παρακαλώ περιμένετε...
  • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΛΕΩΝ
    Stardhomme @ 03.12.2008 18:35
    iris08, ο Πλούτωνας θα κάνει σύνοδο με το Δία σου την εποχή Ιανουάριος-Αύγουστος 2010 (ένα ορθόδρομο και ένα ανάδρομο πέρασμα) και Νοέμβριο με Δεκέμβριο του 2010 (ένα τελευταίο ορθόδρομο πέρασμα). Θα μπορούσε να σημαίνει τον επαναπροσδιορισμό των φίλων σου (θα αποκοπείς από αρκετούς, αλλά ταυτόχρονα θα γνωρίσεις άτομα με σημαντική μελλοντική επιρροή στη ζωή σου), το τέλος ενός κύκλου σπουδών (ταυτόχρονα ο Δίας θα είναι στον 3ο οικο σου και θα ευνοείται η γνώση και εκπαίδευση), το τέλος κάποιων ονείρων σχετικά με μία σχέση σου ή ακόμα και η απόκτηση ενός παιδιού ως επιστέγασμα αυτής (το καλοκαίρι του 2010 είναι αυτό το γεγονός έντονο). Ταυτόχρονα με τον Κρόνο να είναι γύρω από το μεσουράνημά σου, η εικόνα σου προς την κοινωνία σοβαρεύει και οποτεδήποτε θα δείχνεις επιπολαιότητα, τα χρήματα σου, οι σχέσεις σου και οι συνεργασίες σου θα υπόκεινται βαθιές κρίσεις. Απλές εικασίες για μία διαδικασία που θα ξεκινήσει σε ένα χρόνο από τώρα...
  • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΠΑΡΘΕΝΟΣ
    Stargazer @ 02.12.2008 18:24
    Εφόσον η ώρα και η ημερομηνία γέννησης στο προφίλ σου είναι σωστές, είσαι Παρθένος.
  • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΙΧΘΥΕΣ
    Stargazer @ 02.12.2008 18:16
    Katrin82, θα έλεγα ότι αυτή τη στιγμή είσαι στο μάτι του κυκλώνα, όσον αφορά στον Πλούτωνα. Στο προοδευμένο ωροσκόπιο η αντίθεση του ήλιου σου με τον Πλούτωνα είναι ακριβής και ο διελαύνων Πλούτωνας μόλις άφησε τη μοίρα του γενέθλιου Ήλιου σου. Και έχεις ακόμη ένα χρόνο πλουτώνιο, μέχρι την αντίθεση του προοδευμένου Ήλιου με τον γενέθλιο Πλούτωνα. Για να μη σε μπερδεύω με αστρολογική ορολογία, σου λέω απλά ότι αστρολογικά βρίσκεσαι σε πλουτώνια περίοδο. Σύμφωνα με αυτά που διάβασες στο άρθρο, είχες κάποια γεγονότα ανάλογου τύπου στη ζωή σου ή ήταν μόνο μια εσωτερική διαδικασία?
    Για το μέλλον τώρα, ο Πλούτωνας από τον Αιγόκερω πράγματι θα σε επηρεάσει. Αρχικά στα μέσα περίπου της επόμενης δεκαετίας όταν θα τετραγωνίσει την γενέθλια σύνοδο Άρη-Κρόνου, αλλά ΚΥΡΙΩΣ μετά το 2020 όταν θα κάνει σύνοδο με Σελήνη και ωροσκόπο σου και τετράγωνο με τη γενέθλια θέση του, Με λίγα λόγια δεν έχεις τελειώσει με τον Πλούτωνα, πράγματι. Αλλά μη στενοχωριέσαι, δεν είσαι η μόνη. Ο Πλούτωνας δεν δρα μόνο μια φορά στη ζωή μας, όλοι μας έχουμε κατά καιρούς αυτή την επιρροή. Δεν ξέρω αν συνέβη κάτι πρόσφατα και τον φοβάσαι, αλλά σίγουρα θα έγινες πιο δυνατή.
  • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΖΥΓΟΣ
    Stardhomme @ 01.12.2008 19:13
    petran, θα το έλεγα πως είναι ενα απόσταγμα γνώσης σε υπερθετικό βαθμό. Το νόημα της ζωής σε μία εργασία που επιτέλους ανταμοίβει τον κόπο σας ή αντίστροφα η συνειδητοποίηση πως μία προσπάθεια σας είναι πολύ δύσκολο να πραγματοποιηθεί αφού απαιτεί ένα άνοιγμα (οικονομικό αλλά και ψυχής) που είναι δύσκολο να δεχτείτε και ακολουθήσετε. Μία σχέση (με ένα άτομο που σας εξιτάρει πνευματικά ή που έρχεται από το εξωτερικό) που δείχνει να προχωρά προς μία κοινή συμβίωση. Οτιδήποτε και αν είναι και να σχετίζεται με σχέση και χρήμα, με τον Πλούτωνα να είναι ταυτόχρονα κοντά στο γενέθλιο Δία σας αποκτά είτε απίστευτη δύναμη και ισχύ είτε είναι κάτι που απαιτεί το τέλος του εδώ και τώρα. Κοιτώντας βέβαια και τον Κρόνο που δυσκολεύει κάπως τη ζωή σας, μήπως μία στιγμή ανεμελιάς (ένα ταξίδι, μία γνωριμία, ένα βιβλίο που σας ανοίγει το μυαλό, μία πιθανότητα να δείτε το νόημα της ζωής περισσότερο γήινα και συγκεκριμένα) ίσως να είναι η απάντηση στη δυσκολία που δημουργεί ο Κρόνος να αισθανθείτε ανοικτός στον κόσμο και να ασχοληθείτε με αυτό που σας χαροποιεί στη ζωή....
  • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΛΕΩΝ
    Stardhomme @ 01.12.2008 08:48
    zenobia, οι ακριβείς ημερομηνίες που ψάχνεις είναι οι εξής: Η έκλειψη Ηλίου της 1/8 ενεργοποιείται από τον Ήλιο στις 29/1/09 (ταυτόχρονα στις 26/2 έχει πραγματοποιηθεί άλλη μία έκλειψη Ηλίου στις 6 του Υδροχόου σε πολύ κοντινή αντίθεση με τον Ήλιο σου) και από Άρη και Δία στις 14-17/2. Τυατόχρονα ο Β. Δεσμός βρίσκεται όλο το Φεβρουάριο στο ίδιο σημείο (Άρης, Διας και Δεσμός είναι σε θέση αντίθεσης με τον Ήλιο σου και το σημείο της Ηλιακής έκλειψης της 1/8/08). Άρης και Δίας δείχνουν πάντως μετακίνηση στο εξωτερικό, εκπαίδευση και γενικότερη απασχόληση με τα ταλέντα σου, αλλά και έρωτες, έρωτες, έρωτες.... Για εργασιακά θέματα θα σου έλεγα να έχεις υπόψη σου και το Σεπτέμβριο του 2009 με την επιστροφή Κρόνου και ίσως το κλείσιμο ενός κύκλου.
  • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΛΕΩΝ
    Stargazer @ 29.11.2008 12:02
    newflame, η μεταμόρφωση και η αλλαγή δεν συμβαίνει μόνο μία φορά στη ζωή μας, ούτε μία διέλευση Πλούτωνα μας αλλάζει ριζικά τη ζωή σε ΟΛΟΥΣ τους τομείς της. Εσύ λες πως έζησες μια πλουτώνια σχέση στο πρόσφατο παρελθόν. Ωραία. Τίποτα δεν αποκλείει το γεγονός να ξαναζήσεις μια τέτοια σχέση. Η διαφορά ποια είναι όμως, ή τουλάχιστον ποια πρέπει να είναι... Την πρώτη φορά είμαστε εντελώς αβοήθητοι γιατί τίποτα στη ζωή μας δεν μας είχε προετοιμάσει για μια παρόμοια εμπειρία. Πολύ λογικά, θα προβάλλουμε μεγάλες αντιστάσεις, θα βιώνουμε μεγάλο τρόμο και κατ'επέκταση θα κάνουμε και πολλά λάθη. Γιατί θα ζούμε μέσα σε μόνιμο φόβο ότι αυτό το σκοτάδι δεν θα φύγει ποτέ. Φεύγει όμως κάποτε και τώρα το ξέρουμε. Αν έρθει ξανά στη ζωή μας μια τέτοια σχέση, θα μπορούμε να συνεργαστούμε καλύτερα με την πλουτώνια ενέργεια και θα είμαστε περισσότερο δεκτικοί στις αλλαγές. Θα αποφύγουμε τα λάθη του παρελθόντος και δεν θα νιώθουμε τόσο μεγάλο πανικό. Την πρώτη φορά που βρίσκεσαι ναυαγός σε ένα ερημονήσι είσαι παντελώς άσχετος και ανίδεος. Δεν ξέρεις τι πρέπει να κάνεις για να επιβιώσεις. Τη δεύτερη φορά όμως, ο μη γένοιτο, είσαι πολύ καλύτερα προετοιμασμένος.
  • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΥΔΡΟΧΟΟΣ
    Stargazer @ 24.11.2008 18:44
    Dewarism, για να αλλάξει κάτι πρέπει πρώτα να συνειδητοποιήσουμε και να καταλάβουμε τι ακριβώς είναι αυτό. Οπότε, πρώτα να δούμε πώς εσύ λειτουργείς στους δύο αυτούς τομείς που αναφέρεις.
    Γενικότερα στις συνεργασίες σου με τους άλλους φαίνεται να έχεις σαν πρότυπο το ελεύθερο πνεύμα και την ομαδική δουλειά και δείχνεις να είσαι πολύ φιλελεύθερη με τους υφισταμένους σου, αν έχεις ή όταν αποκτήσεις. Από την άλλη όμως έχεις και μια τάση να πιστεύεις ότι μόνο εσύ ξέρεις να κάνεις καλά τη δουλειά κι ότι ο δικός σου τρόπος είναι ο σωστός και πολλές φορές το δείχνεις και είσαι έτοιμη να καβγαδίσεις και να μαλώσεις. Όπως καταλαβαίνεις, αυτό δεν συνδυάζεται καλά με το ομαδικό πνεύμα, το οποίο απαιτεί και υποχωρήσεις, τις οποίες πολλές φορές δυσκολεύεσαι να κάνεις ή τις κάνεις με βαριά καρδιά κι αυτό φαίνεται. Αν επέλεξες την αντίθετη οδό και είσαι μονίμως υποχωρητική, κι αυτό είναι λάθος, γιατί πας κόντρα σε πολλά στοιχεία του χάρτη σου. Δυστυχώς κι εσύ, όπως κι όλοι μας, πρέπει να βρεις τη χρυσή τομή στις αντιθέσεις του χάρτη σου. Βέβαια, πιστεύεις στη σκληρή δουλειά και θα έχεις και ανέλιξη στην εργασία σου καθώς πολλές φορές έχεις την τύχη με το μέρος σου.
    Η ίδια αντίθεση συμβαίνει και στα συναισθηματικά. Από τη μια θέλεις να ζήσεις το χολυγουντιανό παραμύθι κι από την άλλη είσαι πολύ επιλεκτική και δύσπιστη. Ακόμη κι αν πίστεψες κάποιες φορές ότι βρήκες τον πρίγκιπα, όταν αυτός πέταξε τα ρούχα του στον καναπέ και δεν τα κρέμασε στον καλόγερο, το παραμύθι δεν είχε χάπι εντ. Χρησιμοποιώ ένα ακραίο παράδειγμα για να σου δείξω ότι ενώ ένα κομμάτι σου θέλει να αφεθεί στο χάος του έρωτα, ένα άλλο κομμάτι σου τρέμει ακριβώς το ίδιο πράγμα. Έχεις ένα δύσκολο έργο να συνδυάσεις δύο διαφορετικές αντιλήψεις για τις σχέσεις. Τα δύο άτομα να γίνουν ένα, ή είναι προτιμότερο να είναι δύο ξεχωριστά?
    Και τα συναισθηματικά σου, αλλά και τα επαγγελματικά σου (η Αφροδίτη σου κυβερνά τον 10ο οίκο) είναι πολύ ενεργοποιημένα αυτή τη στιγμή αρχικά από την αντίθεση Κρόνου - Ουρανού. Μάλλον συνέβησαν πράγματα που δεν τα περίμενες και πολύ πιθανόν να ανακάλυψες ότι κάποιοι άνθρωποι που τους είχες για φίλους, σε κουτσομπόλευαν πίσω από την πλάτη σου. Φαίνεται να έχεις δεχτεί πισώπλατα μαχαιρώματα. Επειδή και στο προοδευμένο ωροσκόπιο είναι το ίδιο πράγμα ενεργοποιημένο, μου λέει πως βρίσκεσαι ενώπιον πολύ σημαντικών εξελίξεων. Η επόμενη χρονιά φαίνεται καθοριστική, και στα συναισθηματικά ακόμη. Θα έχεις και τη βοήθεια του Δία στο ζώδιό σου. Το τι θα κάνεις και τι αποτέλεσμα θα έχουν αυτά, εξαρτάται από σένα και από το κατά πόσον έχεις καταφέρει να βιώσεις τον χάρτη σου.
    Για τα σεμινάρια που αναφέρεις, όπως καταλαβαίνεις δεν μπορώ να σου προτείνω κάτι, γιατί θα θεωρηθεί διαφήμιση. Ψάξε όμως στο internet και θα βρεις τις πληροφορίες που θέλεις.
  • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΚΑΡΚΙΝΟΣ
    Stardhomme @ 23.11.2008 20:01
    paliria, καταρχάς να σου δώσω μία δύο απαντήσεις στα φιλοσοφικά σου ερωτήματα. Με τον Άρη στον ωροσκόπο σου, η θέρμη του Λιονταριού εμπλουτίζεται και με τη διάθεση για πρωτοβουλία με αποτέλεσμα να φαίνεσαι ως ο Ιβάν ο τρομερός που θα καταφέρει οτιδήποτε σκεφτεί, υποσχεθεί και τον προκαλέσουν να κάνει. Το θέμα όμως με τον Χείρωνα στο μεσουράνημά σου στον Κριό είναι πως ίσως θα σου ταίριαζε μία θέση πίσω από τις κουίντες, να γίνεις η σύμβουλος του Ιβάν του τρομερού. Σημασία έχει να γίνει η δουλειά σου, οπότε και ο συμβουλευτικός ρόλος δε σου κάθεται άσχημα, ούτε βέβαια του αρχηγού που θα σε έχει πλάι του. Ίσως πάλι να είσαι αυτή που παρακινεί φίλους (με Σελήνη σε Διδύμους στον 11ο οίκο θα μπορούσες να είσαι το HR γραφείο των φίλων σου) να αποφασίσουν κάτι, να είσαι ο καταλύτης στη χημική αντίδραση που απαιτείται για να ξεκινήσει κάτι.
    Πάμε τώρα στα δικά σου. Ο Δίας πέρασε από τον Ήλιο σου, έφερε ίσως τον περασμένο μήνα κάποια ευκαιρία σε εργασία ή τον ερωτικό τομέα, αλλά ίσως να πρέπει να περιμένεις λίγο ακόμα. Το 2009 ξεκινά με μία έκλειψη (στις 26 Ιανουαρίου) απέναντι από τον Άρη σου οπότε, έχοντας αποκλείσει πως μπορεί να υπάρξει ένα θεματάκι υγείας, εξέτασε την ευκαιρία που σου παρουσιάζεται για μία δουλειά. Βέβαια θα περιμένεις να ολοκληρώσει και ο Κρόνος το έργο του με τη Σελήνη σου που σε απομονώνει από φίλους, που σε κάνει να σκεφτείς σοβαρά την υγεία σου και το σώμα σου, που σε προετοιμάζει ώστε να απορρίψεις τα μη απαραίτητα στη ζωή σου, που απαιτεί κάθαρση και αποτοξίνωση. Μόνο τότε, θα εκμεταλλευτείς την ευκαιρία του Δία τον ιανουάριο και το Φεβρουάριο και θα μπορέσεις να ανθήσεις οικονομικά, κάτι που υπόσχεται το 2009 για εσένα. Να είσαι έτοιμη να γεννήσεις τον καρπό που θα αποδείξει την αξία σου, που θα δώσει νέο νόημα στη ζωή σου.
  • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΣΚΟΡΠΙΟΣ
    Stardhomme @ 23.11.2008 17:11
    morgangreene, αυτό το τετράγωνο Πλούτωνα με ωροσκόπο και Δία εμένα μου δείχνει τρόμο για το φως, το μέλλον, το διαφορετικό, τον πειραματισμό. Τι εννοώ: πως να ξεκινήσεις κάτι (να ενταχθείς σε μία νέα κοινωνική ομάδα, κάνεις ένα νέο φίλο, κάνεις μία νέα σχέση) αν δεν σταθεροποιήσεις και αποκρυσταλλώσεις τη γνώμη σου σχετικά με το ποιον της ομάδας ή του ατόμου; Πως να ανοιχτείς στο νέο και επαναστατικό αν δε σκοτώσεις ολοκληρωτικά μέσα σου το παλιό και εμμονικό; Πως να κρίνεις αντικειμενικά φίλους και οτιδήποτε νεωτερίζει όταν πιστεύεις πως η βαθιά αλήθεια είναι σκοτεινή και δεν κρίνεται από την εμφάνιση ή την πρώτη εντύπωση, αλλά από το μυαλό του ατόμου, από τις ιδέες που πρεσβεύει μία θεωρία, από το θεμελιώδη ρόλο που μπορεί να έχει στη ζωή σου ή την κοινωνία μας; Πως να χαλιναγωγήσεις την ανάγκη σου να διδάξεις χωρίς να φανείς δογματική; Την έχεις τη δύναμη, απλά ίσως να πρέπει να πιστέψεις λίγο περισσότερο στην ανώτερη δύναμη που καθοδηγεί κάποιες κινήσεις μας και στην ανάγκη της ομάδας για να ξεπεταχτεί ο αρχηγός και ηγέτης...
  • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΖΥΓΟΣ
    Stargazer @ 22.11.2008 14:37
    H Σελήνη στον 1ο οίκο είναι μια τέτοια ένδειξη. Οι άλλοι σε κοιτάζουν και βλέπουν κατευθείαν τον ψυχισμό σου.

έχουν γενέθλια 250 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...