παρακαλώ περιμένετε...
  • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΛΕΩΝ
    Stardome* @ 22.02.2007 13:25
    usophia, ο Κρόνος είναι ακριβώς πάνω στον Ερμή σου αυτή την περίοδο και κουράζει τις σχέσεις και τις συνεργασίες σου, βαραίνει και τα αισθηματικά και την οικονομική βοήθεια που ενδεχομένως θα μπορούσες να δεχτεις από άλλους (μην ξεχνάμε όμως ποτέ οτι ο Κρόνος ναι μεν φέρνει εμπόδια αλλά δεν είναι άδικος οπότε με υπομονή και σκληρή δουλειά στο τέλος εδραιώνει καλά αποτελέσματα και δίνει μακροπρόθεσμα οφέλη). Ο Κρόνος σε συνδυασμό με Ποσειδώνα απέναντι και με τον ανάδρομο Ερμή στον 1ο σου οίκο όντως κάνουν την πίεση της καθημερινότητας πάνω σου να είναι μεγάλη και να μην ξερεις τι να πρωτοκάνεις. Σε περιόδους ανάδρομου Ερμή καλό είναι να αποφεύγουμε καινούριες συμφωνίες γιατί οι εκνευριστικές καθυστερήσεις και οι παρανοήσεις στα ψιλά γράμματα είναι σχεδόν δεδομένες. Αν μπορείς να το καθυστερήσεις άφησε τις αλλαγές για μετά τις 12/3 αλλιώς τα μάτια σου δεκατέσσερα. Ο Ήλιος στους Ιχθύες και η Αφροδίτη από τον Κριό δίνουν ένα χέρι βοήθειας στα οικονομικά σου και σε κάνουν να ενδιαφέρεσαι για την προσωπική σου ασφάλεια οπότε γίνεσαι πιο διεκδικητική σε αυτό τομ τομέα -τουλάχιστον εκμεταλεύσου αυτή την επιρροή και κάνε μια καλή οικονομική συμφωνία αφού βέβαια προσέξεις πάρα πολύ τι υπογράφεις.
  • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΚΡΙΟΣ
    Stardome* @ 21.02.2007 15:58
    Σας αφήνω υπό τη σκέπη της Αφροδίτης και μέσα στο γενικευμένο κλίμα ευφορίας και πάω... να φάω )))) Δώστε την καλησπέρα μου και στους επόμενους.
  • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΚΡΙΟΣ
    Stardome* @ 21.02.2007 15:52
    Εσείς AutoKRATOR είχατε καλύτερο μήνα έως την περασμένη εβδομάδα και μαζί με εσάς και όσοι έχουν πλανήτες σε Παρθένο/Ιχθείς μιας και δεν κοιτάζουμε μόνο τον Ήλιο αλλά και τον γαλαξία ολάκερο θα κοιτάζαμε κατάματα αν μπορούσαμε. Τώρα θα το ρίξουν λίγο έξω οι Κριοί/Ζυγοί και πάει λέγοντας. Έτσι είναι η ζωή, κύκλους κάνει!
  • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΚΡΙΟΣ
    Stardome* @ 21.02.2007 15:44
    Ενίοτε mme
  • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΚΡΙΟΣ
    Stardome* @ 21.02.2007 15:42
    Happy μου σε παρακαλώ μην με προδίδεις έτσι άσπλαχνα. Έχω πλανήτες στην Παρθένο και πολλούς φίλους Παρθένους τώρα τελευταία και μάλλον είναι σοφό το ρητο που λέει πως με στραβό αν κοιμηθείς το πρωί θα αλληθωρίσεις! )))))) Λες να κατάντησα Παρθένος τώρα στα γεράματα; Τόσο πολύ μου φαίνεται;
  • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΚΡΙΟΣ
    Stardome* @ 21.02.2007 15:38
    Eria, σε ευνοεί ούτως ή άλλως, ερωτικά και οικονομικά και εμφανισιακά και κοινωνικά και γενικά οπότε να σου ευχηθούμε καλό μήνα από σήμερα
  • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΚΡΙΟΣ
    Stardome* @ 21.02.2007 15:35
    Μάλλον για να φάμε καλά θα πρέπει να περιμένουμε μερικές ώρες ακόμα να περάσει η Σελήνη στον Ταύρο... Δεν βλέπω να γίνεται προκοπή με τους Κριούς ))
  • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΚΡΙΟΣ
    Stardome* @ 21.02.2007 15:31
    mme, έχετε αναιμία μήπως;
  • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΚΡΙΟΣ
    Stardome* @ 21.02.2007 15:29
    αγαπητη Happy αν δεν σερβίρετε το αρνακι που λεγαμε νωρίτερα (με πατατούλες καλύτερα) μην περιμενετε να σας πούμε τίποτα περισσότερο για την Αφροδίτη. Δηλαδή κι εμείς που ήρθαμε στο σπίτι σας τιποτα δεύτεροι είμαστε που δεν μας προσέχετε και όλο για την Αφροδίτη τρώγεστε; ))))
  • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΚΡΙΟΣ
    Stardome* @ 21.02.2007 15:23
    Μαζευτήκαμε όλοι βλέπω! Γεια σου Γιώργο. Πάμε να φάμε τίποτα γιατί εδώ είναι καλοί για να μας ανοίγουν την όρεξη αλλά... το στομάχι μου παίζει βιόλα ))))

έχουν γενέθλια 249 μέλη.

γιορτάζουν οι: Μάρκος, Μαρκέλα

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...