παρακαλώ περιμένετε...
  • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΛΕΩΝ
    Stardome* @ 17.04.2007 10:16
    ούτε η Ρένα ούτε η Τασία... στο Φισκάρδο.
  • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΛΕΩΝ
    Stardome* @ 17.04.2007 10:09
    Δεν είμαι η Μυρτώ starQueen κι ελπίζω οτι μετά και από αυτή τη δήλωση να εξακολουθείς να χαίρεσαι πολύ.
  • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΥΔΡΟΧΟΟΣ
    Stardome* @ 17.04.2007 10:05
    vina, με 4 πλανήτες του στον 8ο σου οίκο και τον Κρόνο στον 4ο πώς να μην σου βγάλει την ψυχή; O Κρόνος τώρα τον πιέζει πάρα πολύ και για ένα ακόμα 3μηνο τουλάχιστον μην περιμένεις χαρές και πανηγύρια. Οι στενές σχέσεις σου περνάνε την τελευταία 3ετία από ψιλό κόσκινο και τα πλήγματα έρχονται το ένα πίσω από το άλλο για να συνειδητοποιήσεις τη διάσταση ανάμεσα σε αυτά που δηλώνεις ότι είναι τα θέλω σου και αυτά που εσύ κάνεις στην πραγματικότητα -δύσκολα πολύ τα πράγματα για το "μαζί" με όποιον όμως καταφέρεις να μείνεις μαζί μετά από όλα αυτά δεν έχεις να φοβηθείς τίποτα. Με Αφροδίτη στον 5ο οίκο σου αυτές τις μέρες καλά θα περάσεις -είναι μια αναλαμπή μέσα στην κατήφεια του Κρόνου όπως και ο Δίας που σε κάνει πάλι να ονειρεύεσαι με φίλους και να βάζεις στόχους έστω κι αν αυτοί καθυστερούν λίγο. Αν η σχέση σου βγάλει και το φετινό καλοκαίρι και περάσει Κρόνους και ανάδρομες Αφροδίτες μπορείς να δουλέψεις τα θετικά σημεία της επαφής σας και να «δέσει το γλυκό».
  • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΖΥΓΟΣ
    Stardome* @ 16.04.2007 15:14
    Καλά λοιπόν. Επειδή οι Λέοντες αυτό τον καιρό περνάμε μια φάση με το μαγείρεμα σας αφήνω και πάω να δοκιμάσω τι στην ευχή έφτιαξα με τα κρινοδάχτυλα χεράκια μου : )))))) Καλή μου όρεξη και καλό σας απόγευμα.
  • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΖΥΓΟΣ
    Stardome* @ 16.04.2007 15:07
    Για φαϊ δεν λέτε τίποτα σήμερα - μάλλον τα πήρατε τα κιλάκια σας στις γιορτές και τώρα άρχισε πάλι νηστεία...
  • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΖΥΓΟΣ
    Stardome* @ 16.04.2007 14:54
    Happy Cloud η εποχή αυτή ευνοεί το φιλικό κλίμα και τις μεγάλες παρέες, η καθημερινότητα σου ζωηρεύει και περνάς καλά. Χρειάζεσαι ανθρώπους που να σε κάνουν να ονειρεύεσαι, ίσως γιατί εσύ η ίδια είσαι προσγειωμένη όσον αφορά τους στόχους που επιλέγεις να κυνηγήσεις και πολύ προσεχτική. Η ανάγκη σου για ζεστασιά και οικείες σχέσεις γενικά είναι μεγάλη και πολλές φορές μέσα σου υπάρχει σύγκρουση της ανεξάρτητης φύσης σου, της τρέλας του Κριού που τα θέλει όλα εδώ και τώρα και να καίγεται σαν σπίρτο, με την ανάγκη σου να σχετιστείς και να κάνεις οικογένεια που θα της αφοσιωθείς. Για να μπορέσεις να σχετιστείς χρειάζεσαι χρόνο και φιλική ατμόσφαιρα προπάντων, πρέπει πρώτα να νιώσεις ασφάλεια και ότι όλα είναι under control. Ο Κρόνος μετακινείται επιτέλους από το σημείο εκείνο που σε έκανε συνέχεια να αμφισβητείς την αξία σου και να ψάχνεις για τις αξίες που θα σε γεμίσουν. Λογικά τις έχεις ήδη βρει και πατάς καλά στα πόδια σου –κάνε λοιπόν τα βήματα που αντέχεις, αργά και σταθερά και ετοιμάσου για μια σχέση ζωής που σε ένα χρόνο από σήμερα θα παίρνει σάρκα και οστά.
  • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΖΥΓΟΣ
    Stardome* @ 16.04.2007 14:36
    giath ένα γρήγορο ξεκίνημα επαγγελματικού θέματος σου που μαγειρεύεται μπορεί να συμβεί μέσα στον επόμενο μήνα και θα σου δοθεί η ευκαιρία να βοηθήσεις κάποιους ανθρώπους κα να τους ανακουφίσεις με την εμπειρία που έχεις αποκτήσει. Περιμένεις προαγωγή;
  • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΖΥΓΟΣ
    Stardome* @ 16.04.2007 14:25
    giath χριστουγεννιάτικος μπουναμάς ήσουν και μας το έκρυβες τόσο καιρό; Άλλαξε σε παρακαλώ τα στοιχεία του χάρτη, που έχει παρελάσει όλη η Αθήνα από τη μεγάλη καρδιά σου : ))))))))))
  • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΖΥΓΟΣ
    Stardome* @ 16.04.2007 14:17
    Αν είμαι η Μυρτώ τι θα γίνει δηλαδή;
  • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΖΥΓΟΣ
    Stardome* @ 16.04.2007 14:16
    marisia στο έχω ξαναπεί, πρώτα θα περάσουν 40 ολόκληρες ημέρες που θα σε απασχολεί αποκλειστικά ένας και μόνο νεανίας και μετά θα κοιτάξω τον χάρτη του.

έχουν γενέθλια 231 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...