παρακαλώ περιμένετε...
  • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΠΑΡΘΕΝΟΣ
    Stardome* @ 05.02.2007 21:33
    Evasou πώς σου έχει έρθει ότι θα χωρίσεις σώνει και ντε; Αν εννοείς ότι τον Σεπτέμβριο μπαίνοντας ο Κρόνος στην Παρθένο που επηρεάζει και τους δύο σας η σχέση θα τεσταριστεί έχεις δίκιο. Αν θέλετε όμως και οι δύο να τη συνεχίσετε θα τη συνεχίσετε και μάλιστα η σχέση θα αναβαθμιστεί και θα γίνει περισσότερο σοβαρή. Αν η σχέση δεν έχει κανένα μέλλον, ή αν αναρωτιέστε γιατί είστε μαζί και τι κάνετε ο ένας με τον άλλο ε τότε όντως ο Κρόνος θα έρθει για να διαλύσει τη σχέση... Αν θέλεις να θωρακίσεις τη σχέση μπορείς να τη θωρακίσεις μέχρι τότε ώστε να αντιμετωπίσεις τους τριγμούς του Κρόνου που είναι σίγουροι σε κάθε περίπτωση αλλά όχι οπωσδήποτε και αρνητικοί.
  • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΠΑΡΘΕΝΟΣ
    Stardome* @ 05.02.2007 20:11
    mel21, οι αναδρομοι πλανητες στους πίνακες του χαρτη σημειώνονται με ενα Rx στο τέλος της γραμμής τους -εσυ δεν εχεις αναδρομους πλανήτες. Τα Φωτα, δηλαδη ο Ηλιος και η Σελήνη δεν μπορουν ποτε να ειναι αναδρομα. Ο Ήλιος σου βρίσκεται στην 20 μοίρα της Παρθένου και στον 6ο σου οίκο, ενώ η Σελήνη βρίσκεται στην 9 μοίρα του Υδροχόου και στον 11ο σου οίκο. Στο κάτω μέρος της σελίδας μπορείς να δεις ποια ειναι τα σύμβολα των ζωδίων και των όψεων που κάνουν μεταξύ τους οι πλανήτες. Ο Ήλιος σου π.χ. κάνει όψη εξαγωνου με τον Ουρανο σου, τετραγωνου με τον Ποσειδώνα σου και τριγώνου με το Μεσουράνημα σου (MC).
  • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΙΧΘΥΕΣ
    Stardome* @ 04.02.2007 21:36
    kinkyelina, ισως εσυ μπερδευεσαι με την επικοινωνια σας και να μην ειναι κακοπροαιρετος ο Τοξοτης, γιατι συναισθηματα εχει και παραεχει, ενδεχομενως ομως να τα εκδηλωνει αργα και επιθετικα κάποιες φορες. Τη σχεση σας την βλεπετε μεσα απο ροζ γυαλια και ειστε μεσα στη γλυκα και την εξιδανίκευση την αλλη στιγμη πεφτετε στα Ταρταρα... ο Ποσειδωνας θολωνει το τοπίο. Εσυ χρειαζεσαι πολυ να εισαι με εναν ανθρωπο, με τον συγκεκριμενο επικοινωνειτε εντονα κι αυτο εσενα συναισθηματικα σε αναστατωνει, ευχαριστα τις περισσοτερες φορες αν και σου βγαζει τα μπλοκαρισματα που εχεις και ειναι παρομοια με τα δικα του και αφορουν την εκφραση των βαθυτερων συναισθηματων και αναγκων σου -άλλα λόγια ν αγαπιώμαστε. Ξανα δες πιο ψυχραιμα τα πραγματα, σκύψε και στην πλευρα του άλλου και που ξερεις; Όταν του δωσεις επιβεβαιωση και αγαπη μπορει να παρεις πίσω αυτα που ζητας και άλλα πολλά.
  • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΤΟΞΟΤΗΣ
    Stardome* @ 04.02.2007 21:19
    toy, προχωρα μπροστα. Μην εχοντας τα στοιχεια του πρωτου σου ερωτα και μονο με το ζωδιο του γενικα μπορουμε να πουμε οτι πολυ ωραια ήταν ολα αυτα που εζησες και οτι η ζωη ειναι μπροστα σου! Αν θελει να ρθει θε να ρθει αλλιως θα προσπερασει! Ειναι μια ομορφη σχεση, σαφως, αλλά ισως ειχε και κουραση, παραπανω ευθυνες απο οσες αντεχε αυτος ο ανθρωπος, εσυ κατα καποιον τροπο του εκοβες τον αυθορμητισμο και τον καλουσες να ωριμασει κι εντωμεταξυ μαζι παθαινατε και τις απογειωσεις σας αλλά και τις λυπες οπότε κανεις απ τους δυο δεν μπορουσε να συγκρατησει την κατασταση οταν σκουραινε. Ανοιξε τα ματια σου και ανοιξου στη ζωη -ο Διας σου φερνει ευκαιριες και δωρα, εσυ αποφασιζεις.
  • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΙΧΘΥΕΣ
    Stardome* @ 04.02.2007 21:10
    sweepie, συμφωνα με τα στοιχεια σου ο ωροσκοπος σου ειναι Ιχθυς και οχι Υδροχοος οπως γραφεις. Πάντως, πολυ ερωτικη σχεση φαινεται να ειναι αυτη που ρωτας, χαρουμενη, παιχνιδιαρικη και σεξι και αν στην παρουσα φαση της ζωης σου δεν επιθυμεις παιδια να προσεχεις κατιτις παραπανω -ειναι πολυ γονιμη σχεση με ό,τι κι αν σημαινει αυτο! Συνεννοειστε μια χαρα, καταλαβαινετε ο ενας τις αναγκες του αλλου, υπαρχει μια ευκολια γενικα και οικειοτητα. Και του αρεσεις -ειδικα αν ο ωροσκοπος του ειναι στο δευτερο μισο του Σκορπιου, τον ενεργοποιεις κι αν η σχεση αντεξει τις πρωτες δοκιμασιες σταθεροποιειται και γινεται μακροβια. Γιατι παιδευσαι άραγε; Μηπως εισαι κι εσυ της Σχολης "οποιος αγαπαει παιδευει/παιδευεται";
  • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΠΑΡΘΕΝΟΣ
    Stardome* @ 04.02.2007 15:32
    elis, με τομ Κρόνο αναδρομο στον 5ο σου οικο δηλαδη στον τομεα του έρωτα και με δυσκολες όψεις με τη Σελήνη και τον Ουρανο σου, ναι, τα πραγματα στα συναισθηματικα δεν ειναι ευχαριστα, υπάρχει "βάρος". Οι ερωτες σου εχουν αρχισει τις τελευταιες μερες να σκαλιζουν το υποσυνειδητο σου, θυμασαι παλιες πληγες, θελεις να κρυψεις πραγματα αλλά απο τον εαυτο σου μπορεις να τα κρυψεις άραγε; Εντωμεταξύ βγαινεις και επιθετικα προς τα έξω, η καριερα σου ζηταει την ενεργεια σου, στρεσαρεσαι ή μηπως καυγαδιζεις κιολας; Λίγη υπομονή, ο Δίας περναει σε μια πολυ ευνοϊκη θεση και θα δεις τα πραγματα με άλλη ματια, θα ανασανεις, θα επεκτεινεις τους οριζοντες σου, θα κατανοησεις καλυτερα. Μήνας είναι, θα περασει...
  • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΣΚΟΡΠΙΟΣ
    Stardome* @ 03.02.2007 12:22
    AC ειναι ο Ωροσκόπος, δηλαδή η εικόνα που δίνεις προς τα έξω, όταν καποιος σε πρωτοσυναντάει έτσι σε βλέπει (εσύ δηλαδή με την πρώτη ματιά μοιάζεις με Καρκίνο και μόνο όσοι σε γνωρίζουν πολύ καλά αρχίζουν να διακρίνουν τον Σκορπιό σου) τα "γυαλιά" που φοράς και βλέπεις μέσα από αυτά τον κόσμο, τα εφόδια με τα οποία έρχεσαι να αντιμετωπίσεις τα νέα εγχειρήματα σου. MC είναι το Μεσουράνημα σου, η ακμή του 10ου οίκου σου, το ψηλότερο σημείο του χάρτη που δείχνει την κοινωνική εικόνα σου, την καταξίωση σου μεσα στην κοινωνία, τον πατέρα σου και την καριέρα σου. Τέλος, δεν υπάρχει "καλό" και "κακό" στους πλανήτες και στα ζώδια. Μια χαρούλα είναι η συγκεκριμένη όψη σου, γιατί άγχεσαι;
  • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΙΧΘΥΕΣ
    Stardome* @ 03.02.2007 11:49
    Ο χάρτης είναι το αποτύπωμα μας και τον μελετάμε για να καταλάβουμε καλύτερα τον εαυτό μας -είναι στο χερι μας να δουλέψουμε με τον ευατό μας και να προσπαθησουμε να πάμε τα πράγματα προς τη μία ή την άλλη κατεύθυνση. Το πρώτο βήμα είναι να ανα-γνωρίσουμε, να κατανοήσουμε και μετυά να αποφασίσουμε αναλογα και να πραξουμε, αναλογα με το τι συμβαίνει γύρω μας. "Αντιφατικές" θέσεις και όψεις έχουμε ολοι οι άνθρωποι- κι αυτή είναι η ομορφιά της ζωής, η πρόκληση για εξέλιξη, η συνθετότητα που δεν μας αφήενι να πεθάνουμε από πλήξη. Ξανά σκέψου και δες τα πραγματα κάτω από ένα άλλο, μεγαλύτερο ίσως πρίσμα, σήκωσε το γάντι που σου πετάνε οι πλανήτες με τις διελεύσεις τους, πάλεψε με τα πολεμοφόδια που ξέρεις καλά πια οτι εχεις...
  • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΠΑΡΘΕΝΟΣ
    Stardome* @ 03.02.2007 11:21
    lusilufi, αν θελεις διόρθωσε τα στοιχεια σου -για καποιο λόγο έχεις καταχωρηθει με ημερομηνία 23/1... Αν η ακμη του πρωτου οικου σου, δηλαδή ο ωροσκόπος σου, είναι στην 26 μοιρα του Αιγόκερω, τοτε ναι, Αιγόκερως είσαι, με κυβερνήτη του ωροσκοπίου σου τον Κρόνο. Όσο πιο κοντά στην ακμή, δηλαδή στην γραμμή που αρχίζει ο κάθε οίκος, έχεις πλανήτες, αυτοί σε "χρωματίζουν" έντονα με την ενεργεια τους. Αυτά για σήμερα και τα ξαναλέμε.
  • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΤΟΞΟΤΗΣ
    Stardome* @ 03.02.2007 01:52
    loco, συμβαινει κάτι αυτή την εποχή με το σπίτι σου; Ταξιδεψες μήπως για να πας σε καποιο εξοχικό σας, σκεφτεσαι να αγοράσεις/επεκτεινεις καποιο χωρο, κάτι να κανεις με στεγη δικια σου; Το φεγγαρακι κι εσενα αποψε δεν σε καλοκαρδισε -τα ειπαμε: μπόρα ειναι θα περασει! Είχες κάποια αλλαγή στην δουλεια σου, κάτι έγινε ξαφνικά που άλλαξε την καθημερινοτητα σου, ισως προέκυψαν και επαγγελματικά ταξίδια ή εκπαίδευση σε ηλεκτρονικά μέσα... Μια χαρα εισαι loco!

έχουν γενέθλια 219 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...