παρακαλώ περιμένετε...

ΤΙ ΜΕΛΛΕΙ ΓΕΝΕΣΘΑΙ ΣΤΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΜΟΥ?

  • mme @ 17.10.2008 10:52
    Λαμπη, γιε του Κάμπου, σε δίλημμα διαβάζω οτι βρίσκεσαι! Καλύτερα να εισαι σε δίλημμα, παρά σε τέλμα... Βάλε κάτω το μυαλουδάκι σου, δες τα δεδομένα που έχεις, κάνε και μια εικασία για το "αυριο" ... και θα σχηματίσεις "εικονα" για το ποια ειναι η καλύτερη επιλογή!!!
  • astropeleki @ 17.10.2008 11:18
    Λααααααμπη παιδι μου...εχεις διλημμα και δε το πες στη νονα...???
    ελπιζω να μπορεσουν να σου απαντησουν οι υπευθυνοι εδω...
    κι ευχομαι οοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο,τι καλυτερο στα επαγγελματικα σου...ΙΙκατσικι εισαι,δε σε φοβαμαι...θα τη βρεις την ακρη ετσι κι αλλιως...!!
  • Krissy @ 17.10.2008 11:30
    ΙΙ και δίλλημα απαπαπα αποκλείεται loooooooooooooool μια ζωή διλλήματα είμαστε τα άτιμα και συνεχώς στο τέλος αν δεν μπορούμε να έχουμε και τα δυο κάνουμε τη σωστή επιλογή. Σου έχω εμπιστοσύνη σόϊ μου.
  • Stardonna @ 17.10.2008 11:41
    labtec δε νομίζω ότι θα μπορέσετε να αποφύγετε τις -ραγδαίες- αλλαγές. Και γιατί να αποφύγετε την μετακίνηση αφού οι ευκαιρίες που σας δίνονται είναι πράγματι καλές; Σας περιμένει μια συναρπαστική περίοδος αλλά μάλλον το ξέρετε κι εσείς: ακόμα και τη στιγμή που βλέπουμε τα όνειρα μας να πραγματοποιούνται το άγχος περισσεύει... Όποιο αγκαθάκι κι αν υπάρχει είναι συναισθηματικού τύπου και όχι επαγγελματικό - τα επαγγελματικά σας είναι πολύ καλά. Άρχισαν να σας ανοίγονται δρόμοι και θα σας ανοίγονται για παραπάνω από ένα χρόνο. Όσο κι αν σας ξεβολεύει πρέπει να βάλετε μπροστά τον εαυτό σας, πρέπει να αντέξετε τα τρελά, έστω, όνειρα σας. Ο Βόρειος Δεσμός της Σελήνης έχει επιστρέψει στη θέση του και αυτός ξέρει καλύτερα πού πρέπει να σας πάει - εμπιστευτείτε τον.
  • astropeleki @ 17.10.2008 11:58
    αντε Λαμπη και δημαρχος...!!
  • labtec @ 17.10.2008 13:48
    ...αγαπητά μου αστρόπαιδα....σας ευχαριστώ για την συμπαράσταση και τα καλά σας λόγια....
    ....Stardonna...σε ευχαριστώ για την υπόδειξή σου...νάσαι καλά...όσο για αντοχή...ΙΙ με Αίγα..πιστεύω ότι είναι ένας δυνατός συνδυασμός για να ανταπεξέρχεται το κάθετι...
    ...νάσται όλοι καλά...και πάντα δυνατοί...!!!!

έχουν γενέθλια 251 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...