παρακαλώ περιμένετε...
  • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΖΥΓΟΣ
    Stardhomme @ 30.10.2007 09:01
    kkk, γιατί να πέσεις από το μπαλκόνι; Επειδή ο Κρόνος έχει βάλει σε δοκιμασία τα ερωτικά και τα επαγγελματικά σου; Αυτός είναι ο ρόλος του αυτή την εποχή, να κρατήσει όρθιο ό,τι αξίζει αλλά να καταστρέψει ό,τι δεν έχει βάσεις. Οι δυσκολίες, οι οποίες μπορεί να έφεραν τριγμούς στη σχέση αλλά και κάποια ξαφνική επαγγελματική ανατροπή, κρατάει μέχρι και το Φεβρουάριο του 2008, αλλά επανέρχεται στο προσκήνιο Ιούνιο με Αύγουστο του 2008, όπου θα πρέπει να έχει πάρει τις σωστές αποφάσεις για να μην ξαναέχεις και νέες σεισμικές δονήσεις. Σε όλη αυτή την περίοδο, μην αφήσεις στην άκρη την υγεία σου, είναι το τελευταίο που θα ήθελες να επηρεαστεί. Σε όλη αυτή τη δύσκολη πάντως περίοδο, έρχεται η Αφροδίτη το Νοέμβριο από το 2ο οίκο σου, να γλυκαίνει κατά κάποιο τρόπο τις δυσκολίες. Κάποια έσοδα που ίσως δεν περίμενες, κάποιες επαφές ή και κάποιο ταξίδι σε ξεκουράζουν. Τέλος, στο τέλος Νοεμβρίου ο Δίας θα φέρει ένα δώρο με τη μορφή κάποιας μετακόμισης ή μήπως ενός νέου επαγγελματικού συμβολαίου. Πιθανότατα να σου υποσχεθούν κάποια επαγγελματική ευκαιρία, για την οποία όμως καλό είναι να κρατάς και μικρότερο καλάθι από αυτό που ονειρεύεσαι. Συμπερασματικά, είναι μία δύσκολη εποχή μέχρι και το καλοκαίρι του 2008, αλλά θα έχεις και διαστήματα ηλιοφάνειας, τα οποία θα πρέπει να εκμεταλλευτείς με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.
  • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΠΑΡΘΕΝΟΣ
    Stardhomme @ 25.10.2007 13:10
    fenia86, βρίσκεσαι σε μία περίοδο που ο Κρόνος διελαύνει τον 9ο οίκο σου πάνω από τον Ερμή και εν συνεχεία τον Ήλιο σου. Πιθανότατα να σημαίνει πολλά επαγγελματικά ταξίδια, επαφές και συναντήσεις με στόχο τα οικονομικά σου οφέλη, ή ίσως κάποιες σπουδές που καταναλώνουν πολύ από το χρόνο σου. Είναι πιθανό αυτή η κατάσταση να έχει φέρει μία μελαγχολία αφού δε βρίσκεις ελέυθερο χρόνο, άλλωστε ο Κρόνος είναι σε όψη τετραγώνου με το γενέθλιο Κρόνο στον ωροσκόπο σου. Δε βρίσκεις το χρόνο να ασχοληθείς με μία σχέση που τόσο έχεις ανάγκη αυτή την εποχή. Βλέπεις ο Άρης από τον 8ο οίκο σου έχει ανεβάσει τη λίμπιντο στα ύψη και η διάθεσή σου για φλερτ και έρωτες είναι εξαιρετικά οξυμένη. Από 15/11 που ο Άρης, κυβερνήτης του 5ου οίκου σου, γυρνά σε ανάδρομη κίνηση η παραπάνω διάθεση είναι πιθανό να μειωθεί. Όσον αφορά τα οικογενειακά, δεν ξέρω αν κάποια άτομα από το κοντινό σου περιβάλλον σε κρατούν στην παρούσα κατάσταση, ενώ εσύ θέλεις να ανοίξεις τα φτερά σου να φύγεις. Πιθανότατα να υπάρχει έντονα η αυτή η αντίθεση μέσα σου. Πάντως, από το Φεβρουάριο υπάρχει αρκετή άνοδος, τόσο οικονομικά όσο και συναισθηματικά αφού ο Άρης εισέρχεται και πάλι στον 8ο οίκο σου. Είναι πιθανό να σκεφτείς ακόμα και μία μετακόμιση, ίσως επειδή έχεις πλέον την οικονομική δυνατότητα ή επειδή γνώρισες ένα άτομο με το οποίο θέλεις να ζήσεις μαζί.
  • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
    Stardonna @ 23.10.2007 22:50
    lahmacun καλύτερα ας δούμε τις επιρροές που δέχεσαι αυτό τον καιρό. Ο Ποσειδώνας κάνει σύνοδο με τον Ωροσκόπο σου, ο Κρόνος διασχίζει τον 7ο οίκο σου και ο Δίας τον 10ο, ο Πλούτωνας βρίσκεται ακριβώς πάνω στην ακμή του 11ου οίκου σου. Ο Ποσειδώνας όταν κάνει σύνοδο με τον Ωροσκόπο σου ευτυχώς κάνει ταυτόχρονα τρίγωνο με τον κυβερνήτη του χάρτη σου, τον Ουρανό: όνειρα για ταξίδια σε κατακλύζουν και σκέψεις που σου δημιουργούν υπερευαισθησία αλλά και αυταπάτες. Έχεις ρομαντική διάθεση και μπορείς να εκφραστείς καλλιτεχνικά, να ζήσεις μέσα από την Τέχνη το όνειρο σου και όχι με φυγή από την πραγματικότητα. Πρωτοποριακές αντιλήψεις μπορούν να σε οδηγήσουν σε καινούρια κανάλια έκφρασης, μια ξαφνική έμπνευση σε οδηγεί να κάνεις σχέδια για το μέλλον. Ο Κρόνος στον 7ο εδώ και ένα χρόνο τραντάζει τις σχέσεις σου συθέμελα και φέρνει χωρισμούς και φόβο μοναξιάς. Στις αρχές του Σεπτέμβρη τετραγώνισε τη γενέθλια θέση του (και ξανά πάλι τον Απρίλο-Μάιο 2008) και αυτό μεταφράζεται ως: μέσα από δύσκολες καταστάσεις στις σχέσεις σου παίρνεις μαθήματα. Προβληματίζεσαι από ένα γεγονός και θέλεις να δοκιμάσεις τις ικανότητες σου, να δεις πόσο δυνατή και πρακτική είσαι. Τώρα ο Κρόνος κάνει τετράγωνο με τον Ποσειδώνα σου και το Μεσουράνημα σου δηλαδή οι περιορισμοί στη σχέση σου δημιουργούν υπερκόπωση, ανησυχία για μια κατάσταση που αλλάζει, ψευδαισθήσεις και ανευθυνότητα. Ταυτόχρονα σχηματίζεται ένα quincunx με ον Άρη σου που σου ζητάει να μην κάνεις βιαστικές ενέργειες και να μην χάνεις το κουράγιο σου όταν δέχεσαι αναγκαστικούς περιορισμούς από τους άλλους ή απορρίψεις που σε λυπούν βαθιά. Ο Δίας στον 10ο οίκο κάνει πολύ καλή δουλειά! Διακρίνεσαι επαγγελματικά, ανεβαίνεις κοινωνικά. Η σύνοδος του με τον Ερμή τώρα και το ταυτόχρονο εξάγωνο με τον Ουρανό σου δίνουν ευκαιρίες για μετακινήσεις και ταξίδια ή το κλείσιμο μιας εμπορικής συμφωνίας, ακόμα και ένα συμβόλαιο αγοράς σπιτιού. Μπορείς να επικοινωνήσεις με άτομα που θα προωθήσουν τα ταλέντα σου, μπορείς να κάνεις το βήμα μπροστά αρκεί να ξεκόψεις από το παρελθόν, να κάνεις κάτι πρωτότυπο. Μέσα στο Νοέμβριο η επιστροφή Δία θα σε γεμίσει αισιοδοξία και θα φέρει επέκταση υλική και ηθική. Μπορείς να κάνεις το μεγάλο βήμα τώρα – και επαγγελματικά ευνοείσαι και ένας καλός γάμος που θα αλλάξει το status σου μπορεί να ευλογηθεί. Σκέψου και πράξε έχοντας συνέχεια κατά νου ότι με τον Ποσειδώνα δεν τα βλέπεις καθαρά τα πράγματα. Από το γενέθλιο θέμα σου το εξωτερικό δεν φαίνεται να είναι εύκολη υπόθεση. Πάθη αλλά και μεγάλες κρίσεις που οδηγούν σε ριζικές αλλαγές, σχέση και γάμος με άτομο από το εξωτερικό και ξένοι που μπορεί να γίνουν σκληροί αντίπαλοι. Επαγγελματικά είναι σχεδόν αδύνατο να ατυχήσεις εκτός και αν το θέλεις πάρα πολύ... Ο τομέας των σχέσεων σου δοκιμάζεται και η δοκιμασία θα συνεχιστεί για πολύ ακόμα. Μόλις ο Δίας περάσει πάνω από τον Ήλιο σου (Φεβρουάριο και Σεπτέμβριο 2008) θα ανοίξει ένα μεγάλο παράθυρο στο θέμα γάμος και θα φωτιστεί το δωμάτιο που τώρα ο Κρόνος βάφει με όλα τα γκρίζα της παλέτας.
  • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΥΔΡΟΧΟΟΣ
    Stardhomme @ 22.10.2007 21:58
    vina, να ξεκινήσω με μερικές παρατηρήσεις για τον τομέα των ερωτικών σου. Δείχνεις ένα άτομο αρκετά κοντρολαρισμένο, σοβαρό και μετρημένο. Με τον Ερμή όμως, κυβερνήτη του 5ου οίκου σου, σε σύνοδο με τον ωροσκόπο σου στον Αιγόκερω, έχεις την ικανότητα να τραβήξεις κοντά σου άτομα με την έξυπνη ατάκα σου, την παιχνιδιάρικη διάθεσή σου και το χιούμορ σου. Αυτό είναι το ατού σου, αυτός είναι ο τρόπος που φλερτάρεις. Πάμε τώρα απέναντι, στον 7ο οίκο, που συναντάμε Καρκίνο και Σελήνη, αλλά και τον Άρη στο Λέοντα στη συνέχεια. Τι ζητάς από το σύντροφο; Συναίσθημα και ευασιθησία, ασφάλεια και έντονη προσκόληση. Επίσης, έχεις διάθεση να κάνεις πράγματα με το σύντροφο σου, να δράσετε μαζί, αλλά μήπως αυτά ικανοποιούν τη δική σου θέληση και όχι του άλλου ατόμου; Μήπως το αγχολυτικό σου, που είναι η κοινή δράση με το σύντροφο σου αλλά με τη μορφή προσωπικής επιβραβεύσης (δεν εννοώ κατάκτηση του άλλου, αλλά θαυμασμός του κόσμου για το τέλειο ζευγάρι) δε συμβαδίζει με την αποστασιοποιημένη και ενίοτε ψυχρή αρχική σου διάθεση να βυθιστείς στα έντονα συναισθήματα της σχέσης; Όπως κατλαβαίνεις, τα παραπάνω που αναφέρω, έχουν μία αντίφαση μεταξύ τους, ζητάς συναίσθημα χωρίς να το προσφέρεις και χωρίς να φαίνεται πως ενδιαφέρεσαι για αυτό. Πάμε λοιπόν να δούμε τις καλύτερες μέρες στα ερωτικά σου. Με τον ανάδρομο Ερμή που έχουμε, και μέχρι το τέλος του μήνα, μην περιμένεις ιδιαίτερη ευχέρεια στα φλερτ σου. Εκεί που ξεκινά να δρα ευεργετικά ο Ερμής είναι από το τέλος του Δεκεμβρίου και σε συνδυασμό με τη Νέα Σελήνη στις 8/1 και την Πανσέληνο στις 22/1 που γίνονται στον 7ο οίκο σου, φαίνεται να ενεργοποιείται ο τομέας των σχέσεων. Κάποιες γνωριμίες είναι πολύ πιθανές. Η ενεργοποίση αυτών των γνωριμιών γίνεται πάντως από το Μάρτιο που η Αφροδίτη είναι στο φιλικό ζώδιο των Ιχθύων και το τέλος Μαρτίου που ο Άρης μπαίνει πλέον με ορθή πορεία στον 7ο οίκο σου, ο οποίος πάιρνει στην κυριολεξία φωτιά. Είναι περίοδος που η δράση σου είναι στο κατακόρυφο, όχι μόνο ως προς τα ερωτικά σου αλλά και για θέματα συμβολαίων που σου προσφέρονται. Επιπλέον, ο Δίας από τον 1ο οίκο κάνει τις γνωριμίες περισσότερο εύκολες, αλλά και μία γενικότερη βελτίωση της διάθεσής σου αφού φροντίζει να σου φέρνει δώρα και στον εργασιακό τομέα. Από το Μάρτιο και μετά, μπορουμε να πούμε πως ανθίζεις και βλέπεις τη ζωή πολύ περισσότερο αισιόδοξα.
  • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΥΔΡΟΧΟΟΣ
    Stardhomme @ 22.10.2007 15:16
    vina, λίγη υπομονή και σας βεβαιώνω πως θα δω το χάρτη σας σύντομα.
  • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΛΕΩΝ
    Stardhomme @ 22.10.2007 15:07
    bugs, η τελική υπογραφή του χάρτη σου είναι Τοξότης, σε συνδυασμό με το γεγονός ότι ο ωροσκόπος σου είναι Τοξότης και ότι ο Δίας (κυβερνήτη του Τοξότη) είναι στο συγκεκριμένο ζώδιο, η χρονιά που διανύουμε είναι εξαιρετικά ευνοϊκή για εσένα. Πιθανότατα να είδες τα πρώτα καλά σημάδια τους τελευταίους μήνες του 2006 και τα επόμενα σημάδια είναι στο δρόμο. Θα μου πεις σε ποιους τομείς. Θα σου έλεγα σε άνοιγμα προς νέες γνωριμίες και σε επαγγελματικά σου σχέδια. Όσον αφορά τις νέες γνωριμίες, μέχρι το τέλος του Οκτωβρίου που ο Ερμής, κυβερνήτης του 7ου οίκου σου, είναι ανάδρομος είναι πιθανό να υπάρχει πισωγύρισμα ατόμων στη ζωή σου. Μέσα στο Σεπτέμβριο είναι πιθανό να είχες συναντήσεις με άτομα που σε ενδιαφέρουν συναισθηματικά. Από εκεί και πέρα όμως, και ειδικά το διάστημα 1-15 Νοεμβρίου, είναι μία ιδιαίτερα ευνοϊκή περίοδος για γνωριμίες που θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε μία σχέση. Με το γύρισμα όμως του Άρη σε ανάδρομη κίνηση, από 15 Νοεμβρίου και μέχρι τέλος Ιανουαρίου, η διάθεση για φλερτ και έρωτες δε θα είναι τόσο μεγάλη. Να σου πω τέλος πως στο τέλος του 2007, κάποια επαγγελματικά σου σχέδια βρίσκουν το δρόμο τους και υπάρχει μεγάλη πιθανότητα εκτός από οικονομικά οφέλη να αποκτήσεις και αρκετή δύναμη στη δουλειά σου. Αυτά ως μία γενικότερη πρόβλεψη για τα συναισθηματικά σου μέχρι το τέλος του έτους.
  • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΤΑΥΡΟΣ
    Stardhomme @ 16.10.2007 09:45
    lament, καταρχάς να σου πω πως στο χάρτη σου θα πρέπει να χρησιμοποιήσεις τη θερινή ώρα και όχι τη χειμερινή. Όσον αφορά το θέμα με χαρακτηριστικά που προκύπτουν από το χάρτη σου. Θα σου έλεγα να προσπαθήσεις να διαβάσεις αρχικά το χάρτη σου με τη βοήθεια των αστρομαθημάτων. Ξεκίνα με τις βασικές πληροφορίες για τον Ήλιο, τη Σελήνη, τον ωροσκόπο και συνέχισε με Αφροδίτη, Άρη και τη θέση των οίκων στο χάρτη σου. Επιπλέον, υπάρχει ένα πολύ κατατοπιστικό άρθρο σχετικά με τις συνόδους στο γενέθλιο χάρτη και σε απασχολούν οι σύνοδοι Δία-Ουρανού (να δίνεις βάση σε ανώτερη εκπαίδευση, ταξίδια σε εξωτερικό, επαφές με άτομα εξωτερικού και γενικά σε ξαφνικές συναντήσεις και ευκαιρίες που ίσως να υπόσχονται κέρδη προσωπικά), Κρόνου-Πλούτωνα (προστάζει περιορισμό της ασυγκράτητης ενέργειας του Πλούτωνα, ίσως θα ήταν ευνοϊκό να καταγράφεις τις σκέψεις σου γύρω από τα βιώματά σου, τα καρμικά γεγονότα που πιστεύεις πως συμβαίνουν στη ζωή σου, να μην αφήνεσαι πλήρως σε μεταφυσικές σκέψεις αλλά να μην επιτρέπεις και στον Κρόνο να βάζει απαγορευτικό σε οτιδήποτε σου κάνει μη λογικό) και Ήλιου-Άρη. Όπως καταλαβαίνεις, έχοντας ρίξει μία πρώτη ματιά σε αυτά που σου λέω παραπάνω, στη συνέχεια θα μπορούσαμε να συζητήσουμε κάποιο θέμα που σε απασχολεί σε περισσότερη στέρεη και συγκεκριμένη βάση. Όσον αφορά τα θέματα υγείας που αναφέρεις, ο Κρόνος δεν ήταν ιδιαίτερα φιλικός μαζί σου (ίσως και με μέλη της οικογένειας σου) από τον περασμένο Σεπτέμβριο του 2006 και μέχρι το τέλος του καλοκαιριού του 2007. Είναι πολύ πιθανό να έχουν εμπλακεί σε προβλήματα υγείας και αδέρφια σου (αν υπάρχουν), να έχει κλονιστεί η υγεία σου και να έχεις ζήσει το φόβο της απώλειας ατόμων από την οικογένεια. Βλέπεις, ο Κρόνος από τον 7ο οίκο σου έκανε διαδοχικά τετράγωνα με Άρη (πιθανά χειρουργεία), ακμή 4ου οίκου σου, Χείρωνα και Ερμή μέσα στο διάστημα που σου ανέφερα. Όλη η περίοδος σημαδεύτηκε από το ταρακούνημα της ασφάλειας σου μέσα στην οικογένεια και φόβο απώλειας κοντινών ατόμων, αφού ο Κρόνος κυβερνά 12ο και 1ο οίκο σου. Επιπλέον, ο διελαύνων Κρόνος έχει στενές επαφές με τον προοδευμένο Ήλιο και Άρη σου, από τον περασμένο Σεπτέμβριο μέχρι και το καλοκαίρι του 2008, κάτι που δείχνει πίεση προσωπική (θέματα υγείας δικά σου είναι στο προσκήνιο) αλλά και με επιρροή στην ενέργεια σου, την ορμή σου και τη ζωντάνια σου. Στην παρούσα φάση, ο Άρης διελαύνει τον 6ο οίκο σου, και δε γνωρίζω αν αυτό σχετίζεται με την καθημερινότητα σου που έχει πολλα κοντινά ταξίδια και συνεχείς μετακινήσεις ή με θέματα υγείας (πιθανότατα να επηρεάζουν και τη μητέρα σου ή μητρική φιγούρα). Η περίοδος μέχρι το τέλος του έτους συνιστά την προσοχή σε τέτοια θέματα, καθώς και τους Μαρτιο-Απρίλιο 2008. Όπως αντιλαμβάνεσαι, ο Κρόνος συνεχίζει και σε δοκιμάζει μέχρι το τέλος του καλοκαιριού του 2008. Εύχομαι να πάνε όλα καλά!!
  • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΤΑΥΡΟΣ
    Stardhomme @ 15.10.2007 22:23
    lament, περιμένω την απορία σας να δω αν μπορώ να βοηθήσω. Αρκεί να είναι συγκεκριμένη, να μην αφορά συναστρία και να έχετε σωστό χάρτη στο προφίλ σας.
  • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΣΚΟΡΠΙΟΣ
    Stardhomme @ 14.10.2007 20:56
    Το θετικό της υπόθεσης είναι πως το παίδεμα, όπως το λες, θα έχει στο πλάι του το Δία από τον 5ο οίκο, που θα φέρνει δώρα (φλερτ, ενασχόληση με χόμπυ, ανάσες χαράς και ανεμελιάς) όλο το 2008. Πάντως, σημασία δεν έχει να περάσει το παίδεμα, αλλά να καταλάβεις το ρόλο της δοκιμασίας. Όσο νωρίτερα γίνει αυτό, τόσο πιο ανώδυνα θα είναι τα επόμενα περάσματα του Κρόνου από ωροσκόπο και γενέθλιο Κρόνο σου. Υπομονή και αυτοπειθαρχία χρειάζεται!! Να είσαι καλά!!
  • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΣΚΟΡΠΙΟΣ
    Stardhomme @ 14.10.2007 20:38
    OtherEve, ο Κρόνος είναι αυτός που σε έχει βάλει σε τέτοια δοκιμασία. Από το τέλος του καλοκαιριού ο Κρόνος έχει αρχίσει να έχει στενή επαφή με τον ωροσκόπο σου και θα διατηρηθεί για περίπου 10 μήνες (με κυριότερες εποχές έντασης Σεπτέμβριο 2007 και Απρίλιο 2008). Πάντως και μετά από αυτή την εποχή, η επιστροφή Κρόνου στο χάρτη σου είναι στο πρόγραμμα με εντονη επίδραση Αύγουστο και Σεπτέμβριο του 2008. Αντιλαμβάνεσαι λοιπόν πως μιλάμε για ένα δωδεκάμηνο με έντονη επίδραση στο χάρτη σου και με αποφάσεις που πρέπει να ληφθούν. Η κύρια επιροή του Κρόνου, εκτός από τον ωροσκόπο σου (εικόνα σου, διάθεση σου) είναι στους οίκους 5 και 7. Μαθαίνεις λοιπόν πως η ζωή δεν είναι απλό παιχνίδι (το ξέρεις αυτό από τη φύση σου, αλλά μία υπενθύμιση δεν κάνει κακό) και πως οι σχέσεις σου αν δεν έχουν ισχυρές βάσεις δεν μπορούν να παραμένουν άθικτες. Είναι πιθανό μία σχέση που σε έκανε να ονειρεύεσαι πως βρήκες το λιμάνι που έψαχνες, να πρέπει να τελειώσει αφού δεν ίσχυε αυτό που πίστευες (σε αντίθετη περίπτωση, αυτή η σχέση ισχυροποιείται). Πάντως μετά την περίοδο που σου ανέφερα, θα βγεις σίγουρα αλλαγμένη (με αλλαγές που πολλές φορές είναι δυσβάστακτες) αλλά και με νέα δύναμη απέναντι στην κοινωνική κριτική (την οποία φοβάσαι με αποτέλεσμα να βγαίνεις με διστακτικότητα και φόβο απέναντι σε κάθε νέο ξεκίνημα).

έχουν γενέθλια 231 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...