παρακαλώ περιμένετε...

Ηλιακή Επιστροφή- SOS

  • Gemini86 @ 26.02.2013 10:57
    Υπαρχει απιστευτη τρομοκρατια για τoυς ηλιους στον 12ο(για καποια απο αυτην φταιει και ο Gemini of Dagon,νυν BigmouthstrikesAgain ).
     
  • Infernal @ 26.02.2013 12:07
    Καλημερα queen.... Οσον αφορα το ερωτημα σου !Ο ηλιος στον 12ο αυτο που προμυνυει ειναι μια εσωτερικη ενδοσκοπηση.Επειδη θα βρισκεσαι σε ενα στυλ behind the scenes!Αυτες οι χρονιες παρουσιαζονται για ενα εσωτερικο καθαρισμο και πνευματικη εξελιξη ..Αυτο που θα μαθεις θα ειναι να αφηνεσαι σε καποιες καταστασεις παλια καρμικα χρεη θα ξεπληρωθουν ... 
     
    Δεν θα ειναιι η χειροτερη σου χρονια ουτε θα ειναι τραγικη ,...Παλιοτερα τον 12 οικο τον ονομαζαν καταραμενο με την παροδο του χρονου αναγνωριστηκε οτι μονο καταραμενος δεν ειναι ..Σιγουρα παιζει μεγαλο ρολο η θεση του ηλιου στην ηλιακη , εκει βλεπουμε που θα κινηθει ολη η χρονια του ατομου ..Αλλα δεν ειναι μονο αυτη η θεση...
     Ολοκληρος χαρτης θα χρειαστει να αναλυθει....Αυτα τα ολιγα απο εμενα , μολις βρω χρονο θα σου γραψω και περισσοτερα...
  • queen of hearts @ 26.02.2013 13:02
    Βρε Infernal , εγώ έχω ήλιο στο 12ο και στο γενέθλιο, δεν μπορώ να τρομοκρατηθώ για την ενδοσκόπηση- το κάνω στον ελεύθερο χρόνο μου! 
     
    Θα περιμένω με αγωνία τα περισσότερα..
  • Infernal @ 26.02.2013 13:20
    Αλλο να τον εχεις σε ναταλ θεση , και αλλο το solar return σου να βρισκεται στον 12 οικο εχει διαφορα....
     
    Trust me σε αυτο που σου λεω...
     
  • toxovolos @ 26.02.2013 14:06
    Πάει θα το κάψει, μη της λέτε τέτοια.
  • toxovolos @ 26.02.2013 14:12
    Πέρα από την πλάκα.. πολύ θα ήθελα έτσι περιληπτικά, αν δε βαριέται κάποιος, να μας πει τι ακριβώς έχει σημασία να κοιτάμε.
  • queen of hearts @ 26.02.2013 18:51
    Μπα ούτε φωνή, ούτε ακρόαση τελικά από τους φίλτατους  αστρολόγους του Stardome* .. Μωρ μήπως πρέπει να αρχίσω να τσακώνομαι κι εγώ?
  • Infernal @ 26.02.2013 20:35
    Για να κανεις αισθηση ...?Δενχρειαζεται , ο stardome θα το δει και θα σου απαντησει !
     
    Κρατησου στην καρεκλα σου ...ΔΕΝ εχεις ηλιο στον 12ο διοτι περναει στον 1ο σου ....
    Ναι σοκ και δεος ....
    Tωρα που εχω χρονο θα σου γραψω καποια πραγματα ...
  • Stardome* @ 26.02.2013 20:52
    queen of hearts, παρακαλώ βρείτε ένα τρόπο να διορθώσετε την εικόνα που ανεβάσατε. Ο μισός χάρτης δε φαίνεται...
  • Infernal @ 26.02.2013 21:51
    Οκ ολα ειναι under control απο τον stardome ...So εγω δεν εχω να κοιταξω κατι  
  • toxovolos @ 26.02.2013 22:19
    Stardome για δες εδώ.. Νομίζω είναι οκ τώρα.
     
    http://imageshack.us/f/201/62569510200635309993871.jpg/
     
  • toxovolos @ 26.02.2013 22:20
    Αλλιώς δεξί κλικ κ αποθήκευση ως και φαίνεται μια χαρά
  • queen of hearts @ 26.02.2013 22:26
    Μα τι co-siters είστε εσείς????  
     
    Merci toxovolos ούτε σε ένα εκατ. χρόνια δεν θα το κατάφερνα!Infernal μην με λες τέτοια!!!
  • toxovolos @ 26.02.2013 22:54
    Δεν πιστεύω να με εβρισες τώρα;;
     
    Your welcome!
  • Stardome* @ 27.02.2013 13:30
    queen of hearts, επανέρχομαι στη ερώτηση σου για την Ηλιακή Επιστροφή με τα εξής σχόλια/πληροφορίες για να μπορείς να χειρίζεσαι τις ηλιακές επιστροφές στο εξής και μόνη σου.
     
    1. Ο χάρτης της Ηλιακής Επιστροφής συμβολίζει την αρχή του αστρολογικού έτους για εσένα. Είναι λοιπόν συμβολικός των θεμάτων που σε απασχολούν σε αυτό το ετήσιο σημείο καμπής. Επομένως η προσπάθεια εξαγωγής γεγονότων από αυτόν και μόνο δεν έχει νόημα. Να το καταστήσουμε εξ αρχής σαφές. Η Ηλιακή επιστροφή συνδυάζεται σαν τεχνική αρχικά με τις διελεύσεις στο γενέθλιο χάρτη και σε δεύτερη φάση με τις προόδους. 
     
    2. Οι γενικοί κανόνες λένε ότι τα κύρια ζητήματα που μας απασχολούν στην Ηλιακή επιστροφή είναι οι πλανήτες που βρίσκονται σε γωνιακούς οίκους στο χάρτη και ακολούθως σε ποιους οίκους το γενέθλιου χάρτη θα βρεθούν ο ωροσκόπος και το μεσουράνημα. Ο ωροσκόπος της Ηλιακής επιστροφής συμβολίζει το πως και με ποιο τρόπο θέλουμε να αντιμετωπίσουμε τη φετινή χρονιά και το μεσουράνημα σε τι στοχεύουμε φέτος. Έτσι πχ αν έχω ωροσκόπο Καρκίνο στην ηλιακή μου επιστροφή, μέσα σε αυτή τη χρονιά καλούμαι να αναπτύξω συναισθηματικούς δεσμούς με τους δικούς μου ανθρώπους και να φανώ υποστηρικτικός προς αυτούς, αν έχω μεσουράνημα στο Ζυγό ίσως ο στόχος μου για τη χρονιά που έρχεται είναι να λαμβάνω ικανοποίηση από τις σχέσεις μου και όχι να εμπλακώ βαθιά συναισθηματικά σ' αυτές κοκ
     
    3. Προφανώς σε μια χρονιά που ο ωροσκόπος της Ηλιακής επιστροφής βρίσκεται στο ίδιο ζώδιο με τον ωροσκόπο μου τονίζει ότι είναι μια χρονιά που ο στόχος μου είναι να επανατοποθετηθώ στον κόσμο με βάση αυτό που μου είναι γνώριμο, αυτό που με κάνει να νιώθω ότι είμαι δραστήριος/α και ζωντανός. Είναι μια χρονιά για να αναλάβω προσωπική δράση. Ως ωροσκόπος Δίδυμος εσύ, φαντάζομαι ότι αυτή θα είναι σίγουρα μια χρονιά που θα αλλάξεις σημαντικό βαθμό παρέες, θα σε τραβήξουν νέα ενδιαφέροντα γνώσης, θα θελήσεις να γίνεις περισσότερο κοινωνική και να σε απασχολούν λιγότερο οι επιθυμίες των άλλων. Αυτό αν λάβω μόνο τον ωροσκόπο υπόψη. ΟΚ?
     
    4. Δίας, Αφροδίτη και Ερμής βρίσκονται στον 1ο οίκο της Ηλιακής επιστροφής. Πως θέλεις εσύ να βλέπεις φέτος τον εαυτό σου μέσα στο κόσμο λοιπόν; Πρώτον, ως άνθρωπος με στόχους (Δίας), δεύτερον ως άνθρωπος ανοιχτός στο διαφορετικό (Ερμής) και τρίτον ως άνθρωπος που απολαμβάνει τις σχέσεις του (Αφροδίτη) αντί να προβληματίζεται από αυτές. Ποιοι είναι οι υπόλοιποι γωνιακοί πλανήτες; Σελήνη στον 7ο οίκο και Ποσειδώνας στο 10ο οίκο. Η εικόνα της χρονιάς τώρα συμπληρώνεται. Με τη Σελήνη στον 7ο οίκο, οι άνθρωποι γύρω σου θα έχουν απαιτήσεις, θα προσπαθούν ενδεχομένως να αρπαχτούν από εσένα, θα ζητήσουν τη συναισθηματική σου υποστήριξη για να δουν την πιο αισιόδοξη πλευρά της ζωής ή να ξεπεράσουν κρίσεις (εντάξει, προφανές αυτό από τη Σελήνη στο Τοξότη). Άρα σε μεγάλο βαθμό η χρονιά καθορίζεται από το ποιοι θα είναι αυτοί οι άνθρωποι που θα σεβαστούν και θα αναγνωρίσουν αυτή σου τη διάθεση και θα σου επιτρέψουν να εκφράσεις και τον εαυτό σου (με τον τρόπο που απαιτούν οι πλανήτες στον 1ο οίκο σου). Όπως θα δούμε λίγο παρακάτω αυτό δε θα γίνει με εύκολο τρόπο... Πριν από αυτό, είναι εμφανής η επιρροή του Ποσειδώνα στο Μεσουράνημα σου, που θα είναι όλη τη χρονιά σε σύνοδο με το γενέθλιο Άρη σου. Η επιρροή του Ποσειδώνα στον οίκο των κοινωνικών ρόλων είναι ότι αυτή είναι μια χρονιά αβεβαιότητας και απογοητεύσεων στο κομμάτι αυτό (και ίσως και της καριέρας) αφού ίσως βάζεις τον πήχη πολύ ψηλά και έχεις μη ρεαλιστικές προσδοκίες από τον εαυτό σου. Εδώ ίσως παίζει ρόλο και η πίεση από κάποιο γονέα ή από την οικογένεια γενικά.
     
    5. Η ηλιακή σου επιστροφή έρχεται μια μέρα μετά τη Σεληνιακή έκλειψη στον άξονα Διδύμων - Τοξότη. Με άλλα λόγια, μερικές πολύ στενές σχέσεις (ίσως και μια ερωτική σχέση αν υπάρχει και είναι μακροχρόνια) κλείνουν τον κύκλο τους μέσα σε αυτή τη χρονιά. Μάλλον με σύγκρουση και φυσικά συναισθηματική ένταση. Όμως αυτό πρέπει να το δει κανείς και σε συνάρτηση με τον προοδευμένο χάρτη κάποια στιγμή.
     
    Ελπίζω να κάλυψα τις περισσότερες από τις απορίες σου...
  • queen of hearts @ 27.02.2013 13:50
    Ναι, πράγματι Stardome*, ευχαριστώ πολύ!!! Μόνο μια τελευταία ερώτηση και σταματώ, το ότι ο Ποσειδώνας βρίσκεται στο 10ο οίκο μου και η καριέρα που προσπαθώ να χτίσω έχει να κάνει με τις τέχνες, τη φαντασία και σε ένα βαθμό το ένστικτο, μου χρυσώνει καθόλου το χάπι ή δεν έχει καμία σχέση?
     
    Και πάλι ευχαριστώ πολύ!!!
  • Stardome* @ 27.02.2013 15:03
    queen of hearts, περισσότερο σύμμαχο σας θεωρώ προσωπικά τον Κρόνο που από τον 6ο οίκο σας απαιτεί εργατικότητα και μεθοδικότητα παρά τον Ποσειδώνα σε αυτή τη φάση. Προσωπική γνώμη εκφέρω πάντα...

έχουν γενέθλια 237 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...