παρακαλώ περιμένετε...

Όψεις Κρόνου σε συναστρία

  • Stardome* @ 05.03.2013 12:28
    sophier, όσο περισσότερες είναι οι όψεις του Κρόνου σε μια συναστρία, τόσο περισσότερο η σχέση λαμβάνει χαρακτηριστικά που σχετίζονται μ' αυτό τον πλανήτη. Όπως είναι γνωστό, ο Κρόνος στην αστρολογία είναι σύμβολο της υπευθυνότητας, της σοβαρότητας, του χρόνου. Και καθώς ότι είναι σοβαρό και υπεύθυνο στηρίζεται σε γερά θεμέλια, εξ ου και ότι αγγίζει ο Κρόνος αναπτύσσεται αργά, σταθερά και με ασφάλεια. Γι' αυτό και όπου έχουμε Κρόνο, έχουμε και άμυνες - γιατί το ζητούμενο είναι η ασφάλεια και το αποτέλεσμα.
     
    Κάποια (αν όχι όλα) από τα παραπάνω χαρακτηριστικά, καθορίζουν συχνά τις σχέσεις που έχουν έντονο το στοιχείο του Κρόνου στη συναστρία. Μπορεί να μιλάμε για σχέσεις που εξελίσσονται αργά στο χρόνο, στερούνται δραματικής ταχύτητας και έντασης συναισθημάτων ή είναι σχέσεις που δημιουργούνται ακριβώς γιατί τα μέλη τους καλούνται να αντιμετωπίσουν τις ανασφάλειες τους. Επίσης μπορεί να μιλάμε για σχέσεις που τοποθετούνται πολύ γρήγορα κάτω από το πλαίσιο της κοινωνικής ευθύνης (σχέσεις γάμου ή για δημιουργία οικογένειας). 
     
    Σε ένα πιο ψυχολογικό επίπεδο, οι σχέσεις που έχουν έντονο χρόνο στερούνται συχνά ενθουσιασμού ή ρομαντισμού. Από την άλλη πλευρά, αν μαζί με τις έντονες όψεις Κρόνου, υπάρχει και έντονος Ουρανός ή Ποσειδώνας στη συναστρία, τότε μιλάμε για σχέσεις που προσπαθούν να ισορροπήσουν ανάμεσα σε δύσκολα άκρα. Γι' αυτό καλό θα ήταν να μην κρίνουμε τη συναστρία μόνο από μια ομάδα όψεων, αλλά να προσπαθούμε να τη δούμε σαν σύνολο.
  • sophier @ 11.03.2013 01:53
    Ευχαριστώ πολύ αγαπημένο Stardome! ήταν πολύ βοηθητική απάντηση, για τα πρώτα μου βήματα πάνω σε συναστρία

έχουν γενέθλια 231 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...