παρακαλώ περιμένετε...
  • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΙΧΘΥΕΣ
    Stardhomme @ 30.08.2007 11:34
    starry, το timing της αλλαγής που αναφέρεις δεν είναι καθόλου κακό. Την εποχή που αναφέρεις, υπάρχουν δύο διελεύσεις στο χάρτη σου που δείχνουν μία τέτοια αλλαγή. Αρχικά, υπάρχει ακριβές τετράγωνο του διελαύνοντα Κρόνου με το γενέθλιο Κρόνο σου. Τι μπορεί να σημαίνει αυτό. Μία επαγγελματική αλλαγή, την οποία σκέφτεσαι αρκετά γιατί ίσως να μη σου δίνει ευκαιρία για πολύ χρόνο στο σπίτι σου, αλλά ισχυροποιεί τη δημόσια εικόνα σου. Επιπλέον, είναι μία δουλειά η οποία προϋποθέτεια πιθανότατα διαχείριση χρημάτων άλλων ανθρώπων, επαγγελματικά ταξίδια και επαφή με άτομα με υψηλή εκπαίδευση και κάποιο κύρος. Ποιο είναι το πρόβλημα σου: Μήπως δεν είσαι σε θέση να ανταπεξέλθεις στην ευθύνη της θέσης, είναι το μυαλό σου τόσο ανοικτό ώστε να κάνει τις κατάλληλες κινήσεις, έχεις αρκετή εμπειρία και πνευματική ευκαμψία; Την έχεις, αρκεί να μην επαναπαυθείς ποτέ σε αυτή. Θα χρειαστεί να κλειστείς και να διαβάσεις, να βάλεις τον εαυτό σου σε δεύτερη μοίρα εις όφελος της ανθρωπότητας. Βλέπεις έρχεται και ο Ερμής, κυβερνήτης του ωροσκόπου σου, να περάσει πάνς από τον Πλούτωνά σου και να ισχυροποιήσει την εικόνα σου μέσω του μυαλού σου. Η ευκολία σου σε κοινωνικές επαφές αλλά και η δυνατότητα σου για αναλυτική και ταυτόχρονα συνθετική σκέψη σε έκαναν κυρίαρχο του παιχνιδιού. Οι άλλοι περιμένουν από εσένα να βρίσκεις την ισορροπία που θέλουν στα σχέδια τους, και μέσω αυτής της συνεχούς επαφής με κόσμο και αναλυτικής/συνθετικής σκέψης βρίσκεις και εσύ τη δική σου ισορροπία. Η θέση αυτή όπως λες δεν έφερε περισσότερο χρήμα, αλλά αυτό για την ώρα. Το 2008, θα αναγνωριστεί η προσπάθειά σου και θα έρθουν και τα οικονομικά οφέλη. Όσο για την Αφροδίτη που λες. Θα έδινα περισσότερη προσοχή στον Ερμή στη θέση σου ως κυβερνήτη του ωροσκόπου σου, γι αυτό και θεωρώ θετική συγκυρία αυτή την εποχή.
  • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΣΚΟΡΠΙΟΣ
    Stardhomme @ 28.08.2007 15:47
    nats2710, δεν ήξερα πως κρατάτε και στατιστικά στοιχεία με τα ζώδια με τα οποία ασχολούμαι. Δεν είναι ότι προτιμώ να ασχολούμαι με κάποια και όχι με ορισμένα άλλα, απλώς έχει να κάνει με τη σαφήνεια του ερωτήματος. Πάμε λοιπόν στην περίπτωσή σου, fake σκορπιέ. Με τόσο έντονο 12ο οίκο στο Ζυγό, μάλλον ο σύντροφος θα έρθει όταν καταλάβεις ποια είσαι εσύ πρωταρχικά. Δε σε ενδιαφέρει το υλικό, φθαρτό κομμάτι της σχέσης σου, αλλά το άυλο, το πνευματικό. Τι είναι η σχέση για εσένα; Μήπως βοήθεια να βρεις τα πατήματά σου και να εξελιχθείς, να βρεις ισορροπία και να προχωρήσεις παρακάτω. Το φλερτ σου δημιουργεί όνειρα για σχέση, αλλά ταυτόχρονα σε κλείνει στον ευατό σου. Να σου δώσω ένα παράδειγμα: Σου αρέσει κάποιος, έρχεσαι σε επαφή μαζί του, και κουβεντιάζεις αναλύοντας όλα τα προβλήματα που έχουν οι φίλοι του ή και ο ίδιος, χωρίς όμως να αναφερθείς στο μείζον θέμα: Σου αρέσει και τον θέλεις!! Πάμε λοιπόν τώρα σε προβλέψεις: Το πέρασμα του Δία μέχρι το τέλος Οκτωβρίου δεν έιναι κακό για εσένα. Θα βρεθεί κάποιο άτομο που θα σε ενδιαφέρει, κάποιο άτομο που ταξιδεύει, που ήρθε από το εξωτερικό, που σου κάνει και πάλι όνειρα. Αν ακολουθήσεις διαφορετική πορεία από αυτή που σου ανέλυσα προηγουμένως, είναι μία καλή εποχή να δεις αν μπορείς να κάνεις κάτι μαζί του. Βέβαια, θα μπορούσε αυτό που λέω να είναι κάποια χρήματα τα οποία έρχονται μέσω κάποιου συμβολαίου, δεν ξέρω αν υπάρχει κάτι τέτοιο στον ορίζοντα. Κοιτώντας πολύ μακροπρόθεσμα, το δεύετρο έτος της παρουσίας του Κρόνου στο Ζυγό (χοντρικά το μέσα 2010 με τέλος 2011) είναι πολύ σημαντικό για εσένα. Δε μιλάω για μία σχέση, αλλά για ριζική αναθεώρηση του εαυτού σου.
  • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
    Stardhomme @ 28.08.2007 12:54
    onizuka, ας σκιαγραφήσουμε λίγο το προφίλ σου. Πέφτεις με τα μούτρα στο φλερτ, θέλεις να εντυπωσιάσεις τον άλλο, να έχεις το πάνω χέρι. Όταν λοιπόν κάποιος δει αυτό υπάρχουν δύο δρόμοι: ο ένας λέει ότι ο άλλος θα φύγει γιατί αισθάνεται απειλή από την ορμή σου, τον αέρα σου, τη λάμψη σου. Ο άλλος δρόμος είναι να έρθει κοντά σου και να θελήσει να κάνει κάτι μαζί σου. Διαλέγουμε το δεύτερο δρόμο, για να δούμε όμως αν έχει εμπόδια. Φυσικά και έχει. Μετά το πρώτο φλερτ και την κατάκτηση του στόχου αρχίζει να δουλεύει το μυαλό και να κρίνει και να συγκρίνει. Είναι ο άλλος το άτομο με το οποίο θα κάνεις οικογένεια; Το άτομο αυτό έχει ένα κύρος, που το αναζητάς, μία σοβαρότητα και μία αρμονία στη συμεπριφορά του; Αν ναι, τότε πολύ πιθανό να σκεφτείς το γάμο. Και όμως ακόμα και σε τόσο ιδανικές καταστάσεις, έρχεται κάποια στιγμή ο Ουρανός σου στον 7ο οίκο και λέει ανέτρεψε τα όλα. Διέλυσε τη σχέση που σε έχει κλείσει σε ένα καλούπι και άνοιξε ορίζοντες. Ξαναρχίζεις λοιπόν τον κύκλο με το φλερτ κτλ κτλ..... Πάμε λοιπόν σε προβλέψεις. Τον επόμενο μήνα, κάτι έχει αρχίσει και από αυτό το μήνα, έχε τα μάτια σου ανοικτά. Η επιστροφή Κρόνου σε βρίσκει έτοιμη να αλλάξεις τη δουλειά σου, να ανέβεις κοινωνικό επίπεδο, να βελτιώσεις τη δημόσια εικόνα σου. Βέβαια, αυτό μπορεί να σημαίνει και το τέλος της παιδικής αθωότητας, αλλά είναι κάτι που πιθανότατα ευχόσουν καιρό να γίνει. Η έκλειψη Ηλίου στις 11/9 είναι σημαντική ημερομηνία για το παραπάνω που σου λέω. Με το γύρισμα της Αφροδίτης σε ορθή πορεία στον 5ο οίκο σου (από 8/9) τα φλερτ και οι έρωτες επανέρχονατι στο προσκήνιο. Πάντως η ζωή σου αποκτά και πάλι χαρά και αισοδοξία, η δουλειά γίνεται περισσότερο δημιουργική και θα πάρεις τα πάνω σου.
  • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΙΧΘΥΕΣ
    Stardonna @ 26.08.2007 11:38
    migella αν θέλεις να το δούμε αστρολογικά το θέμα σου συμπλήρωσε στο ΜΕΝΟΥ ΜΕΛΟΥΣ όλα τα στοιχεία του ΧΑΡΤΗ σου.
  • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
    Stardonna @ 26.08.2007 11:31
    rubik δεν τους βλέπεις πουθενά γιατί απλούστατα δεν έχεις ανάδρομους πλανήτες στο χάρτη σου! Ησύχασες τώρα; ))
  • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΚΑΡΚΙΝΟΣ
    Stardhomme @ 26.08.2007 10:19
    miracle, θα σου εξηγήσω τι σημαίνει για εσένα αυτό που αναφέρεις. Με Ήλιο σε Καρκίνο στον 11ο οίκο, η ασφάλεια σου είναι οι φιλικές σου παρέες. Νιώθεις πως προσφέρεις όταν φροντίζεις τα άτομα που ανήκουν στις ομάδες που συμμετέχεις. Ίσως επειδή τα όνειρα για τη μητρότητα να ανήκον σε βάθος χρόνου, να εξωτερικεύεις την τάση σου για φροντίδα απέναντι σε φίλους και γνωστούς (τι καλύτερο από το νά είναι μαζεμένοι γύρω από το τραπέζι που έχεις εσύ στρώσει....). Και μάλιστα, οι φίλοι είναι πολλοί, και συνεχώς έρχονται κοντά σου. Με την Αφροδίτη στο 10 οίκο σου, οι επαγγελματικές επιτυχίες θα έρθουν αφού καταφέρνεις να κάνεις τις πιο σωστές γνωριμίες, την κατάλληλη στιγμή. Μόνο που θα χρειαστεί να κάνεις υπομονή, να επιμείνεις και να δείχνεις διάθεση εργατικότητας στις ευκαιρίες που παουσιάζονται από τις γνωριμίες σου. Η αρμονικότατη σκέψη σου, με εξισσοροπιστικό χαρακτήρα και τη λογική στα επιθυμητά επίπεδα, είναι αυτό που χαρακτηρίζει τον τρόπο που εργάζεσαι, ένα ακόμη ατού σου όταν βρίσκεσαι μέσα σε πολύ κόσμο. Έχει και δυσκολίες η Αφροδίτη σου όμως. Το πρώτο είναι πως πρέπει να έχεις υπομονή, να μην αφήνεις τις υποχρεώσεις της καθημερινής ρουτίνας στη μέση. Συμφωνώ, πολλές φορές ο πολύς κόσμος γύρω σου σε αποσυντονίζει και πετάς από το ένα θέμα στο άλλο, αλλά θα πρέπει να δείξεις εστιασμό στο θέμα που σε ενδιαφέρει. Δώσε βάση στο θέμα που σε ενδιαφέρει, στο δημιουργικό ταλέντο που σε χαρακτηρίζει, στο φλερτ που σε ικανοποιεί και μην παρασύρεσαι από κάθε νέα γνωριμία. Με αυτό τον τρόπο που δρας, χτίζεις ένα πύργο με παράταιρα υλικά, δεν έχει βάσεις, με τον πρώτο αέρα θα γκρεμιστεί.
  • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΙΧΘΥΕΣ
    Stardonna @ 24.08.2007 22:38
    sissy86 πώς σου γεννήθηκαν αλήθεια αυτές οι απορίες από αυτά που διάβασες; Μόλις επιστρέψω από τις διακοπές μου θα ρίξω και μια και δυο ματιές -δείξτε λίγη υπομονή ακόμη.
  • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΤΟΞΟΤΗΣ
    Stardonna @ 24.08.2007 22:32
    Κριός είναι acapulco -αν η ώρα γέννησης είναι 13:35.
  • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΚΑΡΚΙΝΟΣ
    Stardhomme @ 22.08.2007 17:11
    Δεν είμαι η stardonna, αλλά μιλάω και εκ μέρους της. Οι κανόνες είναι πολύ απλοί. 1. Να είναι ο χάρτης σου στο προφίλ σου, και όχι κάποιου άλλου ατόμου. 2. Να είναι ο σωστός χάρτης, με θερινή ή χειμερινή ώρα. 3. Να υπάρχει σαφές ερώτημα και όχι ερώτημα τύπου είμαι καρκίνος, ταιριάζω με λέοντα; Έχουμε δηλώσει πως συναστρίες δεν απαντώνται, εκτός να υπάρχει συγκεκρίμένο ερώτημα και πάνω σε αυτό το κομμάτι. 4. Να έχουμε το χρόνο να να ασχοληθούμε με το ερώτημα του καθενός. Και κάτι τελευταίο, είμαστε ακόμα σε διακοπές.......
  • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΤΟΞΟΤΗΣ
    Stardonna @ 14.08.2007 18:58
    Jambi η ανάδρομη Αφροδίτη επηρεάζει τα οικονομικά μας ούτως ή άλλως. Ειδικά εσένα που μπήκε με την όπισθεν στον 2ο οίκο σου σε έχει ξεπαραδιάσει. Καθυστέρησες να πληρωθείς; Παρασύρθηκες με τις εκπτώσεις ή έκανες "πολυτελή δώρα" στον εαυτό σου; Τα υπόλοιπα πανω-κάτω τα ξέρεις - ο Άρης θα παραμείνει στον 12ο οίκο σου από 26/8 έως και 9/4/2008. Κουράγιο…

έχουν γενέθλια 249 μέλη.

γιορτάζουν οι: Μάρκος, Μαρκέλα

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...