παρακαλώ περιμένετε...
  • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΛΕΩΝ
    Stardonna @ 14.08.2007 18:12
    Μα και βέβαια ΕΤ goes home! Αφού έγινες κι εσύ Λιοντάρι...
  • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΛΕΩΝ
    Stardonna @ 14.08.2007 18:06
    hola caracas!!!!!! )))))) kales diakopes kai se sena!
  • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
    Stardonna @ 14.08.2007 18:03
    Sadalachbia με Αφροδίτη ανάδρομη όλα τα ζώδια ανεξαιρέτως έχουν τις εξής επιλογές: 1) να επανεξετάσουν μια παλιά τους σχέση και να την κλείσουν οριστικά 2) να ζήσουνε ένα "καλοκαιρινό έρωτα" ανεξαρτήτως εποχής δηλαδή να απολαύσουν ότι έχει να τους δώσει ένας καινούριος άνθρωπος που τους ενθουσιάζει χωρίς να επενδύουν σε τίποτα άλλο εκτός από τη "στιγμή" και 3) να πάρουν το χρόνο τους και να σκεφτούν για τα αισθηματικά τους, τι ακριβώς θέλουν και τι έμαθαν από την μέχρι τώρα εμπειρία τους σχετιζόμενοι με άλλους ανθρώπους. Αν καταλαβαίνω καλά το πνεύμα σου η απάντηση θα ήταν μάλλον η τρίτη - give time and let it show. Τα φύκια γρήγορα ξεραίνονται έξω από το νερό, θαμπώνουν πολύ και σπάνε - οπότε αν έχεις την ψυχραιμία θα μπορέσεις να δεις τι στ αλήθεια γίνεται κι αν είναι αυτό που εσύ θέλεις για τον εαυτό σου. Αν δεν έχεις χρόνο να δώσεις μάλλον ποτέ δεν θα υπάρχει χρόνος για να γίνει "ιστορία" η συγκεκριμένη γνωριμία. Ναι, μπορεί να υπάρξουν καθυστερήσεις και εμπόδια, μικρές δοκιμασίες που θα δείξουν πόσο πολύ είστε διατεθειμένοι να κυνηγήσετε αυτή τη σχέση, μπορεί να είναι απλώς η ανάγκη για έναν έρωτα και να πρόκειται κυριολεκτικά για τον πρώτο τυχόντα που του "φορέσαμε" την ανάγκη μας και το ρόλο, μπορεί τέλος να είναι μια πολύ ωραία βραχύβια ιστορία που μάλλον εξωγενείς παράγοντες οριοθετούν από την αρχή ότι ο δρόμος είναι ένα 100αρι κι όχι μαραθώνιος - κι αυτό δεν είναι απαραιτήτως κακό, τουλάχιστον για πολλούς δεν είναι κακό…
  • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΛΕΩΝ
    Stardonna @ 14.08.2007 17:19
    sixamenhkampia το DC 10 PI 46 που διαβάζεις σημαίνει 10 μοίρες των ΙΧΘΥΩΝ και 46 δευτερόλεπτα - είναι η προς τα δεξιά νοητή προέκταση του AC δηλαδή του Ωροσκόπου σου στις 10 μοίρες της ΠΑΡΘΕΝΟΥ και 46 δευτερολεπτα. DC ουσιαστικά είναι η ακμή του 7ου οίκου σου, δηλαδή η γραμμή η οποία δείχνει από πού αρχίζει ο 7ος οίκος (όπως βλέπεις τον ζωδιακό κύκλο είναι ο δεξιότερα από όλους) κι επειδή βρίσκεται στο ζώδιο των Ιχθύων κυβερνήτης αυτού σου του οίκου είναι ο Ποσειδώνας. Είσαι εντάξει τώρα;
  • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΠΑΡΘΕΝΟΣ
    Stardonna @ 14.08.2007 10:39
    karpen καλώς ήρθες! Αν θέλεις, πήγαινε αριστερά στη σελίδα στο ΜΕΝΟΥ ΜΕΛΟΥΣ και κλικάρισε στον ΧΑΡΤΗ. Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου για να έχω εικόνα και ύστερα τα λέμε.
  • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΥΔΡΟΧΟΟΣ
    Stardhomme @ 10.08.2007 20:17
    eyterpi, το εξωτερικό και η ανώτερη εκπαίδευση μπορεί να σου ταιριάζουν. Μία οικογένεια στο εξωτερικό ή ένα καλό συμβόλαιο σε μία εταιρία του εξωτερικού μπορεί να σε ελκύουν. Η αφορμή μπορεί να είναι μία ξαφνική γνωριμία με κάποιο άτομο που απέχει ατά πολύ από τα στερεότυπα της οικογένειας σου και της κοινωνίας μας. Θα μπορούσε να σε ικανοποιεί και μία ενασχόληση με οποιαδήποτε νέα θεωρία, κάτι καινοτόμο για την κοινωνία μας. Σου συνιστώ να καταλάβεις πως η καριέρα σου δεν είναι ευθεία γραμμή, έχει ανατροπές και οι οποίες προέρχονται από ξαφνικές προτάσεις επαγγελματικές αλλά και γνωριμία με άτομα που σε συναρπάζουν και σε ταξιδεύουν σε νέες λεωφόρους σκέψης. Νομίζω πως ο δρόμος σου είναι να κάνεις κάτι για το καλό της ανθρωπότητας, να θυσιάσεις τον εαυτό σου σε όφελος της ανθρωπότητας. Δεν είναι εύκολο, το ξέρω. Θα το καταλάβεις με τον καιρό και με βάση το χρονοδιάγραμμα που σου έδωσα.
  • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΥΔΡΟΧΟΟΣ
    Stardhomme @ 10.08.2007 15:20
    eyterpi, έχεις 3 προσωπικούς πλανήτες (προσμετρώ και τον ουρανό ως κυβερνήτη του ζωδίου σου) σε ζώδια της φωτιάς. Τι μου λέει αυτό? Έχεις ανάγκη να δείξεις τον εαυτό σου, να κυνηγήσεις να κάνεις κοινωνικές σχέσεις, όσο και να φοβάσαι να κάνεις το πρώτο βήμα, και να ονειρεύεσαι την ξαφνική ανατροπή στη ζωή σου και να πιστεύεις πως αυτή θα έρθει μέσα από ένα καλό γάμο. Αν ορίσουμε τον καλό γάμο για εσένα και για τους γονείς σου μάλλον θα βρούμε διάσταση απόψεων. Η οικογένεα θα είναι πατριαρχική, ο σύζυγος θα φέρνει τα χρήματα, αλλά μήπως υπάρχεις και έσύ στο πλάνο? Μήπως υπάρχει μία δυσαρμονία και δυσκολία εύρεσης της ισορροπίας στον τομέα δοτικότητα και δεκτικότητα, στον τομέα μητέρα και θηλυκό? Πάμε παρακάτω: Έχεις τρεις πλανήτες (οι δύο προσωπικοί) σε ζώδια του αέρα (και οι τρεις σε υδροχόο). Μήπως έχεις πλούσιο οπλοστάσιο από φρέκες ιδέες? Μήπως σκέφτεσαι με ένα τρόπο λίγο πιο προχωρημένο από άλλους ανθρώπους? Μήπως αυτό να σε βοηθήσει να βρεις το επάγγελμα που θα σε κάνει να λάμψεις στο χώρο σου? Κατανοώ πως πιέζεσαι (ειδικά αυτές τις μέρες) να έχεις μία τακτοποιημένη καθημερινότητα, μία καθημερινή ρουτίνα (και μόνο η λέξη που ακούς μπορεί να σε σκοτώνει), αλλά σκέψου τα δικά σου όνειρα. Αν πιστεύεις πως ένα επάγγελμα σε στρατιωτικές σχολές αφήνει τέτοιους ορίζοντες ανοικτούς, να το ακολουθήσεις. Αν πιστεύεις πως θα μπορείς να ταξιδεύεις, να συμβάλεις σε νέες ιδέες και να ανοίξεις νέους δρόμους σκέψης, τότε να το πραγματοποιήσεις. Πάντως, τελος Οκτωβρίου με τον Δία πάνω από τον Ουρανό σου στον 7ο οίκο σου, να έχεις τα μάτια και όλα τα αισθητήρια όργανά σου ανοικτά. Οι ευκαιρίες είναι απρόβλεπτες, τόσο σε επαγγελματικό όσο και ερωτικό επίπεδο. Το θέμα αν τολμάς την αλλαγή και ανατροπή του σκηνικού. Αν αποφασίσεις να δείξεις σοβαρή προσπάθεια στην ευκαιρία που παρουσιάζεται, ο δρόμος είναι ανοικτός. Μάλιστα η συγκυρία θα να είναι πλέον κατάλληλη αφού είναι πιθανό να έχει υποχωρήσει και η πίεση που δέχεσαι από το σπίτι σου.
  • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΠΑΡΘΕΝΟΣ
    Stardonna @ 09.08.2007 14:32
    lito.... OXI! ΟΧΙ, μεγάλο σαν της 28ης Οκτωβρίου. Και βέβαια η σχέση σας δεν είναι τυχαία αλλά αυτός ο άνθρωπος δεν μπορεί να κρατήσει μια σχέση με συνέχεια και την κοπανάει από το σπιτικό σας. Το διαζύγιο είναι στάνταρ. Κι εσένα σου "πέφτουν" δυο γάμοι. Σταμάτα επιτέλους να ονειροπολείς όσον αφορά τους άντρες και σταμάτα να έχεις στόχο σου τη ρεβανς που πρώτα από όλα εσένα πονάει - η οικογένεια σας είναι βραχνάς και για τους δύο, το συναίσθημα σου έχει παγώσει, δεν αισθάνεσαι πλέον ασφάλεια αλλά μόνο μια σκιά "υποχρέωσης" καθώς και οτι τον θεωρούσες "ιδανικό σύζυγο". Σαφώς και σε αγάπησε και σε σου έδωσε συναίσθημα που πιθανόν να σου είχε λείψει από την μητέρα σου, "ανθίσατε" οικονομικά αλλά η συνενόηση δεν ήταν και η πιο εύκολη στον κόσμο. Δεν είναι τυχαίο ούτε το διάστημα που τα σκέφτεσαι όλα αυτά αλλά: κοίτα πόσες ευκαιρίες ανοίγονται τώρα σαν τραπουλόχαρτα μπροστά σου να διαλέξεις! Από έρωτα και μάλιστα ξαφνικό θα μπορούσες να κάνεις ένα δεύτερο γάμο που θα είναι πιο κοντά στα αιτούμενα σου. Εσύ αποφασίζεις τι αξίζεις και τι θα πάρεις τελικά.
  • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΠΑΡΘΕΝΟΣ
    Stardonna @ 08.08.2007 21:06
    lito καλύτερα να συμπληρώσεις τα στοιχεία σου στο πεδίο Ο ΧΑΡΤΗΣ ΜΟΥ και να μου γράψεις εδώ την ακριβή ημερομηνία γέννησης του και αν θυμάσαι και καμιά από τους "σταθμούς" της σχέσης σας δηλ πότε γνωριστήκατε, παντρευτήκατε, χωρίσατε, ή πότε επανάκαμψε, ότι θεωρείς εσύ κομβικό σημείο. Πάντως, ΜΗΝ κάνεις τίποτα όσο η Αφροδίτη είναι ανάδρομη - ως τις 8/9 σκέψου και ξανασκέψου αλλά μην πάρεις καμία οριστική απόφαση και προπάντων μην προβείς σε δραματικές κινήσεις.
  • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΥΔΡΟΧΟΟΣ
    Stardhomme @ 08.08.2007 09:24
    rainbow, να σε καθησυχάσω αρχικά λέγοντάς σου πως η επιστροφή Κρόνου που αναφέρεις δεν πρόκειται να συμβεί πριν από τα μέσα του 2009. Επιστροφή Κρόνου σημαίνει διέλευση Κρόνου πάνω από το γενέθλιο Κρόνο σου που βρίσκεται στις 26 μοίρες της Παρθένου, άρα έχεις πολύ καιρό μπροστά σου. Πάμε τώρα στη Σελήνη στον Καρκίνο που αναφέρεις. Πράγματι είναι μία πολύ καλή θέση σε περίπτωση που επιθυμείς ο κάθε έρωτας σου και το κάθε φλερτ σου να καταλήγουν σε σχέση και μητρότητα από την πλευρά σου. Για ένα άτομο σαν εσένα όμως, με Ήλιο στον Υδροχόο και Αφροδίτη στους Ιχθείς, έχουμε μία αντίφαση. Από τη μία πλευρά, ο Ήλιος σου είναι κοινωνικός, φιλικός, με ανοικτό μυαλό (αν και στο 12ο οίκο αυτό δυσκολεύει την όλη κατάσταση) και η Αφροδίτη από την άλλη πλευρά είναι έτοιμη να θυσιάσει το Εγώ της στο όνομα της αγάπης. Έχεις ρομαντική και ποιητική φύση, και είσαι έτοιμη να αγαπήσεις το κάθε άτομο που χρειάζεται φροντίδα και στήριξη. Το θέμα είναι όμως αν αυτή η αγάπη θα πρέπει να φτάνει σε όνειρα για γάμο και μητρότητα κάθε φορά. Προσπάθησε να διακρίνεις την αγάπη προς το συνάνθρωπο από τον έρωτα, την ανιδιοτελή προσφορά φροντίδας από το χτυποκάρδι για τον απέναντι, τη σεξουαλική έλξη από την κατάληξη σε γάμο. Και πράγματι, το κάθε τελείωμα σχέσης είναι ένας μικρός θάνατος για εσένα. Η περίοδος στην οποία μπαίνουμε νομίζω πως σε βρίσκει σε μία κατάσταση σημαντικών αποφάσεων κυρίως επαγγελματικών. Ο Κρόνος μπαίνοντας στον 7ο οίκο σου, κάνει κάποια συμβόλαια αρκετά σημαντικά, βάζει την επαγγελματική σου ζωή σε καλούπια τα οποία απαιτούν την αμέριστη προσοχή σου και αφοσίωσή σου. Να προσέχεις κάποιες συμφωνίες που κλείνεις, να προσέχεις τις λεπτομέρειες γιατί κάποιες διενέξεις στην πορείς είναι εύκολο να σε θυμώσουν και να αναγκάζεσαι να λύνεις τις διαφορές σου σε δικαστήρια. Να γνωρίζεις πως ο χρόνος είναι καθοριστικός παράγοντας της διετίας, θα πρέπει να βλέπεις την κάθε σχέση (επαγγελματική ή συντροφική) που έρχεται σε βάθος χρόνου και με τη δέουσα προσοχή. Ίσως τα όνειρά σου για κάποια ενασχόληση με τις τέχνες να μην είναι πλέον τόσο αφηρημένα, να μπαίνουν σε κάποια καλούπια. Ίσως μία περισσότερο γήινη εργασία να μπαίνει στο προσκήνιο και να αφήνονται λίγο στην άκρη τέτοια όνειρα. Η φαντασία σου οργιάζει σχετικά με τη νέα προοπτική στην εργασία ή με τη νέα γνωριμία που έκανες, αλλά αυτή τη φορά θα πρέπει να είσαι περισσότερη γήινη, περισσότερο προσηλωμένη στη λεπτομέρεια. Όλα τα παραπάνω αποτελούν γενικότερες προβλέψεις για τον επόμενο χρόνο και κυρίως ένα σχολιασμό κάποιων σημείων του χάρτη σου.

έχουν γενέθλια 222 μέλη.

γιορτάζουν οι: Γαλήνη

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...