παρακαλώ περιμένετε...
  • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΛΕΩΝ
    Stardhomme @ 12.10.2007 12:15
    maina, για το χωρισμό μάλλον ο Κρόνος έβαλε το χεράκι του. Το τετράγωνο του αρχικά με τη Σελήνη σου και εν συνεχεία με Δεσμό και Χείρωνά σου ήταν αποφασιστικά για τη σχέση σου. Μπορεί να θεωρείς τη συναισθηματική ασφάλεια σημαντική στη ζωή σου, αλλά από την άλλη πλευρά επιθυμείς και έντονη συναναστροφή με κόσμο. Δεν είναι εύκολο να εκδηλωθεί η ευαισθησία σου οπότε αν ήσουν σε μία σχέση πιεστική για τον εσωτερικό σου κόσμο, μάλλον έπρεπε να τερματιστεί. Τώρα θα μου πεις τι γίνεται από εδώ και κάτω. Θα σου έλεγα πως ο ανάδρομος Ερμής δε σε ευνοεί σε νέες σχέσεις, αλλά από το τέλος του Οκτωβρίου τα πράγματα βελτιώνονται. Με τον Ερμή κυβερνήτη σου 5ου οίκου σου σε αυτό τον οίκο, όπως και την Αφροδίτη για όλο το Νοέμβριο, σε συνδυασμό με το Δία στον 7 οίκο σου, οι γνωριμίες που κάνεις έχουν αρκετή τύχη. Γενικότερα, οι γνωριμίες των επόμενων 3-4 μηνών έχουν ιδιαίτερη αξία για τη ζωή σου, είτε ως καλές επαγγελματικές συμφωνίες είτε ως πιθανοί σου σύντροφοι.
  • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΥΔΡΟΧΟΟΣ
    Stardhomme @ 11.10.2007 15:06
    ice, μία απάντηση στα ερωτημάτά σου: Μου μιλας για ψυχρότητα στις προσωπικές σου σχέσεις. Η Αφροδίτη σε Αιγόκερω, και κυβέρνητης του 7ου σου, σε κάνει να χαλιναγωγείς τα πάθη σου εις όφελος μίας σχέσης η οποία έχει και πρακτικό ενδιαφέρον. Με άλλα λόγια, ο γάμος μπορεί να είναι και συνδιαλλαγή, χωρίς όμως να ξεχνάμε πως ονειρεύεσαι τον τέλειο σύντροφο... Στα επαγγελματικά, έχεις Χείρωνα στον 6ο οίκο σου, αυτό σημαίνει πως δεν παίρνεις εύκολα πρωτοβουλία να δράσεις στην καθημερινότητα. Ο Δίας που σε οπλίζει με ορμή και δύναμη βρίσκει αντίσταση από το Χείρωνα. Και ενώ συνδιαλλέγεσαι με κόσμο (βέβαια με αντίθεση Άρη-Ποσειδώνα ίσως να χάνεις το μονοπάτι της σωστής και μεθοδικής δράσης κάποιες στιγμές) και μπορείς να είσαι άνετη στις δημόσιες σχέσεις, όταν έρθει η ώρα της απόφασης, της δράσης δεν αισθάνεσαι άνετα. Ίσως γιατι φοβάσαι και την οικονομική αποτυχία, ίσως γιατί κάνεις μία δουλειά to pay the rent and not for the joy of life!!! Τέλος, μπορεί να λες πως δεν είναι το φόρτε σου να κάνεις το αφεντικό, αλλά πίστεψε με οι άλλοι μπορούν να δουν έναν ανταγωνιστή στα μάτια σου με Σκορπιό ωροσκόπο...
  • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΥΔΡΟΧΟΟΣ
    Stardhomme @ 11.10.2007 12:45
    ice, να ξαναδούμε λίγο το θέμα. Έχεις επιστροφή Δϊα στο χάρτη σου, στον 6ο οίκο σου, οπότε η καθημερινότητά σου αποκτά αισιοδοξία και ένα λαμπερότατο Ήλιο. Βέβαια θα μου πεις, πάντα δρας με αισιοδοξία στην καθημερινότητά σου, αλλά μήπως και με παρορμητισμό, με ανυπομονησία, με ορμή; Ο Δίας όμως ήρθε και είπε, κάνε επιτέλους τα ταλέντα σου επάγγελμα, τις δεξιότητές σου τρόπο οικονομικής άνθησης, τα χόμπυ σου μέρος της καθημερινότητάς σου. Με μία αλλαγή, είτε σπιτιού είτε δουλειάς θα ξανανιώσεις εσωτερική ασφάλεια, και όσο για τα χρήματα, με κάποιον τρόπο θα έρθουν. Άλλωστε, έτσι δεν ήταν τα οικονομικά σου; Σαν τη θάλασσα, άλλοτε στα φέρνει και άλλοτε στα παίρνει το κύμα. Ο Ερμής στον ωροσκόπο σου σε γέμισε με θάρρος να δείξεις το ανάστημά σου και να ξεπεράσεις τις αρνητικές σκέψεις που σε κρατούσαν δέσμια στην κατάστασή σου. Πάντως με την ανάδρομη πορεία του ειδικά στο 12ο οίκο σου, μία ενδοσκόπηση θα την κάνεις, αλλά αφού έχεις γενέθλιο ανάδρομο Ερμή, είναι πολύ πιο φιλική στην περίπτωσή σου. Η Αφροδίτη από το 10 οίκο σου είναι σε καλή θέση για να σε οπλίσει με θάρρος πως νέες προτάσεις συνεργασίας θα έρθουν. Και τέλος ο Πλούτωνας στο 2ο οίκο σου σε ορθή πορεία πλέον σε κάνει δυνατή να ανταπεξέλθεις σε θανατώσεις υπαρχουσών επαγγελματικών καταστάσεων και αναγέννηση μέσα από νέα ξεκινήματα που υπόσχονται και καλές οικονομικές απολαβές (άλλωστε με ωροσκόπο Σκορπιό, αναγεννάσαι από τις στάχτες σου)!!
  • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΥΔΡΟΧΟΟΣ
    Stardhomme @ 11.10.2007 11:36
    ice, παραιτήθηκες τη μέρα που το μυαλό σου φωτίστηκε από αισιοδοξία πως η καθημερινότητα δεν μπορεί να είναι ρουτίνα, πως η καλή δημόσια εικόνα μας δεν αξίζει αν δε μας αφήνει ανοικτό μυαλό και τέλος ένα καλύτερο επαγγελματικό συμβόλαιο μπορεί να έρθει χωρίς να έχουμε τη σιγουριά της υπάρχουσας δουλειάς. Ο Δίας έκανε σύνοδο με τον Ποσειδώνα σου, ο οποίος έχει καλές γενέθλιες όψεις, με αποτέλεσμα η φωτεινή πόρτα που σου άνοιξε να είναι αυτή που περίμενες να περάσεις. Ο Κρόνος έφυγε από το 2ο οίκο σου, οπότε αποφάσισες πως η οικονομική ανασφάλεια δεν μπορεί να σε κρατά δέσμια σε μία κατάσταση διασφαλίσης των υλικών μόνο αναγκών αλλά ταυτόχρονα εσωτερικής τρικυμίας. Ο Ουρανός από τον 9ο οίκο (σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα, αλλά με τη διέλευση του Δία αυτή η συσμένης όψη φωτίστηκε από αισιοδοξία) σου σε ωθεί να κάνεις δραστικές αλλαγές στην καθημερινότητα σου και ο Δεσμός στην ακμή του 9ου οίκου σου υπερίσχυσε του Κρόνου και είπε: άλλαξε την καθημερινότητά σου, είναι ώρα να κοιτάξεις τον εαυτό σου και την κατάρτισή σου, να ταξιδέψεις, να μορφωθείς, να ανοίξεις τους ορίζοντές σου. Όσο για τον ανάδρομο Ερμή, δε βλέπω κάτι τέτοιο στο χάρτη που έχεις στο προφίλ σου, αν ο χάρτης είναι δικός σου...
  • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΚΑΡΚΙΝΟΣ
    Stardhomme @ 11.10.2007 09:28
    spaggers, με βάση την ώρα γέννησης που δίνεις, έχεις ωροσκόπο Ζυγό. Όμως από 14.50 και μετά, ο ωροσκόπος σου είναι Σκορπιός. Να σου πω πάντως πως όταν υπάρχει αμφιβολία στην ώρα, τις περισσότερες φορές ισχύει ώρα λίγο αργότερα από αυτή που έχουμε καταγεγραμμένη. Θα σου έλεγα να διαβάσεις το κείμενο στα αστρομαθήματα που αναφέρεται στον ωροσκόπο και τα χαρακτηριστικά του για να καταλάβεις ποιος είναι ο ωροσκόπος σου.
  • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΛΕΩΝ
    Stardhomme @ 08.10.2007 15:20
    kal, να σου πω καταρχάς πως ο Κρόνος στον ωροσκόπο σου θα σε απασχολήσει από το 2009 και κυρίως το Σεπτέμβριο και Οκτώβριο. Θα είναι μία περίοδος κυρίως ξεκαθαρίσματος φίλων και γνωστών, μία εποχή που αλλάζει το ΕΓΩ σου αλλά και η σχέση σου με το/τη σύντροφο. Αυτό που σε επηρεάζει αρχικά είναι η διέλευση του Κρόνου από την Αφροσίτη σου στο 12ο οίκο σου. Η διέλευση αυτή έχει αρχίσει να σου γίνεται εμφανής και κορυφώνεται Δεκέμβριο 2007 και Ιανουάριο του 2008, αλλά και Ιούλιο/Αϋγουστο 2008. Τι θα μπορούσε να σημαίνει αυτή η διέλευση; Αφορά κάποιες οικονομικές δυσκολίες που σχετίζονται με κάποια εκπαίδευση που αποφασίζεις, κάποια ταξίδια σου στο εξωτερικό που αποκτούν επαγγελματικό ενδιαφέρον, αλλά και το κλείσιμο στον εαυτό σου γιατί απαιτείεται πολύ δουλειά. Επίσης, είναι η εποχή που οι σχέσεις που δεν προσφέρουν κάτι τερματίζονται και έρχονται κάποια άτομα κύρους στη ζωή σου για να σε πάρουν από το χέρι και να σε προχωρήσουν στη νέα φάση της ζωής σου. Η συνέχεια περιλαμβάνει τη διέλευση του Κρόνου από τον Ερμή σου, που είναι εξαιρετικά σημαντική για εσένα ως κυβερνήτης του ωροσκόπου σου. Αυτή η διέλευση επηρεάζει τη δημόσια εικόνα σου αλλά και το ΕΓΩ σου, τον τρόπο που αντιμετωπίζεις τις καταστάσεις στη ζωή σου. Οι σχέσεις πρέπει να γίνουν περισσότερο στέρεες με ό,τι αυτό συνεπάγεται (διάλυση ή επισημοποιήση). Η έντονη επιρροή της διέλευσης είναι Αύγουστος και Σεπτέμβριος του 2008. Τέλος, έρχεται η διέλευση του Κρόνου από τον ωροσκόπο σου για να σε αλλάξει και να δεις τι μαθήματα πήρες από τον Κρόνο με στόχο να εξελίξεις τη ζωή σου.
  • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΔΙΔΥΜΟΙ
    Stardhomme @ 08.10.2007 14:53
    2046, ο βόρειος δεσμός σου είναι στον 9ο οίκο και στην 1η μοίρα του τοξότη. Πηγαίνοντας στα αστρομαθήματα θα βρεις το κεφάλαιο που αναφέρεται στην ερμηνεία του δεσμού στο χάρτη μας και θα εστιάσεις στο τμήμα Βόρειος Δεσμός σε 9ο οίκο και Τοξότη και Νότιος Δεσμός σε 3ο οίκο και Διδύμους. Πάμε στο δεύτερο ερώτημα. Το ac σημαίνει ωροσκόπος και δείχνει τον τρόπο γέννησης μας, τα πρώτα χρόνια της ζωής μας, την πρώτη αντίδραση μας σε κάθε ερέθισμα, τον ήρωα που θα φέρει εις πέρας την αποστολή να βρούμε τον Ήλιο μας. Το dc είναι αντιδιαμετρικά του ac και συμβολίζει την ακμή του 7ου οίκου και δείχνει το άλλο μας μισό, το ΕΜΕΙΣ, αυτό που κρύβεται μέσα μας και θα βρούμε στο άτομο που επιλέγουμε ως σύντροφό μας. Δείχνει τον τρόπο που συσχετιζόμαστε κυρίως στο συντροφικό κομμάτι της ζωής αλλά και τις επαγγελματικές μας σχέσεις. Το ic ή ναδίρ, είναι η ακμή του 4ου οίκου μας. Δείχνει το πατρόν για τη συμπεριφορά μας και τις σχέσεις και σχετίζεται κυρίως με μνήμες από τον πατέρα μας. Δείχνει τον τρόπο που ολοκληρώνουμε τις καταστάσεις στη ζωή μας καθώς και το περιβάλλον της ιδιωτικότητάς μας κυρίως μετά τα 40-50 χρόνια της ζωής μας. Τέλος το mc ή ζενίθ, είναι η ακμή του 10ου οίκου μας. Δείχνει τη δημόσια εικόνα που επιθυμούμε, το κοινωνικό status που αναμένουμε, το επάγγελμα που ονειρευόμαστε, τον τρόπο που κυνηγάμε την καριέρα και πως φτάνουμε στην κορυφή. Είναι οι φιλοδοξίες μας, την ανάγκη για συνεισφορά σε κοινωνία και την επιρροή από τη μητέρα μας κυρίως.
  • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΚΑΡΚΙΝΟΣ
    Stardhomme @ 08.10.2007 11:22
    carpediem8, να σου πω αρχικά πως ο ανάδρομος Ερμής ξεκινά την Παρασκευή 12/10 και ολοκληρώνει αυτή την κίνηση στο τέλος Οκτωβρίου και ο ανάδρομος Άρης ξεκινά την κίνηση του στις 15/11 και επανέρχεται σε ορθή πορεία στις 30 Ιανουαρίου 2008. Ο ανάδρομος Ερμής στον 7ο οίκο σου είναι μία ευκαιρία επαναπροσδιορισμού μίας παλιάς σχέσης σου, και μάλιστα θα έλεγα πως από το τέλος Σεπτεμβρίου έχει αρχίσει αυτή η ιδέα να στριφογυρνά στο μυαλό σου. Θα έλεγα πως το τοπίο θα ξεκαθαρίσει και θα σκεφτείς λογικότερα αρχές Νοεμβρίου (στα μέσα του πρώτου δεκαημέρου) που η ορθή κινηση του Ερμή κάνει μία ευνοϊκή όψη με την Αφροδίτη σου η οποία κυβερνά τον 7ο οίκο σου. Δε σε αποτρέπω από κάποια κίνηση επανασύνδεσης, απλά το Νοέμβριο ίσως δεις και κομμάτια του παζλ που δε θα βλέπεις με την ανάδρομη κίνηση του Ερμή. Όσον αφορά τον Άρη , ο οποίος σε επηρεάζει περισσότερο ως κυβερνήτης του ωροσκόπου σου, η ανάδρομη κίνησή του σε επηρεάζει περισσότερο σε θέματα καθημερινής ρουτίνας. Καθυστερήσεις σε ταξίδια, δυσκολίες σε συναλλαγές, απρόοπτα σε συνεργασίες και μία αέναη ενασχόληση με τα ίδια πράγματα είναι στο πρόγραμμα. Το Νοέμβριο ειδικά με το τετράγωνο με το γενέθλιο Πλούτωνα σου, τα νεύρα μπορεί να είναι έντονα. Αν δεν εκτονωθούν σε έντονη σεξουαλική ορμή (το καλό σενάριο) θα εκτονωθούν σε οργή προς ανθρώπους κοντινούς σου (συγγενείς) ή στον εργασιακό χώρο που σε φρενάρουν (το κακό σενάριο). Και ένα τελευταίο tip: Δώσε βάση σε μία συνάντηση, μία ευκαιρία που παρουσιάζεται στο τέλος του πρώτου δεκαημέρου του Νοεμβρίου. Με τους πλανήτες σε ορθή κίνηση, αυτό που σου προσφέρεται είναι ενα καρμικό δωράκι, αρκετά ελκυστικό αλλά και δύσκολο στην αποδοχή γιατί απαιτεί αρκετή προσπάθεια από την πλευρά σου.
  • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
    Stardhomme @ 05.10.2007 13:26
    onizuka, να υποθέσω πως αναφέρεσαι στην εποχή της επιστροφής Κρόνου στο χάρτη σου. Αν θα έπρεπε να σε μάθει κάτι αυτή η όψη είναι πως η ζωή δεν είναι ΜΟΝΟ εύκολη, απλή και χαρούμενη. Υπάρχουν ευθύνες, δυσκολίες και συμβιβασμοί. Είναι πολύ εύκολο να σε πείσουν να πάρεις το πρώτο μεταφορικό μέσο και να φύγεις από την καθημερινότητα. Τα σύνορα έχουν πέσει, νέες παρέες θα κάνεις εύκολα, οπότε γιατί να μην το προσπαθήσεις; Το νόημα της επιστροφής Κρόνου ήταν να μην πάρεις την εύκολη λύση. Ήταν να ξεχάσεις την παρορμητικότητα του ωροσκόπου σου, να μην ορμάς χωρίς σκέψη στην ευκολία, αλλά να βρεις τον Ήλιο σου, τον Αιγόκερω. Το ζώδιό σου είναι ο ορισμός της υπομονής και αφοσίωσης στο στόχο, αρκεί να έχει το πλάνο σου στέρεες βάσεις. Οτιδήποτε δεν είναι κτισμένο με μπετό, δεν έχει αντισεισμική προστασία, θα γκρεμιστεί με το πρώτο φύσημα του ανέμου. Αντιθέτως, οτιδήποτε γίνεται με μεθοδικότητα, πλάνο και σωστό σχεδιασμό, κερδίζει ένα από τα μετάλλια της ζωής. Πάμε λοιπόν και πάλι να δούμε τι γίνεται. Ο Ερμής, κυβερνήτης του 3ου και 6ου οίκου σου δηλ. της καθημερινότητάς σου, γυρίζει ανάδρομος μέχρι τέλος Οκτωβρίου, άρα τα σχέδια μπαίνουν για λίγο στην κατάψυξη. Ο Δίας θα σου κάνει τα όμορφα όνειρα ίσως για κάποια ταξίδια, αλλά είναι περισσότερο εφικτά από το Νοέμβριο. Στα μέσα του μήνα και πάλι, η Αφροδίτη που κυβερνά τις σχέσεις και τα συμβόλαια σου, τα χρήματα και τις αξίες σου περνά από το Β. Δεσμό σου και φέρνει μία συνάντηση που είναι προσ το συμφέρον σου. Αν δε βιαστείς, δεν επιδείξεις αρχηγικότητα και εξουσία είναι πολύ πιθανό να είναι για συμφέρον σου. Γενικότερα, υπομονή (δύσκολο με Χείρωνα στον Ταύρο), μη ισχυρογνωμοσύνη (δύσκολο με Άρη στο Λέοντα) και έντονη εγκεφαλική προσήλωση (δύσκολο με Ερμή στον Τοξότη) είναι απαιτούμενα για τη δουλειά σου. Αν τα δουλέψεις, θα βρεις την ισορροπία που στην παρούσα φάση μοιάζει να σε παρασέρνει στη μάυρη όψη της ζωής... Να μην ξεχάσω, ο Κρόνος, κυβερνήτης του Ήλιου σου, ξαναπλησιάζει τη γενέθλια θέση του στο χάρτη σου το Μάιο να δει αν έλαβες το μήνυμα. Your big father is watching you!!!!! Όσο για έρωτες, δεν έχει νόημα να μιλάμε αν έχουμε κακή διάθεση, δε συμφωνείς;
  • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΠΑΡΘΕΝΟΣ
    Stardonna @ 04.10.2007 08:56
    LaGnossienne μην μπερδεύεσαι. Τα πράγματα είναι απλά: είσαι Παρθένος, του τρίτου δεκαημέρου, τελεία. Δεν υπάρχει «σχεδόν Παρθένος» ή «και λίγο Ζυγός με λίγο από Τοξότη». Και έχεις ωροσκόπο στις 14 μοίρες των Διδύμων. Διαβάζεις λοιπόν τα δύο αυτά ζώδια -Παρθένο και Δίδυμους- τα οποία θα διαπιστώσεις ότι έχουν «βίους παράλληλους» και καλοπερνάνε ή στριμώχνονται περίπου τις ίδιες εποχές. Διαβάζοντας τις προβλέψεις του ωροσκόπου σου είσαι καλά καλυμμένη.

έχουν γενέθλια 249 μέλη.

γιορτάζουν οι: Μάρκος, Μαρκέλα

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...