παρακαλώ περιμένετε...
  • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΚΡΙΟΣ
    Stardonna @ 03.08.2008 15:54
    Lover, η ηλιακή έκλειψη που έγινε την 1/8 έκανε σύνοδο με τον Ουρανό σου εξ ου και τα πάρα πολύ ξαφνικά γεγονότα που σε ξεσηκώσανε. Σχημάτισε επίσης τετράγωνο με τον Ωροσκόπο σου. Ναι, είσαι σε ένα σταυροδρόμι πολύ σημαντικό από όλες τις απόψεις και ναι, κάτι τελειώνει ξαφνικά για να μπορέσεις να αναγεννηθείς ? το καινούριο ξεκίνημα σε θέλει πιο δυνατή προσωπικά και επαγγελματικά και ουσιαστικά μέσα από μια κόντρα τονώνεται τελικά η αυτοπεποίθηση σου. Ναι, σου ζητούνται πολύ γρήγορες αποφάσεις που σε αγχώνουν, για σένα όμως όλο αυτό θα είναι ένα άλμα προόδου με τις εξής προϋποθέσεις όμως: ζητήματα αισθηματικά ή παιδιών δεν πρέπει να μπερδευτούν στις αποφάσεις που αφορούν δουλειά και στέγη γιατί θα έχεις την τάση να το δεις πολύ ρομαντικά το θέμα και να κάνεις «θυσία» και δεν υπάρχει λόγος ούτε να περιορίσεις την δημιουργικότητα σου ούτε να μην αναλάβεις παραπάνω ευθύνες που μάλλον θα σου προταθούν. Η σεληνιακή έκλειψη που έρχεται λέει με τη σειρά της ότι πρέπει να αντιμετωπίσεις κάποιες εσωτερικές πληγές σου και να ακολουθήσεις το μονοπάτι του Ουρανού σου δηλαδή να τολμήσεις, να ανοιχτείς στον μεγάλο κόσμο, να κάνεις δημόσιες σχέσεις, να διαφημίσεις τις ικανότητες σου, να μάθεις καινούρια πράγματα, να ανεξαρτητοποιηθείς. Όλο τον Αύγουστο θέματα καριέρας παίζουν δυνατά. Από τον Αύγουστο 2006 έως τον Οκτώβριο 2008 ο Κρόνος πιέζει τα θέματα καριέρας. Σαφώς δεν σου αρέσει η οικονομική ανασφάλεια και το να μην ανταμείβονται συν το χρόνο οι κόποι σου - τώρα τον έφαγες τον γάιδαρο, η μπόρα πέρασε και με αυτή την τελευταία κίνηση ξεμπερδεύεις με τα επαγγελματικά προβλήματα.
    Νομίζω πως θα υπάρξει μετακίνηση και αυτό έχει να κάνει και με αλλαγή έδρας αλλά και με το σπίτι σου αυτό καθαυτό ? μήπως φύγει κάποιο παιδί για σπουδές; Μήπως σου προταθεί δουλειά σε άλλη πόλη ή που θα απαιτεί πολλά ταξίδια; Μήπως χρειαστούν κάποιες επισκευές ή στην περίπτωση που το σπίτι είναι ενοικιασμένο επιστρέφουν οι ιδιοκτήτες και θα το θελήσουν; Θέλω να πω πως η αλλαγή δεν θα είναι μόνο επαγγελματική ? στη συνέχεια θα γίνει και μια οικογενειακή αλλαγή. Σαφώς θα υπάρξει αλλαγή στον εργασιακό χώρο και στην καθημερινότητα σου εν γένει. Ίσως χρειαστεί να εκπαιδευτείς πριν αναλάβεις τα νέα καθήκοντα και σίγουρα χρειάζεσαι τόλμη και να σκεφτείς ακόμα και «εγωιστικά». Μην τα φοβάσαι τα επαγγελματικά ? μέχρι τις αρχές Σεπτέμβρη θα έχει ξεκαθαρίσει το τοπίο και κάθε τι καινούριο για εσένα αξίζει τον κόπο να το παλέψεις.
  • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΤΟΞΟΤΗΣ
    Stargazer @ 02.08.2008 15:15
    Αγαπητέ Saturned, αν δεν διαβάσεις όμως την πρόβλεψη για τους Παρθένους, θα χάσεις ένα πολύ σημαντικό κομμάτι που λέγεται Κρόνος στην Παρθένο, όπου μόνο στην πρόβλεψη των Παρθένων είναι τόσο τονισμένο. Γι'αυτό λέμε πως χρειάζεται μια συνδυαστική ανάγνωση των προβλέψεων και του ζωδίου μας και του ωροσκόπου μας.
  • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΤΟΞΟΤΗΣ
    Stargazer @ 02.08.2008 14:18
    Ortansia, θα σου πρότεινα να διαβάσεις το πρώτο τεύχος του Jupiter, όπου ο Γιώργος Πανόπουλος καταρρίπτει αυτόν τον αστρολογικό μύθο. Όχι, δεν γινόμαστε ο ωροσκόπος μας μετά τα τριάντα. Αυτό που συμβαίνει είναι ότι οι προβλέψεις στα περιοδικά γίνονται με βάση τον ηλιακό χάρτη, δηλαδή το ζώδιο του καθενός τοποθετείται στον ωροσκόπο και οι προβλέψεις διαμορφώνονται ανάλογα. Για να μη σε μπερδεύω, όλα τα άτομα με ωροσκόπο Παρθένο, ανεξαρτήτως ζωδίου, θα διαπιστώσουν ότι τους αφορούν οι προβλέψεις για τους Παρθένους. Γι'αυτό και στο site υπάρχει η υπόδειξη να διαβάζουμε και την πρόβλεψη για τον ωροσκόπο μας.
  • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΠΑΡΘΕΝΟΣ
    Stargazer @ 02.08.2008 13:53
    Gerito και Mariah, να ξεκαθαρίσουμε κάτι, γιατί βλέπω πολλούς με την ίδια απορία. Βεβαίως και μόνο από τα αστρομαθήματα δεν θα γίνετε αστρολόγοι. Η αστρολογία χρειάζεται συνεχή μελέτη, συνεχή ενασχόληση, πολλή εξάσκηση και ΠΑΡΑ πολύ κόπο. Εδώ αστρολόγοι με πολυετή πείρα και δηλώνουν ότι δεν ξέρουν αστρολογία. Τα αστρομαθήματα έχουν σκοπό να σας εξοικειώσουν με την αστρολογική ορολογία, ώστε να ξέρετε πέντε πράγματα για τους πλανήτες, τι είναι οι οίκοι περίπου, ποια τα κύρια χαρακτηριστικά των ζωδίων και από κει και πέρα όποιος ενδιαφέρεται και θέλει να μάθει περισσότερα, θα πρέπει να μελετήσει μόνος του. Είναι πρακτικώς αδύνατον από τα αστρομαθήματα και μόνο κάποιος να γίνει αστρολόγος και να μπορεί να διαβάζει χάρτες. Οπότε, δεν υπάρχει λόγος να αισθάνεστε μειονεκτικά, τα αστρομαθήματα είναι απλώς το ερέθισμα.
  • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΣΚΟΡΠΙΟΣ
    Stardhomme @ 31.07.2008 09:52
    Atlantis77, όντως η έκλειψη Ηλίου πραγματοποιείται σε ακριβές τετράγωνο με τον Ήλιο σου και είναι ένα σημαντικό γεγονός. Αν μάλιστα συνυπολογίσουμε το γεγονός πως δεν έχεις ακμή κάποιου οίκου στο Λέοντα (είναι αναχαιτισμένος στον 8ο οίκο σου) τότε θα πρέπει να κοιτάξουμε έντονα τον Ήλιο στην ακμή του 11ου οίκου σου για να φτάσουμε σε κάποιο συμπέρασμα. Η έκλειψη σηματοδοτεί πιθανότατα τις ευχές σου για την προσωπική σου ελευθερία, την επιθυμία σου να μεταμορφωθείς σε μία δυναμική προωπικότητα. Στον 8ο οίκο που πραγματοποιείται, δείχνει πως η μεταμόρφωση είναι δύσκολη πορεία, περιλαμβάνει θανάτωση κάποιου παρελθοντικού πατρόν ζωής, ίσως και κάποιας σχέσης. Ταυτόχρονα με τον Κρόνο στην ακμή του 9ου οίκου σου, η έναρξη μίας εκπαιδευτικής δραστηριότητας, ένα ταξίδι, η αναθεώρηση της κοσμοθεωρίας σου είναι γεγονότα που έχουν στόχο τη διάθεσή σου για ανάπτυξη της αυτοεκτίμησής σου (εκτός και αν είσαι σε δκαστικές διαδικασίες για την απεμπλοκή από κάποια κατάσταση). Με το γενέθλιο Κρόνο όμως στο Λέοντα, η πίστη σου στη δημιουργικότητά σου και στην ατομική σου έκφραση δεν είναι και το δυνατό σου σημείο, ίσως να βασίζεσαι στον Άλλο για να προωθήσεις τον εαυτό σου και να βρεις τις αξίες σου στη ζωή. Μήπως η έκλειψη είναι το σημείο που σου λέει να κοιτάξεις αυτόν τον Άλλο κατάματα που έρχεται για να σε πάει ένα βήμα παρακάτω; Μήπως αυτός ο Άλλος είναι ο εαυτός σου που πρέπει να αλλάξει τις ιδέες και τη θεωρία του; Μήπως είναι μία εκπαίδευση και η γνωριμία μέ ενα μέντορα; Βασικά, αυτή τη στιγμή δεν είναι και τόσο φανερό το όλο γεγονός. Πιθανότατα τον επόμενο Φεβρουάριο με Άρη και Δία απέναντι από το σημείο της έκλειψης θα καταλάβεις καλύτερα το νόημα της έκλειψης, τότε που έσοδα από τη δουλειά και έξοδα για το σπίτι θα παίζουν καλή τραμπάλα, ενώ μία γνωριμία με ένα άτομο θα είναι στο μεταίχμιο της δημιουργίας οικογένειας ή της θεώρησής της ως το άτομο που σε αναπτύσει επαγγελματικά. Κάποια σχέση πιθανόττα να δένει, είναι και η προοδευμένη Σελήνη σου σε σύνοδο με τον Κρόνο σου εκείνη την εποχή.
  • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΥΔΡΟΧΟΟΣ
    Stargazer @ 30.07.2008 16:40
    Στα 40-42 είναι η φάση η αποκαλούμενη ως "κρίση μέσης ηλικίας", που είναι τεκμηριωμένη και υπαρκτή, ασχέτως αστρολογίας. Είναι το άτομο σε μία φάση που βλέπει τον εαυτό του να αφήνει τα νιάτα πίσω του, όμως αισθάνεται ακόμη αρκετά νέο και θέλει να πραγματοποιήσει όσα όνειρα δεν πραγματοποίησε μέχρι τότε στη ζωή του. Βλέπουμε ζευγάρια να χωρίζουνε με ταυτόχρονη αναζήτηση νεαρότερων συντρόφων, άτομα να αλλάζουν δουλειές και γενικότερα υπάρχει μία αίσθηση να προλάβεις να κάνεις κάποια πράγματα πριν να είναι πολύ αργά. Στην αστρολογία, η φάση αυτή σχετίζεται με την αντίθεση του Ουρανού με τη γενέθλια θέση του. Όλοι οι άνθρωποι θα έχουν βεβαίως αυτήν την αντίθεση και μερικούς θα τους χτυπήσει περισσότερο από κάποιους άλλους. Εκείνοι που θα χτυπηθούν περισσότερο είναι αυτοί οι οποίοι έχουν "βιαστεί" να κατασταλάξουν στη ζωή τους, αυτοί που εγκατέλειψαν νωρίς τα όνειρά τους και κυρίως αυτοί που έχουν χτίσει πολύ γερές κρόνιες άμυνες στη ζωή τους που δεν αφήνουν καμία θέση στην αλλαγή και στο καινούριο. Στη δική σου περίπτωση, δεν θα έχεις μόνο αυτή την αντίθεση που θα έχουμε όλοι, αλλά συγχρόνως θα έχεις και προοδευμένο ήλιο με Ουρανό πάνω κάτω την ίδια περίοδο, άρα μιλάμε για πολύ έντονη ουράνια επιρροή. Βέβαια, εσύ είσαι Υδροχόος και αγαπάς ή τουλάχιστον θα έπρεπε να αγαπάς την ουράνια ενέργεια και να μην έχεις γεμίσει τη ζωή σου με υπερβολικές δεσμεύσεις και υποχρεώσεις που να σε πνίγουν με το βάρος τους. Αν είναι έτσι, τότε δεν θα έχεις σημαντικό πρόβλημα. Αν όχι, να περιμένεις ίσως διάφορες ανατροπές, ιδιαίτερα αν κι εσύ προβάλλεις αντίσταση και δεν τις καλωσορίσεις.
  • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΥΔΡΟΧΟΟΣ
    Stargazer @ 30.07.2008 16:00
    Εφόσον μιλάμε για προοδευμένο χάρτη, δεν θα κρατήσουμε τις ίδιες ανοχές. Καταρχάς, από τον Νοέμβριο του 2007 μπήκες σε μία νέα φάση της ζωής σου, τριακονταετούς διάρκειας. Είσαι σε μία φάση δηλαδή όπου κάτι καινούριο ψήνεται και μπορεί να έχει ήδη ψηθεί. Επειδή τη στιγμή που μιλάμε και για τους επόμενους μήνες, ο Ήλιος σου θα κάνει τρίγωνο με τον γενέθλιο Ποσειδώνα στον 7ο, μπορεί να ξεκίνησες ή να ξεκινήσεις μια καινούρια σχέση ή συνεργασία, παρόλο που το τρίγωνο στον προοδευμένο δεν το θεωρώ ιδιαίτερα δυνατή όψη. Η αντίθεση του Ήλιου σου με τον Πλούτωνα έγινε 4-5 χρόνια πριν. Θυμάσαι κάποιο γεγονός; Οι αντιθέσεις της Σελήνης σου με Δία και Ουρανό έγιναν τους αμέσως προηγούμενες μήνες, που δεν είναι όμως τόσο δυνατές όσο του Ήλιου, παρόλα αυτά μπορεί να σου έφεραν γεγονότα. Θεωρώ πολύ σημαντικότερα τα επόμενα χρόνια όπου ο Ήλιος σου από τον Κριό πια, θα κάνει αντίθεση με Ουρανό (συγχρόνως με την αντίθεση του Ουρανού από τον Κριό με τον γενέθλιο Ουρανό σου) και με τον Δία.
  • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΠΑΡΘΕΝΟΣ
    Stardhomme @ 21.07.2008 19:22
    Angelaki, όντως βιώνεις μία μεταβατική περίοδο και θα δεις και μόνη σου πως μετά τον Αύγουστο τα πράγματα θα αλλάξουν. Καταρχάς υπάρχει η έκλειψη Ηλίου της 1/8 σε στενή σύνοδο με την Αφροδίτη σου και δείχνει μία επαγγελματική ευκαιρία ή μία δυνατότητα για μία σχέση. Το αγκάθι της έκλειψης είναι πως ίσως φέρνει στο προσκήνιο κάποια εκκρεμότητα (μήπως με κάποιο πτυχίο, με κάποιο ταξίδι που πρέπει να γίνει για να γίνει η επιθυμητή ανατροπή; ). Ίσως βέβαια να δείχνει και κάποια γνωριμία (ίσως σε κάποιο ταξίδι) που θα γίνει γύρω στην έκλειψη και η οποία κατά τη διάρκεια του έτους (κυρίως όμως το Φεβρουάιο του 2008) θα φέρει μία ευκαιρία στους παραπάνω τομείς. Ακοουθεί η έκλειψη Σελήνης απέναντι από τον Κρόνο σου στις 16/8 και είναι μία εποχή με άσχημες σκέψεις, με απαιδιοδοξία και με μία μαυρίλα που σε κάνει να μην μπορείς να βρεις το Θεό (αυτό που θα σε ανεβάσει και πάλι στα σύννεφα) σε κανένα τομέα. Η έκλειψη σε βοηθά να σκεφτείς πως για να προχωρήσεις μπροστά θα πρέπει να κλείσει ένας κύκλος ασφάλειας που νιώθεις στο σπίτι σου και να γίνεις επαγγελματίας αποδεικνύοντας τη λογική και ορθότητα των σκέψεων σου και τη διάθεση σου για πειθαρχία σε μία ομάδα εργασίας. Ίσως να είναι η ώρα και για μία μετακόμιση, η οποία όμως ίσως να πραγματοποιηθεί προς το τέλος του έτους με την ενεργοποίηση της έκλειψης, και γενικότεα η ώρα της ωρίμανσης. Την ίδια εποχή (Αύγουστος) ο Κρόνος σε δοκιμάζει στον Ήλιο σου και πιθανότατα να έρχεται η επαγγελματική πρόταση που αναμένεις. Αρχές με μέσα Σεπτεμβρίου ο Κρόνος θα πιάσει και το σημείο της Ηλιακής έκλειψης του περασμένου Σεπτεμβρίου 2007 στον Ερμή σου, και αν εκείνη την εποχή είχαν αρχίσει κάποιες επαφές για μία νέα δουλειά ή έκανες μία νέα γνωριμία ήρθε η ώρα να βγει το πόρισμα. Εϊναι κάποια γνωριμία που θα σε βοηθήσει να προχωρήσεις ή ένα καμένο χαρτί; Γενικά με τον Κρόνο να γνωρίζεις πως σε περιμένει κούραση αλλά θα υπάρχει ανταμοιβή αν επιδείξεις υπομονή, επαγγελματισμό και αφήσεις το χρόνο να κάνει τη δουλειά του. Το 2009 με τον Πλούτωνα να ξεκινά την αντίθεση με τον Άρη και το Δϊα σου να αναμένεις να έχεις αρκετή εξουσία απέναντι σε ανθρώπους στη δουλειά σου αν επιδείξεις τα καλά του Κρόνου. Διαφορετικά ο Πλούτωνας θα θανατώσει μία σχέση ή μία εργασία οι οποίες δεν έχουν να σου προσφέορυν κάτι ή στις οποίες δεν ταιριάζεις. επίσης λόγω της κούρασης να γνωρίζεις πως θα πρέπει να δώσεις βάση σε θέματα τα οποία έχεις παραμέλήσει όπως ίσως η υγεία σου. Τα υλικά αγαθά είναι εξουσία, αλλά υπάρχουν και οι ανθρώπινες σχέσεις οι οποίες βάλλονται με κόντρες και θέματα εξουσίας. Αυτά όμως αφορούν κυρίως το δεύτερο εξάμηνο του 2009.
  • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
    Stardhomme @ 18.07.2008 15:49
    xrin2309, ο Πλούτωνας βρίσκεται πλέον στην ακμή του 4ου οίκου σου, και εδώ και αρκετό καιρό σου λέει πως η κατάσταση στο σπίτι που ζεις είναι εκρηκτική. Τετραγωνίζοντας τον Ήλιο και τον Ερμή σου, θα μπορούσε να δείχνει θέματα υγείας με κάποιο γονιό σου (ίσως πατέρας), μία άσχημη κατάσταση στο σπίτι λόγω μυστικών που έρχονται στην επιφάνεια και ταράζουν την ήρεμη ατμόσφαιρα που επιθυμείς και γενικότερα προβλήματα υγείας και ψυχολογίας. Ο Πλούτωνας ζητά από εσένα να βρεις το χωρο που θα αισθανθείς ασφάλεια, ξεκούραση, ανανέωση, εκεί που θα ελέγχεις το περιβάλλον εσύ η ίδια και όχι καταστάσεις του παρελθόντος που σε ακολουθούν σαν φαντάσματα. Η ασφάλεια που σου έδινε το παρελθόν σου, οι ρίζες σου πρέπει να αντικατασταθεί από ασφάλεια που παρέχεις εσύ η ίδια στον εαυτό σου. Η προσοχή επίσης εστιασμένη σε θέματα τα οποία πρέπει να θάψεις, σε θέματα υγείας σου (είναι και ο Κρόνος σε δύσκολη όψη με τον Άρη σου και όσο να είναι η ενέργεια είναι πεσμένη από φυσικού της ή από κάποιο θέμα υγείας σου), ίσως και πάλι να εμπλέκεται ένα άτομο της οικογένειας σου. Όλα τα παραπάνω που σου αναφέρω βρίσκονται σε έξαρση μέχρι και το τέλος του χρόνου. Να δούμε και κάποιες ανάσες δροσιάς μέσα σε όλα αυτά. Το Δεκέμβριο με το Δία στη Σελήνη σου και τον Κρόνο κοντά στην προοδευμένη Αφροδίτη σου, κάποια καρμική πιθανότατα συνάντηση είναι αυτή που σε βοηθα να σκεφτέις ώριμα και να προχωρήσεις μπροστά, να δημιουργήσεις μία σχέση η οποία σε ξεκουράζει ή να ασχολήθείς με μία εργασία που σε ικανοποιεί. Από το Φεβρουάριο του 2009 μάλιστα ο Δίας έιναι πλέον πολύ φιλικός με εσένα, και κάποια ταξίδια ή κάποια εκπάιδευση που ξεκινάς σε βοηθά να σκεφτείς εντελώς διαφορετικά. Δεν είναι εύκολη εποχή, το καταλαβαίνω και θέλει υπομονή και κατανόηση των δομικών αλλαγών που απαιτούνται. Να είσαι καλά!
  • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
    Stardhomme @ 14.07.2008 14:09
    melk, δεν είναι και ό,τι πιο εύκολο αυτό που βιώνεις. Από τη μία πλευρά υπάρχει το τραύμα των σχέσεων, οι σχέσεις οι οποίες μπορεί να απαιτούν επαφή και δόσιμο στον άλλο και εσύ με μία Σελήνη στον Υδροχόο θεωρείς τη σχέση ως το μέσο της ατομικής προόδου μέσω της κοινής ζωής. Από την άλλη πλευρά, ο Β. Δεσμός τονίζει πως το μέλλον είναι σύνθεση των εμπειριών ζωής του παρελθόντος που σχετίζονται με γνώσεις μέσα από τη ζωή με ανθρώπους του οικογενειακού περιβάλλοντος και τις σχέσεις σου και η χρήση τους ως μαθήματα για να προχωρήσεις παρακάτω. Το όλο θέμα στην περίπτωσή σου είναι εγκεφαλικό, πνευματικό. Πόσο ικανή αισθάνεσαι να αφοσιωθείς σε σπουδές και εκπαίδευση με στόχο να ολοκληρωθείς ως προσωπικότητα; Που χωράει σε όλο αυτό το concept μία σχέση σου; Και που βρίσκεται η σχέση η οποία εστιάζει στο πνεύμα και όχι απαραίτητα στο σώμα, αυτή που σου αφήνει περιθώριο ατομικής δράσης και δεν κλείνει τους πνευματικούς σου ορίζοντες; Είναι μάλλον η ώρα να αποφασίσεις που ανήκεις. Εϊναι η ώρα να βρεις ανθρώπους καταφύγιο για τις ιδέες και αναζητήσεις σου και να αφήσεις το παρελθόν πίσω. Εϊναι ώρα να χρησιμοποιήσεις γνώσεις και θεωρίες στη ζωή σου με στόχο να διαμορφώσεις την εικόνα σου μέσα στην κοινωνία. Από τη μία πλευρά τρομακτικό (Χείρωνας) από την άλλη πλευρά challenging ως μέσο δημιουργίας νέων σχέσεων (Β. Δεσμός). Από τη μία πλευρά αισθάνεσαι ανάγκη να ανήκεις σε ένα περιβάλλον, ένα σύνολο (Β. Δεσμός) από την άλλη πλευρά είσαι μόνη μέσα στο πλήθος, outsider (Χείρωνας). Αν συνδυαστεί με τη διέλευση του Ουρανού στον 4ο οίκο σου, μαλλον ήρθε η ώρα να ανοίξεις τα πανιά σου. Ούριο άνεμο σου εύχομαι!!

έχουν γενέθλια 250 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...