παρακαλώ περιμένετε...
  • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΛΕΩΝ
    Stargazer @ 24.02.2009 20:11
    Pml, ο Κρόνος στον Λέοντα παραδοσιακά θεωρείται θέση αδυναμίας. Παρόλα αυτά, και με τους παραδοσιακούς κανόνες πάντα, ο δικός σου Κρόνος είναι σε πολύ στενή σύνοδο με τον Ήλιο σου, που λέγεται cazimi, και θεωρείται ιδιαίτερα ευεργετική, οπότε θεωρητικά ο Κρόνος αυτός δεν είναι τόσο δύσκολος για σένα.
    Αν αφήσουμε κατά μέρος τους παραδοσιακούς κανόνες, τότε βλέπουμε ότι όλοι αυτοί οι πλανήτες στον Λέοντα βρίσκονται στον 7ο οίκο σου, των σχέσεων και των συνεργασιών. Αυτό μπορεί να σημαίνει είτε ότι εσύ επιδιώκεις σχέσεις που δεν θα θέλεις να καταπιέζεσαι σε καμία περίπτωση και θα θέλεις ο άλλος να αναγνωρίζει τη μοναδικότητά σου, είτε ότι θα αρνείσαι τον δικό σου εγωισμό και θα θεωρείς ότι οι άλλοι επιθυμούν να κυριαρχήσουν πάνω σου, πράγμα που δεν είναι απόλυτα αληθές.
  • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΠΑΡΘΕΝΟΣ
    Stardhomme @ 18.02.2009 09:43
    avirgo35, όπως ακριβώς αναφέρεις ο Κρόνος σε επηρεάζει από το 2008 καθώς πέρασε από τον Ήλιο σου και σε έκανε να αρχίσεις να αναρωτιέσαι αν η καθημερινότητά σου έχει καμία σχέση με τη χαρούμενη ζωή που πάντα ονειρευόσουν. Υπάρχει δημιουργικότητα στη ζωή σου, πιστεύεις πως ζεις σύμφωνα με τη θέλησή σου ή μήπως συμβιβάστηκες σε μία αλήθεια που είναι καταπιεστική; Αυτά που αναφέρεις για τη σημερινή περίοδο έχουν τις παρακάτω αιτίες : α) ο Πλούτωνας εδώ και λίγο καιρό άρχισε να τετραγωνίζει τον Ερμή σου (αυτό ξανάγινε ως πρώτη δόση Φεβρουάριο-Ιούνιο 2008) που κυβερνά σώμα και πνεύμα στο χάρτη σου. Αυτό σημαίνει πως βαθιές διαπροσωπικές σχέσεις με άτομα του περιβάλλοντός σου (συγγενείς, αδέρφια, γειτονιά, δηλαδή ο 3ος οίκος) και με συναδέλφους και άτομα που βλέπεις στην καθημερινή σου ζωή (6ος οίκος) πρέπει να μεταμορφωθούν. Θα πρέπει να θανατωθούν σχέσεις που δεν παρέχουν καμία ελπίδα να βρεις το πραγματικό νόημα της ζωής σου και να γεννηθούν στη στάχτη τους σπόροι μίας νέας ζωής. Καθόλου εύκολο όπως φαντάζεσαι. Η διαδικασία αυτή διαρκεί όλο το 2009. β) Η προοδευμένη Σελήνη σου βρίσκεται όλο το 2009 στο ζώδιο του Λέοντα και ήδη δέχτηκε τις σεισμικές δονήσεις των εκλείψεων του Φεβρουαρίου του 2009, αλλά θα είναι παρούσα και στο πανηγύρι με την έκλειψη της 6/8/09. Αυτό σημαίνει πως αναζητάς την ασφάλεια, το σπίτι που θα νιώσεις ηρεμία, κάτι που μπορεί να σημαίνει πως θα απομακρυνθείς από το περιβάλλον που δε σε αφήνει να βάλεις το πόδι σου και να αισθανθείς ζεστασιά. Επίσης, προς το τέλος του 2009, έχω την εντύπωση πως θα αποφασίσεις για τις διαπροσωπικές σου σχέσεις αφού η σύνοδος της προοδευμένης Σελήνης με την Αφροδίτη σου είναι ικανή να σου προκαλέσεις ηλεκτροσόκ σε ένα θέμα που σχετίζεται με γάμο ή επαγγελματική συνεργασία. Είσαι ικανή από το να δεσμευτείς ένα ωραίο πρωινό μέχρι να απομακρυνθείς χωρίς να αφήσεις πίσω σου ίχνη. Θέλει λίγη προσοχή η εποχή του τελευταίου μήνα του 2009 επειδή με τον ανάδρομο Άρη οι αποφάσεις σου θα είναι τόσο παρορμητικές που μπορεί να διαλύσεις κάτι που έχτιζες καιρό. γ) Το μεσοδιάστημα Άρη/Αφροδίτης σου το οποίο συμπίπτει με τη θέση του Ήλιου στο χάρτη σου θα δοκιμαστεί για τελευταία φορά από τον Κρόνο το Μάιο (τι έγινε Σεπτέμβριο/Οκτώβριο 2008; ). Αυτό σημαίνει, πως έχοντας ξεπεράσει το σκόπελο της ανάδρομης Αφροδίτης από 5/3-17/4 θα είναι η ώρα που θα αποφασίσεις τι γίνεται με τις ερωτικές και τις επαγγελματικές σου σχέσεις. Τα περιττά θα φύγουν, έστω και αν προσπαθείς να τα κρατήσεις με νύχια και με δόντια... Σου εύχομαι καλή κρίση σε όσες αποφάσεις κληθείς να λάβεις!
  • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΛΕΩΝ
    Stardhomme @ 16.02.2009 15:31
    Για να μην υπάρχουν παρανοήσεις. Αυτό που λέει το JUPITER, το βασίζει στο σύστημα ίσων οίκων. Είναι πιθανό ξεκινώντας από τον ωροσκόπο του ο καθένας να βρει στο μεσουράνημα (MC) το δέκατο ζώδιο στη σειρά μετά τον ωροσκόπο.

    Σε περιπτώσεις που δεν ισχύει αυτό, όταν έχουμε αναχαιτισμένο ζώδιο στο χάρτη μας, δηλαδή δεν υπάρχει κάποια ακμή οίκου σε κάποιο ζώδιο και στο αντίστοιχο αντιδιαμετρικό του, (πχ Λέοντας/Υδροχόος) τότε το μεσουράνημα δε συμπίπτει με το 10ο ζώδιο του ωροσκόπου, αλλά με το 9ο ή το 11ο....

    Σε κάθε περίπτωση, όταν κάποιος γνωρίζει την ακμή του 10ου οίκου του (MC), δε χρειάζεται να κάνει τον υπολογισμό ξεκινώντας από τον ωροσκόπο, αλλά πηγαίνει κατευθείαν στο τμήμα του άρθρου που αναφέρεται στο μεσουράνημα του. Όταν κάποιος όμως δεν έχει πρόσβαση στο χάρτη του, μπορεί να πάρει μία ιδέα με βάση του ίσους οίκους και να κατανοήσει αν τον εκφράζει το λεγόμενο του άρθρου ή μήπως στο χάρτη του υπάρχει αναχαιτισμένο ζώδιο.
  • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΤΟΞΟΤΗΣ
    Stardhomme @ 10.02.2009 19:59
    Avisos, ας πιάσουμε καταρχάς τις όψεις που σε επηρεάζουν αυτή την εποχή. Όπως πολύ σωστά είπες αντιθεση Κρόνου-Ουρανού πάνω στη Σελήνη σου, ο Δίας να περνάει στον 11ο οίκο σου και η Ηλιακή έκλειψη της 26/1 να έχει γίνει πάνω στο συγκεκριμένο σημείο. Όλα τα παραπάνω εμένα μου κάνουν εργασιακές ανατροπές. Αποφάσισες να παγιώσεις μία ασχολία σου ως εργασία και με αυτό τον τρόπο μπαίνεις σε ένα κύκλο ανθρώπων; Μήπως πάλι έκλεισε ένας κύκλος στη ζωή σου (αυτή η αντίθεση Κρόνου-Ουρανού ξανάγινε τον περασμένο Νοέμβριο) και με το Δία σύμμαχο θανατώνεις το παρελθόν και κοιτάς κατάματα το μέλλον; Πιθανότατα όλα τα παραπάνω να σχετίζονται με την αλλαγή που έρχεται με τη Σεληνιακή έκλειψη των αρχών Ιουλίου στον άξονα IC/MC σε συνδυασμό με την προοδευμένη Σελήνη στην ακμή του 9ου σε τετράγωνο με τη γενέθλια Σελήνη σου. Κάτι σε σπρώχνει στο εξωτερικό (μία σχέση; ) κάτι σε ωθεί σε μία εκπαιδευτική εμπειρία, να αφήσεις το καθημερινό και να κοιτάξεις το μέλλον σου. Από το Μάρτιο με το Β. Δεσμό στον 11ο οίκο σου η πόρτα ανοίγει, το Μάιο είσαι έτοιμη να κάνεις το βήμα (αν νικήσεις τον Κρόνο που από απέναντι από το Β Δεσμό φωνάζει να πηγαίνεις συντηρητικά και να δίνεις χρόνο), αλλά ταυτόχρονα με Αφροδίτη σε ορθή πορεία και Άρη σε Κριό (ωροσκόπος σου) είσαι έτοιμη για όλα. Το θέμα είναι πως θα έχεις χωνέψει την Πανσέληνο του Απριλίου που θα έχει προηγηθει πάνω στην Αφροδίτη σου και θα λέει πως τελείωσε το παρόν της σχέσης σου (εργασιακής ή ερωτικής). Όπως κατάλαβες οι αλλαγές είναι στο δρόμο....

    Για όλα τα υπόλοιπα που ρωτάς, ο Πλούτωνας θα σε επηρεάσει και πάλι λίγο τον Οκτώβριο.
  • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΤΟΞΟΤΗΣ
    Stardhomme @ 10.02.2009 15:39
    AviSoS, μπορείς να φτιάξεις το χάρτη σου στο προφίλ σου ώστε κάποια στιγμή αργότερα να μπορέσω να σου πω μερικά στοιχεία;
  • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΚΡΙΟΣ
    Stargazer @ 09.02.2009 16:02
    kouzouli, εφόσον τα στοιχεία που έχετε στο προφίλ σας είναι σωστά, ο ωροσκόπος σας είναι Καρκίνος.
  • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΖΥΓΟΣ
    Stargazer @ 06.02.2009 22:28
    Nastad30, έχετε Σελήνη στον Καρκίνο και είναι πολύ λογικό να σας τραβάνε οι Καρκίνοι. Αισθάνεστε πολύ άνετα μαζί τους, μια μεγάλη οικειότητα, σαν στο σπίτι σας... Επειδή όμως πληγώνεστε απ'ό,τι λέτε, καλό είναι να το επανεξετάσετε το ζήτημα. Έχετε έντονο το στοιχείο του Ζυγού, που σημαίνει ότι σε αυτή τη ζωή πρέπει να στραφείτε σε άλλο είδος σχέσεων από αυτό του Καρκίνου ή καλύτερα η Σελήνη σας στον Καρκίνο να μη φέρνει εμπόδια με το συναισθηματισμό της στο πώς λειτουργείτε ως ισότιμο μέλος ενός ζευγαριού. Ο Ζυγός είναι ζώδιο του αέρα και απαιτεί μια μεγαλύτερη αποστασιοποίηση.
  • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΚΡΙΟΣ
    Stardhomme @ 04.02.2009 08:56
    starouba, καταρχάς έχεις Κρόνο στον 5ο οίκο στο Σκορπιό και δεν πρόκειται να βιώσεις επιστροφή Κρόνου (τη σύνοδο του διελαύνοντα Κρόνου με το γενέθλιο Κρόνο σου) πριν το 2012... Πάμε παρακάτω: έχεις όντως τετράγωνο Σελήνης-Κρόνου και πιθανότατα αυτό να σημαίνει πως αναζητάς τη συναισθηματική σου ασφάλεια και τρόπους διαμόρφωσης της προσωπικότητάς σου μέσω του εαυτού σου, χωρίς να εμπιστεύεσαι εύκολα άλλους ανθρώπους που έρχονται κοντά σου σαν ερωτικοί σύντροφοι και κατ΄επέκταση άτομα που θα επηρεάσουν την προσωπικότητά σου. Οι ερωτικές σχέσεις δεν είναι και το ευκολότερό σου (κάποιο ρόλο έχει παίξει η μητέρα σου σε αυτό) αφού ο ερωτικός σύντροφος είναι ένα πνευματώδες άτομο με αποτέλεσμα να μη στηρίζεσαι απαραίτητα σε εξωτερική εμφάνιση και σεξαπίλ. Με άλλα λόγια, η σχέση ξεκινά από το μυαλό, από αυτά που έχει να σου προσφέρει ο άλλος στο επίπεδο της νόησης. Επιπλέον, πιθανότατα να πιστεύεις σε κάτι διαφορετικό από ότι η υπόλοιπη κοινωνία (ο υλικός κόσμος βρίσκεται σε πολύ χαμηλότερο επίπεδο από τον πνευματικό κόσμο), ενώ τέλος σε μία σχέση μπαίνεις αργά και σταδιακά (σε απωθούν τα έντονα συναισθήματα, αισθάνεσαι πολύ πιο άνετα όταν η σχέση γίνεται δημιουργική, λογική και με κανόνες και πειθαρχία). Πιθανότατα να επιθυμείς ένα άτομο μεγαλύτερης ηλικίας για σχέση (ακόμα και αν η ηλικία δε διαφέρει πολύ από τη δική σου, σίγουρα επιθυμείς κάποιον με ώριμο μυαλό). Τέλος, η όψη δείχνει και τη σχέση σου με τη μητέρα σου, που δεν είναι και η ευκολότερη που θα μπορούσε να υπάρξει (μία μητέρα κάπως περισσότερο αρσενική από όσο θα ανέμενες).
  • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
    Stargazer @ 03.02.2009 10:36
    Neptunia, ο Χείρωνάς σου συμμετέχει σε έναν πολύ έντονο σχηματισμό, αυτόν του σταυρού στα παρορμητικά ζώδια, όπου επίσης υπάρχουν τα φώτα, ο Κρόνος και ο Πλούτωνας. Και μόνο που συμμετέχουν ο Ήλιος και η Σελήνη, αυτό λέει πολλά. Πρέπει να συνάντησες πολλά εμπόδια τόσο στην εκδήλωση του συναισθηματικού σου κόσμου, όσο και στην εξωτερίκευση της προσωπικότητάς σου. Πρώτα απ'όλα, μέσα στην οικογένεια. Σχημάτισες την εντύπωση ότι ο έξω κόσμος δεν είναι ένα ασφαλές μέρος για να ζει κανείς, ότι οι άνθρωποι πληγώνουν κι ότι η ζωή γενικώς είναι σκληρή και άδικη. Στόχος όλων αυτών είναι να αποκτήσεις πολύ μεγάλη αυτάρκεια. Εσύ θα γίνεις η οικογένειά σου, μόνη σου θα αγαπήσεις τον εαυτό σου και γενικότερα θα πρέπει να φτιάξεις γερές βάσεις που να αντέχουν τα χτυπήματα της μοίρας. Μεγάλη βοήθεια σε αυτό θα είναι ο Δίας σου που θα σε σπρώχνει στην κατεύθυνση της προσφοράς. Ακριβώς επειδή έχεις περάσει ό,τι έχεις περάσει, είσαι σε θέση να βοηθήσεις τους άλλους με αυτόν τον πλούτο γνώσης που απέκτησες.
  • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΚΡΙΟΣ
    Stardhomme @ 28.01.2009 14:58
    emena, καταρχάς η έκλειψη του περασμένου Φεβρουαρίου στις 17 του Υδροχόου είναι ένα σημείο που θα κληθείτε να αντιμετώπιστε στο τέλος του φενρουαρίου με τον Άρη να περνά από το ακριβές σημείο. Αν πρόκειται για το πισωγύρισμα μίας σχέσης ή μιας επαγγελματικής συνεργασίας, καλώς να έρθει για να κλείσετε λογαριασμούς. Αν πρόκειται για κάτι νέο που μπαίνει στη ζωή σας, αν αυτό γίνεται πριν τις 5 Μαρτίου και μετά τις 15 Απριλίου, όλα καλά! Στο ενδιάμεσο διάστημα η Αφροδίτη είναι ανάδρομη και δεν αποτελεί ευνοϊκή συγκυρία για έναρξη σχέσεων. Γενικότερα μιλώντας, ο Κρόνος αρχίζει να εξασθενίζει την εξουθενωτική του δράση απέναντί σας (ειδικά από το καλοκαίρι και μετά) όταν ο Δίας από τον 7ο οίκο σας μπορεί να έχει φέρει νέους έρωτες. Το μεγάλο crash test αυτής της σχέσης ή συνεργασίας θα γίνει το φθινόπωρο με τον Κρόνο να προστάζει χτίσιμο ή διάλυση των σχέσεων ή συνεργασιών που θα έχουν γίνει εφικτές. Το 2010 είναι σίγουρα μία καλύτερη χρονιά, αφού ο προοδευμένος Ήλιος σας πιάνει την Αφροδίτη σας και ο Δίας περνάει πάνω από τη Σελήνη σας, αλλά θα κληθείτε να απαντήσετε μάλλον στο ερώτημα καριέρα ή σχέση;
    Όσον αφορά το παρελθόν που αναφέρετε, ο κρόνος ήταν αδυσώπητος τις εποχές που αναφέρετε, αλλά με τον καιρό θα κατανοείτε τη χρησιμότητά του.

έχουν γενέθλια 250 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...