και θεμιτό είναι, αλλά αόριστο και εν πολλοίς άχρηστο, διότι αυτό που μας χρειάζεται είναι η πρόβλεψη δηλ. οι τάσεις των πλανητών. Τώρα πώς θα τα διαχειριστεί ο καθένας είναι δικό του θέμα.
 • aquairina @ 25.02.2013 09:46
  εντάξει μόνο ο ωροσκόπος μου δε μύριζε ψαρίλα... τώρα θα πρέπει κι αυτός? ok δύσκολο δεν μου είναι το χω... α ρε ερμούλη στα ψάρια πήγες κι εσύ ν' αναδρομιάσεις?
 • Annamoz @ 25.02.2013 01:07
  Αγαπητή αστρολόγε. Εκεί που το πας δεν είναι καλά. Το πάθημα μάθημα κ το δις εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού. να μην συνεχίσω, ως αιγόκερως, το ξέρεις ότι μπορώ. Τα "συμπονώ, αγαπώ, μοιράζομαι, θυσιάζω (!) " είναι λέξεις για τα ψάρια, όχι για τους αιγόκερους. κάνεις λάθος αν πιστεύεις ότι ανήκουν στο αλφάβητό μας. ίσως , ίσως το θυσιάζω, κ αυτό μόνο όταν πρόκειται για καθορισμένο στόχο, που και πάλι εξαρτάται πώς το βλέπεις.Ορίστε εκφράστηκα - ελπίζω να μην έχεις παράπονο. 
  Ορίστε εκφράστηκα - ελπίζω να μην έχεις παράπονο. 

έχουν γενέθλια 231 μέλη.

γιορτάζουν οι: Κωνσταντίνος, Κωσταντίνα, Ελένη

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

 • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

 • loading...
 • loading...