παρακαλώ περιμένετε...
  • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΠΑΡΘΕΝΟΣ
    Stardonna @ 28.06.2007 21:13
    Καλησπέρα ομοζώδιε μου - καλή η Αφροδίτη μας;
  • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΠΑΡΘΕΝΟΣ
    Stardonna @ 28.06.2007 21:12
    Πώς περνάτε; εκτός από το να ζεσταινόμαστε υπάρχει κανένα άλλο νέο;
  • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΠΑΡΘΕΝΟΣ
    Stardonna @ 28.06.2007 21:08
    Hello everybody! Τι έχουμε σήμερα; Οσμίστηκα μπαρούτι...
  • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΛΕΩΝ
    Stardhomme @ 28.06.2007 20:58
    karlito, δεν αναφέρομαι σε εσένα, αλλά στα άτομα τα οποία και εσύ σχολιάζεις στα λεγόμενά σου. Απαντήσεις fast-food δε θα δείτε ποτέ από εμένα, πάντα θα υπάρχει ένα ανοικτό παράθυρο σκέψης για όσους επιθυμούν αυτή τη μέθοδο ανταλλαγής απόψεων......
  • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΛΕΩΝ
    Stardhomme @ 28.06.2007 20:40
    αγαπητέ karlito, τα σχόλια είναι γενικότερα και αφορούν πολλά post τα οποία έχω δει να αυξάνονται τον τελευταίο καιρό. Οι άνθρωποι που απαντούν σε αυτό το site δεν είναι μισθωτοί υπάλληλοι, δεν έχουν υποχρέωση να το κάνουν. Ο gpano έκανε αυτή την προσπάθεια πριν ένα χρόνο και εμέις τον ακολουθούμε σε αυτή την απόπειρα με την καλή μας θέληση. Δεν είμαστε εδώ να καθορίζουμε τις ζωές των ανθρώπων, ούτε να διασκεδάζουμε κάποιους όταν δεν έχουν κάτι καλύτερο να κάνουν (προς Θεού δεν πρόκειται για μομφή στις κουβέντες ποικίλης ύλης το πρωί και το βράδυ που γίνονται εδώ μέσα από πολλά άτομα). Ο δικός μου ρόλος είναι να δίνω ένα διαφορετικό τρόπο σκέψης και όποιος θέλει ας το ακολουθήσει.
  • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΛΕΩΝ
    Stardhomme @ 28.06.2007 20:22
    astrolouloudo, όπως μπορώ να δω στις απαντήσεις, χθες ο αγαπητός giath σου έδωσε μία εκτίμηση των καταστάσεων που αναφέρεις. Σε ποιο σημείο δε σε ικανοποιούν και επιθυμείς περαιτέρω ανάλυση? Λες έχεις ένα θέμα με τις σπουδές σου, σε οποιοδήποτε αστρολόγο και αν το πεις θα γελάσει..... Δεν είμαι μάγος (εδώ δεν είμαι αστρολόγος στο κάτω-κάτω), δε δουλεύω με γυάλινες σφαίρες και χαρτιά, δε ρίχνω ταρώ και δε λέω τη μοίρα. Αναφέρω μερικά σημεία που αφορούν το χάρτη του κάθε ατόμου, και από όσο μπορώ να δω, ο giath είναι σε πολύ καλό δρόμο σε αυτά που λέει για το χάρτη σου. Τέλος να σου πω πως αν περιμένεις από εμένα να πω πότε θα βρεις σύντροφο, θα περιμένεις πολλά χρόνια. Δεν το κάνω ποτέ στη ζωή μου και προτιμώ να πιστεύω πως δεν μπορεί κανείς να το προβλέψει. Νομίζω ότι χάνουμε το νόημα της ζωής αν περιμένουμε τέτοιες απαντήσεις. Όλα τα παραπάνω τα λεώ χωρίς να θέλω να γίνω αγενής, αλλά να δώσω μία οδό σκέψης προς όλους μας.
  • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΛΕΩΝ
    Stardhomme @ 28.06.2007 09:06
    pikolo, αν ισχύει η ώρα που έχεις χρησιμοποιήσει στο χάρτη σου, να σου πω μερικά στοιχεία που ζητάς. Είσαι ένα άτομο που μπορεί θεωρητικά να βρει ιδανική ισορροπία ανάμεσα στο κυνήγι αξιών ζωής (χρήματα, σπουδές, ταξίδια, γνωριμία με νέες φιλοσοφίες και λαούς, ανώτερη εκπαίδευση) και τη συγκράτηση του μυαλού, τον αυτοπεριορισμό της σκέψης σου, το δομημένο τρόπο επικοινωνίας και την εκλογίκευση των διαπροσωπικών σχέσεων μέσα στην κοινωνία. Όπως είπα και παραπάνω, αυτά στη θεωρία, και αν τα ακολουθήσεις είσαι σε θέση να βρεις μία πολύ καλή θέση επαγγελματική και κοινωνική. Το θέμα που με προβληματίζει (ως προς τη δυνατότητα σύμπραξης με τα παραπάνω) είναι το νερό που κυριαρχεί στο χάρτη σου. Βλέπεις, η διάθεση να πέσεις με τα μούτρα στη δουλειά και να καταφέρεις γρήγορα και αποτελεσματικά (να προσέχεις την παρορμητικότητα) αυτό που ανέλαβες (αν δε βρεθέι κάτι άλλο στην πορεία που σε αποσπάσει) πνίγεται μέσα στην αναποφασιστικότητα του καρκίνου. Θα κάνεις κάτι μόνο αν αισθάνεσαι καλά εσωτερικά εκεί που βρίσκεσαι, μόνο αν αισθάνεσαι πως είσαι σπίτι σου, μόνο αν αισθάνεσαι τους συναδέλφους οικογένειά σου. Επίσης, δε θα δείξεις άμεσα τον εκνευρισμό σου και την οργή σου για καποιες καταστάσεις, θα συσσωρευτούν και το κακό είναι όταν βγουν προς τα έξω με έντονη οργή. Βλέπεις, η αρχηγική διάθεση είναι στο αίμα σου, αν την κρύβεις μπορεί καποιοι να το παρεξηγήσουν και να βγεις σαν μαινόμενος ταύρος (η σκορπιός με το δηλητήριο έτοιμο για εκτόξευση). Όσο για την ανώτερη εκπαίδευση και την καριέρα στο εξωτερικό, σίγουρα σε ιντριγκάρουν και ειδικά αν συνδυαστούν σε μία ακαδημαϊκή καριέρα σε ξένη χώρα. Έχεις τη δυαντότητα να το κάνεις, αφού και έφεση σε ξένες γλώσσες έχεις, τη διάθεση να λάμψεις μέσω ανώτερης εκπαίδευσης την κουβαλάς, τη δυνατότητα να συνδυάσεις τη συναισθηματική σου ζωή με την πεζή καθημερινότητα την αντέχεις και τέλος τη δύναμη να τραβάς κόσμο κοντά σου την έχεις στό έπακρο. Η οικογενειακή εστία επιδέχεται αλλαγές, άρα μπορείς να ταξιδεύεις και να αλλάζεις παραστάσεις εύκολα αλλά και να διαφοροποιείς τον τομέα δραστηριότητάς σου (μια χαρά ακούγεται για ακαδημαϊκή καριέρα). Τέλος, μπορείς να πιάνεις τον παλμό του συνομιλητή και να τον πείθεις για αυτό που θέλεις να εκφράσεις, μπορείς άνετα να πουλήσεις τις ιδέες σου και να τις κάνεις κτήμα μίας ολόκληρης κοινωνίας.
  • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΛΕΩΝ
    Stardhomme @ 27.06.2007 13:53
    glamour, πάντως για να σου δώσω και μία περισσότερο μακροπρόθεσμη πρόβλεψη. Θα κοιτάξεις πολύ περισσότερο τον εαυτό σου από το φθινόπωρο και μετά και θα βάλεις σε δεύτερη μοίρα οικογένεια, γονείς και συντρόφους. Θα αισθανθείς κάτι να σου λέει να ανοίξεις τα φτερά σου, να φύγεις στο εξωτερικό, να σπουδάσεις? Να ασχοληθείς με ένα επαγγελαμτικό θέμα περισσότερο θεωρητικό? Και μέσα στο 2008, θα υπάρχει κάποιο θέμα στη δουλειά σου, αλλάζεις? Κάνεις κάποια στροφή? Και πιθανό και κάποιο θεματάκι με σύντροφο αν υπάρχει. Πάντως αισθάνεσαι πως ήρθε η ώρα να στραφείς σε θέματα δικών σου αξιών ζωής και όχι αυτά που σου επιβάλλουν οι γύρω σου. Ήρθε η ώρα να ξανακερδίσεις την αυτοεκτίμησή σου.
  • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΛΕΩΝ
    Stardhomme @ 27.06.2007 13:29
    glamour, μπαίνεις σε μία εποχή χαμηλού βαρομετρικού είναι η αλήθεια. Ο Κρόνος έχει ήδη αρχίσει τη διέλευσή του πάνω από κύριους πλανήτες σου, Ήλιο, Ερμή και ίσως να έχεις αρχίσει να έχεις αμφιβολίες για την αξίες της ζώης. Ίσως να αναθεωρείς πράγματα και πρόσωπα, να σκέφτεσαι αν σου ταιριάζει αυτό που κάνεις ή ειναι καιρός να ανοίξεις τα φτερά σου για κάτι νέο. Επιπλέον, ίσως να έχεις και αμφιβολίες για τη σχέση σου, αν είναι αυτή που πραγματικά επιθυμείς, σε εκφράζει και συμβαδίζει με τη στάση ζωής που εσύ κρατάς. Η δουλειά είναι απαιτητική και δυστυχώς θα είναι και για τον επόμενο μήνα. Πολύ ρουτίνα, πρόσεχε την παρορμητικότητά σου τόσο σε λόγια όσο και σε θέματα μικροατυχημάτων. Ίσως να αισθάνθηκες πως ήρθε η ώρα για οικογένεια, αλλά η δουλεια σου πιθανότατα να μη σου δίνει την ώθηση που θέλεις για να προχωρήσεις σε κάτι τέτοιο. Ίσως και ο σύντροφός σου αν υπαρχει. Αμφιβάλεις ακόμα και για τον εαυτό σου και σου φαίνεται πως οτιδήποτε κάνεις δε φέρνει ακόμα αποτέλεσμα. Θα σου έλεγα να χαλαρώσεις και να απολαύσεις τις ημέρες που έρχονται (επόμενες 10 μέρες) τη γοητεία που σου δίνει η Αφροδίτη περνώντας πάνς από τον Ήλιο σου, να βρεθείς με φίλους και να αφήσεις στην άκρη για λίγο τα προβλήματα. Μετά το τέλος Ιουλίου, είναι πιθανό να ξαναέχεις κάποια άσχημη διάθεση λόγω ανάδρομης Αφροδίτης, αλλά τουάχιστον με τον Δία ορθόδρομο από αρχές Αυγούστου στον 1ο οίκο σου θα αισθανθείς πως κάτι μπορεί να κινηθεί. Από Οκτώβριο είναι πολύ πιθανό να δεις βελτίωση της διάθεσής σου και να δεις κάποια πράγματα να παίρνουν μπροστά.
  • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΙΧΘΥΕΣ
    Stardonna @ 26.06.2007 15:50
    Αδιόρθωτη λοιπόν... και πάντα υπέροχη )))))))

έχουν γενέθλια 219 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...