παρακαλώ περιμένετε...
  • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΥΔΡΟΧΟΟΣ
    Stardonna @ 13.10.2008 10:19
    xanthos, για ανταύγειες ξανθιές ή ακαζού πολλά πράγματα δεν ξέρω. Με βεβαιότητα όμως μπορώ να πω ότι οποιοσδήποτε γεννήθηκε στις 20/1/1983 και ώρα 10:20 π.μ. στην Αθήνα - Ελλάδα, είναι Α ι γ ό κ ε ρ ω ς.
  • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
    Stardonna @ 12.10.2008 22:53
    lolitsa καλόν θα ήταν να βάζατε τα δικά σας στοιχεία στον χάρτη όταν κάτι ρωτάτε. Δεν είναι δυνατόν να είναι ο Κρόνος κυβερνήτης του δικού σας 10ου οίκου εάν η Σελήνη σας είναι στον Κριό και μέσα στον 10ο οίκο και έχετε γεννηθέι στην Ελλάδα.
    Ο Κρόνος είναι ο φυσικός δείκτης του 10ου οίκου και δευτερευόντως μπορεί να ελεγθεί όταν εξετάζουμε θέματα του 10ου. Πρωτίστως όμως μας ενδιαφέρει ο πλανήτης που κυβερνά το ζώδιο της ακμής του 10ου οίκου - αλλιώς τι νόημα θα είχε η οικοθεσία;
    Και σε τι "χτύπημα" ακριβώς αναφέρεστε; Εννοείτε μήπως ότι ο Κρόνος "χτυπάει" και μάλιστα την καριέρα όλων των ανθρώπων μιας και είναι ο φυσικός εξουσιαστής του 10ου οπως γράψατε; Κάτι τέτοιο δεν ισχύει βέβαια.
  • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΔΙΔΥΜΟΙ
    Stargazer @ 11.10.2008 13:23
    labtec, να σου πω την άποψή μου; Δεν αλλάζεις ζωδιακή ταυτότητα, αλλάζει το περιβάλλον μέσα από το οποίο πρέπει να αναδειχθεί αυτή. Πώς θα αναδείξεις τον ήλιο σου στους Διδύμους, δηλαδή να δώσεις π.χ. προβάδισμα στη λογική σκέψη, αν δεν γνωρίσεις και το παράλογο των Καρκίνων, που λειτουργούν με βάση το συναίσθημα και η λογική βγαίνει από το παράθυρο; Είναι τυχαίο που εσείς οι Δίδυμοι αντιπαθείτε τους Καρκίνους, εμείς τους Παρθένους κ.ο.κ.; Και είναι τυχαίο που συνήθως στη ζωή μας υπάρχουν πολλά άτομα του ζωδίου του προοδευμένου μας ήλιου; Μέσα από την κόντρα μας μ'αυτούς θα μάθουμε πολλά, θα δούμε πού διαφέρουμε, άρα θα εξατομικευτούμε και θα γίνουμε ο Ήλιος μας.
  • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΥΔΡΟΧΟΟΣ
    Stargazer @ 11.10.2008 11:59
    xanthos, είστε σίγουρη πως είστε Υδροχόος; Σύμφωνα με τον χάρτη που βρίσκεται στο προφίλ σας είστε Αιγόκερως. Είναι σωστά τα στοιχεία σας;
  • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
    Stardonna @ 10.10.2008 13:52
    soragia2007 o 7ος σας οίκος ξεκινάει από την 0,48 μοίρα του Σκορπιού (επομένως ο κυβερνήτης του 7ου οίκου σας είναι ο Πλούτωνας) και μέσα στον οίκο αυτό βρίσκεται ο Ποσειδώνας.
  • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΚΡΙΟΣ
    Stardhomme @ 09.10.2008 19:47
    fairytail, ο Κρόνος καταρχάς απέναντι από τη Σελήνη σου είναι η αιτία που οι επαγγελματικές σου σχέσεις βρίσκονται σε σημείο μηδέν με αποτέλεσμα να υπάρχουν προβλήματα στην ψυχολογία ή ακόμα και με το σώμα σου. Στη συνέχεια, ο Πλούτωνας αρχίζει να κάνει όψη τετραγώνου (κάτι που έγινε και την περασμένη άνοιξη) με τον Ερμή σου και το μυαλό σου αρχίζει να δουλεύει απαισιόδοξα. Αυτό που σου ζητά το σύμπαν είναι να μη βιάζεσαι στις σχέσεις σου, να μην είσαι παρορμητική με ανθρώπους τους οποίους θα ήθελες στο πλάι σου και να σκεφτέις πλέον πως το μέλλον σου θα φτιαχτεί με τις δικές σου ιδέες και όχι βασιζόμενη στον Άλλο. Ο Δίας από την άλλη πλευρά, θα περάσει σε λίγο καιρό στον 6ο οίκο σου και ευκαιρίες για εργασία που είναι κοντά στις κλίσεις σου, αλλά και ερωτικές γνωριμίες (ίσως και μέσα από αθλητισμό ή μέσα από τα χόμπυ σου) θα υπάρξουν.... Το καλοκαίρι του 2009 θα είναι σίγουρα καλύτερο και μία θετική εξέλιξη που σχετιζεται με την αλλαγή που έκανες στον εαυτό σου στα μέσα Αυγούστου του 2008, θα έρθει. Ψυχραιμία...
  • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΛΕΩΝ
    Stardonna @ 06.10.2008 23:23
    agelo, πολύ συνοπτικά μπορώ να σας πω τα εξής: σε μια σχέση δεν παίζει ρόλο μόνο η συναστρία αλλά και ο κάθε χάρτης ξεχωριστά και κυρίως οι επιρροές που δέχονται τα άτομα την συγκεκριμένη στιγμή. Δηλαδή, μπορεί κάποιος να γνωρίσει ένα πολύ ταιριαστό άτομο αλλά το timing να μην είναι το κατάλληλο και να μην ευνοούνται τα ερωτικά είτε του ενός είτε του αλλουνού. Και το κατάλληλο άτομο δεν είναι πάντα το «αντικειμενικά καλό» αλλά αυτό που κουμπώνει με τα βιώματα μας και τις ασυνείδητες ίσως ανάγκες, που με τον τρόπο του τσιγκλάει θέματα μας. Εσείς με Σελήνη αντίθεση Πλούτωνα μάλλον πάτε γυρεύοντας -έστω και αν δεν το καταλαβαίνετε από την αρχή- για πολύ βαθιές σχέσεις που έχουν και πάθος και πόνο και σας αλλάζουν δομικά. Και το μέσα σας το πεθαίνετε και την γυναίκα την πεθαίνετε, συμβολικά, αλλάζετε ζωή συθέμελα. Εδώ λοιπόν έχουμε να κάνουμε με μια σχέση πάθους και με ένα άτομο που σας έχει καταγοητεύσει και ταιριάζετε σε πολλά. Νομίζω πως ξέρετε τις ευθύνες σας, τι κάνετε ή δεν κάνετε εσείς για το άτομο αυτό που σας έχει σχεδόν υπνωτίσει και όμως, και του στερείτε πράγματα και σε κάποιο σημείο θέλετε να το αλλάξετε, κλπ, κλπ. Το πραγματικό πρόβλημα είναι ο Κρόνος που «σαρώνει» τους πλανήτες σας στην Παρθένο και ανάμεσα σε αυτούς την Αφροδίτη σας όπως και την Αφροδίτη της κοπέλας ? αυτή είναι μια δύσκολη εποχή για τα ερωτικά, πόσο μάλλον για την κοπέλα που ο Κρόνος βρίσκεται τώρα στον 5ο της οίκο, τον οίκο δηλαδή των ερωτικών υποθέσεων και της χαράς της ζωής. Ίσως πρέπει να πάρει μια σοβαρή απόφαση και η διάθεση της να μην είναι καθόλου καλή. Πάντως, η διαφορά ηλικίας εδώ είναι ενθαρρυντική γιατί μάλλον θα θελήσει να στραφεί σε ένα ώριμο άτομο και ο επόμενος μήνας πιστεύω ότι κάτι σημαντικό της επιφυλάσσει για την εξέλιξη της. Εσάς εκτός από τον Κρόνο που δεν σας έχει αφήσει καθόλου ήσυχο και τώρα κάνοντας σύνοδο με τον Ερμή σας, μεταξύ άλλων κρίνει και τα ερωτικά σας, θέματα φιλίας ή παιδιών συντρόφου, κλπ, σας επηρέασε πολύ η έκλειψη του Αυγούστου η οποία έγινε σε σύνοδο με τον Ουρανό σας. Υποθέτω ότι είχατε ήδη κάποιες αναταράξεις και αλλαγές οικογενειακές ή ακόμα και μετακίνηση επαγγελματική, σε άλλη πόλη, αλλαγή κοινωνικού status... Μήπως να δείτε τι θα κάνετε εσείς με τη ζωή σας και μετά να ξαναδείτε την όποια σχέση θα θέλατε μαζί της;
  • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΣΚΟΡΠΙΟΣ
    Stardonna @ 04.10.2008 13:48
    aisfo δεν γράφεις τον τόπο γέννησης σου ούτε τον έχεις συμπληρωμένο στον χάρτη σου. Ο χάρτης που έχεις φτιάξει δείχνει Ωροσκόπο στους Διδύμους. Εάν έχεις γεννηθεί στην Ελλάδα και ώρα 18:05 τότε ναι, ο Ωροσκόπος σου είναι Δίδυμοι και όχι Καρκίνος. Μήπως συμπλήρωσες κάτι λάθος κατά την εγγραφή σου;
  • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΚΑΡΚΙΝΟΣ
    Stargazer @ 04.10.2008 10:41
    elenast86, να σου πω αρχικά ότι στο προφίλ σου έχεις ώρα γέννησης 14:25 κι όχι 14:30 και δεν αναφέρεις τόπο γέννησης. Επειδή όμως έχεις αρκετές ακμές οίκων που βρίσκονται στα όρια της αλλαγής των ζωδίων, καλό θα ήταν να συμπληρώσεις αυτά τα στοιχεία μήπως έχουμε κάποιες διαφοροποιήσεις.
    Τώρα, στο προκείμενο. Λες "δεν είναι τραγικό;" Εφόσον το πιστεύεις εσύ, ναι, είναι. Πρέπει να προσέχουμε πάρα πολύ τι ταμπέλες βάζουμε στον εαυτό μας, γιατί ταυτιζόμαστε μ'αυτές και μας εμποδίζουν να δούμε καθαρά τα πράγματα. Προφανώς θεωρείς ότι δεν είναι φυσιολογικό γιατί βλέπεις την πλειοψηφία των φίλων σου να έχει ερωτική ζωή και αναρωτιέσαι τι πάει στραβά με σένα. Δηλαδή, αφήνεις τη συμπεριφορά των άλλων να καθορίσει τι είναι φυσιολογικό και τι όχι. Αυτό όμως που μας διδάσκει η αστρολογία και γενικότερα οι ανθρωπιστικές επιστήμες είναι ότι το "φυσιολογικό" δεν είναι μια γενική έννοια που ταιριάζει σε όλους, αλλά ο καθένας θα πρέπει να βρει τι είναι φυσιολογικό για τον εαυτό του, που πάρα πολλές φορές δεν συμβαδίζει με το κοινωνικώς καθοριζόμενο.
    Κι ας προσπαθήσουμε να δούμε τι είναι φυσιολογικό για σένα. Έχεις μια Αφροδίτη στην Παρθένο, πολύ δυνατή στον 10ο οίκο. Είναι μια Αφροδίτη που φοβάται το χάος του έρωτα, γιατί χάνει τον έλεγχο. Και είναι μια Αφροδίτη που θεωρεί το σώμα ιερό και δεν αφήνει τον καθένα να εισβάλλει σ'αυτό, αν πρώτα δεν αποδείξει ότι αξίζει αυτού του δώρου. Μπορεί να υπάρχει έντονη σεξουαλική ζωή, αλλά και σε αυτές τις περιπτώσεις, το άτομο θέλει να έχει τον έλεγχο και δεν αφήνει την ερωτική πράξη να το αγγίξει συναισθηματικά και ουσιαστικά παραμένει "παρθένο". Από την άλλη, η σεξουαλική ζωή μπορεί να είναι εξαιρετικά επιλεκτική, καθώς υπάρχει αναζήτηση εκείνου του σώματος που να δένει απόλυτα με το δικό του. Εσύ πιθανότατα ανήκεις στη δεύτερη περίπτωση, καθώς αυτή η Αφροδίτη κάνει τετράγωνο ακριβείας με τον επίσης πολύ ισχυρό Κρόνο στον 1ο οίκο. Δηλαδή, εκτός από την επιλεκτικότητα της Αφροδίτης σου, ο σχηματισμός αυτός δείχνει ότι υπάρχουν και διάφορα μπλοκαρίσματα που δεν σου επιτρέπουν να χαλαρώσεις αρκετά κι ότι επίσης η σχέση σου με το σώμα σου δεν είναι η καλύτερη. Κι αυτό φαίνεται προς τα έξω γιατί ο Κρόνος είναι στον 1ο οίκο και είναι σαν να κυκλοφορείς με ένα πανό στους δρόμους που γράφει "Μην αγγίζετε".
    Τι μπορείς να κάνεις; Πρώτον, επειδή ο Κρόνος είναι χρόνος, θα αποδεχτείς ότι για σένα οι χρόνοι των άλλων δεν ισχύουν κι ότι στο συγκεκριμένο θέμα εσύ θα πρέπει να κάνεις δουλειά. Είσαι γενικότερα εκδηλωτικός άνθρωπος και σου αρέσουν οι αγκαλιές, τα χάδια, τα αγγίγματα; Ή είσαι σφιγμένη, αφήνεις αποστάσεις ασφαλείας ανάμεσα σε σένα και τους άλλους και το χειρότερό σου είναι εκείνοι οι άνθρωποι που κολλάνε το πρόσωπό τους στο δικό σου όταν σου μιλάνε; Αν είσαι το δεύτερο, θα πρέπει να ανακαλύψεις πώς και γιατί έχεις αυτή τη στάση. Στην οικογένειά σου, η αγάπη μεταξύ σας εκδηλωνόταν και σωματικά; Μήπως υπήρχε κάποια εκνευριστική θεία, γιαγιά κλπ. που σε "ζουλούσε" συνεχώς, ενώ εσύ δεν ήθελες; Μήπως έχεις εξιδανικεύσει τη σχέση σου με τον πατέρα σου με το τρίγωνο Ήλιου-Δία σε ζώδια του νερού και ψάχνεις κάτι ανάλογο; Γιατί έχεις αυτή την αντίληψη ότι δεν αξίζεις να αγαπηθείς; Δυστυχώς θα πρέπει εσύ να ξεκλειδώσεις τον εαυτό σου κι όχι να περιμένεις από τους άλλους να το κάνουν για σένα, όπως θα ήθελε ίσως το τρίγωνο της Αφροδίτης σου με τον Ποσειδώνα. Ο τέλειος σύντροφος που μας καλύπτει απόλυτα έρχεται όταν πια δεν τον έχουμε ανάγκη.
    Η Σελήνη σου στον Ζυγό μας λέει ότι επιθυμείς τη συντροφικότητα και την κοινωνική ζωή, ότι αντιπαθείς τη μοναξιά, αλλά οι όψεις που κάνει με Χείρωνα και Ουρανό στον άξονα 1ου-7ου μαρτυρούν ότι δεν έχεις και πολύ καλές σχέσεις με τον κόσμο των ενστίκτων. Ο Ουρανός είναι από τους πιο δύσκολους πλανήτες για τη Σελήνη και ακόμα κι οι καλές όψεις με αυτόν δεν βοηθάνε κι ιδιαίτερα. Όλα αυτά τα "σεξουαλικά" δηλαδή, τα θεωρείς και λίγο πρωτόγονα και ότι φέρνουν τον άνθρωπο σε ζωώδη κατάσταση.
    Τώρα, τα καλά νέα. Έχεις ένα πολύ καλό μυαλό και πρέπει να το εκμεταλλευτείς. Έχεις και διαίσθηση και πρακτική σκέψη και μια ικανότητα για σε βάθος αναλύσεις. Οπότε είσαι σε θέση να σκεφτείς, να επεξεργαστείς και να εφαρμόσεις αυτά που σου ζητάει ο Κρόνος. Απλά, η δουλειά αυτή δεν μπορεί να γίνει από τη μια μέρα στην άλλη και χρειάζεται υπομονή. Επίσης, η Αφροδίτη σου κάνει εξάγωνο με τον Πλούτωνα, άρα κάποια στιγμή ο κόσμος των ενστίκτων θα σου χτυπήσει την πόρτα. Επομένως, για να μην είσαι τελείως απροετοίμαστη εκείνη τη στιγμή, μιας και ο Πλούτωνας δεν χαρίζει κάστανα, ξεκίνα από τώρα τη δουλειά με τον εαυτό σου. Τα επόμενα χρόνια, η Αφροδίτη σου θα δεχτεί ισχυρή πίεση από Πλούτωνα και Ποσειδώνα και πολλά από αυτά τα μπλοκαρίσματα θα πρέπει να καταρρεύσουν. Για να βοηθήσεις την κατάσταση, άρχισε από τώρα να γκρεμίζεις ό,τι νιώθεις πως έχει βαλτώσει.
  • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΥΔΡΟΧΟΟΣ
    Stardhomme @ 03.10.2008 22:12
    δεν υπάρχει καμία παραπλάνηση... δεν υπάρχει κανένας δόλος.... από τη στιγμή που η ίδια λες πως δεν μπορείς να επιφέρεις αλλαγές στη ζωή σου (μία δουλειά που σε πνίγει αλλά μένεις, μία σχέση που επιβίωσε και τίθεται παιδιού, αλλά...), τα λόγια μου έχουν στόχο να σε προετοιμάσουν για αλλαγές. Αν δεν τις κάνεις εσύ, είναι εξαιρετικά πιθανό να γίνουν και να βρεθείς προ εκπλήξεων. Αν γνωρίζεις τι πάει να γίνει και το τρενάρεις, πόσο έκπληξη θα σου φανεί όταν γίνει; Από την άλλη πλευρά δεν μπορώ να γνωρίζω αν ο Δίας θα σου φέρει νέες γνωριμίες και μέσα στην παραζάλη του έρωτα ανοίξεις ένα σπίτι ή αν θελήσεις να αποκτήσεις απογόνους ως επιστέγασμα της υπάρχουσας σχέσης σου.... Αν δε σου μίλαγα για τα καλά του Δία, ίσως να έλεγες πως όλα είναι μάυρα. ΟΧΙ, δεν είναι!!!!!! Για να γεννηθεί κάτι, κάτι άλλο πρέπει να πεθάνει.... Μία σχέση; Η νοοτροπία σου; Η ασφάλεια του γνωστού; Δε γνωρίζω........ Προσπάθησε να κουμπώσεις τα λεγόμενά μου στην περίπτωσή σου... Δεν είμαι μάγος, ούτε φακίρης...

έχουν γενέθλια 250 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...