παρακαλώ περιμένετε...
  • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΚΑΡΚΙΝΟΣ
    Stardonna @ 05.07.2007 23:05
    paguri χρόνια σου πολλά! Έτσι όπως το έθεσες πώς να μην σου γράψω δυο γραμμές; (άντε, επειδή είσαι εσύ τρεις... άντε τέσσερις!). Βατό χάρτη έχεις, "συμπαθητικό", με πάρα πολύ Νερό (δηλαδή με πολύ συναίσθημα και βασικότερο αίτημα το να αγαπηθείς) και έντονο τον παρορμητικό Καρκίνο, με την Σελήνη να σου φοράει τα γυαλιά και να σε κάνει να βλέπεις τον κόσμο γύρω σου να αλλάζει κι εσύ να προσπαθείς να τον καταλάβεις πιο πολύ με την διαίσθηση και το ένστικτο. Η ασφάλεια για σένα είναι πάρα πάρα πολύ σημαντική όπως και το σπίτι αλλά και η καριέρα και τα λεφτά σου. Ίσως φέτος έχεις ευκαιρίες για σπουδές ή σεμινάρια, για περισσότερα ταξίδια ή δημοσιεύσεις, δημόσιες σχέσεις, κλπ κι αν αυτούς τους μήνες παρουσιάζεται μια στασιμότητα σε αυτά τα θέματα να είσαι σίγουρη οτι θα σταματήσει να υφίσταται από τον Αύγουστο και πολλές ευκαιρίες θα εμφανιστούν μπροστά σου για να διαλέξεις τη μία η οποία ενδεχομένως έχει να κάνει με μια πρωτοποριακή δημιουργική ιδέα σου ή ίσως και να είναι ένας ξαφνικός έρωτας στις διακοπές σου. Οι φιλικές σχέσεις σου έχουν περάσει από κρησάρα και κάνοντας το απαραίτητο ξεκαθάρισμα αναγκάστηκες να επαναπροσδιορίσεις και τους στόχους σου για το μέλλον, να τους θέσεις σε μια πιο ρεαλιστική βάση και να δουλέψεις υπομονετικά για αυτούς. Όσοι φίλοι έμειναν στο πλευρό σου θα είναι πάντα εκεί. Τον έρωτα τον βλέπεις με ροζ γυαλιά τον τελευταίο καιρό κι έχεις την τάση να ερωτεύεσαι πλατωνικά ανθρώπους από την δουλειά σου ή κάποιους που είναι μπλεγμένοι, αναξιοπαθούντες, γενικώς αλλού για αλλού, ανθρώπους που εσύ τους εξιδανικεύεις γιατί νομίζεις ότι είναι το άλλο σου μισό κι αυτοί μετά από το απίστευτο ρομάντζο σας χάνονται από τη ζωή σου. Ίσως κάποιοι φίλοι σου παίρνουν τότε τον ρόλο του "κακού" δασκάλου που σου τραβάει το αυτί και προσπαθούν να σε συνεφέρουν στα συγκαλά σου, να σε προσγειώσουν στην πεζή πραγματικότητα που λέει ότι ο ιδανικός έρωτας απέθανε ζήτω οι κοινοί θνητοί σαν κι εμάς, αυτοί που ενωνόμαστε χαλαρά και κοιτάμε προς την ίδια κατεύθυνση, που θέλουμε να δημιουργήσουμε κάτι χειροπιαστό που να ενδιαφέρει και τους συνανθρώπους μας. Η ψυχή σου αλλάζει, μνήμες του παρελθόντος και πληροφορίες σε κάνουν να δεις με άλλο τρόπο την οικογένεια και τις ρίζες σου. Ενδεχομένως αλλάζει και το σπίτι που κατοικείς, ο ιδιωτικός σου χώρος μέσα στον οποίο νιώθεις ασφαλής, η ακίνητη περιουσία σου. Έχεις να κάνεις εσωτερική δουλειά με τον εαυτό σου μέσα στα επόμενα χρόνια - εντωμεταξύ θα συνεχίσεις να κυνηγάς την καριέρα που τόσο σε ενδιαφέρει και να τα δίνεις όλα στις φιλοδοξίες σου για να ανέβεις στην κορυφή.
  • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΤΑΥΡΟΣ
    Stardhomme @ 05.07.2007 11:12
    ofisofi, η ταυρίσια εικόνα σου βάλλεται τα τελευταία χρόνια από την επέλαση του Κρόνου από τον ωροσκόπο σου και τον άρη σου στο λέοντα. Χάθηκε και η παροιμιώδης υπομονή και επιμονή του ταύρου πλέον, είναι πλήρως κατανοητό. Και μετά από την αναθέωρηση της ζωής σου, έρχεται και η επιστροφή κρόνου να σου βάλει φρένο στα έσοδα και να σε κάνει σκεπτικιστική ως προς τα οικονομικά σου και τη λαμπερή εικόνα που θέλεις να έχεις στον κόσμο. Που είναι η περηφάνια του ωροσκόπου σου? Αισθάνεσαι περισσότερο τρομαγμένη γάτα παρά λιοντάρι. Τα νέα είναι ότι τα οικονομικά προβλήματα θα συνεχίσουν, αλλά με αυτό τον τρόπο θα δεις και ποια είναι τα σημαντικά πράγματα τα οποία πρέπει να κάνεις αυτή την εποχή. Πάντως με την Αφροδίτη αυτή την εποχή και μέχρι τέλος Ιουλίου να διελαύνει το 2ο οίκο σου, έσοδα, γνωριμίες και γενικότερα μία βελτίωση της εικόνας σου θα έχεις (έστω και αν δε τη δεις άμεσα, αφού ο Κρόνος απαγορεύει τον ενθουσιασμό). Πάντως με το γύρισμα του Δία σε ορθόδρομη θέση (από αρχές Αυγούστου) και ειδικότερα από Σεπτέμβριο που γυρίζει και πάλι η Αφροδίτη ορθόδρομη, δεν μπορεί, κάτι ευνοϊκό θα δεις. Θα δεις πως η ζωή μπορεί να είναι και πάλι γελαστή, η δουλειά σου θα γίνει περισσότερο ευχάριστη και οι φίλοι θα είναι κοντά σου. Προσοχή όμως στα όνειρα τα οποία είναι πάνω από τις δυνάμεις σου, στα άτομα που έρχονται και έχουν μία μυστηριώδη αύρα.... Αυτά τα όνειρα μπορεί να έχουν σάπιες βάσεις και ο Κρόνος είναι ακόμα εκεί να γκρεμίσει αυτές τις ουτοπίες.
  • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
    Stardhomme @ 04.07.2007 14:32
    secilia, ο σύντροφος που ψάχνεις είναι κάτι το μυστήριο. Δε νομίζω πως έχεις αποσαφηνίσει πλήρως αυτό που θέλεις από το σύντροφο. Από τη μία πλευρά υπάρχει ο σύντροφος που είναι έντονα κοινωνικός, μυστηριώδης και ιδιαίτερα πνευματώδης. Αυτό επιθυμείς, θέλεις κάποιον να μπορείς να μιλάς, να επικοινωνείς, να περνάς ευχάριστα και δημιουργικά μαζί του. Από την άλλη πλευρά, η οικογένεια είναι κάτι που ονειρεύεσαι, είναι κάτι που πρέπει να γίνει ως μία αποδεκτή κατάσταση της κοινωνίας μας. Δεν είναι εύκολο να απομακρυνθείς από την οικογένειά σου, τους κοντινούς σου ανθρώπους. Και όμως, σου ταιρίαζει απόλυτα να ταξιδέψεις, να γνωρίσεις κόσμο, να συναναστραφείς έντονα. Το μυαλό σου μπορεί να πετάει σπίθες και να δουλεύει με έντονα flash ευφυίας, τόσο που να εντυπωσιάζεις τους γύρω σου κάποιες στιγμές. Μην υποτιμάς τη σκέψη σου και την επικοινωνία σου, έχεις τη δυνατότητα να πετύχεις πολλά αν αφεθείς λίγο περισσότερο στην κοινωνική συνδιαλλαγή. Μη φοβάσαι να δείξεις ποια είσαι και τη δύναμη του μυαλού σου. Μη φοβάσαι να αφεθείς στο flirt και τη διάθεση για έρωτα και μη φοβάσαι να δείξεις πως σε ενδιαφέρει κάποιος, να του δείξεις τα συναισθήματά σου. Η εποχή που διανύουμε δεν είναι εύκολη για εσένα, είναι όπως τα λες, θέλεις απομόνωση γιατί αισθάνεσαι ότι κάποιος έσβησε τα φώτα, η ζωή έπαψε να είναι όμορφη και ανέμελη. Υπομονή και προτείνω αυτή η εποχή να γίνει μία γόνιμη περίοδος ενδοσκόπησης.
  • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΚΑΡΚΙΝΟΣ
    Stardhomme @ 04.07.2007 08:29
    gretel, ο Κρόνος πράγματι έχει καλή συντροφιά εδώ και λίγο καιρό στο χάρτη σου. Αυτή τη στιγμή είναι καλεσμένος του Ερμή σου, και σου λέει σκέψου τι πραγματικά θέλεις να κάνεις στη ζωή σου, ίσως να έχεις απομονωθεί και κάπου για να έχεις την ησυχία σου. Οι φίλοι έχουν λίγο απομακρυνθεί και η σκέψη σου είναι στη δουλειά, τι πρέπει να κάνεις από εδώ και πέρα. Οι σκέψεις αυτές είναι πιθανό να οδηγήσουν σε κάποιο αποτέλεσμα με το πέρασμα του Κρόνου από τον ωροσκόπο και τον Κρόνο σου (επιστροφή Κρόνου). Αλλάζεις, αυτό είναι το νόημα αυτής της διέλευσης. Κάποιες σχέσεις που δεν είχαν κάτι περισσότερο να προισφέρουν διαλύονται, όχι πάντα με τον καλύτερο τρόπο, και κάποιες νέες επαφές δημιουργούνται. Ασφαλώς, δε φεύγει το μάυρο σύννεφο ως δια μαγείας και βγαίνει το ουράνιο τόξο, ο ουρανός ανοίγει μπροστά σου σιγά σιγά. Πάντως μέσα σε όλη αυτή την κατάσταση στρες και πίεσης, το σημαντικότερο που έχεις να κάνεις είναι να μην αφήσεις να επηρεαστεί η υγεία σου. Τέλος, ο Κρόνος περναέι και πάνω από την Αφροδίτη σου, κοντά στο τέλος του έτους. Μαθαίνεις ότι οι συνεργασίες δεν έρχονται αν δε βάλεις το μυαλό σου να δουλεύει. Ασφαλώς θα βρεις την άκρη και θα βγάλεις χρήματα και θα φτιάξει η εικόνα σου στην κοινωνία, αλλά δε θα βρεις το μαγικό λυχνάρι αυτή τη φορά. Θα σηκώσεις τα μανίκια και θα δουλέψεις, θα καθήσεις και θα κάνεις πλάνο για τι θες και πως θα το αποκτήσεις. Και που ξέρεις, μόλις μπουν αυτές οι βάσεις, μπορεί να έρθει και η διάθεση να χαρείς τη ζωή, να ερωτευτείς, να φλερτάρεις, να δημιουργήσεις μία σχέση η οποία να σε καλύπτει από κάθε άποψη, να σκεφτείς ακόμη και την οικογένεια.
  • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΛΕΩΝ
    Stardhomme @ 03.07.2007 16:03
    natassa14878, βασικά ψυχραιμία. Αυτό που περιγράφεις ονομάζεται πέρασμα Κρόνου πάνω από τον Ήλιο σου. Θα ακολουθήσει νέα διέλευση από τον Ερμή σου και θα έχεις και πειστροφή Κρόνου σε λίγους μήνες. Μπορεί να ακούγονται απελπιστικά όλα αυτά αλλά μάλλον είναι διαδικασίες απαιτούμενες για να βγεις από το αδιέξοδο που λες. Είναι η εποχή που θα αποφασίσεις αν η οικονομική ασφάλεια και το αργά και σταθερά που πιθανό να εφαρμόζεις έχουν πλέον ρόλο στη ζωή σου. Μήπως ήρθε η ώρα να ασχοληθείς με αυτό που πραγματικά θέλεις? Μήπως να ταξιδέψεις, να γνωρίσεις νέους ανθρώπους διαφορετικής κουλτούρας και να αποφασίσεις και να σπουδάσεις κάτι που τόσα χρόνια ονειρύεσαι? Σύμφωνοι, οικονομικές δυσκολίες για όλα αυτά υπάρχουν, αλλά για πόσο θα καταπιέζεσαι? Θα μου έλεγες να κάνεις όσα λέω παραπάνω. Ναι, αλλά αν δεν μελετήσεις καλά αυτό που πας να κάνεις, αν το project που αποφασίζεις να βάλεις μπροστά δεν έχει γερές βάσεις, μήπως διαλυθεί με το πρώτο κύμα του χειμώνα? Καλές οι ιδέες που έχεις αλλά δεν έχουν πάντα βάση. Και με τη σχέση σου, τι γίνεται? Εκεί μάλλον βαρέθηκες να δίνεις στον άλλο.... Είσαι από τα άτομα που θα προσφέρεις συναίσθημα στο σύντροφο χωρίς να φοβάσαι αν στο ανταποδώσει, αλλά μέχρι πότε? Μήπως χρειάζεσαι ένα περισσότερο ανοικτόμυαλο άνθρωπο δίπλα σου? Να καταλαβαίνει τις σκέψεις σου και να σε βοηθήσει να τολμήσεις το βήμα για τη βελτίωση του ΕΓΩ σου. Τα όνειρα που κάνεις, η αντισυμβατική και πρωτοποριακή πολλές φορές σκέψη σου δε σε βοηθούν να πας μπροστά αφού δεν τολμάς να πρωτοτυπήσεις. Σίγουρα οι μήνες μέχρι το τέλος του έτους σου δίνουν τις ευκαιρίες να προχωρήσεις στις αλλαγές που επιθυμείς.Η χρονιά μετά τον Αϋγουστο σου δίνει τα εφόδια να τολμήσεις πράγματα για τον εαυτό σου.
  • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΔΙΔΥΜΟΙ
    Stardhomme @ 03.07.2007 12:59
    ftechnologist, το κουδούνι που ακούς στην πόρτα και σου λέει να αλλάξεις τη ζωή σου, δεν είναι στη φαντασία σου, όντως χτυπάει. Το θέμα είναι αν ανοίγεις τώρα ή μήπως ξαναπεράσει ο επισκέπτης σε μερικούς μήνες και πάλι με πιο πλούσια δώρα? Τι κουδούνι το άκουσες από το τέλος του 2006, με το πέρασμα του Δία στο 2ο οίκο σου. Μετά έγινε σαν μία φωνή από το μέλλον που σου λέει άλλαξε την καθημερινότητά σου άμεσα, αυτό κάπου πριν 2-3 μήνες. Φυσικά να πάρεις μία παρορμητική απόφαση και να τα αλλάξεις όλα δεν είναι στο στυλ σου, δεν παρατάς σύξυλους συνεργάτες και συναδέλφους. Από την άλλη πλευρά δε σου έιναι εύκολο να πάρεις απόφαση σε ένα δίλημμα, πόσο μάλιστα τώρα που δεν υπάρχει και μία δεύτερη διέξοδος στον ορίζοντα. Πιστεύω πως οι φωνές θα γίνουν εντονότερες και θα ονειρευτείς να αλλάξεις ριζικά. Η γνώμη μου είναι πως μία τέτοια αλλαγή ευνοείται αφού όμως γυρίσουν σε ορθόδρομη πορεία Αφροδίτη και Δίας. Νομίζω πως από το Σεπτέμβριο και μετά θα δεις να έρθουν κάποιοι άνθρωποι να σου προτείνουν νέες συνεργασίες και να δεις το μέλλον σου περισσότερο ευοίωνο. Όσο για τα αποτέλεσματα μίας τέτοιας αλλαγής συμφωνώ που βλέπεις από το νεό χρόνο. Να περάσει και ο ανάδρομος Άρης (από μέσα Νοεμβρίου μέχρι αρχές Ιανουαρίου) που θα θολώσει τη διάθεσή σου για δράση και μετά ο δρόμος είναι περισσότερο ανοικτός.
  • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΖΥΓΟΣ
    Stardhomme @ 02.07.2007 20:57
    marouzel, με βάση τα στοιχεία που δίνεις στο post ο ωροσκόπος σου είναι στις 27 και 18 του καρκίνου αφού χρησιμοποιήσεις τη θερινή ώρα. Μη χρησιμοποιώντας τη θερινή ώρα, πράγμα που έχεις πράξει και δεν έιναι σωστό, έχεις όντως ωροσκόπο λέοντα. Ωροσκόπος λοιπόν καρκίνος.
  • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΖΥΓΟΣ
    Stardhomme @ 02.07.2007 15:51
    marouzel, αρχικά να σε παρακαλέσω να διορθώσεις το χάρτη σου, αφού η ημερομηνία γέννησης σου προϋποθέτει θερινή ώρα. Με ωροσκόπο καρκίνο και σελήνη στον πρώτο οίκο είσαι η κατάλληλη μάνα για τα παιδιά κάθε άνδρα που έρχεται κοντά σου. Τρυφερή, στοργική και διατεθειμένη να αφοσιωθεί στην οικογένεια. Άλλωστε οι σχέσεις που συνάπτεις με τους συντρόφους σου είναι σχέσεις οικογένειας για εσένα. Βέβαια ο σύντροφος θα πρέπει να έχει και μίά οικονομική άνεση, να μην έχεις ανάγκη να σκέφτεσαι οικονομικές δυσχέρειες. Όλα τα παραπάνω δείχνουν ένα σύντροφο μεγαλύτερης ηλικίας από εσένα και χωρίς οικονομικές δυσκολίες. Το θέμα με εσένα όμως είναι ότι παρά το γεγονός ότι δείχνεις καρκίνος, τα έντονα συναισθήματα στη σχέση δε σε συγκινούν. Δε λειτουργείς άνετα σε έντονα συναισθηματικά σχέσεις, θέλεις το χρόνο σου να καταλαγιάσουν τα αρχικά έντονα αισθήματα και να έρθει η περίοδος της συναισθηματικής μεν αλλά ίσως και φιλικής συσχέτισης με το σύντροφο (είναι αυτό που λέμε παγωμένα αισθήματα). Δεν μπορείς να κλειστείς σε ένα σπίτι με τα παιδιά σου, θέλεις να έχεις επαγγελματικές διεξόδους. Αν δε σου δοθούν, θέλεις να μπορείς να αλλάζεις παραστάσεις όσο το δυνατό περισσότερο. Θέλεις ανοικτούς ορίζοντες, μια αντισυμβατική άποψη του όρου οικογένεια. Σε αυτή την περίπτωση λοιπόν, είτε θα υπάρξει δυσανασχέτιση από το σύντροφο, αφού άλλο φαίνεσαι και άλλο είσαι, είτε θα φύγεις εσύ από τη σχέση ξαφνικά και απρόσμενα.
  • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΛΕΩΝ
    Stardonna @ 02.07.2007 13:29
    Queenevi και οι δυο Σκορπιοί έχουν ανάδρομη Αφροδίτη στον Σκορπιό, Σελήνη, Ερμής καθώς και η ακριβής θέση του Άρη διαφοροποιούν λίγο το θέμα στον χάρτη σου και όπως σου έγραψε η Dreamshow «τι να διαλέξω την Κική ή την Κοκό;». Με τον 16/11 έχετε πολύ δυνατή συναστρία αλλά η «συνέχεια» δεν είναι εύκολη υπόθεση – ο Ουρανός είναι πάρα πολύ έντονος για να γίνει αυτή μια «στρωτή» ακύμαντη σχεσούλα χωρίς μικρές επαναστάσεις και απομακρύνσεις. Ποιο είναι το ζητούμενο σου από μια σχέση εσύ το ξέρεις. Η Σελήνη του στους Διδύμους όχι μόνο δεν ταιριάζει ποιοτικά με την δική σου Σελήνη αλλά δεν κάνει και καλές όψεις στο γενέθλιο θέμα του κι αυτό είναι ένα δικό του πρόβλημα βεβαίως το οποίο δείχνει και τα προβλήματα που θα αντιμετωπίσει με τις γυναίκες της ζωής του. Ο Ερμής αλλά και ο Άρης του πάνω στον Ποσειδώνα σου «ψιλοβρωμάνε», ίσως όχι αμέσως, ίσως όχι καθοριστικά… Ο άλλος, ο Σκορπιός-Σκορπιός με 5 πλανήτες του μέσα στον 1ο σου οίκο σαφώς και δεν έχει περάσει απαρατήρητος και στα ψιλά γράμματα της ζωής σου ούτε κι εσύ είσαι μια τυχαία για αυτόν με τόσους πλανήτες μέσα στον 1ο και τον 10ο του. Κι εδώ ο Ουρανός «κάνει δουλειά» όπως και ο Κρόνος σου και ο Ερμής σου… Τι να σου πω; Ελαφρύ προβάδισμα έχει ο 5/11 (δεν έχουμε ωροσκόπο του άλλου οπότε δεν θα σκίσουμε και τα ιμάτια μας ούτε και τα πτυχία μας) αν κι εσύ αποφασίζεις ΤΙ ακριβώς θέλεις από έναν άντρα στο πλευρό σου. Με Ήλιο σε τετράγωνο με τον Ουρανό σου (ο οποίος κάνει σύνοδο με τον ωροσκόπο σου και σε «χρωματίζει» ποιοτικά) και Άρη σε σύνοδο με την Αφροδίτη μέσα στον 11ο σου οίκο την τραβάει την ανεξαρτησία ο οργανισμός σου Άσε να ξαναπεράσει τρίτη και φαρμακερή φορά ο Δίας πάνω από τον Ποσειδώνα -τον θεό του Έρωτα σου- και αποφασίζεις με μεγαλύτερη νηφαλιότητα ποιος αξίζει τον κόπο.
  • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΔΙΔΥΜΟΙ
    Stardonna @ 30.06.2007 21:01
    Φεύγω "ευχαριστημένη" λοιπόν απόψε. Έχω ήδη αργήσει. Καλά να περάσετε ότι κι αν επιλέξετε να κάνετε.

έχουν γενέθλια 219 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...