παρακαλώ περιμένετε...
  • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΔΙΔΥΜΟΙ
    Stargazer @ 09.09.2008 22:24
    piccola, βρίσκεσαι σε μια φάση μεγάλων αλλαγών γενικότερα από τις αρχές του καλοκαιριού που μόλις πέρασε. Δεν τίθεται θέμα αν ευνοούνται ή όχι, διότι πολλές από αυτές δεν θα μπορείς να τις αποφύγεις. Είναι καιρός για νέα βήματα, για ρίσκα, για κάτι καινούριο κι όσο πιο διαφορετικό είναι από το παλιό, τόσο το καλύτερο. Ήδη από πέρσι σε έχει πιάσει μια διάθεση για αλλαγή. Πάντως πολλές από τις αλλαγές αυτές για τα επόμενα τριάντα χρόνια θα είναι επώδυνες, διότι θα πρέπει να έρθεις αντιμέτωπη με τους φόβους σου και με ό,τι έχεις καταπιέσει στο υποσυνείδητό σου. Θα έχεις όμως και συμμάχους δίπλα σου και πολύτιμες βοήθειες, να το ξέρεις.

    Όμως υπάρχει και κάτι άλλο. Κι αυτό λέγεται Κρόνος στην Παρθένο. Ο Κρόνος είναι ένας πλανήτης που δεν συμπαθείς ιδιαίτερα, κάθε 7-8 χρόνια όμως θα κάνει έντονη την παρουσία του, συνήθως θα σου χαλάει τη διάθεση, θα σε ψιλομιζεριάζει και κυρίως θα σε κάνει να αισθάνεσαι ότι πρέπει να ψαλιδίζεις τα όνειρά σου. Θα σε κάνει όμως να βλέπεις και τα πράγματα όπως έχουν κι όχι όπως θα ήθελες να είναι, οπότε θα είναι και περίοδοι σημαντικών αποφάσεων. Ήδη από πέρσι είχες επιστροφή Κρόνου, η επιρροή του συνεχίζεται και φέτος, σίγουρα δεν είσαι και στα καλύτερά σου, όμως είναι πλέον ώρα να πατήσεις στα πόδια σου και να γίνεις ένα αυτάρκες άτομο.

    Όσο για τη νέα αυτή δουλειά, μόνο το ότι τα πράγματα μπορεί να μην είναι όπως σου τα παρουσιάζουν σε τρομάζει? Ή μήπως φοβάσαι κιόλας ότι δεν θα τα καταφέρεις? Δεν βλέπω να έχεις και φοβερή αυτοεκτίμηση. Στο κάτω κάτω λες ότι δεν είσαι ικανοποιημένη από τη δουλειά που είσαι τώρα, οπότε ένας λόγος παραπάνω για να αλλάξεις. Το αν αυτή η δουλειά θα είναι η τέλεια δουλειά, δεν μπορώ να στο πω. Να ξέρεις όμως ότι είσαι ένα άτομο που δύσκολα ικανοποιείται. Πάντοτε, ό,τι και να κάνεις, ποτέ δεν θα είσαι 100% ικανοποιημένη.

    Του χρόνου πάντως φαίνεται να πηγαίνουν πολύ καλύτερα τα πράγματα για σένα, έχε όμως το νου σου το διάστημα Μαίου-Ιουνίου.
  • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΠΑΡΘΕΝΟΣ
    Stargazer @ 09.09.2008 18:18
    NannyFine (from Flushing, Queens?), αναφέρεσαι στην λεγόμενη via combusta, που όπως λες κι εσύ είναι η ζώνη από την 15η του Ζυγού έως την 15η του Σκορπιού. Σύμφωνα με την παραδοσιακή αστρολογία, πρόκειται για μια επικίνδυνη ζώνη, για το λόγο ότι στην περιοχή αυτή βρίσκονται πολλοί επικίνδυνοι απλανείς αστέρες (fixed stars), οπότε οι πλανήτες ή γωνίες που κάποιος έχει σε αυτήν την περιοχή θα κάνουν σύνοδο με αυτούς. Εξαίρεση γινόταν για την 23η και την 24η του Ζυγού, διότι εκεί βρίκσονται οι πολύ ευνοϊκοί απλανείς Spica και Arcturus. Επειδή όμως οι απλανείς έχουν μια μικρή έστω κίνηση και αρκετοί έχουν με τα χρόνια αλλάξει θέση, έξω από τις μοίρες αυτές, οι σύγχρονοι αστρολόγοι που ασχολούνται με την παραδοσιακή αστρολογία δεν δίνουν πλέον ιδιαίτερη σημασία. Κάποια αστρολόγος θεωρεί ότι η ζώνη αυτή έχει τις ιδιότητες του Ουρανού, δηλαδή να φέρνει αναπάντεχα και ανατρεπτικά γεγονότα, δεν συμμερίζονται όμως όλοι την άποψή της.
  • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΤΑΥΡΟΣ
    Stardhomme @ 09.09.2008 16:10
    Psy, όταν ο Δίας φέρνει δώρα επαγγελματικά, ο Κρόνος ζητά να σκεφτείτε πολύ σοβαρά τις αποφάσεις που θα λαβετε ώστε να περιλαμβάνονται σε αυτές η υπάρχουσα οικογένεια, το άμεσο περιβάλλον, το παρελθόν και οι ρίζες σας. Όταν ο Δίας φέρνει μετακινήσεις και ευκαιρίες ο Κρόνος λέει να ζυγίσετε πολύ λογικα το οτιδήποτε πριν αποφασίσετε. Όταν οι εκλείψεις κινητοποιούν τα λεφτά σας, τότε είναι η ώρα που η προσωπική σας κρίση θα δώσει απάντηση στις ευκαιρίες και οι φίλοι θα μέινουν εκτός παιχνιδιού. Όταν τραντάζεται ο Πλούτωνας σας από τις εκλέιψεις, ο Δίας δεν μπορεί να αντισταθμίσει το παιχνίδι επειδή η μεταμόρφωση του Πλούτωνα είναι ζωτικής σημασίας. Το θέμα είναι πως χωρίς ακμή οίκου σε Σκορπιό, τα ρίχτερ του Πλούτωνα είναι δύσκολο να κατευθυνθούν κάπου. Ή μάλλον είναι εύκολο (να πάνε στη δημιουργική απασχόληση που κάνει τον εαυτό σας να λάμψει), αλλά με Καρκίνο ωροσκόπο και έντονο Ταύρο η ασφάλεια των κεκτημένων είναι αδιαπραγμάτευτή. Το θέμα είναι πως αργά ή γρήγορα (ο Πλούτωνας αρχίζει να πιάνει το τραύμα του Χείρωνα και να τετραγώνιζει το Δια σας, ο Κρόνος ήδη τετραγωνίζει την Αφροδίτη σας και ετοιμάζεται για γενέθλια επιστροφή στον 4ο οίκο σας), θα πρέπει να παρθούν αποφάσεις που είναι η χάραξη του μέλλοντος. Σχέσεις γκρεμίζονται και το συμφέρον σας δεν κατακτάται με ένταση και εκρήξεις. Το πέρασμα του Δία από τη Σελήνη σας μέχρι το Δεκέμβριο είναι μία καλή ευκαιρία για άνοιγμα σε μία σχέση ή συνεργασία, αλλά η Ηλιακή έκλειψη του επόμενου Φεβρουαρίου σε ακριβές τετράγωνο με τον Ήλιο σας δείχνει το μέγεθος του ρίσκου της ταυτότητάς σας μέσα στη νεά προοπτική. Αυτά σε γενικά πλασία...
  • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΖΥΓΟΣ
    Stardhomme @ 09.09.2008 15:44
    sempreallegra, αν δεν έχεις αυτοπεποίθηση αυτή την εποχή με την έντονη ενεργοποίηση του 10ου οίκου σου και το Δία να περνά από τον 1ο οίκο σου, πότε περιμένεις να αποκτήσεις; Είναι η ώρα που οτιδήποτε σκέφτεσαι, κάνεις και ξεκινάς θα έχει τα φώτα της δημοσιότητας επάνω του. Αυτό σημαίνει κριτική και ορισμένες φορές χολή. Σε αυτές τις περιπτώσεις με τον Κρόνο στον 9ο οίκο σου, το φταίξιμο μπορεί να πάει και στον "Θεό" που είναι κακός και σε τιμωρεί, ειδικά αν ο Θεός είναι μία πατρική φιγούρα (πατέρας ή εργοδότης). Να σου πω πως θα κουραστείς, θα ματώσεις, θα κλάψεις αλλά πρέπει να αποδείξεις αν μπορείς να κάνεις αυτό που σου ανέθεσαν. Αν όχι, ο Κρόνος σε άσχημη όψη με τον Άρη σου τον Οκτώβριο μπορέι να φέρει και το τέλος της επαγγελματικής σου σχέσης. Αν τα καταφέρεις, η κούραση θα μεγαλώσει, η ενέργεια σου θα πέσει (φρόντισε την υγεία σου με δόσεις βιταμινών) το κλείσιμο από την υπόλοιπο κόσμο (οικογένεια, σχέσεις, φίλους) μπορεί να γίνει εντονότερο με στόχο να επιμείνεις στην επαγγελματική σου πρόκληση. Σε κάθε περίπτωση, η ισορροπία σπίτι (ιδιωτικότητα)- επάγγελμα (δημόσια εικόνα) θα κριθεί αρκετά αυστηρά...
  • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΥΔΡΟΧΟΟΣ
    Stardhomme @ 09.09.2008 15:23
    boa, ξεκινάμε με το θέμα παιδί: ο Πλούτωνας είναι πλέον τελευταία φορά σε αντίθεση με τη Σελήνη σας που κυβερνά τον οίκο των παιδιών. Θα κάνετε ένα παιδί ώστε να βιώσετε την απόλυτη οικογεναική γαλήνη και να δείτε τη δημόσια εικόνα σας να λαμβάνει μία θείκή διάσταση ή θα το φοβηθείτε επειδή αυτό μπορεί να είναι η ταφόπλακα στα όνειρα σας για προσωπική ελευθερία;
    Φάκελος Κρόνος: πλησιάζοντας την ακμή του 7ου οίκου σας, ο γάμος γίνεται μία έννοια πολύ σημαντική. Μήπως είναι μία υπηρεσία στην κοινωνία, μήπως μία φυλακή των προσωπικών ευχών και ελπίδων, μήπως η ευτυχής κατάληξη μίας υγιούς σχέσης; Ως Υδροχόος με Ήλιο στον 11ο οίκο, η απόλυτη προσωπική ελευθερία και ανεξαρτησία είναι αδιαπραγμάτευτες, αλλά με Σελήνη στην ακμή του 4ου οίκου και Καρκίνο στον 5ο, η μητρότητα είναι σημαντική δημιουργική έκφραση του εγώ.
    Φάκελος εκλείψεις: Η σεληνιακή έκλειψη του περασμένου Φεβρουαρίου στον προοδευμένο Ήλιο σας έφερε στο προσκήνιο (καλύτερα έφερε στη συνειδητή σφαίρα της νόησης σας) το θέμα του παιδιού, κάτι το οποίο κλείδωσε στο μυαλό σας μέχρι το Μάιο. Η Ηλιακή έκλειψη του Σεπτεμβρίου 2007 κοντά στην ακμή του 7ου οίκου σας έφερε στο προσκήνιο μία σχέση και την εξέλιξή της. Με τον Κρόνο να περνά από αυτό το σημείο τον επόμενο μήνα, οι αποφάσεις λαμβάνονται.
    Τελικά, με το Δία να περνά από τον Ήλιο και την Αφροδίτη σας μέχρι το τέλος του έτους, οι δυσκολίες αντισταθμίζονται από την αισοδοξία ως αποτέλεσμα ενός γάμου και της οικογένειας, από την ελευθερία που νιώθετε επειδή πράττετε αυτό που θέλετε, από τις ευκαιρίες στον επαγγελματικό τομέα. Οι τάσεις ανήκουν στους πλανήτες, οι αποφάσεις όμως είναι στο χέρι σας....
  • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
    Stardhomme @ 09.09.2008 14:27
    zouberi, είστε δυστυχώς από τους Αιγόκερους που ο Δίας πέρασε ήδη από τον Ήλιο σας στο τέλος του 2007 και επιπλέον με ωροσκόπο Ιχθείς και τόσους πλανήτες σε Ιχθείς και Παρθένο ο Κρόνος ήρθε να δοκιμάσει αντοχές. Σκεφτείτε λίγο τι έγινε το Σεπτέμβριο του 2007, στην Ηλιακή έκλειψη του 1ου δεκαημέρου και αποφασίστε να δώσετε ένα τέλος σε αυτή την επιρροή μέχρι το Νοέμβριο (ο Κρόνος κλείνει τους λογαριασμούς που άνοιξαν τότε). Πρόκειται για κάτι πιθανότατα άσχημο στη σχέση σας ή σε κάποια συνεργασία σας, κάτι που ίσως να άρχισε να εμφανίζει προβλήματα ή που έληξε και μέχρι σήμερα επηρεάζει σε μεγάλο βαθμό την ψυχολογία (ίσως και την υγεία) σας. Επίσης, σκεφτέιτε την έκλειψη του περασμένου Φεβρουαρίου πολύ κοντά στον προοδευμενο Ήλιο σας, ήταν μία ευκαιρία επαγγελματική ή μία εξέλιξη στην καθημερινότητά σας που είχε αντίκτυπο και στην ψυχολογία σας; Το θέμα ίσως να ανακινήθηκε τον Ιούνιο και τελικά ίσως να αποδώσει καρπούς τον επόμενο Φεβρουάριο με το Δία στον Υδροχόο. Τέλος, ο Κρόνος εδώ και καιρό κινείται απέναντι από τη Σελήνη σας και πλέον κάνει αντίθεση και με το γενέθλιο Κρόνο σας, και μία φοβία σχετικά με την οικογένεια, με παιδιά, με το αν η δουλειά σας είναι αυτή που σας εκφράζει έχει έρθει στο προσκήνιο. Δεν είναι εύκολη η εποχή και μέχρι το τέλος του 2008 (ακόμη ίσως και μέχρι τα μέσα του 2009). Το ζήτημα με τον Κρόνο (ο οποίος ως κυβερνήτης του ζωδίου σας Αιγόκερου φαντάζει γνωστός) είναι να οριοθετήσετε τις σχέσεις σας με τρόπο ώστε να αισθάνεστε εσείς η ίδια αυτάρκης και κυρία του εαυτού σας. Το άλλο άτομο (σχέση ή συνεργάτης) έχει θέση μόνο αν στηρίζει εσάς και την κοινή σας ζωή ή κοινό στόχο. Η λογική σε πρώτο πλάνο και οτιδήποτε περιφερόταν γύρω σας που δεν είχε ζωή (κυριολεκτικά ή μεταφορικά) έφυγε ή θα φύγει. Με το Δία το επόμενο διάστημα, ανοιχτείτε σε νέους φίλους, σε νέες ομάδες, αλλάξτε κατοικία, προσπαθήστε να κένετε νέες ευχές για το μέλλον σας, να βρείτε νέο νόημα ζωής. Είναι μία ευκαιρία το σπίτι σας να γίνει μία ομάδα ανθρώπων με τους οποίους περνάτε όμορφα και όχι απαραίτητα οι τέσσερις τοίχοι που περιχαρακώνουν την ιδιωτικότητά σας. Να είστε καλα!!
  • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
    Stardhomme @ 08.09.2008 14:04
    sporos23, είναι φυσιολογικό να έχεις τρέψει όλο σου το ενδιαφέρον στον ερωτικό τομέα με τόση έντονη ενεργοποίηση του 8ου οίκο σου. Να σου πω πως με το Δία πλέον σε ορθή πορεία, θα δεις πως η ζωή σου θα αρχίσει να κινείται σε ρυθμούς κυλιόμενου διαδρομού σε έντονη ταχύτητα. Ειδικά από το0 Νοέμβριο με το Β Δεσμό στη Σελήνη σου μία πιθανή γνωριμία με ένα καρμικό άτομο θα σε κάνει να δεις το μέλλον διαφορετικά ενώ το Δεκέμβριο με την Αφροδίτη να σε φωτίζει, είναι ευκαιρία να βγεις προς τα έξω χωρίς φόβο και πάθος και να εκφρασεις την ανάγκη σου για μία σχέση. Να θυμάσαι πως από το Φεβρουάριο με την έκλειψη Ηλίου στο ζώδιό σου και την ενεργοποίηση της Ηλιακής έκλειψης του Αυγούστου 2008, η δράση είναι πλέον έντονα παρούσα στη ζωή σου. Αυτό μπορεί να σημαίνει κυνήγι του ανθρώπου που σε ενδιαφέρει και με το Δία στον ζώδιό σου οι ευκαιρίες είναι πάρα πολλές, ή η εξέλιξη στη σχεση που έχει ξεκινήσει από το Δεκέμριο του 2008. Επίσης με την προοδευμένη Σελήνη σου να μπαίνει και πάλι στον Υδροχόο, το 2009 θα είναι χρονιά ευκαιριών να κάνεις ενάρξεις σε σχέσεις ή την εργασία σου. Υπομονή και το 2009 θα είναι πολύ πιο έντονο (με τη θετική εκδοχή του) από το 2008...
  • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΛΕΩΝ
    Stardhomme @ 30.08.2008 18:12
    annaeleni, μία ιδέα που θα μπορούσα να δώσω. Ποια είναι τα όρια της ατομικής σου έκφρασης μέσα στα πλαίσια κανόνων της κοινωνίας μας; Πως είναι δυνατό ένα παιδί να είναι η απόλυτη έκφραση της δημιουργικής σου δύναμης (η δημιουργία ενός πλάσματος από το μηδέν είναι η απόλυτη δημιουργική πράξη) από τη στιγμή που βάζει όρια και κανόνες στην προσωπική σου ζωή; Γιατί να πρέπει ένα παιδί να γεννιέται μέσα σε ένα γάμο και όχι με την απλή ερωτική συνέυρεση (η οποία δεν αναιρεί απαραιτήτως την αρμονική συνύπαρξη) των δύο γονιών; Πως είναι δυνατό να μιλάμε για Θεό που αφήνει ελευθερία κινήσεων στους ανθρώπους όταν η κοινωνία μας έχει περιορισμούς (νόμους συνύπαρξης, καθημερινότητα, ψυχοφθόρες σχέσεις με συναδέλφους) οι οποίοι καταστρατηγούν τη διάθεση σου για ενασχόληση με αυτά που πραγματικά ευχαριστούν την ψυχή σου (χόμπυ, ταξίδια, πνευματική αναζήτηση); Το αγκάθι σου στην όλη διάθεση σου για αλλαγή του πατρόν των σχέσεων (ερωτικών και επαγγελματικών) ονομάζεται Κρόνος, δηλαδή η πειθαρχία σε κανόνες και νόμους που θεωρείς πως δεν σου λένε κάτι αφού ο Θεός (με την έννοια αυτού που μπορεί να θέσει πλαίσια και νόμους) μπορεί σε πολλές περιπτώσεις μπορεί να είσαι και εσύ.
  • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΤΟΞΟΤΗΣ
    Stardhomme @ 27.08.2008 18:20
    athgmouko4, καταρχάς είσαι Τοξότης με ωροσκόπο Τοξότη και Ουρανό στον ωροσκόπο, που λέει πως η χώρα μας είναι πολύ μικρή για να σε κρατήσει δέσμια. Αναμφισβήτητα θα κυνηγήσεις το όνειρο της εκπαίδευσης στο εξωτερικό, το όνειρο να αλλάξεις τον κόσμο με πράξεις και όχι απλά λόγια. Να σου επισημάνω τα παρακάτω: α) Η διέλευση του Πλούτωνα από τον ωροσκόπο σου ολοκληρώθηκε, και σε τσάκισε σε σχέσεις και φιλίες αφου σε ανάγκασε να πεθάνεις και να αναστηθείς πολλάκις. Μπορείς να αρχίσεις να γεμίζεις τα πνευμόνια σου και πάλι με καθαρό αέρα. β) Ο Κρόνος συνεχίζει να σε χτυπά με δύσκολες όψεις ως προς τον Ήλιο και τον Κρόνο σου, με αποτέλεσμα ο άερας που προσπαθείς να πάρεις να έχεις αρκετές δόσεις διοξειδίου του άνθρακα. Μέχρι τα μέσα του 2009 θα πιέζεσαι με θέματα οικονομικά δικά σου (ίσως να μην μπορέις να μαζέψεις κάποια χρήματα για την εκπαίδευση σου), ίσως να μην μπορέις να πείσεις άλλα άτομα για τη διάθεσή σου να σπουδάσιες κάτι που πολύ επιθυμείς, και με θέματα υγείας δικών σου ανθρώπων που σε καταρρακώνουν ψυχολογικά. Μέχρι και το καλοκάιρι του 2010, ο Κρόνος θα δυσκολεύει τη ζωή σου και θα κάνει το όνειρο του εξωτερικού μία επίπονη διαδικασία, με μία όμως διάθεση: να πειστείς πως αυτό που πας να κάνεις αξίζει και είσαι έτοιμη να αφοσιωθείς σε σπουδές και κλείσιμο σε τέσσερις τοίχους για να πάρεις ένα πτυχίο, να κάνεις έρευνα, να ανοίξεις νέους δρόμους σκέψης και σε άλλους ανθρώπους. γ) Το 2010 επιτέλους ο Δίας θα είναι στον τομέα της εκπειδευσης και των ταξιδιών, οπότε μάλλον είναι η ώρα να φύγεις. Με άλλα λόγια, μια χαρά έχεις σχεδιάσει τα πλάνα σου. Μέχρι τότε όμως υπομονή και δώσε βάση στην οικονομική βοήθεια, σε μία γνωριμία με βαθύ υπόβαθρο που ίσως να σου γίνει μέσα στον Απρίλιο του 2009. Να είσαι καλά!
  • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΚΑΡΚΙΝΟΣ
    Stardhomme @ 27.08.2008 18:00
    ina, καταρχάς να σου επισημάνω να βάλεις θερινή ώρα στο χάρτη σου, ώστε να βλέπεις και εσύ πως έχεις ωροσκόπο ιχθείς. Εν συνεχεία, όντως είμαστε όλοι ένα σύνολο στοιχείων, τα οποία πιθανότατα να είναι αντιφατικά μεταξύ τους με στόχο όμως να δημιουργούν μία ολότητα και μία συμπαγή προσωπικότητα. Να αναφερθώ λοιπόν σε μερικά σημεία του χάρτη σου. Μιλάς καταρχάς για την Αφροδίτη σου στους Διδύμους. Ναι, είσαι άκρως επικοινωνιακή, με διάθεση να μάθεις (αυτό δε μας λες αναφέροντας πως έψαξες τα αστρομαθήματα; ) και με όρεξη να γνωρίσεις οτιδήποτε νέο, να ακούσεις κάθε πληροφορία, να γνωρίσεις ανθρώπους. Ποιος ο λόγος για τα παραπάνω; Αν ήταν η απλή περιέργεια, τότε δε θα είχε νόημα. Το θέμα είναι πως δεν υπάρχει ακμή οίκου σου σε Ζυγό (ο οποίος είναι εγκλωβισμένος στον 7ο οίκο σου) με αποτέλεσμα η επικοινωνικαή σου διάθεση να μη βρίσκει διέξοδο στην εύρεση του συντρόφου που αναζητάς. Καλύτερα, δεν ησυχάζεις ποτέ και σκέφετσαι πως ο επόμενος που θα γνωρίσεις θα είναι ο καλύτερος. Επιπλέον, η περιεργεία σου και το μυαλό σου με ικανότητα συλλογής πληροφοριών (θα μπορούσε να κάνεις δημόσιες σχέσεις), θα μπορούσαν να είναι πηγή making money ideas, αφού βλέπουμε τον Ταύρο στο 2ο οίκο. Όμως με το Χείρωνα στην ακμή του 2ου υπάρχουν δύο προβλήματα: α) αισθάνεσαι πως δεν είσαι ικανή να διατηρήσεις χρήματα στην τσέπη σου και β) δεν έχεις την υπομονή να βάλεις μπροστα ένα επαγγελματικό πλάνο το οποίο θα αποδώσει καρπούς μακροπρόθεσμα. Με άλλα λόγια, ίσως να πάσχεις από υπομονή και σταθεροτήτα στο πλάνο σου. Μήπως να κοιτάξουμε τον Κρόνο για να βρούμε τη λύση στο μυστήριο; Ο Κρόνος στον 6ο οίκο σου, είναι σημάδι που λέει πως ο φόβος σου είναι πως θα είσαι για πάντα μία παροχή υπηρεσιών, δηλαδή θα εργάζεσαι σε ένα τομέα που εξυπηρετείς άλλους (και μάλιστα πολύ καλά) και για να μπορέσεις να αποδείξεις την αξία σου ως ανώτερο στέλεχος θα χρειαστεί να περάσουν πολλά χρόνια. Αισθάνεσαι την ικανότητα να οδηγήσεις μία ομάδα στο στόχο της, αλλά μήπως πάσχεις από καινοτομία και διάθεση επανάσταστης; Μήπως κάποιος γονιός σου ήταν αυτός που σου έμαθε να είσαι ταπεινή και να μην διαφημίζεις την κανότητα σου να ηγηθείς, να επαναστατήσεις στο κατεστημένο; Μήπως το δέσιμό σου με κάποιο γονιό, με το πατρικό σπίτι είναι τα βαρύδια στην προσπάθειά σου να αποδείξεις πως μπορέις να τα καταφέρεις και μόνη σου; Και μήπως τέλος, ο τρόπος για να απεμπλακείς από τις ρίζες και το παρελθόν σου είναι ένας σύντροφος μεγαλύτερης ηλικίας που θα λειτουργεί ως μέντορας; Θα γνωρίζεις αρκετά τέτοια άτομα, θα μπορέις να εμπνέυεσεις ερωτικά στοιχεία σε τέτοια άτομα, αλλά πάντα θα ψάχνεις το άτομο που θα έχει ευρεία γνώση, θα έχει έντονη εκπαίδευση, θα είναι αυτός που θα ανοίξει το μυαλό σου στον κόσμο που φοβάσαι να εκφράσεις στο περιβάλλον σου, στον ιππότη που θα σε πάρει από την καθημερινότητα και θα σε βάλει σε μία άλλη σφαίρα ύπαρξης. Το θέμα είναι μήπως έχει βρεθεί αυτό το άτομο, αλλά η Αφροδίτη σου είναι αυτή που συνεχίζει και ψάχνει τον Mr Perfect, ο οποίος όσο δε βρίσκεται τόσο περισσότερο γίνεται και πιο φανταστικός στο μυαλό σου. Συμπερασματικά, όσο δε βρίσκεται ο κατάλληλος σύντροφος, το εργασιακό σου περιβάλλον γίνεται το σπίτι σου, οι συνεργάτες η οικογένειά σου και η εικόνα του ιδανικού ανθρώπου η απόδραση από την καθημερινότητα. Έχεις το χάρισμα να δέχεσαι την εμπειρία ατόμων με μεγαλύτερη ηλικία από εσένα ως μάθημα για την επαγγελματική σου εξέλιξη, δέξου και την πειθαρχία στα συναισθήματα ως τρόπο διαμόρφωσης της οικογένειας που πάντα επιθυμείς. Ελπίζω να σου έδωσα μερικές πληροφορίες που αν συνδυάσεις κατάλληλα θα δεις πως βγάζουν νόημα... Να είσαι καλά!!

έχουν γενέθλια 231 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...