παρακαλώ περιμένετε...
  • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΤΟΞΟΤΗΣ
    Stardhomme @ 07.06.2007 15:14
    Αγαπητέ blueview, Έμαθα ότι είσαι από τα δημοφιλέστερα άτομα του site και θέλοντας να σου κάνω ένα δώρο για τα γενέθλιά σου, ας σου πω μερικά πραγματάκια για τις μέρες και τους μήνες που έρχονται. Δε θα μπορούσες να διαλέξεις άλλο nick με τον Ποσειδώνα πρώτη μούρη στον ωροσκόπο σου. Είσαι το αγόρι όνειρο για κάθε γυναίκα που επιθυμεί σύντροφο και παιδάκια. Το κακό στην υπόθεση είναι ότι δεν μπορείς να ξεχωρίσεις εύκολα με ποια να κάνεις οικογένεια. Βλέπεις ο Ποσειδώνας δίνει ισχυρή διαίσθηση από τη μία πλευρά αλλά και μία γενικότερη θολούρα από την άλλη. Είναι απόλυτα κατανοητό να αισθάνεσαι ότι κάποιος σε σαμποτάρει τον τελευταίο χρόνο και δε σε αφήνει να εργαστείς με τον τρόπο που ξέρεις, να δείξεις τα ταλέντα σου και να σε θαυμάσουν για αυτά. Μήπως όμως κάτι άρχισε να αλλάζει? Η Αφροδίτη στο 10ο οίκο σου για αυτό το μήνα σου φέρνει συνεργασίες, χρήματα και γενικότερη αισιοδοξία για τη ζωή. Μη μου παραπονιέσαι, ίσως να μη βλέπεις όλα αυτά στον ορίζοντα ακόμα, ο ανάδρομος Δίας είναι η αιτία. Από τον Αύγουστο, τα έσοδα έρχονται, φαίνεται η επικοινωνιακή σου ικανότητα και πείθεις τους γύρω σου ότι είσαι καλός στη δουλειά σου. Βέβαια δε λέω ότι όλα κυλούν ρολόι, αλλά με τόσους ανάδρομους πλανήτες μέσα στο καλοκαίρι, ακόμα και αυτή η χαραμάδα αισιοδοξίας είανι πολύ καλή. Από τον Ιούλιο και μετά, αρχίζεις να έχεις έντονη κινητικότητα σε θέματα συμβολαίων επαγγελματικών ή σε θέματα σχέσεων. Πάντως το καλοκαίρι είναι θερμό (συντροφικά, επαγγελματικά ή μήπως συνδυαζόντας και τα δύο?) όπως μόνο ένας άξιος Δίδυμος ξέρει να το μετατρέπει. Ακόμα και ένα ταξιδάκι για να δεις αγαπημένα πρόσωπα στο εξωτερικό υπάρχει η πιθανότητα να προκύψει. Αν τα πρόσωπα αυτά είναι οικογένεια ή αγαπημένοι φίλοι, εσύ μόνο το ξέρεις. Να κλείσω αυτό το σύντομο κείμενο με μία διαπίστωση. Για τον επόμενο τουλάχιστον χρόνο (μέχρι το τελος του 2008), οι οικονομικές δυσκολίες αλλά και η ανασφάλεια ως προς το σπίτι που επιθυμείς να έχεις θα υπάρχουν. Δεν είναι εύκολο να ζεις σε ένα χώρο λίγο αντισυμβατικό και εκτός κοινωνικών δομών όπως επιθυμείς. Ο Κρόνος από τον 11ο οίκο δοκιμάζει φιλίες σου, τις αξίες ζωής σου αλλά και τη φαντασία σου, την οποία αισθάνεσαι να τετραγωνίζουν και να την τοποθετούν σε κοινωνικές νόρμες όπου και ασφυκτιά. Αυτές οι δοκιμασίες είναι φυσικό να σου προκαλούν μεταπτώσεις της διάθεσης (ενίοτε και ξαφνικές αλλαγές, αντισυμβατικούς τρόπους δράσης) ως προς τη χαρά της ζωής, ως προς την ανεμελιά και ανεξαρτησία που επιθυμείς. Είναι πιθανό να σου ήρθαν ξαφνικές αλλαγές με θέματα παιδιών σου, αν έχεις. Αυτό είναι κάτι που συνεχίζει, αλλά κάθε χρόνο γίνεσαι και όλο σοφότερος. Όλα αυτά είναι μαθήματα και θα σου έλεγα να τα λαμβάνεις σοβαρά υπόψη πριν προχωρήσεις παρακάτω. Σου εύχομαι και πάλι πολύχρονος, αισιόδοξος και συνεχίζεις να ανακουφίζεις τον πόνο των ανθρώπων γύρω σου όπως μόνο εσύ ξέρεις!!!!
  • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΔΙΔΥΜΟΙ
    Stardonna @ 07.06.2007 14:39
    ftechnologist μιας και δεν το έγραψες υποθέτω ότι ο Ταύρος γεννήθηκε στην Αθήνα ή κάπου εκεί κοντά. Μια καρμική σχέση με τη Σελήνη σου στον Β. Δεσμό του αλλά και τη δική του σε όψη τριγώνου με τον δικό σου και πολύ έντονο Κρόνο που «δένει» τη σχέση όσο περνάει ο χρόνος. Ασύμβατες ποιότητες και πολλές σκληρές όψεις προφανώς μέσα από την διαφορετικότητα σας σας έφεραν κοντά –η κλασική περίπτωση των ετερώνυμων. Εσύ είσαι η γυναίκα που θέλει να είναι μαζί της όταν βρίσκεται μέσα στον κόσμο –συμπληρώνεις την κοινωνική εικόνα του, πιστεύει ότι τον ανεβάζεις και είσαι ότι καλύτερο για να ικανοποιηθούν όλες του οι φιλοδοξίες. Μήπως κιόλας γνωριστήκατε στον επαγγελματικό του χώρο; Το συναίσθημα σου αν και δεν το πολυκαταλαβαίνει το εισπράττει ερωτικά, χαίρεται σαν παιδί, σκέφτεται ότι θα μπορούσατε να αποκτήσετε μαζί ένα παιδί. Εσύ τον βλέπεις ως τον ιδανικό σύντροφο, αυτόν που θα σε στηρίξει με την ωριμότητα του, που ναι μεν σου βάζει όρια αλλά θα σου σταθεί πατρικά. Έχεις δεθεί πολύ μαζί του, σε έχει γοητεύσει (πάρα πολύ και έχε το υπόψη σου), έχετε μια καθημερινότητα –σίγουρα θα μπορούσατε να δουλεύετε μαζί. Η σχέση φαίνεται να έχει μεγάλη διάρκεια και τα «εύκολα» σημεία που της από όπου μπορείς να πιαστείς κάθε φορά που στριμώχνουν τα πράγματα είναι τα τρίγωνα που κάνει ο Πλούτωνας του με τον Ήλιο, την Σελήνη και τον Ερμή σου και το τρίγωνο του δικού σου με τον Κρόνο του, τα εξάγωνα του Άρη σου με την Σελήνη και τον Δία του, τα τρίγωνα του Δία σου με τον Κρόνο και τον Ουρανό του. Είναι μια σχέση ψυχοθεραπευτική για σένα και μαζί μπορείτε να κάνετε μεγάλα πράγματα – υπάρχει γονιμότητα, ερωτισμός, πολύ φιλοδοξία, πολύ δουλειά, δουλειά, δουλειά.
  • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΤΟΞΟΤΗΣ
    Stardonna @ 07.06.2007 14:17
    KaMiKaZe, είσαι γεννημένη για τα φώτα και την κορυφή (με κανέλλα ή χωρίς κορυφή είναι πάντως ). Τη ζωή σου την φτιάχνεις μόνη σου και ναι, δύσκολη είναι the Art of Living αλλά έτσι σου αρέσει. Ο Κρόνος στην έχει στημένη από καιρό κατσικωμένος στον 12ο σου οίκο και σου κάνει την ψυχολογία τσατάλια προκαλώντας σου ίσως και ψυχοσωματικά προβλήματα ή ακόμα και με την δουλειά σου, σε κλείνει μέσα και σε καταθλίβει αλλά θυμήσου μόνο αυτό: κακό σκυλί ψόφο δεν έχει! Με Δία στον 12ο δεν έχεις να φοβηθείς τίποτα στη ζωή σου, με Σελήνη στο Σκορπιό δεν υπάρχει περίπτωση να μην είσαι από τους επιζήσαντες, με πανίσχυρο 10ο οίκο και με το μυαλό του Διδύμου, ε όχι αγάπη μου, εσύ δεν είσαι όποια κι όποια που θα σε βάλει κάτω ένας Κρόνος Από τον Αύγουστο αλλάζει το σκηνικό και θα πιάσεις δουλειά, κυριολεκτικά και μεταφορικά, θα βάλεις σκούπα και θα ξεκαθαρίσεις τη σαβούρα από τη ζωή σου. Την επιστροφή του Κρόνου μην την τρέμεις, θα ενηλικιωθείς όπως όλοι μας, δεν είναι ανάγκη να στεγνώσεις (εκτός κι αν θέλεις ν αχάσεις κάποια κιλά) ούτε να πάθεις καμιά υπερκόπωση από τις καθημερινές ευθύνες. Ο Δίας στον 4ο σου οίκο σε βοηθάει να ξεκαθαρίσεις με το παρελθόν σου και να κλείσεις όμορφα τις καταστάσεις, αν θέλεις μπορείς να αποκτήσεις μια καλύτερη στέγη, καλλιτεχνική ή οικογενειακή, κάτι που ονειρεύεσαι όταν είσαι ολομόναχη. Τι οι σχέσεις σου είναι αλλοπρόσαλλες τα τελευταία χρόνια δεν περίμενες βέβαια να στο πω εγώ. Μοιραίοι έρωτες που σου αλλάζουν την ζωή και αντισυμβατικοί τύποι από το πουθενά που έρχονται για να σε συναρπάσουν και να εξαφανιστούν έτσι όπως ήρθαν, έξυπνοι, σέξι, πολύ προχωρημένοι, αν μη τι άλλο υπάρχει πολύ σασπένς. Σ αρέσει η περιπέτεια αλλά θες και συναίσθημα - χρειάζεσαι το καλό μυαλό του άλλου αλλά θες να κατακτήσεις και την ψυχή του, οι ρηχές ιστορίες δεν είναι για σένα. Αυτό που λείπει από τον χάρτη σου είναι η παρορμητικότητα και ο ενθουσιασμός, το δυναμικό ξεκίνημα, το να παθιαστείς με ένα στόχο και να πας να πάρεις την Πόλη. Ο Κρόνος στον 1ο σου οίκο όπως και ο Άρης στον Ταύρο σε καθυστερούν (σου δίνουν όμως διάρκεια), ο Ποσειδώνας σε αντίθεση με τον Ήλιο και τον Ερμή σου σε μπερδεύει συνέχεια, χάνεσαι… Βρες τι θέλεις να κάνεις και κάτσε κάτω από τους προβολείς, μόνο από τους προβολείς όμως! Χρόνια σου πολλά και άκρως δημιουργικά KaMiKaZe!!!
  • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΔΙΔΥΜΟΙ
    Stardhomme @ 07.06.2007 10:35
    seloteip, να σου πω μερικά στοιχεία που αφορούν τη διέλευση του Κρόνου από τον ωροσκόπο σου. Είναι μία περίοδος που έχει ξεκινήσει εδώ και λίγο καιρό και θα διαρκέσει μέχρι το τέλος του καλοκαιριού. Είναι μία περίοδος κατά την οποία ο λιονταρίσιος ωροσκόπος σου πιέζεται, νιώθει φόβους και θέλει να κρυφτεί. Η καθημερινή ρουτίνα στη δουλειά αυξάνει και αρχίζεις να σκέφτεσαι αν το επάγγελμά σου είναι αυτό που θα σου φέρει την ευημερία που επιθυμείς. Σύμφωνοι, επιμονή και υπομονή πάντα έδειχνες για να κατακτήσεις το κοινωνικό status που επιθυμείς, αλλά πότε θα έρθει αυτό? Ίσως να μην έχεις και τα έσοδα τα οποία αναμένεις. Όλη αυτή η πίεση είναι πιθανό να σε επηρεάζει ψυχολογικά και συναισθηματικά. Κάποιες προστριβές μέσα στην οικογένεια είναι πιθανό να εμφανιστούν και να αισθανθείς άσχημα για όλα αυτά που συμβαίνουν, αλλά και να στενοχωρήσεις άτομα της οικογενείας σου με τα προβλήματα που βιώνεις. Δε χρειάζεται όμως να φτάσουμε και σε προβλήματα υγείας, έτσι δεν είναι? Σε τέτοιες περιπτώσεις στρεφόμαστε σε άτομα που μας καταλαβαίνουν και κατανοούν, και πράγματι κάποιοι φίλοι σου είναι εκεί να σε ακούσουν, να σου συμπαρασταθούν και να σε βοηθήσουν να ανασάνεις από αυτά που αισθάνεσαι πως σε περιορίζουν. Να σου υπενθυμίσω ότι ο Κρόνος είναι δάσκαλος, μας διδάσκει με το σκληρό τρόπο πολλές φορές, άλλωστε είναι κάτι που βίωσες και στο παρελθόν με την επιστοφή Κρόνου που είχες. Νομίζω πως με το Δία σε ορθόδρομη πορεία από τον Αύγουστο και μετά, ανασαίνεις, βλέπεις τη ζωή περισσότερο αισιόδοξα και επανεμφανίζεται η αισιοδοξία του Ήλιου σου!!
  • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΚΑΡΚΙΝΟΣ
    Stardhomme @ 06.06.2007 20:51
    ilia, να σου δώσω την άποψή μου. Έχω την εντύπωση ότι η κρίσιμη φάση της ζωής σου που αναφέρεις αφορά κυρίως τον επαγγελματικό τομέα. Με τον κρόνο στο 2ο οίκο σου, κυβερνήτη του 10ου οίκου σου και να διασχίζει τον 5ο οίκο σου, είναι σαν κάποιος να έσβησε τη λάμπα που σου έδινε αισιοδοξία, κοινωνική καταξίωση μέσω του επαγγέλματός σου και φυσικά χρήματα. Ίσως να υπάρχει κάποιο άτομο στη δουλειά σου, ίσως και μεγαλύτερης ηλικίας από εσένα, που σε φοβίζει και σου υπαγορεύει να περιοριστείς. Ίσως μέσα στο Μάιο να είδες μία νέα ευκαιρία εργασιακή την οποία δεν ξέρω αν ακολούθησες ή φοβήθηκες να αναλάβεις. Έχω πάντως την εντύπωση ότι είσαι σε μία κατάσταση μουδιάσματος, αισθάνεσαι ότι παίρνεις συνεχώς νέα μαθήματα αλλά φοβάσαι να ανοιχτείς και να ακολουθήσεις αυτό που πραγματικά θέλεις. Είναι μία περίοδος μάλλον ενδοσκόπησης, να ψάξεις μέσα σου να δεις πως πρέπει να δράσεις. Το πέρασμα της Αφροδίτης από τον 5ο οίκο σου το μήνα που διανύουμε είναι πιθανό να σε κάνει να ξαναδείς τη ζωή με θετικό μάτι και να ενδιαφερθείς για τον εαυτό σου, να περάσεις εσύ καλά. Τέλος, να σου πω ότι με το γύρισμα του Δία δε ορθόδρομη πορεία από τον Αύγουστο και μετά, θα σε κάνει να αισθανθείς περισσότερη έτοιμη να δράσεις και να συσχετισθείς με κόσμο. Αυτά σε γενικές γραμμές, με πιο συγκεκριμένες ερωτήσεις θα μπορούσα να πω περισσότερα πράγματα.
  • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΛΕΩΝ
    Stardonna @ 06.06.2007 20:42
    red1976 με Κρόνο ακριβώς πάνω από την Αφροδίτη σου για τρίτη φορά ρωτάς αν θα παντρευτείς… 4 πλανήτες έχεις στο Λιοντάρι και Ωροσκόπο - χαρά στο κουράγιο σου που γράφεις απλώς "αστάθεια και άγχος παντού". Δεν ξέρω τι έχεις στο μυαλό σου ειδικά για το γάμο που ρωτάς - η εποχή είναι δύσκολη. Αν ρωτάς γενικά αν θα παντρευτείς στη ζωή σου, ναι, τίποτα δεν το αποκλείει αν εσύ το θελήσεις. Έχε στο νου σου πάντα ότι ο Ουρανός που κυβερνάει τον οίκο του γάμου σου δεν αντέχει πολύ τα παραδοσιακά μοντέλα κι άμα πας να τον περιορίσεις εξαφανίζεται εν μία νυχτί. Φαίνεται πάντως ότι θα βρεις ένα σύντροφο και μαζί του θα ανοίξεις σπιτικό και αν δεν προκαλέσεις την τύχη σου αυτός ο γάμος μπορεί να είναι σταθερός. Τώρα, όσον αφορά αυτή την περίοδο, ο Κρόνος σε σύνοδο με την γενέθλια Αφροδίτη σου σε κάνει να νιώθεις μοναξιά και απαισιοδοξία, σου παγώνει κάθε ερωτική χαρά και σε κάνει εσωστρεφή ίσως λόγω και αυξημένων υποχρεώσεων στη δουλειά σου ή ρουτίνα. Και σα να μην έφτανε ο Κρόνος έχεις απέναντι σου και τον Ποσειδώνα να σε κάνει να σκέφτεσαι συνέχεια και να ονειρεύεσαι ότι θα βρεις το νόημα της ζωής μέσα από τις στενές σχέσεις σου με τους άλλους. Περίμενε να περάσει και ο Ιούλιος οπότε φεύγει ο Κρόνος πάνω από τον Ερμή σου και ο Δίας ξαναμπαίνει σε ορθή πορεία και φέρνει ευκαιρίες και χαρά στα ερωτικά σου. Είσαι ονειροπόλα με τον έρωτα πάντως κι αυτό δεν είναι κακό αρκεί να θυμάσαι να μην εξιδανικεύεις ανθρώπους και καταστάσεις.
  • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
    Stardhomme @ 06.06.2007 20:20
    bluempa, εκει που διαβάζεις τις απαντήσεις έχει ένα τίτλο τον οποίο αν κλικάρεις σε στέλνει στο post που έχει δοθεί η απάντηση.
  • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΛΕΩΝ
    Stardonna @ 06.06.2007 19:51
    PrincessNancy για την Αφροδίτη σου θα συμπληρώσω σε αυτά που διάβασες στα ΑΣΤΡΟΜΑΘΗΜΑΤΑ τα εξής: αυτή η Αφροδίτη επιθυμεί την τελειότητα κι επειδή όπως όλοι ξέρουμε ο τέλειος άνθρωπος δεν υπάρχει η Αφροδίτη εύκολα γίνεται μίζερη και γκρινιάρα. Έχει συγκρατημένη λογική και θέλει να ελέγχει και να κριτικάρει τον άλλο. Υπεραναλύει τα συναισθήματα της τα οποία συχνά δεν εξωτερικεύει και ψάχνει τον τέλειο σύντροφο. Το άτομο μοιάζει επιφυλακτικό και ψυχρό, ελάχιστα συναισθηματικό. Οι γυναίκες με αυτή τη θέση μπορεί να είναι ντροπαλές αλλά είναι πιστές και συχνά κάνουν μια δουλειά που συνδυάζει την ομορφιά ή την τέχνη με το εμπόριο κι επίσης ξέρουν να διεκδικούν την υλική αναγνώριση των κόπων τους. Έχουμε δηλαδή στην Παρθένο μια Αφροδίτη πολύ "λογική" κι αν αυτό δεν είναι ότι καλύτερο για τον έρωτα στα επαγγελματικά θέματα είναι εγγύηση. Η αγάπη δίνεται με όρους και δείχνεται σαν από υποχρέωση κάνοντας τον άλλο να την εισπράξει σαν ψυχαναγκασμό. Η δική σου Αφροδίτη ευτυχώς κάνει καλές όψεις με τον Δία, τον Ποσειδώνα, τον Πλούτωνα και τον Ωροσκόπο σου (υπάρχει βέβαια και το τετράγωνο το οποίο σχηματίζεται με τον Άρη) και βελτιώνεται σημαντικά η κατάσταση.
  • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΛΕΩΝ
    Stardonna @ 06.06.2007 19:23
    bluelion, η Αφροδίτη σου βρίσκεται στα 7,49 της Παρθένου, κάνει τετράγωνο με τον Δία και τον Ουρανό και τρίγωνο με το Μεσουράνημα σου, όπως ακριβώς τα λέει ο χάρτης σου δηλαδή…
  • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΙΧΘΥΕΣ
    Stardhomme @ 06.06.2007 14:55
    Μοο, για αυτόν τον άντρα αλλάζεις σπίτι και πόλη. Έρχεσαι στα μέρη μας, σε σαγηνεύει, φλερτάρεις και ερωτοτροπείς, σου κάνει για γάμο αφού έχει αυτή τη φιλικότητα και όχι έντονη συναισθηματικότητα που ψάχνεις, αλλά ίσως να χάσεις τις ισορροπίες σου στον επαγγελματικό τομέα..... Να πάρω την AEGEAN για εισιτήρια?

έχουν γενέθλια 231 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...