παρακαλώ περιμένετε...
  • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΛΕΩΝ
    Stardome* @ 03.05.2007 11:20
    MARNIE, εγώ γιατί σε βλέπω μπροστά σε ένα γκισέ να τσεκάρεις εισιτήρια; Νομίζω πως είναι η ώρα να φύγεις και να ακολουθήσεις όχι απλώς ένα «όνειρο» όπως το λες αλλά το πεπρωμένο σου. Προβλέπεται μετακόμιση –μπορεί να είναι η ανάγκη για δημιουργία δικής σου οικογένειας αλλά αυτό το σπίτι που πας είναι «στο δρόμο». Έχεις πάρα πολλές ευκαιρίες αυτό το χρόνο και τώρα είσαι σε φάση που τις σκέφτεσαι –δεν θα σου δίνονται κάθε μέρα. Όπως και να χει το φθινόπωρο θα έχει ξεκαθαρίσει η κατάσταση. Αυτή τη στιγμή συνέρχεσαι σιγά-σιγά από τον ξυλοδαρμό του Κρόνου -τώρα μεγαλύτεροι άνθρωποι θέτουν όρια στην ανάπτυξη σου τονίζοντας το οικονομικό κομμάτι και την ασφάλεια (ή ανασφάλεια σου και σε καλούν να αναλάβεις τις ευθύνες σου τη στιγμή που εσύ ονειρεύεσαι να κάνεις κάτι καλύτερο (αλήθεια, οι σπουδές σου έχουν να κάνουν με marketing, Δημόσιες Σχέσεις και media ή δημιουργική διαφήμιση; ). Τις ξαφνικές αλλαγές τις φοβάσαι ωστόσο το να αλλάξεις εσύ η ίδια είναι αναπόφευκτο. Οι σπουδές που θέλεις να κάνεις δεν είναι εις βάρους του γάμου σου –δεν τίθεται θέμα ή το ένα ή το άλλο, απλώς είναι πρώτα το ένα και μετά το άλλο (κι ο κολιός τον Αύγουστο ). Το βέλος της τύχης σου δείχνει ξεκάθαρα «εξωτερικό». Τέντωσε το τόξο και εκτινάξου!
  • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΤΟΞΟΤΗΣ
    Stardome* @ 02.05.2007 11:52
    Leah… μην παιδεύεσαι. Υπάρχουν οι αδιαμφισβήτητα πολύ καλές όψεις που δείχνουν την έλξη και την σημαντικότητα αν θες, του ενός για τον άλλο, υπάρχουν όμως και τα σημάδια της «δυσανεξίας». Αυτός ο άνθρωπος λειτουργεί για σένα περισσότερο ως «γονιός» που σε βοηθάει να χτίσεις τη δημόσια εικόνα σου (είναι το "καλό παιδί" που θα καμάρωναν οι γονείς σου να σε δουν παντρεμένη). Ωστόσο, αυτός έχει την υποσυνείδητη τάση να θέλει να σε αλλάξει (και οι δυο μετά από την αντάμωση σας θα είσαστε δυο διαφορετικοί άνθρωποι -η σχέση σας σας μεταμορφώνει) να καθορίσει τις αξίες σου και το πως θα εκμεταλευτείς τα χαρίσματα σου και σου κόβει τη χαρά της ζωής, το παιχνίδι που τόσο πολύ έχεις ανάγκη για να εκφραστείς. Σε έχει μαγέψει αλλά η συμβίωση και μια οικογένεια μαζί του δεν θα είναι αυτό που ονειρεύτηκες –το μοντέλο που έχεις φτιάξει θα καταρρεύσει όταν από τον δημόσιο χώρο η σχέση σας περάσει στον πολύ ιδιωτικό σου. Στη σχέση σας υπάρχουν πολλά συναισθήματα και πάθος και σεξουαλικό ταίριασμα υπάρχουν όμως και ρήξεις και ασυνέχεια. Αν αντέχεις μια σχέση με on/off ή σκέφτεσαι την επαγγελματική αποκατάσταση και την καταξίωση σου μέσω αυτού προχώρα. Η σημερινή πανσέληνος θα τον κινητοποιήσει να σκεφτεί τις σχέσεις του και να εκφράσει τα συναισθήματα του –δε νιώθει καλά, έχει παγώσει το μέσα του κι ενώ είναι ένας πολύ γοητευτικός άνθρωπος και φλερτόζος δεν αφήνει τον εαυτό του να είναι αυθόρμητος –εσύ σε αυτό ακριβώς το σημείο έχεις λειτουργήσει πάνω του θεραπευτικά. Τώρα που ο Κρόνος περνάει στον ωροσκόπο σου είναι καιρός να ξεπεράσεις την καταθλιπτική διετία που σε έκλεισε ψυχολογικά και να συμμαζέψεις τον εαυτό σου, να ξεκαθαρίσεις τι είναι αυτό που έχει αξία γα σένα και να πειθαρχήσεις ώστε να το κατακτήσεις. Είναι καιρός αυστηρών επιλογών και δουλειάς όπως και καιρός για να ξαναβρείς το κέφι σου για ζωή, για φλερτ και ταξίδια, για δημιουργική έκφραση των ονείρων σου που μπορεί να είναι από μια προσοδοφόρα δουλειά που σχεδίαζες ενδεχομένως μαζί με φίλους σου έως τον πιο συναρπαστικό έρωτα ή τη γέννηση ενός παιδιού. Το μόνο που πρέπει να προσέξεις είναι να μην εξιδανικεύεις τόσο πολύ τους άλλους γιατί θα πληγωθείς και δεν θα φταίει κανείς.
  • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΤΑΥΡΟΣ
    Stardome* @ 29.04.2007 14:51
    johnnyG θυμάσαι μήπως ένα άλλο στίχο που έλεγε: θα ηπάγην το πτυχίον εις την Χίον; )))))) Καλή η σεμνότητα, δε λέω, αλλά λέγε: πόσα κομπλιμέντα θέλεις ακόμα για να το πάρεις απόφαση οτι είσαι πολύ καλός; Εγώ πάντως προτίθεμαι για πάρα πολλά )))))))
  • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΤΑΥΡΟΣ
    Stardome* @ 29.04.2007 14:14
    johnnyG ο αγώνας ήταν άνισος και η Stardome* σε νίκησε με διαφορά στήθους μόνο και μόνο γιατί είχε τον χάρτη στην οθόνη Καλή σου μέρα!
  • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΤΑΥΡΟΣ
    Stardome* @ 29.04.2007 13:49
    GloriaAng, όταν ένας πλανήτης κινείται φαινομενικά ανάδρομα υπάρχει μια καθυστέρηση -κάποια γεγονότα που ξεκίνησαν ενώ ο πλανήτης πέρναγε για πρώτη φορά από τα συγκεκριμένα σημεία τώρα πρέπει να εμπεδωθούν, κατά κάποιο τρόπο μας δίνεται χρόνος για να σκεφτούμε τι και πώς. Αν περιμένεις κάποιες ειδήσεις ή οργανώνεις ένα ταξίδι μπορεί τα πράγματα να έχουν σκαλώσει λίγο, αν σπουδάζεις /κάνεις σεμινάρια ή μετακινείσαι /έχεις θέματα με το μεταφορικό σου μέσο ή με αδέρφια /γείτονες, ίσως να υπερβάλλεις στις εκτιμήσεις σου και να κάνεις λάθη ή να επαφίεσαι στην υπεραισιοδοξία σου και να μην κάνεις όλα όσα θα έπρεπε μιας και τον τελευταίο καιρό είχες πολλές ευκαιρίες ανάπτυξης τις οποίες εσύ ξέρεις τι τις έκανες, αν δηλαδή τις έκανες κάτι και δεν τις άφησες να σε προσπεράσουν. Περιμένεις κάτι στη δουλειά σου; υπάρχει κάτι που πρέπει να διεκπεραιώσεις (το οποίο μπορεί να σχετίζεται και με το σπίτι σου) ή μήπως άφησες ένα όνειρο σου στα αζήτητα, δεν μίλησες σε έναν άνθρωπο για αυτό και κάποια συνεργασία δεν προχώρησε ή ίσως και η σχέση που ονειρευόσουν; Μέσα από τις καθυστερήσεις και μια εσωστρεφή διάθεση μπορείς να συνειδητοποιήσεις τι έγινε και τι θέλεις να κάνεις από δω και πέρα -έχεις τις ευκαιρίες αλλά πρέπει να τις αδράξεις γιατί δεν θα σου δίνονται κάθε μέρα. Πρέπει να εκφράσεις αυτό που έχεις μέσα σου, να τρέξεις, να τακτοποιήσεις τα όποια οικογενειακά θέματα ή ότι χρειάζεσαι για να νιώσεις ότι πατάς γερά οπότε αμέσως μετά να μπορείς να κινηθείς δυναμικά προς τα εκεί που επιθυμείς κι αυτό μπορεί να σημαίνει από μια γεωγραφική μετακίνηση έως μετακίνηση σε άλλο χώρο, σπιτιού ή αντικειμένου δουλειάς, πάντα με τις ευλογίες του Δία (...και χείρα κίνει, εννοείται)
  • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΣΚΟΡΠΙΟΣ
    Stardome* @ 29.04.2007 11:15
    Όχι arszebra αν δεν φτιάξεις τον ΧΑΡΤΗ ΣΟΥ. Γιατί πρέπει να παρελαύνει όλη η επικράτεια τη στιγμή που ενδιαφέρεστε για εσας; Φτιάξτε όσους χάρτες θέλετε αλλά στο τέλος θυμηθείτε να αφήσετε τα δικά σας στοιχεία. Μόνο και μόνο η συναστρία είναι ένας μαραθώνιος που όπως πολλές φορές έχουμε πει δεν θέλουμε να τρέξουμε για ψύλλου πήδημα...
  • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΣΚΟΡΠΙΟΣ
    Stardome* @ 27.04.2007 20:43
    arszebra αν στη θέση του χάρτη έβαζες τα δικά σου στοιχεία κάτι θα μπορούσαμε να πούμε για "άστρα και ξερά κεφάλια" (από αστρολογικής άποψης εννοώ)
  • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΖΥΓΟΣ
    Stardome* @ 27.04.2007 14:00
    zouan στις 9/7 ο Ερμής θα είναι ακόμα ανάδρομος οπότε αυτή την ημερομηνία ξέχνα την. Στις άλλες ημερομηνίες του Ιουλίου που αναφέρεις ο Κρόνος θα κάνει σύνοδο με το Μεσουράνημα σου –έχεις δουλέψει τόσο σκληρά την τελευταία διετία για να περιμένεις την καταξίωση και το καλό πτυχίο; Η Αφροδίτη λέει πως ναι, ευνοείσαι και η σύνοδος του Ήλιου με την ακμή του 9ου οίκου σου δείχνει ενεργοποίηση θεμάτων ανώτατης εκπαίδευσης. Προετοιμάσου όμως για μια πολύ κουραστική περίοδο –μέτρα τα κουράγια σου κι αν προλαβαίνεις τρέξε για τον Μάιο που μπορείς να κάνεις γκελ στον σύμβουλο-καθηγητή σου ή αν είναι ομαδική η εργασία σου θα μπορείς να την παρουσιάσεις πολύ καλά και να πάρεις το bonus από τον Δία στον 2ο σου οίκο που θα σου δώσει ένα παλιό χρωστούμενο το οποίο έχει χειροπιαστή αξία. 4 ανάδρομοι πλανήτες τον Ιούλιο μάλλον είναι πολλοί και ο Άρης στο 6ο πάρα πολύ κουραστικός για τις συνεργασίες. Δεν είναι άσχημη περίοδος αλλά η πρώτη φαίνεται λίγο καλύτερη οπότε εσύ αποφασίζεις για μια ψυχή που είναι να βγει.
  • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΙΧΘΥΕΣ
    Stardome* @ 27.04.2007 13:26
    Δίας / Κρόνος τρίγωνο είναι αυτό που λες Happy Cloud και στο quincunx Κρόνου /Ουρανού κερδίζει ο Κρόνος.
  • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΙΧΘΥΕΣ
    Stardome* @ 27.04.2007 13:22
    Εμείς καλά, εσείς;

έχουν γενέθλια 207 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...