παρακαλώ περιμένετε...
  • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΖΥΓΟΣ
    Stardome* @ 06.02.2007 21:52
    Pink Angel, o Ερμης αυτή τη φορα θα είναι αναδρομος από τις 14/2 εως τις 6/3 στους Ιχθύες και μετα στον Υδροχόο μέχρι την 25 μοιρα του. Κάνοντας δυσκολες οψεις με Ουρανό, Ποσειδώνα και Κρονο οι καθημερινές συναλλαγές και η επικοινωνία θα δυσκολεψουν, η οδηγηση χρειαζεται παραπανω προσοχή όπως και ο χειρισμος ηλεκτρονικων μεσων, ο καιρος θα μας κανει κι αυτος τις εκπληξεις του. Θα είναι ενας καθ όλα συνηθισμενος αναδρομος Ερμης, όπως περιγραφεται στα Αστρομαθηματα.
  • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΖΥΓΟΣ
    Stardome* @ 06.02.2007 21:28
    Dreamshow, με τον Κρονο απέναντι από τον Ερμη σου και Ποσειδώνα σε συνοδο μαζι του όντως είναι κουραστικά τα πραγματα οσον αφορα την πνευματικη εργασία. Ο Δίας στον 5 οικο σου σε παρασυρει στην λαμπερη μεριά της Σελήνης, θελεις οσο τιποτα άλλο να περασεις καλά, να ερωτευτεις, να μην υποκύψεις σε κανενα κανονα και περιορισμό, θες να χαρεις το σήμερα και να ρουφήξεις και την τελευταια σταγονα κρασι απο το ποτηρι. Η Αφροδίτη στους Ιχθυες τονιζει τη νωχελεια, την αναγκη για καλοπεραση και τη συναισθηματικη ευαισθησία. Φρόντισε να εκμεταλευτεις τις επομενες δυο εβδομαδες που ο Ηλιος θα φωτισει τον Ερμή σου και επιστρατευσε την φαντασία και την αυξημενη διαισθηση σου καθως και τη δυνατοτητα να εχεις καλες σχεσεις με τους αλλους όλο αυτό το μηνα.
  • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΖΥΓΟΣ
    Stardome* @ 06.02.2007 21:10
    Σας ακούω bubble. Μάλλον σας βλεπω
  • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΖΥΓΟΣ
    Stardome* @ 06.02.2007 21:07
    Καλησπέρα στην ωραία παρέα του Stardome.
  • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΔΙΔΥΜΟΙ
    Stardome* @ 06.02.2007 20:30
    caracas, χιονισει δε χιονισει φετος για σενα θα ερθουν άσπρες μερες! Το βέλος του στρουμπουλού μωρού έχει ήδη φύγει απο το τόξο... και σου ρχεται. Πάντα ησουν τυχερός στο να ελκεις συντροφους αλλά να που σε οδηγησε η πολυ ευκολία σου, να τα θεωρεις ολα λιγο-πολύ δεδομενα και "δε βαριέσαι" (που βαριεσαι!). Ντυσου, αρωματισου, παρε και τις ατακες σου -οχι αυτες που σκοτωνουν ομως- και... να σου πω να βγαλεις και τα ροζ γυαλια, τι να τα κανεις νυχτιάτικα στο μπαρ; μπα. Στην περιπτωση σου τα λόγια ειναι περιττα- αυτο που θελεις να ζησεις θα το ζήσεις!
  • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΥΔΡΟΧΟΟΣ
    Stardome* @ 06.02.2007 20:11
    MaYaMaYa, κάτι τρεχει αυτες τις μερες! Για τον Τοξότη τιποτα δεν ειναι απιθανο αυτο τον καιρό, μπορεις να ζησεις μαζι του το μεγαλυτερο ρομαντζο μπορει ομως και να σου μεινει μια φαντασίωση, ποιος ξερει; Ωστόσο, η Αφροδίτη στους Ιχθύες σε ευννοεί και ηδη εχεις νιωσει τα πρωτα χαδια της -συνεχισε λοιπον να τα απολαμβανεις και να εκπέμπεις αυτη την ιδιαιτερη αύρα που σου χαριζει στους δεκτες που μπορουν να την δουν. Το σεξ απιλ σου χτυπαει κοκκινα -μην καθεσαι στο σπίτι, βγες εξω και... Happy Valentine s Day!
  • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΠΑΡΘΕΝΟΣ
    Stardome* @ 06.02.2007 20:01
    vergi, έχεις τρεις πλανήτες σε ζώδια της Φωτιάς άλλους τρεις στου Αέρα και από δύο σε Γη και Νερό -τίποτα δεν σου λείπει! Οι έξι πλανήτες σου βρίσκονται σε Μεταβλητά ζώδια και μόνο ένας σε Σταθερό άρα αυτό που είναι λιγότερο στον χάρτη σου είναι η Σταθερή ποιότητα. Όσο για την συμβατότητα που λες, θεωρούμε οτι τα ζώδια του ίδιου στοιχείου (τα οποία βρίσκονται στις κορυφές ενός μεγάλου Τριγώνου) συνεργάζονταοι μεταξύ τους αρμονικά. Οι όψεις τριγώνου και εξαγώνου και συχνά και της συνόδου θεωρουνται αρμονικές -συνδέουν μεταξύ τους συμβατά ζωδια- ενώ τα τετραγωνα και οι αντιθέσεις θεωρουνται "δυσκολες". Δεν υπάρχει χάρτης που να έχει μόνο το ένα είδος όψεων ή μόνο το άλλο -η ζωή θα ήταν πολυ πληκτική και με μόνο "εύκολες" όψεις δεν θα υπηρχε καμια εξελιξη, Οπότε, όλα τα ζώδια, όλοι οι πλανήτες και όλες τους οι όψεις μας αρεσουν! Απλώς κοιταζουμε τι γινεται στον κάθε χαρτη, βρισκουμε τα σημεία που η ενεργεια ρεει ευκολότερα (ειναι αυτο που μάλλον εσυ εννοεις με την λεξη "συμβατότητα") και ποιες ειναι οι πλεονεκτικες μας περιοχες, που μας δινονται περισσοτερες ευκαιριες κι εχουμε και τα εφοδια για να τις δουμε και να τις αρπαξουμε, όπως κοιταζουμε και που βρισκονται οι προκλήσεις και τι καλυτερο θα μπορουσαμε να κανουμε για να ξεπερασουμε τα όποια εμπόδια. Επομένως, οι πλανήτες, σαν ζαριά ριγμενη πάνω σε συμβατά κι ασύμβατα ζώδια στον χαρτη μας, φτιάχνουν το δικο μας story -σε άλλους ειναι έπος και σε άλλους κομεντί, κάτι διαφορετικό για τον καθενα -τόσο όμορφο οσο είμαστε ολοι μας τελικα.
  • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΤΟΞΟΤΗΣ
    Stardome* @ 05.02.2007 22:39
    Αγαπητή Dreamshow ένας αστρολόγος μπορεί και να μην έχει φύλο. Τουλάχιστον το φύλο του δεν ενδιαφέρει αυτούς που περιμένουν μιαν απάντηση. Το Stardome γράφει ότι είναι το πρώτο αστρολογικό community. Αυτό αρχίζει να παίρνει σάρκα και οστά. Ο gp δημιουργεί την ομάδα και η ομάδα αρχίζει λίγο λίγο να πετάει. Σε μια "κοινότητα" ο ένας βοηθάει τον άλλον όπως μπορεί. Αυτό θα κάνουμε εδώ.
  • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΠΑΡΘΕΝΟΣ
    Stardome* @ 05.02.2007 22:14
    aav, από το Νοέμβρη λογικά πρέπει να αρχισες να νιώθεις τη διαφορά -ο Δίας πέρασε πάνω από τον ωροσκόπο σου και για ένα χρόνο περίπου θα σου φέρνει τα δωρα του, ευκαιρίες και καλοτυχία, προπάντων καλή διάθεση ίσως και έξτρα οικονομικες απολαβές. Το θέμα είναι εσύ να διαλέξεις μέσα απο τις ευκαιρίες που θα σου δωθουν και να κινηθεις γρηγορα, να μην υπερεκτιμησεις αλλά ούτε να εφησυχαστεις στα χαμόγελα της τυχης σου. Ισως εισαι σε μια φαση της ζωης σου που δεν σε χωραει ο τοπος, μετακομίζεις; η δουλεια σου ή οι σπουδες σε αναγκαζουν να ζεις με μια βαλιτσα ετοιμη στο χωλ; η κατασταση στο σπίτι πάντως φαινεται ηλεκτρισμένη, εισαι υπ ατμον, εστω κι αν αυτο σημαινει διάθεση αναξαρτησιας σε σχεση με την οικογενεια σου, ξαφνικα γεγονότα, κλπ. Οσον αφορα τις καθημερινες υποχρεωσεις σου, τη ρουτινα, τις δουλειες, λίγη υπομονή ακόμα -τα δυσκολα περασαν. Φαινεται να ειναι μια καλη χρονιά και φροντισε να την εκμεταλευτεις καλα αλλα και να ξεδωσεις -ο Κρονος ειναι ante portas..
  • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΙΧΘΥΕΣ
    Stardome* @ 05.02.2007 22:00
    Lunatica οι αλλαγές είναι πρό των πυλών. Μεσα στους επόμενους μήνες και κυρίως από Απρίλιο κι έπειτα αλλάζουν τα πράγματα στο τομέα της καριέρας σου. Αυτή η εποχή-τώρα- είναι εποχή κινητικότητας και επαφών. Αν θέλεις το χαρτί πάρε το πριν ξεκινήσει ο ανάδρομος Ερμής στους Ιχθύες από τις 14 Φεβρουαρίου και αρχίσουν τα μπερδέματα...Να θυμάσαι πάντως ότι με τον Κρόνο στη Παρθένο από 3 Σεπτεμβρίου να χτυπάει τον Ήλιο, τη Σελήνη, τον Ερμή και την Αφροδίτη σου οι αλλαγές σε όλους σχεδόν τους τομείς θα είναι καθοριστικές και δύσκολες. Τότε φαντάζομαι ότι θα παγιωθούν οι αποφάσεις που θα πάρεις τώρα, ή τότε είναι που θα αναγκαστείς να πάρεις αποφάσεις... Μια συμβουλή:Βάλε κάτω τα υπερ και τα κατά για τις αλλαγές που θέλεις να κάνεις και όχι τους ευσεβείς πόθους που έχεις για αυτές τις αλλαγές...Θέλεις να αλλάξεις και καλά κάνεις αλλά προσπάθησε να είσαι όσο το δυνατόν πιο συναισθηματικά αποστασιοποιημένη από τις αποφάσεις σου. Ζήτα συμβουλές από ανθρώπους που εμπιστεύεσαι και αποφάσισε μετά.

έχουν γενέθλια 249 μέλη.

γιορτάζουν οι: Μάρκος, Μαρκέλα

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...