παρακαλώ περιμένετε...
  • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΤΑΥΡΟΣ
    Stardome* @ 10.03.2007 11:28
    NanaKomatsu, είναι πιο δημιουργικό νομίζω να αφήσουμε τις εικασίες και να δούμε πώς μπορούμε να επικοινωνήσουμε στο ίδιο μήκος κύματος από μακριά. Είναι μάλλον μεγάλη η προσδοκία να πάρεις μία απολύτως εξατομικευμένη απάντηση όταν δεν υπάρχει ενεργός διάλογος. Όσον αφορά τη σχολή σου, αν κάτι το οποίο δεν σε ευχαριστεί αλλά για x, ψ, z λόγους υποχρεώνεσαι να κάνεις, έστω κι αν αυτό είναι κάτι που σου επιβάλλουν με τον τρόπο τους οι γονείς (που οι απόψεις τους έχουν γίνει προ πολλού Υπερεγώ το οποίο πάντα θα βρίσκεις μπροστά σου), αν αυτό λοιπόν δεν θεωρείται πίεση κι ότι αυτό που σε νοιάζει -και θα εξακολουθήσει να σε νοιάζει- είναι η απόκτηση του "χαρτιού" για τυπικούς λόγους τότε θα έπρεπε να επαναπροσδιορίσουμε έννοιες και λεξιλόγια.. Όσον αφορά το ταξίδι σου, σου έγραψα τα εξής δύο: "Αν σκέφτεσαι να φύγεις με φίλους σου για να πάτε να υπηρετήσετε ένα κοινό στόχο" και "Ο συνδυασμός του εξωτερικού με δουλειά (έστω και κοινωνική προσφορά ή ένα είδος πρακτικής άσκησης, εξερεύνησης ή μελέτης για ένα πτυχίο) σου ταιριάζει καλύτερα". Στην Αστρολογία λοιπόν, "φίλοι" είναι οι άνθρωποι που μοιραζόμαστε τα ιδεώδη μας και τις ελπίδες μας για το μέλλον, που έχουμε κοινούς στόχους και συγκεκριμένα όνειρα για να υπηρετήσουμε. Ο οίκος των φίλων είναι ο 11ος ο οποίος δείχνει και τους διεθνείς οργανισμούς, τα κόμματα και τους συλλόγους, τις ομαδικές δραστηριότητες και την κοινωνική συνείδηση και αυτός ο οίκος στον χάρτη σου κυβερνάται από τον Ποσειδώνα ο οποίος δείχνει την θυσία του εαυτού σε κάτι υψηλότερο. Νομίζω ότι μέσα σε αυτό το πνεύμα σου απάντησα και για το είδος του ταξιδιού σου, όποτε κι αν πραγματοποιηθεί αυτό. Ίσως το σοκ της αλλαγής του ζωδίου σου να ήταν μεγάλο και δεν πρόλαβες να ασχοληθείς λίγο παραπάνω με την πολυσημία κάποιων λέξεων. Την απόφαση να αφήσεις την σχολή σου για να φύγεις για την Αφρική δεν θα την υπαγορεύσω εγώ ούτε και κανένας άλλος θα έπρεπε να το κάνει, αν σε σέβεται ως προσωπικότητα κι αν σέβεται και τον εαυτό του. Διαβάζοντας τον χάρτη σου, σου μεταφράζω τις επιρροές που υπάρχουν και στο χέρι σου είναι να κινηθείς προς τη μία ή την άλλη ή και μία τρίτη κατεύθυνση. Τέλος, να σου πω ότι "ξεπέτες" δεν κάνω και σε ευχαριστώ ειλικρινά για το "feedback" γιατί το χρειάζομαι για να μαθαίνω και αεί να εξελίσσομαι.
  • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΙΧΘΥΕΣ
    Stardome* @ 09.03.2007 12:44
    pzar, αν η μαμά σου δεν σε εμπαίζει για άλλη μια φορά ο ωροσκόπος σου είναι Ταύρος και ο Β. Δεσμός της Σελήνης σου βρίσκεται στις 5 μοίρες του Τοξότη, μέσα στον 7ο σου οίκο. Στην αριστερή πλευρά του χάρτη σου είναι σημειωμένες όλες οι πληροφορίες που ψάχνεις, οι θέσεις των πλανητών και οι ακμές των 12 οίκων και τέλος οι όψεις που κάνουν μεταξύ τους οι πλανήτες. Σκούπισε τα καυτά σου δάκρυα λοιπόν και ξανακοίτα προσεχτικά!
  • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΚΑΡΚΙΝΟΣ
    Stardome* @ 08.03.2007 14:55
    bibilou, σου έχω ήδη απαντήσει, στο προηγούμενο post σου. Γιατί δεν κοιτάτε στις απαντήσεις;;
  • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΤΑΥΡΟΣ
    Stardome* @ 08.03.2007 13:16
    alticorne, με ώρα γέννησης 19:27 που εχεις βάλει σταστοιχεία σου, ναι, ο ωροσκόπος βγαίνει Σκορπιός. Ο Ποσειδώνας είναι κυβερνήτης του 5ου σου οικου γιατί η ακμή του βρίσκεται στις 11 μοιρες των Ιχθύων και ο κυβερνήτης των Ιχθύων είναι ο Ποσειδώνας. Ο Ποσειδώνας στον χάρτη σου βρίσκεται στον Τοξότη και τον 2ο οίκο σου και είναι ανάδρομος και εκτός από ότι άλλο συμβολίζει αυτός ο πλανήτης είναι και δείκτης των ερωτικών σχέσεων σου, των τυχερών παιχνιδιών, των παιδιών και γενικότερα της δημιουργίας σου. Τα ερωτικά σου, το φλερτ και η αρχή μιας σχέσης είναι πολύ "ιχθυακά" και με Σελήνη μέσα σε αυτό τον οίκο υπάρχουν πολλές αλλαγές και ευαισθησία, όνειρα, κλπ. Σε φώτισα κάπως ή τα μπλέξαμε χειρότερα;
  • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΤΑΥΡΟΣ
    Stardome* @ 07.03.2007 18:52
    alticorne πού πας και τις βρίσκεις ήθελα να ήξερα. Αμ η σχέση σου με την Ζυγό έχει λήξει επί της ουσίας αυτό εσύ το ξέρεις. Αν είναι γεννημένη το πρώτο πενθήμερο του Ζυγού είναι μια καρμική συνάντηση που ήρθ εγια να σου ανοίξει λίγο περισσότερο το δρόμο προς την προσωπική σου εξέλιξη. Αν είανι γεννημένη περίπου στη μέση τοω ζωδίου... πώς άντεξες τόσα χρόνια! Όσον αφορά την Τοξότη βεβαιώσου πρώτα οτι δεν είναι της φαντασίας σου και πως δεν θα μείνουν όλα σε ένα πλατωνικό επίπεδο γιατί αυτός ο κίνδυνος είναι μεγάλος. Ο Δίας περνάει πάνω από τον Ποσειδώνα σου και προφανώς κάπου εκεί κοντά είναι και ο Ήλιος της κι αυτή η διέλευση για αυτήν θα αποδειχτεί ευεργετική για σένα όμως είναι αμφίβολο το αποτέλεσμα -ο Ποσειδώνας είναι ο κυβερνήτης του 5ου οίκου σου και των ερωτικών σου και οτι θα έχεις πολλές ιστορίες στη ζωή σου με Σελήνη μέσα σε αυτο τον οίκο είναι βάβαιο αλλά το τετράγωνο της με τον Ποσειδώνα μάλλον δάκρυα θα σου φέρει και με την ενίσχυση του Δία, πολλά δάκρυα. Ότι θέλεις κάνε, φύλα τα νώτα σου όμως γιατί ως Ταύρος με ωροσκόπο στην τελευταία μοίρα του Ζυγού (και όχι Σκορπιο) έχεις ανάγκη και το σύντροφο για να νιώσεις καλά και τη σχέση και την σταθερότητα γενικότερα.
  • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΠΑΡΘΕΝΟΣ
    Stardome* @ 07.03.2007 15:01
    POWER, έφαγες τον γάιδαρο περίμενε μια βδομάδα ακόμα. Με Ηλιο και Ουρανό να περνάνε πάνω από τον Κρόνο σου στον 10ο οίκο σου σαφώς και δεν ένιωσες και πολύ άνετα τρώγοντας χαστούκια τα οποία δεν ήξερες κι από που σου έρχονται. Σε λίγες μέρες έρχεται πάλι ο Ερμής να διευκολύνει τις συμφωνίες και τις συνεργασίες σου, να σε κάνει πιο λαμπερή στις διαπραγματεύσεις σου για δουλειά και πολύ πιο ενεργητική. Έχεις μεγάλη ανάγκη από τη σταθερότητα στη δουλειά σου γενικά, θα πρέπει όμως να συνηθίσεις τις αλλαγές και τις ταραχές - αν τις δεις σαν την καινούρια σου ρουτίνα θα είσαι εσύ καλύτερα. Όσον αφορά τις σχέσεις σου ο Δίας έκανε τετράγωνο με τον γενέθλιο σου Πλούτωνα κι αυτό μάλλον σε "σκάλισε" βαθιά και σκέφτεσαι αν θέλεις να κάνεις οικογένεια κι τι είδους θα είναι αυτή, πώς αυτο θα επηρέαζε την καθημερινότητα σου αλλά και την δουλειά σου, αν οι υποχρεώσεις σε μια σχέση τελικά είναι περισσότερες από τις απολαβές. Θέλεις να ξέρεις πως θα αλλάξει η ζωή σου μέσα από μια στενή σχέση και τρομάζεις γιατί έιναι ένα μεγάλο βήμα που θα σε πάει στην άλλη όχθη μια για πάντα, αυτό είναι όλο- δεν φαίνεται κάτι έξωθεν που να σου επιβάλλει να κάνεις κινήσεις, εσύ τα ψάχνεις πολύ.
  • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΖΥΓΟΣ
    Stardome* @ 07.03.2007 12:44
    tatoo, τσιγγάνα και νομάς δεν είσαι, απλώς ο Πλούτωνας έχει βαλθεί να μεταμορφώσει τις έννοιες σπίτι, πατρίδα, οικογένεια και μέχρι να μεταλλαχθείς θα απολαμβάνεις το ταξίδι... για την Ιθάκη; Και τι έχει άραγε να σε δώκει η Ιθάκη;...
  • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΖΥΓΟΣ
    Stardome* @ 07.03.2007 12:33
    tatoo, να υποθέσω οτι η ψυχολογία έχει πιάσει πάτο γιατί επαγγελματικές υποχρεώσεις σε κρατάνε μακριά κι έχεις χάσει το λογαριασμό; Η ακμή του 4ου οίκου σου είναι στον Τοξότη κι αυτό μπορεί να σημαίνει ένα σπίτι στο εξωτερικό άρα η διαμονή σου μακριά από τον τόπο γεννησης σου είναι κάτι που το φέρεις με το DNA σου. Το πέρασμα του Δία (που μόλις συνέβη) σε αυτόν τον τομέα θα σου δώσει ταξίδια και καλές στιγμές με την οικογένεια σου, ενδεχομένως και αύξηση των μελών της ευρύτερης οικογένειας. Αυτό τον καιρό σε απασχολούν πολύ οι ρίζες σου αλλά σε ψυχολογικό επίπεδο περισσότερο μιας και η οριστική επιστροφή δεν είναι του παρόντος.
  • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΥΔΡΟΧΟΟΣ
    Stardome* @ 07.03.2007 12:19
    pink, το Μεσουράνημα ή Ζενίθ είναι η ακμή του 10ου οίκου μας (δηλαδή το σημείο από το οποίο αρχίζει ο 10ος οίκος), στο πάνω μέρος του χάρτη, το ψηλότερο σημείο του. Διάβασε λοιπόν στα ΑΣΤΡΟΜΑΘΗΜΑΤΑ τι σημαίνει ο 10ος οίκος κι έχεις πάρει την κεντρική ιδέα. Διαβάστε προσεχτικά ότι υπαρχει στην ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ και κάντε λίγη ακόμα υπομονή μέχρι να συμπληρώσουμε κι άλλα κομμάτια που θα απαντήσουν σε γενικές απορίες που υπάρχουν σχετικά με το διάβασμα και την ερμηνεία του γενέθλιου χάρτη.
  • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΚΑΡΚΙΝΟΣ
    Stardome* @ 07.03.2007 12:06
    bibilou, ο αρραβωνιαστικός σου είναι Τοξότης με ωροσκόπο Ζυγό οπότε μπορεί να διαβάζει τις μηνιαίες και ετήσιες προβλέψεις αυτών των δύο ζωδίων για να πάρει μια γεύση. Δεν αναφέρεις σε ποιον τομέα ταλαιπωρήθηκε πολύ –με Κρόνο στον 10 οίκο του προφανώς οι δυσκολίες της τελευταίας διετίας ήταν επαγγελματικές, ίσως εμφανίστηκαν και προβλήματα με τους γονείς του ή με την στέγη του είτε αυτή είναι επαγγελματική είτε κατοικία. Όπως κι αν εκδηλώθηκε αυτή η διέλευση, η σκιά του Κρόνου μόλις άφησε την καριέρα κι έπεσε στις φιλίες και τα όνειρα του για το μέλλον και λογικά πρέπει να έχει πάρει ήδη μια ανάσα. Ας μην ακολουθήσει το κλισέ που λέει οτι όποιος καεί από το χυλό φυσάει και το γιαούρτι, η φετινή χρονιά φαίνεται πολύ πιο ανάλαφρη από τις προηγούμενες. Με 4 πλανήτες στην Παρθένο και τον Κρόνο να περνάει από πάνω τους, η επόμενη χρονιά θα είναι βαριά οπότε σώφρον είναι να αρχίσει να κάνει τα ξεκαθαρίσματα του τόσο σε επίπεδο συναισθηματικών και σχέσεων όσο και σε επίπεδο επαγγελματικών, οικονομικών και συνεργασιών τώρα που η διάθεση του είναι καλή και τίποτα δεν πιέζει κατεπειγόντως. Καλά θα κάνει να εκμεταλλευτεί τις ευκαιρίες αυτής της χρονιάς και να βελτιώσει τη σχέση του με συνεργάτες, γείτονες και αδέρφια, να μάθει καινούρια πράγματα στη δουλειά του και να κάνει περισσότερες μετακινήσεις και κοντινά ταξιδάκια, να αλλάξει αυτοκίνητο αν θέλει κι αν ασχολείται με την εκπαίδευση ή τα ΜΜΕ να απολαύσει τα δώρα του Δία στον 3ο του οίκο. Ο Πλούτωνας πέρασε πάνω από τον Ερμή του στον Τοξότη σε αυτό τον οίκο και ίσως ακόμα ακούγεται ο απόηχος που σβήνει -ότι έγινε-έγινε, οι αλλαγές έχουν ήδη συμβεί και είναι οριστικές. Ίσως αφορούσαν αδερφικές σχέσεις (ή σχέσεις με νεαρά άτομα ή με έντονη επιρροή του Ερμή) και οικονομικά θέματα που τον στενοχώρησαν βαθιά, κάποιες υποχρεωτικές μετακινήσεις ή εμπορικές κινήσεις που στοίχισαν, ίσως ένας συνεταιρισμός με φίλο δεν πήγε έτσι όπως αρχικά περίμεναν, κάτι πάντως τον λύπησε βαθιά και τον έκανε να κλειστεί πολύ στον εαυτό του στα όρια του να εμφανίσει ψυχοσωματικά συμπτώματα. Ότι κι αν ήταν πέρασε, τον μεταμόρφωσε και τώρα πια έχει άλλη ματιά πάνω στα πράγματα που έχει να αντιμετωπίσει και φέτος στον τομέα που είχε τις ριζικές αλλαγές έρχεται ο Δίας να θεραπεύσει και να χαρίσει, να ανοίξει πόρτες και παράθυρα και να φέρει καινούριες ευκαιρίες-καλύτερες.

έχουν γενέθλια 222 μέλη.

γιορτάζουν οι: Γαλήνη

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...