παρακαλώ περιμένετε...
  • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΙΧΘΥΕΣ
    Stardonna @ 26.06.2007 15:46
    KaMiKaZe... δεν ντρέπεσαι και δεν κοκκινίζεις;
  • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΚΑΡΚΙΝΟΣ
    Stardhomme @ 26.06.2007 13:30
    gretel, υπάρχουν δύο τάσεις σε εσένα σε ότι αφορά τις σχέσεις σου. Από τη μία πλευρά, ερωτευέσαι και φλερτάρεις άτομα με ταξιδιάρικο μυαλό, με ευρύτητα πνεύματος. Πιθανότατα να ήθελες ως σύντροφο ένα ατομο με ανοικτούς πνευματικούς ορίζοντες, με διαφορετικό τρόπο σκέψης, με αντισυμβατικούς τρόπους επικοινωνίας, κάποιο άτομο που διαφέρει σε επικοινωνία και σκέψη από τον κόσμο που μάς περιβάλλει. Από την άλλη πλευρά όμως στην οικογένεια θέλεις να έχεις το πάνω χέρι, θέλεις μία οικογένεια στην οπόία θα κυριαρχείς και θα υπάρχουν διακριτοί ρόλοι. Στο σπίτι θα υπάρχει μία τάξη και θα έχεις να ασχοληθείς περισσότερο με θέματα επαγγελματικά παρά με θέματα οικογενειακά. Μόλις λοιπόν βρεθεί κάποιο άτομο με την ευρύτητα πνεύματος που περιέγραψα και δει πως στο πίσω μέρος του μυαλού σου κρύβεται το μοντέλο οικογένειας που σου ανέφερα, είναι πολύ πιθανό να απομακρυνθεί πολύ γρήγορα.
  • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΤΟΞΟΤΗΣ
    Stardhomme @ 26.06.2007 12:39
    taxidiwtis, δεν περιμένω τόσο πεσσιμισμό από ένα τοξότη..... Καταλαβαίνω πως ο γεμάτος 9ος οίκος σου σε συνδυασμό με τον αιγόκερω σου λέει να ταξιδέψεις, να γνωρίσεις νέο κόσμο αλλά αυτό θα γίνει με την πάροδο του χρόνου και όχι χωρίς να το έχεις βάλει σε κάποιο πλάνο προηγουμένως. Δε νομίζω ότι θέλεις απλώς να φιλοσοφήσεις. Θέλεις να εμπλακείς σε κάποια δουλειά με επαφή με κόσμο, να εκφράζεις τις απόψεις τους και να μάχεσαι υπέρ αυτών. Σίγουρα θα είναι μία δουλειά πρωτοποριακή, ίσως σε κάποιο δικηγορικό γραφείο (αφού έχεις σπουδάσει νομικά) που θα εκπροσωπείς ομάδες περιθωριακές, υποθέσεις περίεργες και με δόσεις καινοτομίας. Ίσως η δουλειά σου να εμπλέκει και τη σύντροφό σου, είναι πιθανό οικογένεια και εργασία σε κάποια ξένη χώρα να συνδυαστούν. Πάντως θα καταφέρεις να δείξεις τισ επαγγελαμτικές σου ικανότητες μόνο όταν το επάγγελμά σου ανοίγει τους ορίζοντές σου, όταν προσφέρεις στο κοινωνικό σύνολο με νέες ιδέες και θεωρίες, όταν η οικογένεια συνδυαστεί με το επάγγελμα ίσως σε κάποια χώρα του εξωτερικού.
  • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΚΑΡΚΙΝΟΣ
    Stardhomme @ 22.06.2007 23:11
    blucky, αν και δεν είμαι ο Γιώργος που μάλλον να αναφέρεις, αλλά ένας φίλος του με παρόμοιες πνευματικές αναζητήσεις, να προσπαθήσω να σου απαντήσω στο ερώτημά σου. Οι φίλοι σου τι ρόλο παίζουν στη ζωή σου? Αντιλαμβάνομαι ότι μπορεί να είναι πολλοί, το θέμα είναι με ποιους επιθυμείς να συναναστρέφεσαι περισσότερο. Θα έλεγα ότι θα επέλεγες μία κοινωνική ομάδα, μία φιλική παρέα με πνευματικές αναζητήσεις. Τι σημαίνει αυτό: οι φίλοι σου πρέπει να σου ανοίγουν τους ορίζοντες του μυαλού, να προσδιορίζεις την εσωτερική σου αξία μέσω αυτών, να δίνεις απαντήσεις σε φιλοσοφικά ερωτήματα που σε απασχολούν και τελικά να βρίσκεις τον εαυτό σου και τις αξίες σου μέσω αυτών των ανθρώπων. Τσαλάκωσε την εικόνα σου επιτρέποντας να θυσιάσεις το εγώ σου σε κάτι ανώτερο, σε κάτι που θα στοχευει η συμμετοχή σου στις κοινωνικές ομάδες. Άφησε στην άκρη τον παρορμητισμό σου και άκου και τους άλλους έστω και αν δε συμφωνείς με άυτά που λένε. Μαλάκωσε τον τόνο της φωνής σου, μπορεί να βρεις στοιχεία για τον εαυτό σου που αγνοείς. Όσο για τη γαλήνη που ζητάς, αυτή απαιτεί την ύπαρξη οικογένειας. Μήπως όμως δεν είναι απαραίτητο να φέρει τις παραδοσιακές αξίες μίας πατριαρχικής οικογένειας? Μήπως να αφήσεις να ρέουν ευχάριστα βαθιά συναισθήματα μέσα στο ζεστό σπιτικό που επιθυμείς? Τότε θα θαυμάσει και η κοινωνία το πόσο καλός πατέρας μπορείς να είσαι. Φυσικά καταλαβαίνω την ανάγκη σου η σύντροφός σου να κατανοεί την ξαφνική απουσία σου από το σπίτι επειδή σε κάλεσε ένας φίλος από τα παλιά για weekend στο Λονδίνο. Αυτή η εμπιστοσύνη όμως κερδίζεται, δε χαρίζεται.....
  • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΚΑΡΚΙΝΟΣ
    Stardhomme @ 22.06.2007 13:44
    blucky, θα προσπαθήσω να σου περιγράψω τις δύο τάσεις του εαυτού σου. Έχουμε ένα άτομο με ωραίο παρουσιαστικό, κομψούς τρόπους και άνεση στις επαφές με κόσμο. Εξαιρετικά δημοφιλής, ζεστός, τραβά σαν μαγνήτης άλλα άτομα γύρω του, είτε ως συντρόφους είτε ως συνεργασίες. Εντυπωσίαζεις και δεν μπορούν να σου αντισταθούν εύκολα, σου αρέσουν οι δραματοποιημένες κινήσεις, σαν να είσαι σε μία σκηνή θεάτρου και να ανοιγοκλείνεις το κουμπί που επιτρέπει και απαγορεύει το πλησίασμα ατόμων κατά βούληση. Η εικόνα που περιγράφω ενισχύεται με τον Άρη στους Διδύμους, άκρως επικοινωνιάκος, με κοφτερό μυαλό και θανατηφόρες ατάκες. Δραστήριος, κάνεις πολλά πράγματα ταυτόχρονα και σε τσακίζει η απραξία. Τα κεκτημένα σου είναι οι αξίες σου, κερδίζεις αυτοεκτίμηση διατηρώντας τα λάφυρά σου και αυξάνοντας τον κύκλο ανθρώπων που έχεις. Επιπλέον, είσαι σε θέση να βάλεις συναίσθημα και ευαισθησία στην επικοινωνία και τη σκέψη σου, μπορείς να μανιπιουλάρεις κόσμο με το φιλότιμο, να πιάσεις το σφυγμό και τα θέλω του άλλου και να ρυθμίσεις τη στάση σου απέναντι του. Όλα μέχρι στιγμής φανταζουν ιδανικά, αλλά για πάμε και λίγο παρακάτω. Η Σελήνη σου, δηλαδή ο εσωτερικός σου κόσμος και η συναισθηματική ασφάλεια σου λέει κάνε ένα γάμο, απόκτησε μία παραδοσιακή οικογένεια με διακριτούς ρόλους άνδρα και γυναίκας, αλλά δε θα βάλεις ποτέ την οικογένεια πάνω από το επάγγελμα. Ενώ το εγώ σου, και η εμφάνιση που βλέπουν οι άλλοι έχει μία αισθαντικότητα και συναισθηματικότητα, το συναίσθημα δε βγαίνει εύκολα. Κάτι σου λέει ότι βρισκόμενος σε μία σχέση θα βγεις λυτρωμένος και θα νιώσεις περίφημα, αλλά αμέσως αισθάνεσαι να παγώνουν τα αισθήματά σου και να φοβάσαι να εκφραστείς. Αυτό έχει αποτελέσμα να αλλάζεις εύκολα συντρόφους και να ζητάς το κάτι διαφορετικό, μήπως προτιμάς μία φίλη και όχι τόσο μία βαθιά συναισθηματική σύντροφο? Από τη μία πλευρά μία περισσότερη εγκεφαλική σύντροφος είναι σαφώς καλύτερη για ένα γάμο που θα βελτιώσει την κοινωνική εικόνα σου, από την άλλη πλευρά αυτό αντιβαίνει στη ζεστή οικογενεια που θέλεις. Από τη μία πλευρά, φαινεσαι τρυφερός και συναισθηματικός και μόλις σοβαρεύει η σχέση παίρνεις το πάνω χέρι, θέλεις να εξουσιάσεις και χάνεται η τρυφερότητα του Καρκίνου. Κάπου εκεί, είτε έχουμε εξαφάνιση της συντρόφου, είτε αποφασίζεις να αλλάξεις εσύ πορεία για μία νέα σύντροφο. Ελπίζω με την παραπάνω περιγραφή να μπορείς να βγάλεις μία πρώτη άκρη όπως ζητάς.
  • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΔΙΔΥΜΟΙ
    Stardome* @ 21.06.2007 19:43
    Καλησπέρα σας, Θα θέλαμε να σας ζητήσουμε συγνώμη για την ταλαιπωρία σας. Υπήρξε ένα μικρό τεχνικό πρόβλημα, και μέσα στον ανάδρομο Ερμή, "μπερδεύτηκε" το Stardome* και σας έστειλε λάθος κωδικούς. Σήμερα θα σας αποσταλούν (χωρίς καμία επιπλέον χρέωση) σωστοί κωδικοί για να μπορέσετε να έχτε πρόσβαση στην σελίδα της ανάλυσης. Όλα διορθώθηκαν (από σήμερα το πρωί) και έτσι είναι ξανά διαθέσιμη η υπηρεσία.
  • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
    Stardonna @ 20.06.2007 23:58
    Οι πολλές αντιθέσεις στον χάρτη δείχνουν οτι ο άθρωπος θα αναγκαστεί να παλέψει και κάποια στιγμή να πάρει απόφαση οτι δεν μπορεί μια ζωή να αναλώνεται σε αντιπαλότητες με τους άλλους. Θα υπάρξουν προκλήσεις και το καρμικό αν θες μάθημα είναι αφενός η αποφασιστικότητα αφετέρου η υποχώρηση. Συνήθως κάποιος πλανήτης έρχεται με διέλευση να γίνει ο "διαιτητής" και να υποδείξει τις εσωτερικές μας αντιφάσεις καταρχήν και τι "αναγκάζουμε" εμείς τους άλλους να μας κάνουν και εφόσον κατανοήσουμε τότε μπορούμε να επιλύσουμε και τα προβλήματα.
  • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
    Stardonna @ 20.06.2007 23:41
    Η αντίθεση είναι μια όψη που μοιάζει με σκοινί τεντωμένο έτοιμο να σπάσει -δεν μπορείς να την αγνοήσεις, εξωτερικά γεγονότα ή άλλοι άνθρωποι σε πιέζουν να αντιδράσεις. Ανάλογα με την φύση των πλανητών είναι και τα αποτελέσματα μιας όψης -δηλαδή, είναι πολύ διαφορετικό να "κοντράρονται" Δίας με Αφροδίτη ή Άρης με Πλούτωνα π.χ. Υπάρχει περίπτωση να ενοποιηθούν τα δύο απέναντι ζώδια που ναι μεν είναι εντελώς διαφορετικά αλλά αλληλοσυμπληρώνονται υπάρχει όμως και περίπτωση να γίνει σύγκρουση, να χαθεί η ισορροπία και να πρέπει να πας ή στη μία ή στην άλλη πλευρά (σε αυτό το δίλημμα απαντάει ο giath λέγοντας ότι ο πιο αργός πλανήτης είναι συνήθως αυτός που κερδίζει την μονομαχία -αυτό θα μπορούσαμε να το δούμε και από την πλευρά των ζωδίων αυτών καθαυτών δηλαδή μια αντίθεση που γίνεται σε Καρκίνο / Αιγόκερω μάλλον ρίχνει το βάρος στον Αιγόκερω και η Σελήνη που κυβερνά τον Καρκίνο σκιάζεται από τον Κρόνο). Γενικά η αντίθεση σε καλεί να πάρεις μια απόφαση. Πρέπει να δεις τον εαυτό σου σε σχέση με τους άλλους. Πρέπει να μάθεις μέχρι που είναι σωστό να υποχωρείς, να συμβιβάζεσαι, να μπαίνεις και στη θέση του άλλου. Τέλος, να πούμε ότι όλες οι όψεις που σχηματίζονται με τις διελεύσεις "ξυπνάνε" τις γενέθλιες όψεις των πλανητών που συμμετέχουν σε αυτές. Αν δυο πλανήτες στον γενέθλιο χάρτη σχηματίζουν π.χ. τετράγωνο, πάντα η συνεργασία μεταξύ τους θα είναι δύσκολη ακόμα κι όταν ένας πλανήτης έρθει να τριγωνίσει τον έναν δηλαδή ο διελαύνων είναι ο ένας εκ των δύο.
  • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΛΕΩΝ
    Stardhomme @ 20.06.2007 22:45
    beckoulis, έχεις τη μοναδική ευκαιρία να έχεις τη συρραφή απαντήσεων από τα τρία μπλε λιοντάρια του site. Συμφωνόντας με όλα τα προηγούμενα, να σου πω ότι οι επιτακτικές φωνές να δείξεις πάθος και αισθαντικότητα στις σχέσεις σου, να βελτιώσεις την ικανότητα του σχετίζεσθε αφού είναι μία καταλυτική διεργασία για την εσωτερική σου αναγέννηση, είναι κάτι που βάζει το μαχαίρι βαθύτερα στην πληγή. Αυτή η όψη ατονεί με την πάροδο του χρόνου, το μάθημα νομίζω είναι ότι συμπονούμε το τραύμα όλων των συνανθρώπων μας.
  • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΛΕΩΝ
    Stardonna @ 20.06.2007 22:31
    beckoulis λες να κάνουμε κίνημα με πανό να εξοβελιστεί ο Κρόνος από τον γαλαξία μας; Έχει ήδη περάσει πάνω από τον γενέθλιο σου Ήλιο και τον Ερμή κι έχει απομακρυνθεί κιόλας 4 μοίρες κάνοντας ένα ωραιότατο τρίγωνο με τον Ποσειδώνα σου -λογικά πρέπει να έχεις αρχίσει να χαλαρώνεις κάπως ή τέλος πάντων να μετράς τις απώλειες και να θάβεις τους νεκρούς σου, ο πόλεμος τέλειωσε... Αρχές Αυγούστου θα κάνει τετράγωνο με τον Ουρανό σου και μετά για αρκετό καιρό θα σε αφήσει σχετικά ανεπηρέαστο. Με το που θα μπει ο Σεπτέμβρης ο Κρόνος επισήμως εγκαταλείπει τον Λέοντα και τον 10ο σου οίκο που είναι ένας σημαντικός για όλους μας οίκος. Τώρα, το πώς συσχετίζεις την έξοδο του Κρόνου από τον Λέοντα με την σταθεροποίηση των σχέσεων σου (αν βέβαια αναφέρεσαι σε ερωτκές και συντροφικές σχέσεις) μόνο εσύ το ξέρεις! Ναι, Κρόνος- οδοστρωτήρας πάνω από Ήλιο / Ερμή ταυτόχρονα σε έχει ψυχοπλακώσει και πώς να λειτουργήσεις σε οποιονδήποτε τομέα της ζωής σου καλά; Επάγγελμα, οικογένεια και σπίτι, σπουδές και ταξίδια ακόμα και φιλίες μπορεί να δοκιμάστηκαν, μνήμες και φόβοι, προβλήματα με τον πατέρα να ήρθαν στην επιφάνεια, να χάθηκε ο προσανατολισμός και οι ελπίδες σου αλλά αυτά καθαυτά τα ερωτικά σου, το φλερτ, ο δεσμός ή ο γάμος, το σεξ, δεν "χτυπήθηκαν" άμεσα -μήπως η συγκεκριμένη σύντροφος είχε προβλήματα και αντανακλαστικά ήρθαν και σε σένα; Ότι κι αν έγινε θα σου έλεγα: περασμένα ναι - ξεχασμένα όχι. Πάρε το μάθημα και προχώρα - να είσαι σίγουρος πως από δω και πέρα δεν θα "φταίει" ο Κρόνος. Οι έρωτες και οι σχέσεις σου έχουν πάντα κάτι το ξαφνικό και το ενθουσιώδες, είναι σχέσεις "της πυρκαγιάς" κι αν ο ενθουσιασμός σου σβήνει με την κατάκτηση είναι δικό σου θέμα όπως και η επιλογή συγκεκριμένων συντρόφων που εξυπηρετούν τις ενδόμυχες ανάγκες σου. Σε τραβάει το "παράξενο" και το αντισυμβατικό τώρα, θες να φλερτάρεις με ενδιαφέροντες ανθρώπους που αγαπάνε την ελευθερία τους (όσο κι εσύ όταν μπαίνεις σε μια σχέση) ξαφνικά μπαίνουν στη ζωή σου και την πλουτιζουν με πάθος όμως το ίδιο ξαφνικά μπορεί να φύγουν νύχτα, μπορεί να ξανάρθουν, μπορεί και όχι -αυτό το Λούνα Παρκ λέγεται: Ουρανός στον 5ο οίκο (σχεδόν απέναντι από την Αφροδίτη σου και τετράγωνο με την Σελήνη σου) του οποίου η ακμή βρίσκεται στον Υδροχόο. Have fun!

έχουν γενέθλια 231 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...