παρακαλώ περιμένετε...
  • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΚΡΙΟΣ
    Stardhomme @ 04.11.2008 19:30
    silia81, να σου απαντήσω στο πρώτο σκέλος της ερώτησής σου. Η σύνοδος του Άρη με τη Σελήνη σου που γίνεται αυτές τις μέρες είναι ένα σημαντικό γεγονός, αφού πρόκειται για δύο προσωπικούς σου πλανήτες. Η σύνοδος μπορεί να σημαίνει κάποια εξέλιξη σε ένα ερωτικό θέμα, το οποίο περιέχει ένταση, πάθος και σίγουρα δεν είναι κάτι χλωμό και light. Δεν ξέρω αν είσαι σε κάποια σχέση και τίθεται ακόμα και το θέμα ενός παιδιού, ή μήπως η σεξουαλική έξαψη της όψης σε μετατρέπει σε ένα κριάρι έτοιμο να πάρει τα ηνία της σχέσης ή του φλερτ στα χέρια του. Ίσως πάλι να πρόκειται για κάποια χρήματα τα οποία έρχονται στα χέρια σου, από κάποιον τρίτο (ίσως να εμπλέκονται και άτομα της οικογένειας σου). Όσον αφορά τη σύνοδο Άρη-Ουρανού, δε θα έλεγα πως από μόνη της θα φέρει ένα γεγονός. Αλλά αφού ταυτόχρονα ο Άρης βρίσκεται στον ωροσκόπο σου και η Πανσέληνος εκείνης της εποχής (13/11) βρίσκεται σε όψη αντίθεσης με τη Σελήνη σου, κάποιο ξαφνικό γεγονός, μία εξέλιξη ηλεκτροπληξία είναι πιθανά να σε κάνουν να δεις την αλήθεια κατάματα. Πρόσεχε τις φιλίες σου, τον παρορμητισμό σου στα λόγια σου, αφουγκράσου το σώμα σου αν στέλνει σήματα στον εγκέφαλο, προσπάθησε να μην αφήνεις τα νεύρα να εκδηλώνονται μέσα στο σπίτι σου. Μήπως θέλεις να επαναστατήσεις και να φύγεις από το σπίτι ή τη δουλειά σου; Η ώρα ίσως και να πλησιάζει... Ο Πλούτωνας άλλωστε αλλάζει για πάντα τις κτήσεις σου και τις πηγές των αξιών σου. Αλλάζει ο ρόλος σου στις σχέσεις σου, αλλάζει ο τρόπος με τον οποίο ικανοποιείς την οικονομική σου αυτάρκεια.
  • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΥΔΡΟΧΟΟΣ
    Stargazer @ 04.11.2008 18:57
    dewarism, αν αναφέρεσαι σε δική μου απάντηση σε άλλο ποστ, να διευκρινήσω ότι αυτό που εννοούσα είναι πως αν στον γενέθλιο χάρτη μας φαίνεται κάποιος τομέας να έχει δυσκολίες, δεν γίνεται με μια ευνοϊκή διέλευση να διορθωθούν όλα με τη μία. Όπως και το αντίστροφο. Διαφορετικά δεν θα είχε κανένα νόημα ο γενέθλιος χάρτης αν μπορούσε τόσο εύκολα και απλά να ανατραπεί. Όμως, το ότι ένας τομέας δείχνει προβληματικός δεν σημαίνει ότι θα μας ταλαιπωρεί εξίσου μια ζωή. Ούτε κατά την προσωπική μου άποψη μπορούμε να πούμε με βεβαιότητα ότι κάτι δεν πρόκειται να γίνει ποτέ.
  • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΖΥΓΟΣ
    Stargazer @ 31.10.2008 16:43
    My angel, μια παλιά αστρολογική αρχή λέει ότι δεν μπορεί μια απλή διέλευση να φέρει πράγματα που δεν φαίνονται καθόλου στον γενέθλιο χάρτη. Δεν γίνεται δηλαδή μια ευνοϊκή διέλευση Δία να φέρει τα πάνω κάτω στη ζωή μας και να μας εκπληρώσει όλα τα όνειρα. Στη δική σας περίπτωση, είναι ολοφάνερο ότι τα επαγγελματικά σας παίζουν ένα σπουδαιότατο ρόλο στη ζωή σας με μια πληθώρα πλανητών στον Ζυγό και γύρω από το Μεσουράνημα. Το "πρόβλημα" λέγεται Κρόνος στον Καρκίνο, στο ζώδιο της αδυναμίας του και σε τετράγωνο με τους πλανήτες σας στοπν Ζυγό. Μήπως, ενώ θέλετε να πετύχετε πράγματα, αισθάνεστε ανεπαρκής; Μήπως πολλές φορές δειλιάσατε στη ζωή σας και δεν πήρατε ρίσκα στην καριέρα σας από φόβο μην αποτύχετε; Μήπως οι γονείς σας δεν ήταν τόσο ενθαρρυντικοί μαζί σας, αλλά απεναντίας ενίσχυαν τους φόβους σας; Μήπως αντί να κάνετε αυτό που θέλετε εσείς, κάνετε αυτό που θέλουν οι άλλοι καθώς τρέμετε μήπως τους στενοχωρήσετε και χάσετε την αγάπη τους; Αν συμβαίνει κάτι ή κάποια από τα παραπάνω, δεν μπορεί ένας Δίας από τον Αιγόκερω να εξαφανίσει ζητήματα μιας ολόκληρης ζωής. Όμως η επόμενη δεκαετία φαίνεται αρκετά επεισοδιακή για σας και σας υπόσχεται πολλές αλλαγές με Πλούτωνα και Ουρανό στα παρορμητικά ζώδια. Για να τις εκμεταλλευτείτε θα πρέπει να πετάξετε στα σκουπίδια όλα αυτά που σας εμπόδιζαν να είστε ο εαυτός σας όλα αυτά τα χρόνια.
  • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΣΚΟΡΠΙΟΣ
    Stargazer @ 27.10.2008 19:33
    silmarwen, τώρα είδα το post σου και ελπίζω να δεις κάποια στιγμή την απάντηση. Ας πάρουμε μία μία τις όψεις σου. Πρώτον η σύνοδος Αφροδίτης Πλούτωνα είναι με 6ο ανοχή και σε διαφορετικά ζώδια. Ξέρω ότι η τάση στη σύγχρονη αστρολογία είναι περισσότερο μαθηματική και τη δέχεται για σύνοδο, η προσωπική μου άποψη όμως είναι ότι δεν μπορούμε να μιλάμε για σύνοδο λόγω διαφορετικών ζωδίων. Ακόμη κι αν ακολουθήσουμε την άποψη της σύγχρονης αστρολογίας, κι αυτή η ίδια λέει ότι αυτή η σύνοδος είναι εξασθενημένη. Όμως, ας υποθέσουμε ότι είναι μία πανίσχυρη σύνοδος, που δεν είναι όπως είπαμε. Εσύ ως Σκορπιός με ωροσκόπο Σκορπιό, αν είναι σωστά τα στοιχεία στο προφίλ σου, είναι μια όψη που σου ταιριάζει πολύ. Αν διαβάσεις το τελευταίο τεύχος του Jupiter θα δεις μια αναλυτική περιγραφή αυτής της όψης. Είναι μια όψη που δεν ανέχεται τις επιφανειακές σχέσεις, τις οποίες έτσι κι αλλιώς λόγω Σκορπιού εσύ βαριέσαι θανάσιμα. Άρα δεν είναι τόσο κακή αυτή η όψη.
    Τα ίδια ισχύουν και για το τετράγωνο Αφροδίτης Δία, καθώς κι αυτό είναι σε διαφορετικά ζώδια και μάλιστα σε ζώδια που βρίσκονται εξ ορισμού σε σχέση τριγώνου. Και να τη δεχτούμε σαν όψη, πάντως είναι πολύ λιγότερο "δύσκολη" από το κλασικό τετράγωνο. Έτσι κι αλλιώς όμως οι όψεις Αφροδίτης-Δία δεν είναι σκληρές από τη φύση τους, ακόμα και οι δυσαρμονικές.
    Η όψη Αφροδίτης-Κρόνου είναι πράγματι πιο κλασικό τετράγωνο. Κι εδώ όμως είναι όψη αποκλίνουσα καθώς η Αφροδίτη απομακρύνεται από τον Κρόνο και έχουμε σχεδόν 7ο απόσταση. Τα πράγματα δηλαδή δεν είναι τόσο τραγικά. Θα έλεγα όμως ότι αυτή είναι η όψη με το μεγαλύτερο βαθμό δυσκολίας, καθώς είναι μια όψη που σου δίνει ένα "κράτημα", μια "δειλία" στον έρωτα και δεν σε αφήνει να χαλαρώσεις πλήρως και να αφεθείς στο πάθος όπως θέλει ο Ήλιος σου και ο ωροσκόπος σου.
    Ελπίζω να σε βοήθησα.
  • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΣΚΟΡΠΙΟΣ
    Stargazer @ 20.10.2008 22:10
    sabate, δεν έχεις τα σωστά στοιχεία στο προφίλ σου, οπότε δεν μπορώ να σου απαντήσω με βάση το χάρτη σου. Πολύ γενικά, σου λέω ότι ο Πλούτωνας θεωρείται ο πλανήτης του θανάτου, της αναγέννησης και του μετασχηματισμού και οπωσδήποτε είναι σημαντική η διέλευσή του από τον ωροσκόπο σου. Τώρα, αν θα επαναπροσδιορίσει τη θέση σου στο σύμπαν, δεν το ξέρω. Πάντως, επειδή είσαι Σκορπιός και ο Πλούτωνας είναι ο σύγχρονος κυβερνήτης του Ήλιου σου και θα σχηματίζει εξάγωνο με τον Ήλιο σου από τον Αιγόκερω, νομίζω θα σου δοθεί μια πολύ σημαντική ευκαιρία να πετάξεις από πάνω σου ο,τιδήποτε εμποδίζει την εξέλιξή σου. Και εξάλλου, ως Σκορπιός, οι εμπειρίες τύπου Πλούτωνα σου ταιριάζουν ή θα έπρεπε να σου ταιριάζουν. Σου εύχομαι τα καλύτερα!
  • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΔΙΔΥΜΟΙ
    Stardonna @ 17.10.2008 11:41
    labtec δε νομίζω ότι θα μπορέσετε να αποφύγετε τις -ραγδαίες- αλλαγές. Και γιατί να αποφύγετε την μετακίνηση αφού οι ευκαιρίες που σας δίνονται είναι πράγματι καλές; Σας περιμένει μια συναρπαστική περίοδος αλλά μάλλον το ξέρετε κι εσείς: ακόμα και τη στιγμή που βλέπουμε τα όνειρα μας να πραγματοποιούνται το άγχος περισσεύει... Όποιο αγκαθάκι κι αν υπάρχει είναι συναισθηματικού τύπου και όχι επαγγελματικό - τα επαγγελματικά σας είναι πολύ καλά. Άρχισαν να σας ανοίγονται δρόμοι και θα σας ανοίγονται για παραπάνω από ένα χρόνο. Όσο κι αν σας ξεβολεύει πρέπει να βάλετε μπροστά τον εαυτό σας, πρέπει να αντέξετε τα τρελά, έστω, όνειρα σας. Ο Βόρειος Δεσμός της Σελήνης έχει επιστρέψει στη θέση του και αυτός ξέρει καλύτερα πού πρέπει να σας πάει - εμπιστευτείτε τον.
  • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΛΕΩΝ
    Stardonna @ 16.10.2008 22:01
    Argy10 με τα στοιχεία που έχετε γράψει εδώ ο Ωροσκόπος είναι Ζυγός και κάνει σύνοδο με τον Πλούτωνα.
  • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΔΙΔΥΜΟΙ
    Stardhomme @ 16.10.2008 22:01
    fordka, ο Πλούτωνας είναι η απάντηση στα παραπάνω που αναφέρεις. Από τον Ιανουάριο του 2008 και μέχρι το Σεπτέμβριο του 2009 ο Πλούτωνας βρίσκεται στο μεσουράνημά σας, στην ακμή του 10ου οίκου σας με άλλα λόγια. Το ζητούμενο της διέλευσης είναι να αποκτήσετε μία βαθύτερη έννοια υπευθυνότητας και απόκτησης εξουσίας, να αλλάξετε τη φιλοσοφία σας ως προς τη δύναμη της δημόσιας εικόνας σας. Επιπλέον, με το γενέθλιο Πλούτωνα στον 6ο οίκο σας, οι επαγγελματικές σας συνεργασίες αποκτούν νέα διάσταση, χρειάζεται να θανατωθούν πολλές από αυτές και να γεννηθούν νέες σχέσεις. Η διέλευση δεν αφήνει σε ησυχία και τις προσωπικές σχέσεις, αλλά και άτομα της οικογένειάς σας, αφού τα πάντα στους παραπάνω τομείς ζητούν δομική αναμόρφωση. Ο Κρόνος από την άλλη πλευρά, αρχίζει να τετραγωνίζει τον Ήλιο σας στους Διδύμους από το Σεπτέμβριο του 2009 και μέχρι το καλοκαίρι του 2010, θα έχει περάσει και απέναντι από τον ωροσκόπο σας με αποτέλεσμα να πάρει άτομα από κοντά σας που δεν αξίζουν να βρίσκονται σε αυτή τη θέση και να δέσει σχέσεις που έχουν να σας προσφέρουν κάτι. Τέλος δώστε σημασία στη διέλευση του Δία από τον Κρόνο σου και το σημείο της Σεληνιακής έκλειψης στα μέσα Αυγούστου 2008 (τι έγινε εκείνη την εποχή; ), και ίσως ένα ταξίδι ή μία νέα επαγγελματική ή ερωτική σχέση να λειτουργεί ως το νέο νόημα στη ζωή σας. Σε κάθε περίπτωση, εύχομαι καλό κουράγιο στη ριζική σας αναμόρφωση προς το νέο σας εαυτό...
  • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΤΟΞΟΤΗΣ
    Stardonna @ 15.10.2008 19:06
    TsikoPiko μπορείτε να το επιχειρήσετε. Αυτή τη στιγμή δεν βλέπω κάποιο απαγορευτικό. Οι διελεύσεις των προηγούμενων μηνών δείχνουν την κατάσταση στα ερωτικά και πόσο αποφασισμένη είσαστε για ριζικές αλλαγές στην καθημερινότητα σας εξαιτίας μάλιστα μιας σχέσης ερωτικής. Σκέφτεστε σοβαρά, μετράτε τα θέλω και τις ανάγκες σας, έχετε βρει ένα μεγάλο κομμάτι από αυτά που σας αρέσουν και σας κάνουν και επιπλέον μαζί με τους δρόμους που έχουν ανοίξει έχει ανοίξει πάλι το κουτάκι της (λογικής) αισιοδοξίας. Γενικά να ξέρετε ότι έχετε μια ροπή να εμπλέκεστε με συντρόφους που ο ένας θα είναι στα πόδια του άλλου και στον χώρο της δουλειάς (είναι θα έλεγα πολύ «οικογενειακές» οι δουλειές που βρίσκεστε να κάνετε ακόμα και αν πρόκειται απλώς για συνέταιρους) όπως και μια ροπή -που θα πρέπει να την προσέχετε πολύ- να απογοητευτείτε από λάθος επιλογή αντρών και αυτό να σας στοιχίζει πολύ, ψυχολογικά και οικονομικά. Για ένα έρωτα μπορείτε να θυσιαστείτε! Είναι το ιδανικό και μπορείτε να το τραβήξετε έως το τέλος ή είναι ερωτική ουτοπία; Πολλά σημαντικά θέματα σας θα κριθούν μετά από μια 3ετία - προς το παρόν διοργανώστε πάρτι για τον Πλούτωνα που φεύγει. Από την άλλη, να ξέρετε ότι έχετε σημαντική βοήθεια και τύχη στον τομέα του γάμου και γενικά του συνεταιρισμού και μάλιστα αρκετά ξαφνική, κάτι που δείχνει μια περίεργη ευκαιρία ή και αλλαγή προσανατολισμού ίσως με τη σημαντική βοήθεια από φίλους (ή κομματικά στελέχη ή αστρολόγους!)
    Με την έκλειψη του Ιανουαρίου περιμένετε να έρθουν στην επιφάνεια κάποια θέματα και μάλιστα με έντονο τρόπο - και με την έκλειψη του περασμένου Αυγούστου πρέπει να νιώσατε κάτι, αυτό το κάτι που σας κάνει να σκέφτεστε την αλλαγή και το σπίτι, την οικογένεια και τον τόπο σας, είστε όμως και Τοξότης... κι ένας γνήσιος Τοξότης μέσα του έχει πάντα μια κασέτα που παίζει: «όπου γης και πατρίς». Αν το βλέπετε σαν μια εμπειρία ζωής που θέλετε να την ζήσετε και περιμένετε το χρόνο για να ωριμάσουν κάποια πράγματα, ξεκινήστε - τίποτα δεν σας εμποδίζει. Πριν το τέλος του χρόνου θα δείτε να ανοίγονται δρόμοι όσον αφορά την καριέρα αλλά και το κοινωνικό status σας (γάμος; ) και μια εύνοια στο σπίτι (συγκατοίκηση; Απόκτηση στέγης ή/και αύξηση της οικογένειας; ) είναι αναμενόμενη μέσα στον Φλεβάρη. Ότι και να λέμε, νομίζω πως τα Χριστούγεννα θα ανακοινώσετε επίσημα τις αποφάσεις σας και στο τέλος του Φλεβάρη ήδη θα έχουν αλλάξει πολλά. Καλή τύχη TsikoPiko!
  • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΛΕΩΝ
    Stardonna @ 14.10.2008 10:42
    xanthe πέστε μου τι ακριβώς θα θέλατε. Εδώ είμαι, σας διαβάζω και προτίθεμαι να σας δώσω την ευκαιρία που ζητάτε για να (μου) πείτε ότι επιθυμείτε. Δημόσια, σε κοινή θέα, οτιδήποτε κι αν είναι αυτό. Όπως ίσως έχετε παρατηρήσει, όσον αφορά τους τρεις ανθρώπους που απαντάμε (ή τους "γαλάζιους" αν προτιμάτε) δεν υπάρχει δυνατότητα ούτε "φιλίας" ούτε ανταλλαγής προσωπικών μηνυμάτων, οπότε αυτό που μου ζητάτε απλώς δεν γίνεται. Και τεχνικά να υπήρχε η δυνατότητα, εγώ δεν είχα, δεν έχω και δεν σκοπεύω να έχω "προσωπικά" με κανένα μέλος του Stardome. Οπότε... για ότι θέλετε «εδώ είμαστε».

έχουν γενέθλια 207 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...