παρακαλώ περιμένετε...
  • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΚΡΙΟΣ
    Stardome* @ 26.02.2007 18:55
    Δεν εννούσα κάτι τόσο πολύπλοκο. Στον χάρτη που έχετε φτιάξει μπορώ να δω ένα Λιοντάρι με ωροσκόπο Υδροχόο. Δεν είστε εσείς προφανώς...
  • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΚΡΙΟΣ
    Stardome* @ 26.02.2007 18:50
    Παρακαλώ! Γεια σας κύριοι που μόλις ήρθατε, χαίρομαι για τη γνωριμία. Σας ακούω BILL.
  • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΚΡΙΟΣ
    Stardome* @ 26.02.2007 18:43
    Ο ανάδρομος κυβερνήτης σου δεν σου επιτρέπει να βρεις την ταυτότητα σου lusilufi, εκτός κι αν είσαι Λιοντάρι με σήμα την Παρθένο! Ξανά προσπάθησε.
  • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΚΡΙΟΣ
    Stardome* @ 26.02.2007 18:38
    γιατί caracas έχετε ίδιο ζώδιο μα διαφορετικό ωροσκόπο κι εσείς με Δίδυμο σαφώς και ταιριάζετε πάρα πολύ με Τοξότες κι αυτό δεν έχει να κάνει μόνο με το ηλιακό σας ζώδιο αλλά με τις πλανητικές θέσεις στον χάρτη σας.
  • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΚΡΙΟΣ
    Stardome* @ 26.02.2007 18:35
    lusilufi, θα σας παρακαλέσω όπως και όλους όσους τυχόν βλέπουν τώρα να διορθώσετε τα προσωπικά στοιχεία σας στον χάρτη σας. Καταλαβαίνω την αδυναμία σας στα ταίρια σας αλλά να μας βάζετε να ανοίγουμε δέκα προγράμματα και δέκα παράθυρα δεν μας διευκολύνει καθόλου. Ευχαριστώ.
  • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΚΡΙΟΣ
    Stardome* @ 26.02.2007 18:29
    Όσο για τον άντρα KaMiKaZe εξαρτάται για τη χρήση τον θέλεις )))) Οι Ταύροι μάλλον καλά σου κάθονται όπως και οι Σκορπιοί, οι Ιχθείς και οι Αιγόκεροι επίσης. Αν και Δίδυμος το ονειροπαρμένο των Ιχθύων σε τραβάει σα μαγνήτης και σε ζαλίζει κι εφόσον υπάρξει και σεξουαλικός μαγνητισμός είσαι έτοιμη για να βουτήξεις μαζί του στα βαθιά, ίσως και σαν αντιπερισπασμός στον all time classic Ταύρο που πάντα τα βρίσκετε. Σε κάλυψα; Είσαι έτοιμη τώρα να βγεις στο κυνήγι κεφαλών; ))))) Να προσθέσω μόνο ότι όταν λέμε για ένα ζώδιο εννοούμε και έντονη επιρροή του κυβερνήτη πλανήτη του στο χάρτη ενός ατόμου ή πολλούς πλάνήτες σε αυτό το ζώδιο ακόμα κι αν ο Ηλιος βρίσκεται κάπου αλλού, άρα Ταύρος = Αφροδίτη και οι όψεις της και Ιχθείς = Ποσειδώνας.
  • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΚΡΙΟΣ
    Stardome* @ 26.02.2007 18:17
    Ένα -ένα: στον Σκορπιό έχεις την Σελήνη και τον Ουρανό οπότε αυτοί οι κύριοι σκάνε στη ζωή σου ξαφνικά και σε αναστατώνουν και σε ξετρελαίνουν και νιώθετε απίστευτη οικειότητα μεμιάς και οτι ρεει το συναίσθημα λες και είσαστε δυο σταγόνες νερού. Απέναντι στον ταύρο η Αφροδίτη και ο Άρης δημιουργούν ακόμα μεγαλύτερη έλξη και εκτός από τα έντονα ερωτικά συναισθήματα που αναπτύσσετε μεταξύ σας είναι οι άνθρωποι που μπορείς να επικοινωνήσεις που σε ταξιδεύουν κυριολεκτικά και μεταφορικά, σου ανοίγουν τους ορίζοντες σε μαθαίνουν πραγματα κι όλα αυτά με συναρπαστικό τρόπο, σέξι και πολύ-πολύ αγαπησιάρικο κάτι που σε κάνει να νιώθεις ασφάλεια και στοργή.
  • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΚΡΙΟΣ
    Stardome* @ 26.02.2007 18:10
    caracas, ένας Δίδυμος με Σελήνη στον 3ο οίκο σε σύνοδο με τον κυβερνήτη Ερμή δεν μπορεί να κάτσει φρόνιμα ποτέ - βάλε και το τετράγωνο Ήλιου/Άρη και έναν Ουρανό που δεν έχει αφήσει όψη για όψη, ε, βαριέσαι συχνά, γιατί αυτάρεσκα θέλεις να βαριέσαι. Σωστό ή λάθος;
  • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΚΡΙΟΣ
    Stardome* @ 26.02.2007 18:04
    Επειδή είναι Κυρία με Κεφαλαίο, κερδίζει bonus κι ένα φιλάκι ανταποδοτικό. Σας ακουω δεσποινίς!
  • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΚΡΙΟΣ
    Stardome* @ 26.02.2007 18:02
    Μόλις το πάρεις απόφαση caracas.

έχουν γενέθλια 237 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...