παρακαλώ περιμένετε...

αγαπητό Stardome

  • manini @ 27.03.2013 14:12
    ...Δεν χρειάζεται αστρολογία για να σου προτείνει κανείς, πως εννοείται πως παίρνουμε τη ζωή στα χέρια μας, αλλά χωρίς εν θερμώ αποφάσεις. Είτε καταλήξετε σε αποφάσεις που να σας περιέχουν και τους 2, είτε όχι.
     
    Όταν βάζεις τον όρο συμβιβασμό στην ιστορία, τότε είσαι ήδη με το μισό πόδι έξω.Other than that καλή τύχη!
  • Stardome* @ 28.03.2013 13:45
    kriarina, αν και νομίζω ότι η manini σου απάντησε πλήρως. Θα δώσω μια αστρολογική προοπτική στο θέμα. Μια σωστή αστρολογική προοπτική.
     
    Η αστρολογία δεν θα σου πει "κάνε αυτό γιατί είναι το καλύτερο ή απέφυγε αυτό γιατί είναι το χειρότερο!". Μακάρι να ήταν οι αποφάσεις τόσο απλές, και ο εαυτός μας τόσο απλός, όπως όταν είμαστε παιδιά και λέγαμε "αυτό καλό" και "αυτό κακό"... Υπάρχει σε κάθε απόφαση ένα φάσμα πραγμάτων που βελτιώνουν τη ζωή και ένα πακέτο με θυσίες και δυσκολίες που πρέπει να αντιμετωπιστούν. Συγνώμη που επαναλαμβάνω τα τετριμμένα εδώ, αλλά υπάρχει και ένας λόγος που είναι τετριμμένα αυτά τα πράγματα - γιατί βρίσκουν εφαρμογή.
     
    Αφού ξεκαθαρίσαμε αυτό, πάμε στο φάσμα επιλογών που έχετε θέσει στο τραπέζι. Βρίσκεστε σε περίοδο αντίθεσης Ουρανού με το γενέθλιο Ουρανό σας. Αυτή είναι μια διέλευση που συμβαίνει πάντα σ' αυτή την ηλικία που βρίσκεστε και έρχεται για να σας δείξει ότι υπάρχει ακόμη ενέργεια για να αλλάξετε το μοτίβο και τις παραστάσεις της ζωής σας. Να κάνετε ένα restart όπως συνηθίζουμε να λέμε! Ίσως αυτό είναι που περιγράφετε ότι εσείς τραβάτε σε άλλο δρόμο και ο σύντροφος σας για αλλού. Παράλληλα ο Κρόνος σε σύνοδο με το γενέθλιο Δία σας από τον Οκτώβρη πέρυσι μέχρι και τον Αύγουστο φέτος, δηλώνει πως ένας κύκλος κλείνει στη προσωπική σας ζωή και αρκετές σχέσεις έχουν εξαντλήσει την λειτουργικότητα τους. Φυσικά και με τους Ιχθύες να βρίσκονται στον 7ο οίκο σας έχετε συνηθίσει να κάνετε εσείς το πρώτο βήμα υποχώρησης και συμβιβασμού στις σχέσεις. Όμως με ποιους όρους; Και για να καλύψετε ποιες συναισθηματικές ανάγκες; Και τελικά όταν έρθει ο συμβιβασμός αυτός, αισθάνεστε την ίδια θέρμη και ικανοποίηση; Και ποιος είναι ο συμβιβασμός στον οποίο το άλλο μέλος κάθε σχέσης καταλήγει για να ικανοποιήσει και εσάς; Ο Κρόνος σας καλεί να αναλογιστείτε όλα τα παραπάνω πριν πάρετε μια τελική απόφαση.
     
    Καλή συνέχεια ευχόμαστε και για οτιδήποτε άλλο, θα μας βρείτε κάπου εδώ τριγύρω!

έχουν γενέθλια 249 μέλη.

γιορτάζουν οι: Μάρκος, Μαρκέλα

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...