παρακαλώ περιμένετε...
  • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΙΧΘΥΕΣ
    Stardome* @ 20.02.2007 20:54
    Πως σας φαίνεται η μέρα σήμερα; Μετά από το τρελό Καρναβάλι
  • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΙΧΘΥΕΣ
    Stardome* @ 20.02.2007 20:52
    Και αυτό θα γίνει αλλά να ορθοδρομήσει ο Ερμής πρώτα, ε;
  • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΙΧΘΥΕΣ
    Stardome* @ 20.02.2007 20:49
    Γυναίκα είμαι taramoust και ανυπομονώ κι εγώ να γνωρίσω τον blueview )))))
  • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΙΧΘΥΕΣ
    Stardome* @ 20.02.2007 20:47
    Μια καλησπέρα πέρασα να σας πω απλώς και τις ευχές μου για καλή σαρακοστή και στην DreamShow να ευχηθώ κι εγώ για χθες.
  • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΙΧΘΥΕΣ
    Stardome* @ 20.02.2007 20:44
    Γιατί με λέτε δίκτυο bubble;
  • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΙΧΘΥΕΣ
    Stardome* @ 20.02.2007 20:42
    Τέλειωσε το Τριώδιο ή όχι ακόμα;
  • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΙΧΘΥΕΣ
    Stardome* @ 20.02.2007 20:40
    Καλησπέρα σας.
  • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΠΑΡΘΕΝΟΣ
    Stardome* @ 17.02.2007 12:55
    foititrioula, κάποιος που έχει ωροσκόπο Παρθένο έλκεται άμεσα από σένα οπότε όσον αφορά τον συγκεκριμένο μην ανησυχείς, του αρέσεις! Αν και Παρθένοι-Υδροχόοι φαίνονται ασύμβατοι μεταξύ τους μπορεί να υπάρξει σεξουαλική έλξη και πάθος κι εσύ μαζί του νιώθεις ασφάλεια. Είναι αυτός που σε βοηθάει να αφεθείς στις απολαύσεις, να βρεις αυτά που σε κάνουν να περνάς καλά και όσα τελικά αξίζουν για σένα. Γενικά στις συναστρίες κοιτάζουμε τις επαφές που κάνουν οι πλανήτες του ενός με τους πλανήτες του άλλου, κυρίως του Ήλιου και της Σελήνης, της Αφροδίτης και του Αρη αφου μιλάμε για ερωτικές σχεσεις. όσο περισσότερες όψεις υπάρχουν τόσο περισσότερο εμπλέκονται τα άτομα μεταξύ τους.
  • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΖΥΓΟΣ
    Stardome* @ 17.02.2007 12:38
    merg, ένας Ζυγός με Ήλιο στον 4ο οίκο και Σελήνη στον Καρκίνο οπωσδήποτε ενδιαφέρεται για γάμο και δημιουργία οικογένειας και το ψάχνει, πολύ το ψάχνει... Για σένα η υπόθεση της δέσμευσης είναι πολύ σοβαρή υπόθεση και σου παίρνει χρόνο να εκφράσεις τα συναισθήματα σου, ίσως γιατί φοβάσαι ότι θα πληγωθείς ίσως γιατί κατά βάθος επιθυμείς η μία αγάπη να είναι μοναδική, να διαρκέσει για πάντα. Φρόντισε να εκμεταλλευτείς το διάστημα ως το Νοέμβριο για να βρεις το ταίρι που θα σε κάνει να σκιρτήσεις ερωτικά, που θα σε χαλαρώσει ώστε να αφεθείς να εκφράσεις τον εαυτό σου έτσι όπως είναι και θα σου δημιουργήσει την επιθυμία να αποκτήσεις δικά σου παιδιά ακόμα και να ξαναγίνεις εσύ παιδί και να χαρείς την ζωή και τον έρωτα. Φέτος ευνοούνται οι έρωτες και από την αρχή του 2009 ένας καλός κι ευλογημένος γάμος. Στο χέρι σου είναι λοιπόν να βγάλεις προς τα έξω τον εαυτό σου, να εντοπίσεις τον κατάλληλο για σένα σύντροφο και να μοιραστείς τα όνειρα και την ζωή σου μαζί του.
  • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΚΑΡΚΙΝΟΣ
    Stardome* @ 17.02.2007 11:55
    PinkAngel, η ημερομηνία που πρότεινες είναι πολύ ωραία για την καριέρα σου μιας και η Σελήνη (που σε σένα είναι κυβερνήτης του ζωδίου σου αλλά και δείκτης της δουλειάς σου) συναντιέται με τον Δία στον 10ο οίκο της καριέρας σου, ένας τομέας που είναι ιδιάιτερα ευνοημένος μέσα στο πρώτο εξάμηνο της χρονιάς αυτής. Με πλανήτες μαζεμένους στον ωροσκόπο σου και την Αφροδίτη στον 2ο οίκο να σου φέρνει χρήματα όλα φαίνονται να δουλεύουν υπέρ της αλλαγής που ετοιμάζεσαι να κάνεις.

έχουν γενέθλια 222 μέλη.

γιορτάζουν οι: Γαλήνη

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...