παρακαλώ περιμένετε...
  • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΛΕΩΝ
    Stardonna @ 13.07.2008 13:11
    evagelia, η σεληνιακή έκλειψη γίνεται στον 3ο οίκο σου και όντως σχηματίζει μια «Πανσέληνο» με τον Ήλιο σου (δηλαδή αντίθεση). Σημειωτέον ότι ο Ήλιος σου εδώ και μερικούς μήνες δέχεται αντίθεση Ποσειδώνα. Και ο Ερμής σου συμμετέχει σε αυτή την όψη και ο Ουρανός σου στον Ζυγό ο οποίος κάνει την ακριβέστερη όψη με την έκλειψη.
    Πρώτα να πούμε ότι μια σεληνιακή έκλειψη φέρνει συναισθηματική αναστάτωση η οποία προκαλεί άγχος και υπερβολικές αντιδράσεις, αν υπάρξουν αντιδράσεις. Μια σεληνιακή έκλειψη δεν δημιουργεί κοσμοϊστορικές αλλαγές από μόνη της. Θα λέγαμε ότι μάλλον καταδεικνύει ένα θέμα, φωτίζει όλες του τις διαστάσεις και ταυτόχρονα κάνει τα συναισθήματα να υπερχειλίζουν. Μια έκλειψη Σελήνης στον 3ο οίκο μιλάει καταρχήν για μεγάλη νευρικότητα και κινητικότητα. Θα είσαι σε ταξίδι; Θεωρώ ότι δεν πρόκειται να θιχτούν θέματα της αισθηματικής σχέσης σου όσο θέματα σχέσεων με τα αδέρφια, αν έχεις, και επαγγελματικά-κοινωνικά, θέματα σπουδών, μετακινήσεων και συναλλαγών στα οποία θα εμπλακούν με κάποιο τρόπο και οι φίλοι σου.
    Αρνητικά συναισθήματα, ζήλια και έντονη διαίσθηση σε κάνουν να ξανά εξετάζεις μια επαγγελματική συνεργασία ή/και ένα γάμο. Υπάρχει πάρα πολύ άγχος το οποίο έχει να κάνει και με ταξίδι και με μια απόφαση που πρέπει να πάρεις, φαίνεται όμως η «κοινή λογική» να μπλοκάρεται και να κυριαρχεί η διαίσθηση όπως και η φαντασία. Η απόφαση σου μάλλον στηρίζεται στην υπέρμετρη αδυναμία που έχεις σε κάποιο άτομο και η (καλή) συμβουλή θα δοθεί από φιλικά σου άτομα. Ο Ποσειδώνας σε έχει τυφλώσει και δεν ξέρεις την αλήθεια ή εστω, όλη την αλήθεια. Δώσε σημασία σε ένα τηλεφώνημα, ένα mail, κάτι που θα σου δώσει ξαφνικά κάποια δεδομένα και μια άλλη προοπτική για να φιλοσοφήσεις αλλιώς όποιο θέμα ανακύψει και να μην σε τρώει τόσο πολύ το άγχος. Ψυχραιμία χρειάζεται και να μην τρελαίνεσαι από έμμονες σκέψεις και απροσδιόριστους φόβους. Στην ανάγκη κάτσε και γράψτα αυτά που σε απασχολούν, κάνε μια ρομαντική βαρκάδα και άσε τα μεγάλα λόγια για μια άλλη στιγμή που θα έχει καταλαγιάσει το μέσα σου.
  • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΠΑΡΘΕΝΟΣ
    Stargazer @ 13.07.2008 10:44
    vaatt, ο Κρόνος, όπως σου είπα, είναι μάλλον φίλος σου κι όχι υπεύθυνος για το συναισθηματικό κενό σου. Φίλος όμως του Ήλιου σου κι όχι της Σελήνης σου. Αλλά κι έτσι να είναι, το συναισθηματικό κενό που αναφέρεις δεν το προκαλεί καμία διέλευση πλανήτη. Δηλαδή, δεν ξυπνάμε μια ωραία πρωία με ένα κενό και τρεις μήνες μετά μας φεύγει, επειδή έφυγε ο πλανήτης που το προκάλεσε. Απλά, με κάποιες διελεύσεις έρχονται στο φως της συνείδησης ήδη υπάρχοντα προβλήματα. Και σε σένα ένα πολύ μεγάλο θέμα είναι η Σελήνη σου στον Καρκίνο. Βεβαίως είναι στο ζώδιό της κι απ'αυτή την άποψη είναι καλή, αλλά κάνει όψη με όλους τους αργούς πλανήτες. Μια Σελήνη στον Καρκίνο δεν θέλει πολύπλοκα πράγματα. Θέλει να έχει τους δικούς της ανθρώπους, την οικογένειά της δηλαδή, ανθρώπους στους οποίους μπορεί να δίνει και να δέχεται αγάπη, έναν χώρο όπου να αισθάνεται στο σπίτι της και γενικώς να ανήκει κάπου. Απλά και φυσιολογικά πράγματα δηλαδή. Όταν όμως αυτή η Σελήνη δέχεται όψεις από όλους τους αργούς, τα πράγματα περιπλέκονται. Ο Ουρανός της λέει να κρατήσει αποστάσεις, ο Πλούτωνας την κάνει να φοβάται ότι θα πληγωθεί ανεπανόρθωτα και θα προδοθεί, άρα να μην αφεθεί, ο Χείρωνας την κάνει να αισθάνεται ότι δεν αξίζει την αγάπη κι ότι είναι περιθωριακή, ο Ποσειδώνας την κάνει εξαιρετικά απαιτητική και δεν την αφήνει να ικανοποιηθεί με τίποτα. Είναι μια Σελήνη δηλαδή που θα πρέπει να περάσει από όλο το φάσμα των ανθρώπινων σχέσεων και δεν έχει την πολυτέλεια, τουλάχιστον σε αυτή την νεαρή ηλικία που βρίσκεσαι ακόμα, να πιστεύει ότι θα βρει εύκολα έναν άνθρωπο και θα ζήσουν αυτοί καλά κι εμείς καλύτερα. Κι όλα αυτά γιατί με τον Ήλιο στον 7ο οίκο, στην Παρθένο, οι διαπροσωπικές σου σχέσεις θα πρέπει να γίνουν αντικείμενο σπουδών και να γράψεις διατριβή για το πώς αυτές μπορούν να γίνουν αποτελεσματικές. Δηλαδή, θα περάσεις όλες τις σχέσεις σου, ερωτικές και μη, από το μικροσκόπιο, θα τις επεξεργαστείς, θα τις κόψεις σε κομμάτια και θα βγάλεις συμπεράσματα. Από αυτήν τη σχέση έμαθα εκείνο, από την άλλη το άλλο κλπ. Στόχος σου είναι να να γίνεις μια αυτόνομη ύπαρξη στα πλαίσια μιας σχέσης, να μάθεις εσύ ποια είσαι μέσα από αυτήν, αντιπαραβάλλοντας τον εαυτό σου και τις δικές σου πεποιθήσεις και επιθυμίες με αυτές του άλλου προσώπου κάθε φορά. Η γνώση αυτή λοιπόν θα σου διώξει και το κενό. Επειδή η Σελήνη στον χάρτη μας δείχνει και την εμπειρία που είχαμε με τη μητέρα, θα σου πρότεινα αρχικά να ξεκινήσεις από την πολύ ιδιαίτερη σχέση που πρέπει να είχες με τη μητέρα σου. Ποιο είναι το μήνυμα που έλαβες από αυτήν; Κάντο με κριτική διάθεση, αλλά όχι με σκοπό να την κατακρεουργήσεις. Και με αγάπη, αλλά όχι με σκοπό να την αγιοποιήσεις.
  • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΠΑΡΘΕΝΟΣ
    Stargazer @ 11.07.2008 21:21
    vaatt, ο Κρόνος πράγματι θα αρχίσει να σε επηρεάζει από του χρόνου και κυρίως το 2010. Όμως, όταν θα περάσει στον Ζυγό, θα έχεις και επιστροφή Κρόνου, οπότε δεν ξεμπερδεύεις εύκολα. Αν και για σένα ο Κρόνος είναι περισσότερο φίλος παρά εχθρός. Είναι συγκυβερνήτης του χάρτη σου και βρίσκεται σε ένα πολύ καλό ζώδιο γι'αυτόν, στον Ζυγό. Ίσως σε βοηθήσει να βάλεις μία τάξη στο συναισθηματικό σου μπάχαλο, όπως λες κι εσύ, για το οποίο δεν ευθύνεται μόνο το τετράγωνο Αφροδίτης-Άρη, αλλά και οι πολύ δύσκολες όψεις της Σελήνης με όλους τους αργούς πλανήτες. Και μιλάμε για μια Σελήνη στον Καρκίνο, που αν κάτι αντιπαθεί είναι οι αργοί πλανήτες. Η ευαισθησία σου και η ανασφάλειά σου πρέπει να έχουν δεχτεί πολλά χτυπήματα. Εκμεταλλεύσου αυτό το κρόνιο διάστημα, που μπορεί να μην είναι ιδιαίτερα ευχάριστο, αλλά από το οποίο μπορείς να αποκομίσεις πολλά οφέλη.
  • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΖΥΓΟΣ
    Stardhomme @ 09.07.2008 15:06
    nandin, να σου μιλήσω λίγο σχετικά με τον Πλούτωνα. Καταρχάς, το 2007-2008 τετραγώνιζε τον Ερμή σου και από τον 6ο οίκο αυτό που μπορεί να έφερε ήταν αρνητικές σκέψεις σχετικά με μία σχέση σου, κάποια άσχημα νέα σχετικά με υγεία δική σου ή ατόμου της οικογένείας σου και γενικά μία ψυχολογία που σε καταράκωνε. Η διέλευση αυτή ολοκληρώνεται μέσα στο καλοκαίρι, στο οποίο όμως υπάρχει μία έκλειψη Ηλίου την 1/8 στην ακμή του 2ου οίκου σου, πολύ κοντά στο Δϊα σου. Αναρωτιέμαι να υπάρχουν οικονομικά ανοίγματα τα οποία χρήζουν περισσότερης ευθύνης και προσοχής. Μήπως τα καμπανάκια της υγείας γίνονται πιο ηχηρά πλέον, ή μήπως ετοιμάζεται μία επαγγελματική πρόταση η οποία σχετίζεται με κάποιο πτυχίο ή με το εξωτερικό; Είναι και η επιστροφή Κρόνου στη μέση η οποία σε βάζει σε νέα φάση σχέσης ή συνεργασίας, πιθανότατα η λογική να αποκτήσει κυρίαρχο ρόλο σε αυτές τις αποφάσεις σου. Πρόσεχε παράλληλα τον Ποσειδώνα από την ακμή του 9ου οίκου, μπορεί να φουσκώνει τα μυαλά σχετικά με μία θεϊκή επαγγελματική πρόταση ή με μία σχέση που είναι το νόημα της ζωής, αλλά παράλληλα δε θα πρέπει να ξεχνάς τον Κρόνο που ζητά υπευθυνότητα και πειθαρχία. Από την άλλη πλευρά βέβαια, η ενασχόληση με ένα θέμα που σε κάνει να αποδράς από το συντηρητισμό που προστάζει ο Κρόνος είναι η δημιουργική έκφραση και συνεισφορά του Ποσειδώνα στη ζωή σου. Τέλος, ο Πλούτωνας θα επηρεάσει με όψη τετραγώνου τον Ήλιο σου από το 2009 και για όλο το 2010, και οι τομείς που επηρεάζονται είναι ο εργασιακός (και τα οικονομικά σου παράλληλα), και ίσως η σχέση σου με τον πατέρα ή μία πατρική φιγούρα μέσα στην οικογένεια.
  • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΚΑΡΚΙΝΟΣ
    Stardhomme @ 07.07.2008 14:11
    romeo1, αυτή η όψη έκανε ήδη την εμφάνιση της (ίσως αμυδρά) αλλά από το τέλος του 2008 και όλο τοπ 2009 επιστρέφει δριμύτερη 9ο Πλούτωνας σε αντιθεση με τον Ήλιο σου). Σημαίνει πως πρέπει να βγει ατην επιφάνεια αυτό που σε καθηλώνει ως ένα στάσιμο άτομο. Το παρελθόν (δεσμοί με άτομα κοντινά μέσα στην οικογένεια σου ίσως), η ασφάλεια που σου παρέχουν τα κεκτημένα σου, η ζωή σου. Για να μιλήσω συγκεκριμένα θα μπορούσε να είναι μία σχέση η οποία ολοκληρώνει τον κύκλο της, μία εργασία η οποία δε σου προσφέρει κάτι επικοδομητικό και πρέπει να τελειώσει, μία απώλεια βασικών αξιών στη ζωή σου. Με τον Κρόνο επίσης σε δύσκολη όψη με τον Πλούτωνα σου, τη Σελήνη σου αργότερα (τέλος 2008), υπάρχουν ίσως και οι γονείς σου οι οποίοι χρειάζονται την προσοχή σου, άτομα που είναι πατρκή και μητρική φιγούρα στη ζωή σου. Να ξέρεις πως με τον Πλούτωνα οτιδήποτε τελειώνει είναι επίπονο αφού γίνεται φανερό στο φως του Ήλιου για να μπορέσει να πεταχτεί μακριά. Άρα δεν πρόκειται για μία εύκολη εποχή. Το φως που είναι; Στο Δία στον 9ο οίκο σου που σου λέει άνοιξε το πνέυμα σου και δες το κέρδος από αυτό που γίνεται (μήπως αποκτάς προσωπική ελευθερία η οποία έχει θετικό αντίκτυπο αργότερα με το Δία να μπαίνει στο 10ο οίκο σου. Να γνωρίζεις πως αυτό που θα γίνει έχει κάτι να σε διδάξει, αφού ξεκινά τον 1/8 με την έκλειψη Ηλίου πάνω στο Β. Δεσμό σου. Κάτι πεθαίνει για να μπορέσεις να αποκτήσεις την εξουσία και τη δύναμη που πρέπει να έχεις, για να βρεις τρόπο να ξαναγίνεις δημιουργικό και εκφραστικό άτομο, για να δεις το μέλλον όχι ως θεωρία αλλά ως την πόρτα που σε καλέι να την ανοίξεις και να μπεις στη νέα φάση της ζωής σου. Θα με ενδιέφερε να μάθω τι θα γίνει, αν μπορείς και θέλεις να το αναφέρεις κάποια στοιγμή. Να είσαι καλά.
  • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΥΔΡΟΧΟΟΣ
    Stardhomme @ 03.07.2008 14:16
    ydroxoaki79, τα πονηρά φλερτ του Ποσειδώνα αφορούν τη σχέση σου με τον άλλο, την απόδραση από την καθημερινότητα λόγω της ύπαρξης του άλλου. Το ζητούμενο είναι να δεις την έκλειψη Ηλίου της 1/8 πάνω στο Δία σου η οποία μπορεί να ανοίξει την πόρτα στην επαγγελματική ευκαιρία ή να σε κάνει να πιστεύεις πως ο κόσμος είναι δικός σου. Μία γνωριμία, μία σχέση, μία συνεργασία είναι μπροστά σου και ήρθαν για το καλό σου. Με τον Πλούτωνα στην ακμή του 6ου οίκου σου, η καθημερινότητά σου μεταμορφώνεται, μία αναγεννησιακή σχέση μπαίνει στη ζωή σου. Το θέμα είναι να αφήσεις τα παλιά pattern της ζωής σου στην άκρη, όχι όμως θάβοντάς τα βαθύτερα, αλλά φέρνοντας τα στην επιφάνεια και καίγοντάς τα σε μία πυρά που θα χαίρεσαι να τη βλέπεις να φουντώνει (δεν είναι και το πιο εύκολο, καταλαβαίνω). Η επιστροφή Κρόνου τον Άυγουστο και ο Β. Δεσμός στον Άρη σου είναι η αλλαγή των επαγγελματικών που αναμένεις, είναι η ευκαιρία που θα αρπάξεις από τα μαλλιά, είναι το momentum να αλλάξεις καθρέφτη για να βλέπεις ένα καθαρότερο είδωλο, ένα λαμπερότερο άνθρωπο το πρωί που ξυπνάς. Όπως αντιλαμβάνεσαι, λογικές οι ανησυχίες σου, χαλάρωσε και ετοιμάσου να μπεις στη νέα σου πραγματικότητα. Το αντίβαρο στον Ποσειδώνα που σου ξεσηκώνει τα μυαλά είναι ο Κρόνος που πιέζει τα οικονομικά σου και προστάζει σύνεση και βήματα με μελλοντική φιλοδοξία. Δεν κάνεις σχέση με ένα φιλόσοφο και ταξιδευτή της ζωής αν δεν έχεις την οικονομική δυνατότητα να τον ακολουθήσεις στο γύρο της γης...Να είσαι καλά!!
  • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΤΟΞΟΤΗΣ
    Stargazer @ 29.06.2008 22:17
    eugeniagr, ένα άτομο με Ουρανό στον ωροσκόπο όπως εσύ, όταν βγαίνει έξω και κυκλοφορεί, λέει, μη με πλησιάζετε πολύ, είμαι διαφορετικός από σας. Αυτό σημαίνει ότι οι άλλοι βλέπουν σε σένα, ναι μεν ένα άτομο ενδιαφέρον, γοητευτικό ακόμα, ίσως και συναρπαστικό, αλλά δεν τους βγάζεις ακριβώς ασφάλεια και σταθερότητα. Το γεγονός αυτό, όπως καταλαβαίνεις θα επηρεάσει και τις σχέσεις σου, οι οποίες θα πρέπει να είναι ευέλικτες και να σου δίνουν χώρο να αναπνέεις. Βεβαίως και μπορείς να κάνεις οικογένεια, αν θέλεις, όλοι μπορούν τη σήμερον ημέρα. Το θέμα είναι ποιος κάνει αυτή την ερώτηση. Εσύ, ο πραγματικός εαυτός σου ή ο Κρόνος στον 10ο, δηλαδή οι γονείς και κατ' επέκταση η κοινωνία; Επίσης, είσαι γεννημένη Νέα Σελήνη, που σημαίνει ότι το να είσαι ο εαυτός σου είναι πολύ πιο σημαντικό από μία σχέση, πόσο μάλλον οικογενειακή, η οποία απαιτεί πάμπολλους συμβιβασμούς. Ο κυβερνήτης του 7ου οίκου σου, η Αφροδίτη, είναι κι αυτή στον Τοξότη, που δεν την λες ακριβώς Αφροδίτη γάμου. Τώρα βέβαια, με την επιστροφή Κρόνου και γενικότερα με τον Κρόνο στην Παρθένο, σε έχει πιάσει μια τάση σοβαρότητας και μια επιθυμία να αναλάβεις τα ηνία της ζωής σου. Μπορεί και να θεωρείς ότι ήρθε η ώρα για οικογένεια. Ίσως έχεις δίκιο. Πρόσεχε όμως, γιατί ο Κρόνος, εκτός από δάσκαλος της υπευθυνότητας, έχει και την τάση να καταπιέζει τη δημιουργικότητα και το ελεύθερο πνεύμα. Και δεν συμπαθεί ιδιαίτερα εσάς τους Τοξότες. Με τον Κρόνο, είναι ευκαιρία να γίνεις ο Τοξότης που πάντα ήθελες να γίνεις, όχι να πάψεις να είσαι Τοξότης. Αν μέχρι τώρα, ήσουν ένα επιπόλαιο άτομο, που δεν πατούσε καθόλου στη γη, ο Κρόνος θα σε βοηθήσει να το πετύχεις. Αν όμως η τοξοτίσια φύση σου ήταν καταπιεσμένη, μάλλον ο Κρόνος θα σου φέρει επιπλέον εμπόδια. Πάντως, στις αρχές Νοεμβρίου γίνεται αντίθεση Κρόνου Ουρανού σε ισχυρή γωνία με τον ήλιο σου και ίσως να είναι σημαντική περίοδος. Το καινούριο με το παλιό θα συγκρουστούν. Από σένα εξαρτάται το αποτέλεσμα.
  • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΠΑΡΘΕΝΟΣ
    Stardhomme @ 29.06.2008 21:28
    imo1988, αντιλαμβάνομαι τον πανικό σου και θα προσπαθήσω να σε καθησυχάσω. Καταρχάς να σου πω πως ο Πλούτωνας την έκανε τη δουλειά του με τις απώλειες, έκανε πολύ άσχημες όψεις με Κρόνο, Ουρανό και Σελήνη σου και πλέον μπορείς να πάρεις κάποια ανάσα. Δεύτερον, με το Χείρωνα στην ακμή του 8ου σου, θέματα που άπτονται κληρονομικών και χρηματικών συνδιαλλαγών που εμπλέκονται άλλοι, είναι το θέμα που σε κάνει να τρέμεις να ανοίξεις. Τέλος, πιστεύω πως από Σεπτέμβριο, με το Δία να γυρνά σε ορθή πορεία στο 2ο οίκο σου (στο τέλος του πρώτου δεκαημέρου) και τον Κρόνο να πιάνει τον Ήλιο σου, μεγάλες αλλαγές που επηρεάζουν τα οικονομικά σου έρχονται. Θα σου συνιστούσα λοιπόν από εκείνη την εποχή να έχεις τα μάτια σου ανοικτά να προχωρήσεις τις υποθέσεις σου. Μέχρι τότε, σου εύχομαι να βρεις λιγο χρόνο και διάθεση να χαλαρώσεις αν και αντιλαμβάνομαι το βαθμό δυσκολίας...
  • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΤΟΞΟΤΗΣ
    Stargazer @ 29.06.2008 16:06
    Eugeniagr, δεν είναι καθόλου τυχαίο που έκανες ολόκληρο ποστ για το εξωτερικό. Τι άλλο θα μπορούσες να ρωτήσεις με τόσο Τοξότη στον χάρτη σου; Από το γεγονός αυτό και μόνο, χωρίς να δούμε τίποτα άλλο, οπωσδήποτε το θέμα του εξωτερικού είναι δικαίως στις σκέψεις σου. Ο δε ήλιος και η Σελήνη σου που κυβερνούν τους 9ο και 10ο οίκους σου είναι και οι δυο στον Τοξότη. Το γεγονός ότι γεννήθηκες με Νέα Σελήνη στον Τοξότη ενισχύει ακόμη περισσότερο το γεγονός αυτό. Είσαι ένα άτομο που αναζητά συνεχώς το καινούριο, ξεκινάς κάτι και σε δύο χρόνια μέσα έχεις βαρεθεί. Σου δίνει επίσης και μια μεγάλη πίστη στον εαυτό σου, με την έννοια ότι αυτό που εσύ αισθάνεσαι σωστό θέλεις να γίνει οπωσδήποτε, ασχέτως τι λένε οι γύρω σου. Να πω και για τον Ουρανό στον ωροσκόπο σου που ώρες ώρες σε κάνει να αισθάνεσαι ξένη ακόμα και με τους οικείους σου και αυτό το περνάς και στον κόσμο που αναγκάζεται να κρατάει αποστάσεις γιατί δεν ξέρει με τι άτομο έχει να κάνει; Να πω για τον ωροσκόπο Σκορπιό, που μας λέει ότι οι μεγάλες και μετασχηματιστικές του εαυτού αλλαγές θα πρέπει να είναι μέσα στο πρόγραμμα; Κι ότι ο συγκυβερνήτης του ωροσκόπου σου ο Άρης, ο πλανήτης της προσωπικής βούλησης, είναι στον 9ο οίκο του εξωτερικού; Όλα αυτά λοιπόν συνηγορούν ότι το εξωτερικό παίζει πολύ στη ζωή σου και μάλιστα έντονα. Τι μπορεί να σε κρατάει εδώ; Ο Ερμής στον Αιγόκερω ίσως σου δίνει μια απαισιόδοξη σκέψη και ότι καλό είναι κανείς να μην ταράζει τα νερά, αλλά κυρίως, θα έλεγα ότι ο Κρόνος στον 10ο οίκο σου, πρώτον σε αγχώνει για τα επαγγελματικά σου και σε κάνει να μην πιστεύεις στην τύχη σου και σε βάζει σε διαδικασίες να αποδείξεις σε όλο τον κόσμο ότι δεν είσαι επιπόλαιη και δεν παίρνεις βιαστικές αποφάσεις. Ίσως η μητέρα σου να ήταν αυτή που προσπαθούσε να σε βάλει σε μία τάξη και να σου επιβάλλει μια πειθαρχία που πίστευε ότι χρειαζόσουν, όταν θεωρούσε ότι πετάς στα σύννεφα. Ο Πλούτωνας πέρασε από όλους τους πλανήτες σου στον Τοξότη κι ότι αλλαγές σοβαρές ήταν να φέρει, τις έφερε. Τώρα, είσαι σε φάση επιστροφής Κρόνου, αλλά όχι μόνο, ο Κρόνος θα τετραγωνίσει όλους τους παραπάνω πλανήτες. Από τη μια, θα καθιερώσει τις όποιες αλλαγές έγιναν με τον Πλούτωνα κι από την άλλη σε καλεί σε προσεκτικές κινήσεις, οπότε σε αυτή τη φάση καλά κάνεις και τα σκέφτεσαι τα πράγματα. Αλλά, γενικώς, μια εύνοια προς το εξωτερικό υπάρχει και για ταξίδια και για επαγγελματικούς λόγους, παρά τις όποιες δυσκολίες προσαρμογής μπορεί να έχεις λόγω Κρόνου. Άλλωστε και ο Δίας, κυβερνήτης του Τοξότη είναι στον Καρκίνο, στο ζώδιο της έξαρσής του.
  • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΤΟΞΟΤΗΣ
    Stargazer @ 29.06.2008 13:48
    eygeniagr, είναι σωστή η ώρα και η ημερομηνία γέννησης που φαίνονται στο προφίλ σου; Πού έχεις γεννηθεί;

έχουν γενέθλια 207 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...