παρακαλώ περιμένετε...
  • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΔΙΔΥΜΟΙ
    Stardome* @ 17.04.2007 19:47
    Ναι flytzana, την έχεις στον 9ο οίκο και τώρα διελαύνει από τον 6ο σου οίκο και ομορφαίνει την καθημερινότητα σου οπότε μπορείς να ασχοληθείς με τη διακόσμηση του χώρου σου και την περιποίηση του ευατού σου, να έχεις αρμονικές σχέσεις με τους ανθρώπους στη δουλειά σου, μπορεί ακόμα και να σου κάνει περισσότερες χαρούλες το κατοικίδιο σου αν έχεις ή να σε φλερτάρει κάποιος εν ώρα εργασίας.
  • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΔΙΔΥΜΟΙ
    Stardome* @ 17.04.2007 19:42
    Είσαστε άπληστες και εκβιάστριες του ….να μην πω! Τι παράπονο έχετε εσείς της φωτιάς ειδικά, που φωτιά να πέσει και θα μας κάψει αν πείτε κουβέντα!
  • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΔΙΔΥΜΟΙ
    Stardome* @ 17.04.2007 19:36
    Κι άλλος που μ αγαπάει σήμερα!!! Κάτι ήξερα που αποφάσισα να ασχοληθώ με αέρινα ζώδια -η Αφροδίτη τους έχει χτυπήσει κατακούτελα προφανώς και βλέπουν όλοι πεταλουδίτσες : ))))))
  • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΔΙΔΥΜΟΙ
    Stardome* @ 17.04.2007 19:34
    Sanex χωρίς οινόπνευμα με micro talk χρησιμοποιώ Jambi -αυτό με τα αυγά καινούριο είναι; : ))))))
  • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΔΙΔΥΜΟΙ
    Stardome* @ 17.04.2007 19:30
    marisia, εκ πρώτης όψεως καλή σχέση φαίνεται. Η Σελήνη του στον Υδροχόο και ο πολύ ωραίος Άρης του στον Αιγόκερω σε σύνοδο με την Αφροδίτη σου, οι καλές όψεις του Ήλιου, κ.α, δείχνουν μια ενδιαφέρουσα σχέση, με τον Δίδυμο να είναι το φιλαράκι σου που σου προσφέρει ένα στήριγμα και σε βοηθάει να νιώσεις καλά με τον εαυτό σου κι εσύ αντίστοιχα να είσαι η κοπέλα που αυτός χαίρεται να κυκλοφορεί και να είναι είσαστε ένα ωραίο ζευγάρι στα μάτια των άλλων. Είσαι αυτή που κάλλιστα μπορεί να μοιραστεί μαζί της την καθημερινότητα (την οποία εσύ φροντίζεις να ομορφαίνεις) ακόμα και το να δουλέψετε μαζί στον ίδιο χώρο θα ήταν ευχάριστο και για τους δυο. Η Αφροδίτη που δείχνει τον τρόπο με τον οποία εκφράζει τα αισθήματα και τα γούστα του και κυρίως ο Πλούτωνας του σε πιέζουν ίσως και χωρίς ο ίδιος να το επιδιώκει ταράζεσαι και τίθεται θέμα να αλλάξεις εσύ η ίδια μέσα σου. Ξεκινάτε πολύ ρομαντικά και με σεξουαλικότητα που αναβράζει σαν βιταμίνη C και σας γεμίζει ενέργεια… καλή συνέχεια λοιπόν!
  • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΔΙΔΥΜΟΙ
    Stardome* @ 17.04.2007 19:14
    flytzana, η leta ρωτάει το ίδιο πράγμα πολύ περισσότερο από ένα τρίμηνο που λες. Καλά θα ήταν -αφού σας κινεί την περιέργεια- να προβληματιστείτε λίγο με αυτή την ερώτηση (όπως και άλλες που διατυπώνονται με συγκεκριμένους τρόπους) που όσο επίμονα επαναλαμβάνεται άλλο τόσο επίμονα δεν απαντιέται...
  • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΔΙΔΥΜΟΙ
    Stardome* @ 17.04.2007 18:58
    Εντάξει marisia, επειδή έσπασα ένα πολύ ακριβό ποτήρι σήμερα και έχω τύψεις είπα να κάνω μια καλή πράξη να ελαφρώσω υη συνείδηση μου. Δώσε μου λίγο χρόνο αλλά κι εσύ θα κρατήσεις το λόγο σου, εντάξει;
  • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΔΙΔΥΜΟΙ
    Stardome* @ 17.04.2007 18:55
    Αν υπάρχουν εδώ 5 μάρτυρες τουλάχιστον και ορκιστείς οτι δεν θα ξαναρωτήσεις τίποτα μέχρι του Αγίου Πνεύματος ανήμερα, ναι ρώτα με.
  • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΔΙΔΥΜΟΙ
    Stardome* @ 17.04.2007 18:48
    Τι σου έκανα blueview και τώρα λες πως δεν σε νοιάζει;
  • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΔΙΔΥΜΟΙ
    Stardome* @ 17.04.2007 17:07
    Δεν είσαι από αυτούς που χάνουν πάντως...

έχουν γενέθλια 207 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...