παρακαλώ περιμένετε...
  • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΛΕΩΝ
    Stargazer @ 21.11.2008 23:27
    Νομίζω σε διακρίνει η κλασική ζυγίσια αναποφασιστικότητα με τον κυβερνήτη του 10ου οίκου σου σε αδυναμία στον Ζυγό. Θέλεις να κάνεις πράγματα που να σε παθιάζουν, αλλά είτε δεν ξέρεις ακριβώς ποια είναι αυτά ακόμα, είτε αυτό που θέλεις να κάνεις δεν βρίσκει σύμφωνους τους δικούς σου, είτε μπορεί να είναι λίγο ριψοκίνδυνα και φοβάσαι να πάρεις το ρίσκο. Όμως ήρθε η ώρα των αποφάσεων καθώς ο Άρης σου προόδευσε σε σύνοδο με το Μεσουράνημα, οπότε τα επόμενα 1-2 χρόνια θα αισθάνεσαι πιο σίγουρος για τον εαυτό σου και τουλάχιστον θα ξέρεις τι θέλεις, αλλά και θα σου δοθεί η ικανότητα να τα διεκδικήσεις. Εξάλλου έχεις τώρα και τον Δία στον ωροσκόπο σου, αλλά και από του χρόνου στον Υδροχόο, θα είναι σε καλή θέση για σένα. Αν αρχικά δεν πάνε τα πράγματα κατ'ευχήν, καθώς η Σελήνη σου επέστρεψε στο Ζυγό και θα κάνει ξανά σύνοδο με όλους τους πλανήτες εκεί το επόμενο διάστημα, μην βιαστείς να τα εγκαταλείψεις. Σιγά σιγά θα πλησιάζει ο Δίας στο Μεσουράνημα και όσο περνάν τα χρόνια, θα μειώνονται οι δυσκολίες ή θα αισθάνεσαι πιο ικανός να τις αντιμετωπίσεις. Οπότε η επαγγελματική άνοδος θα συμπαρασύρει και τα οικονομικά. Τα επόμενα 1-2 χρόνια είναι η ώρα των αποφάσεων και οι καρποί θα έρθουν αργότερα αν αποφασίσεις σωστά.
    Ο Πλούτωνας από τον Αιγόκερω και ο Ουρανός από τον Κριό θα αλλάξουν πολλά πράγματα την επόμενη δεκαετία καθώς έχεις ωροσκόπο και πολλούς πλανήτες στα παρορμητικά ζώδια. Η οικογένεια θα είναι ένας από τους τομείς που θα επηρεαστούν, καθώς η Αφροδίτη σου που κυβερνά τον 4ο οίκο σου θα δεχτεί αντίθεση από τον Πλούτωνα και τετράγωνο από τον Ουρανό.
    Απ'ό,τι καταλαβαίνω εσύ δεν θέλεις γενικότητες και θέλεις να σου πω κάτι συγκεκριμένο. Απόλυτα κατανοητό, αλλά πίστεψέ με, δεν έχει καμιά σημασία. Οι δυσκολίες ποτέ δεν λείπουν από τη ζωή μας, οπότε ούτε κι από την αστρολογία. Σήμερα είναι ο Κρόνος, αύριο θα είναι ο Ουρανός, μεθαύριο ο Ποσειδώνας... Ακόμη κι αν σου έλεγα ότι όλα θα διορθωθούν σε 2 χρόνια, τι θα έκανες? Θα διέγραφες τα προηγούμενα 3,5 χρόνια? Δηλαδή ήταν άχρηστα και δεν είχαν καμιά χρησιμότητα? Γι'αυτό σου μίλησα για ενδοσκόπηση. Το παρόν και το μέλλον χτίζονται με βάση την κατανόηση του παρελθόντος, δεν γίνεται αλλιώς. Το θέμα επομένως δεν είναι το γεγονός, αλλά το τι σημαίνει το γεγονός.
  • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΛΕΩΝ
    Stargazer @ 21.11.2008 22:30
    Ποια είναι λοιπόν τα ανοιχτά μέτωπα?
  • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΛΕΩΝ
    Stargazer @ 21.11.2008 22:08
    Yiorgos26, έχεις δίκιο, το έγραψες, τώρα το είδα. Λοιπόν, θα εστιάσω σε πολύ συγκεκριμένα στοιχεία του χάρτη σου, γιατί εκεί βλέπω να παίζεται το παιχνίδι. Έχεις Ήλιο στον Λέοντα στον 7ο και Σελήνη, Κρόνο, Άρη, Πλούτωνα στον Ζυγό. Θα το μετέφραζα ως εξής: Οι άλλοι, με την ευρύτατη έννοια του όρου, παίζουν κυρίαρχο ρόλο στη ζωή σου. Όμως, επειδή είσαι Λέων, θα πρέπει να μάθεις τον εαυτό σου μέσω των άλλων. Οι άλλοι δηλαδή θα είναι δάσκαλοι. Εσύ ξεκίνησες τη ζωή σου με μια έμφυτη τάση για συντροφικότητα, αλλά "έφαγες τα μούτρα σου" που λέμε. Οι "προβληματικοί" άνθρωποι που γνώρισες όμως είναι αντανακλάσεις του εαυτού σου. Θα πρέπει να ψάξεις πολύ καλά το θέμα κατά πόσον αυτά για τα οποία κατηγορείς τους άλλους, τα έχεις κι εσύ. Οι άλλοι δηλαδή θα έχουν συμπεριφορές που ναι μεν θα σου είναι αρχικά δυσάρεστες, αλλά θα σου διδάξουν πολλά και για τη δική σου φύση. Καθοριστικό δε ρόλο φαίνεται να έχει παίξει και η μητέρα σου.
  • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΣΚΟΡΠΙΟΣ
    Stargazer @ 21.11.2008 21:19
    archive, κατά τη γνώμη μου όχι, γιατί εσύ βάζεις μέσα το Μεσουράνημα. Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που έχουν 1-2 πλανήτες στο Μεσουράνημα, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι είναι και stellium - πολλαπλή σύνοδος. Θα πρέπει να έχουμε πλανήτες.
    Τώρα, θα μπορούσε να πει κανείς ότι αφού ο Κρόνος σου κάνει αντίθεση με τον Ερμή και ο Ερμής σου είναι σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα, άρα και ο Κρόνος σου κάνει αντίθεση με τον Ποσειδώνα. Το βρίσκω λίγο παρατραβηγμένο, αν και αυτά είναι θεωρίες και δεν συμφωνούν όλοι οι αστρολόγοι με αυτές. Και δεν συμφωνώ, γιατί ο Ερμής είναι πολύ πιο γρήγορος πλανήτης από τους άλλους δύο. Εγώ στην περίπτωσή σου θα το διάβαζα ως εξής: Ο Ερμής σου απομακρύνεται από τη σύνοδο με τον Ποσειδώνα και πάει να σχηματίσει αντίθεση με Κρόνο. Υπάρχει μια ειδοποιός διαφορά.
    Από την άλλη, υπάρχει και η σχολή που λέει ότι εφόσον δύο πλανήτες βρίσκονται σε απέναντι ζώδια, έχουν σχέση αντίθεσης, άσχετα αν "μαθηματικά" βρίσκονται εντός των ορίων ανοχής ή όχι. Διαλέγεις και παίρνεις.
  • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΥΔΡΟΧΟΟΣ
    Stargazer @ 21.11.2008 19:52
    Dewarism, στο πρώτο ποστ σας, σας απάντησα εγώ και βρίσκεται στη φυλή των υδροχόων. Αν πατήστε "Μπες στις φυλές" θα βρείτε όλα σας τα ποστ.
    Δεύτερον, μην ανεβάζετε κάθε φορά ποστ όταν θέλετε να κάνετε κάποιο σχόλιο, αλλά γράψτε εκεί που λέει "Γράψε το δικό σου σχόλιο" στο κάτω μέρος της σελίδας.
    Τέλος, όταν θέλετε να υποβάλετε ερώτημα για τον χάρτη σας, φροντίστε να έχετε τα δικά σας στοιχεία στο προφίλ σας κι όχι ημερομηνία γέννησης 5-11-2008.
  • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΛΕΩΝ
    Stargazer @ 21.11.2008 19:33
    Yiorgos26, στο προφίλ σου έχεις ώρα γέννησης 19:45. Ποια είναι η σωστή?
  • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΖΥΓΟΣ
    Stargazer @ 20.11.2008 16:08
    Aιγόκερως.
  • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΚΡΙΟΣ
    Stargazer @ 18.11.2008 16:41
    surgelaki, έχουμε ξαναπεί εδώ στο stardome ότι δεν έχει λογική να θεωρήσουμε έναν πλανήτη αποκλειστικά και μόνο προβληματικό χωρίς καμία άλλη χρησιμότητα. Δεν αποφάσισε ο Θεός ξαφνικά να φτιάξει έναν πλανήτη επειδή ηδονίζεται να βλέπει τους ανθρώπους να βασανίζονται. Ο Ποσειδώνας απλά είναι μια πολύ δύσκολη στη σύλληψή της ενέργεια, γιατί θεωρώ πως ακόμα η ανθρωπότητα δεν έχει φτάσει στο απαιτούμενο βαθμό εξέλιξης. Μην ξεχνάς πως και ο Κρόνος για αιώνες ολόκληρους ήταν ο μεγάλος "κακός" και τις τελευταίες δεκαετίες αποκαταστάθηκε η φήμη του. Κάποια στιγμή θα γίνει κι αυτό με τον Ποσειδώνα. Ο Ποσειδώνας είναι Θεός και Σατανάς ταυτόχρονα, δηλαδή η ολοκληρωμένη αλήθεια. Όσο πιο πολύ εξελίσσεσαι, τόσο πιο ακίνδυνος είναι και μάλιστα εξαιρετικά γενναιόδωρος μαζί σου. Όσο πιο πολλές χαραμάδες όμως έχει η προσωπικότητά σου, τόσο αυτός αποκαλύπτει τη γύμνια σου.
  • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΖΥΓΟΣ
    Stargazer @ 18.11.2008 16:26
    librana, αν γεννήθηκε μέχρι τις 16:30 περίπου, είναι Αιγόκερως. Από κει και μετά, Υδροχόος. Μάθε την ώρα γέννησής του γιατί από αυτό εξαρτάται.
  • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΚΑΡΚΙΝΟΣ
    Stargazer @ 18.11.2008 16:23
    Εφόσον είστε και οι δυο Καρκίνοι, τότε και η σχέση σας είναι Καρκίνος.

έχουν γενέθλια 219 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...