παρακαλώ περιμένετε...
  • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΤΟΞΟΤΗΣ
    Stardhomme @ 04.06.2008 14:05
    axemana, με ένα τόσο τονισμένο 9ο οίκο, είσαι Τοξότης και με το παραπάνω. Αυτό σημαίνει πως η αναζήτηση της αλήθειας είναι η βασική σου προτεραιότητα στη ζωή. Βέβαια με την ακμή του 9ου οίκου στο Σκορπιό και τον Πλούτωνα στον 7ο οίκο, ο/η σύντροφος είναι σημαντικό κομμάτι του παζλ σε αυτή την αναζήτηση. Πως θα θάψεις πεποιθήσεις που δε σε αντιπροσωπεύουν πλέον, αν δεν έχεις ένα σύντροφο να σε τσιγκλάει; Πως θα αναλάβεις δράση να ταξιδέψεις (πραγματικά και πνευματικά) αν δεν έχεις ένα άτομο που να σε αναγκάσει να φύγεις από τη σχέση επειδή έγινε ανυπόφορη; Να αναλάβεις την πρωτοβουλία να αφήσεις μία σχέση ή να ξεκινήσεις μία πνευματική αναζήτηση είναι το τρωτό σου σημείο με το Χείρωνα στον 1ο οίκο σου.
    Μιλάς για το μεγάλο υδάτινο τρίγωνο Σελήνης, Δία και Κρόνου από ότι καταλαβαίνω. Είσαι γενναιόδωρο άτομο και αυτό έχει απήχηση στα άτομα που ελκύεις σεξουαλικά. Φλερτάρεις και ερωτέυεσαι με βάση το συναίσθημα, αλλά όταν έρθει η ώρα να μπει η σχέση σε καλούπια, είναι πιθανό να φύγεις. Είναι και αυτός ο Ουρανός στην ακμή του 8ου οίκου σου, που μεταμορφώνει τη συμβίωση από τον παράδεισο στην κόλαση σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα, σαν να παίρνεις μέρος στο τρενάκι του τρόμου.... Και τότε σπίτι σου γίνεται η κοινωνία, οικογένεια οι φίλοι σου, και κάνεις την αλλαγή σοκ που χρειάζεσαι για να μην αισθανθείς φυλακισμένος. Απλές σκέψεις πάνω στο χάρτη σου που μπορούν να σου φανούν χρήσιμες...
  • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
    Stardhomme @ 03.06.2008 08:42
    lula, με ωροσκόπο Αιγόκερω, είσαι όντως από τα εξαιρετικά ευνοημένα άτομα αυτής της χρονιάς. Ο Δίας πέρασε από τον ωροσκόπο σου και απέναντι από τη Σελήνη σου το Φεβρουάριο του 2008, και σε συνδυασμό με την κίνηση του Ουρανού στο χάρτη σου, μία επαγγελματική αλλαγή ήταν πολύ πιθανή (βέβαια, ίσως να αισθάνθηκες πως ξέκοψες από κάποιο περιβάλλον που σου δημιουργούσε ασφάλεια ταυτόχρονα). Τον Αύγουστο, που ο Δίας θα ξαναπερνά ανάδρομα από ωροσκόπο και απέναντι από τη Σελήνη σου, να προσέξεις πολύ αν υπάρχξει κάποια επαγγελματική ευκαιρία ή κάποια ευκαιρία στον ερωτικό τομέα, καθώς ο Ποσειδώνας από το 2ο οίκο σε κάνει να πιστεύεις πως είναι η ευκαιρία της ζωής σου (ίσως να υπάρχουν πολύ καλές οικονομικές ανταμοιβές). Επίσης, με την έκλειψη Ηλίου της 1/8 απέναντι από τον Ερμή σου, τσέκαρε πολύ καλά τους όρους που σου προτείνουν ή πάρε γνώμη και από άλλα άτομα (αδέρφια ή κοντινούς φίλους) σχετικά με το άτομο που γνώρισες. Πάντως, αν πρόκειται για μία δουλειά που περιλαμβάνει και μετακινήσεις ή σε εκφράζει απόλυτα, θα σου έλεγα πως Σεπτέμβριο και Οκτώβριο είναι καλύτερη εποχή για το δεις περισσότερο λογικά και αντικειμενικά. Τέλος, Ο Δίας περνά από τον Ήλιο σου το Δεκέμβριο, την εποχή που θα ενεργοποιηθεί και η έκλειψη Ηλίου του Αυγούστου, οπότε μία επαγγελματική μετακίνηση, μία έναρξη μίας σχέσης και γενικότερα μία ευκαιρία είναι μπροστά στα μάτια σου.
  • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΣΚΟΡΠΙΟΣ
    Stardhomme @ 02.06.2008 09:29
    matina77, είναι εξαιρετικά απλό. Κάνεις ένα post, όπως αυτό εδώ, ρωτάς αυτό που θέλεις, και εμείς εξετάζουμε το θέμα και απαντάμε με την προϋπόθεση πως θα πρόλαβουμε να δούμε το post και να βρούμε το χρόνο να απαντήσουμε.
  • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΚΑΡΚΙΝΟΣ
    Stardhomme @ 29.05.2008 09:52
    kokopuf, αντικατλεστησε το emoticon με ερωτηματικό και παρένθεση για να βγει νόημα. Επίσης, αυτό που ζητάς και δε βρίσκεις ανταπόκριση (ή μήπως αποφασίζεις να κάνεις) θα μπορούσε να είναι και ένα pet, μία επιθυμία σου να δουλέψεις κάπου τους επόμενους μήνες ή η ανάγκη σου να κάνεις κάτι στην εμφάνισή σου. Συμπηρωματικά στα παραπάνω που σου είπα.
  • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΚΑΡΚΙΝΟΣ
    Stardhomme @ 29.05.2008 09:39
    kokopuf, αν και δε μας λες τι ακριβώς γίνεται, ας προσπαθήσω να κάνω μία μαντεψιά. Τι ακριβώς συνέβη αρχές Απριλίου όταν ο Ουρανός τετραγώνισε τη Σελήνη σου; Μήπως ήταν η εποχή που κάποια σχέση σου έγινε φανερή και αυτό έφερε ένα σοκ σε άτομα του κοντινού οικογενειακού σου περιβάλλοντος; Είναι εξαιρετικά πιθανό να σήκωσες μπαϊράκι σε κάποια απόφαση του οικογενειακού σου περιβάλλοντος, ή να εκνευρίστηκες με τη σχέση σου, ή να κατάλαβες πως η σχέση αυτή σε κουράζει ψυχολογικά ή να ξέσπασες στη σχέση ή την οικογένεια σου λόγω αναταραχής των αισθημάτων σου. Πάντως κάποιο άτομο ένιωσε έντονα την έκρηξή σου, καθώς όσο και να κρυβόταν, δεν μπόρεσε παρά να βγει προς τα έξω. Αν πάλι δεν εξωτερικευτηκε, τότε, τώρα με τον Άρη στον ωροσκόπο σου είναι νομίζω η ώρα να μιλήσεις χωρίς περιστροφές. Πάντως να σου δώσω μερικά άλλα στοιχεία που γίνονται αυτή τη στιγμή στο χάρτη σου για να καταλάβεις τι πας να κάνεις. α) Ο Άρης πάνω στο Χείρωνα σου λέει μίλα, αλλά πρόσεχε πως θα το πεις, επειδή η αντίποινα θα είναι να κατακρίνουν την εικόνα σου, να σε πουν ισχυρόγνωμονα και αλαζόνα. β) Στο τέλος του πρώτου δεκαημέρου του Ιουνίου, ο Άρης πιάνει το σημείο της έκλειψης Ηλίου της 7ης Φεβρουαρίου, πάνω στον Κρόνο σου. Μήπως είναι η ώρα που μία σχέση (ίσως κάτι που ξεκίνησε αρχές Φεβρουαρίου) να ολοκληρώνεται; Μήπως επένδυσες πολλά σε αυτή τη γνωρίμία (ήταν και ο Πλούτωνας πάνω στο Β. Δεσμό σου) και θεωρήσες πως ήταν κάτι καρμικό; Μήπως ήταν κάποια γνωριμία που είχε στόχο να σε μάθει πως υπάρχουν και άλλα πράγματα στη ζωή; Πάντως η δημόσια εικόνα σου θα εξαρτηθεί σε μεγάλο βαθμό από την πειθαρχία που επέδειξες τόσο καιρό στην προσπάθεια που κάνεις, αν βάδιζες με στόχο και πλάνο, επενδύοντας στο χρόνο και την προσπάθεια, αν έβαλες σωστές προτεραιότητες (μήπως υπάρχουν και αποτελέσματα εξετάσεων που αναμένονται. Σε κάθε περίπτωση το νόημα της έκλειψης είναι πως θα πρέπει να υπηρετήσεις κάποια πράγματα, να δουλέψεις αθόρυβα και χωρίς πολλές φανφάρες με στόχο να τρυγήσεις τα αποτελέσματα του κόπου σου. Βασικά, ό,τι έσπειρες τους τελευταίους μήνες, τώρα θε θερίσεις. Αν δε φρόντισες να διατηρείς τη σπορά σε καλή κατάσταση, τώρα θα έχεις να αντιμετωπίσεις τον πέλεκυ της αποφάσης των ανθρώπων που κρίνουν τον κόπο σου. Σε κάθε περίπτωση, δώσε βάση στο σώμα και την ψυχολογία σου, είναι τα μέσα για να προχωρήσεις.
  • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΤΟΞΟΤΗΣ
    Stardhomme @ 14.05.2008 14:45
    SCBE, ας πιάσουμε τα θέματα ένα ένα. Καταρχάς, δε χάθηκα, απλώς υπάρχει ακόμα πρόβλημα με τη λειτουργία του site και είναι δύσκολο να έχουμε άμεσα το χάρτη σας, γιαυτό και οι απαντήσεις δε δίνονται με την παλιά ευκολία.
    Πάμε στους ανάδρομους πλανήτες. Δεν έχω στατιστικά δεδομένα, αλλά τα άτομα με γενέθλιο ανάδρομο Ερμή, δε συναντούν τόσα προβλήματα όσα οι υπόλοιποι όταν ο Ερμής γυρνά σε ανάδρομη πορεία. Και πάμε στον ανάδρομο Δία σου. Σε ποιον τομέα της ζωής σου αισθάνεσαι Θεός (με την έννοια πως μπορείς να καταφέρεις τα πάντα); Στον τομέα των φίλων σου, είσαι εξαιρετικά δημοφιλής, αγαπητή, ευχάριστη και είναι εύκολο για εσένα να κάνεις δημόσιες σχέσεις. Πότε δημιουργείται το πρόβλημα όμως. Όταν μπλεχτεί το φιλικό με το γκομενικό, όταν μπλεχτούν οι έννοιες, σας αγαπώ και αγαπήστε με, όταν έχεις φίλους αλλά δεν έχεις σύντροφο και αισθάνεσαι πως δε θα βρεις ποτέ. Τότε δεν ανοίγεσαι εύκολα στον κόσμο, γιατί ίσως να φοβάσαι πως θα δώσεις συναισθήματα και δε θα πάρεις πίσω. Η άνεσή σου για κοινωνικές επαφές εσωτερικεύεται και οι άσχημες σκέψεις που κάνεις σε αναγκάζουν να πηγαίνεις στη γωνία σου και να αφήνεις άλλους να κάνουν τις δημόσιες σχέσεις που τόσο πολύ επιθυμείς να κάνεις εσύ. Άρα, ο ανάδρομος Δίας είναι μεν μία ευκολία στις γνωριμίες, αλλά το θέμα μπερδεύεται όταν η φιλική γνωριμία μετατραπεί σε εσωτερική σου ανάγκη για να έχεις ερωτική σχέση με το συγκεκριμένο άτομο. Και ναι, με το Δία ανάδρομο στον 5ο οίκο σου, μπορεί να έχεις επιστροφές παλιών αγαπημένων προσώπων ή να χρειαστεί να κάνεις μία αξιολόγηση από τα άτομα που γνώρισες σε ερωτικό επίπεδο όλο το τελευταίο διάστημα. Και να προσέχεις να μην μπλέκεις τη φιλία με τον έρωτα.
    Ο Άρης στο Λέοντα, θα μπορούσε να είναι η αφορμή για ένα ταξίδι (μήπως για εκπαιδευτικούς σκοπούς) ή η ανάγκη σου να απομακρυνθείς από την οικογένεια με στόχο να σκεφτείς καλύτερα κάποια πράγματα που σε βασανίζουν ψυχολογικά. Θα μπορούσε να είναι και εκρήξεις λεκτικές απέναντι σε αγαπημένα πρόσωπα, αλλά και νεύρα που δεν εκτονώνται εύκολα ή που εκτονώνται με τρόπο που αποφέρει το αντίθετο από το επιθυμητό αποτέλεσμα. Μήπως πάλι είναι και υπερβολικη δουλειά, υπερβολικές υποχρεώσεις οι οποίες σε κρατούν μακριά από σπίτι και οικογένεια; Αλλά θα μπορούσε πάλι η υπερβολική δουλειά να φέρει μία ευχάριστη επαγγελματική εξέλιξη ή την ανάγκη να μετακομισεις. Πάντως μέχρι να περάσει ο Άρης στον ωροσκόπο σου (10/6), η εσωτερικ΄ηαναζήτηση του νοήματος των πραγμάτων θα είναι παρούσα. Είναι η δουλεια που κάνεις αυτή που επιθυμείς, είναι η ζωή σου όπως επιθυμείς; Να προσέχεις το ψυχολογικό break down, να έχεις κάτι χειροπιαστό να πιάνεσαι τη δύσκολη ώρα, αυτό είναι το μυστικό.
    Τέλος, οι κινήσεις των πλανήτων βρίσκονται στις Αστρολογικές Εφημερίδες που θα βρεις σε βιβλιοπωλεία που έχουν αστρολογικά περιοδικά, αλλά μπορείς να φτιάξεις και το χάρτη της ημέρας που επιθυμείς στο site που βρισκόμαστε.
    Να είσαι καλά!
  • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΥΔΡΟΧΟΟΣ
    Stardhomme @ 12.05.2008 19:17
    ratamahatta, δεν είναι καθόλου λάθος το timing. Σου εύχομα κάθε επιτυχία και εδώ είμαστε για οτιδήποτε άλλο χρειαστείς. Να είσαι καλά!
  • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΥΔΡΟΧΟΟΣ
    Stardhomme @ 12.05.2008 15:54
    ratamahatta, η απάντηση είναι η έκλειψη Σελήνης του τέλους Φεβρουαρίου η οποία πραγματοποιήθηκε στην ακμή του 7ου οίκου σου και η οποία ενεργοποιήθηκε εδώ και περίπου ένα μήνα με την παραμονή του Κρόνου στο συγκεκριμένο σημείο. Ο Κρόνος ο οποίος πλέον ήρθε σε ορθή πορεία στον 7ο οίκο σου, λέει πως θα πρέπει να αποκτήσεις ρεαλισμό και πειθαρχία στις σχέσεις σου (επαγγελματικές και προσωπικές), πως η διάθεση ελευθερίας που επιθυμείς δεν είναι πλεόν δεδομένη (ίσως να μπαίνεις ως ένα ισότιμο μέλος σε μία ομάδα με καθορισμένο τρόπο και πλαίσιο δράσης). Επιπλέον, είναι εξαιρετικά πιθανό να έληξε και μία σχέση σου, να αγαπούσες και ίσως να αποδείχτηκε πως δε σε αγαπούσαν όσο πίστευες. Η σχέση αυτή αν ολοκληρώθηκε, ίσως και καλώς να έκανε. Η σχέση θα έμενε αν είχε να σου προσφέρει κάτι βαθύτερο, αν μπορούσε να σε πάει ένα βήμα παρακάτω στη ζωή σου. Αντιλαμβάνομαι πως όλα τα παραπάνω δυσάρεστα έχουν και κάποιο αρνητικό επακόλουθο στην ψυχολογία σου, ακόμα και στη σωματική σου υγεία. Εύλογα θα μου πεις τι γίνεται τώρα. Λοιπόν, ο Δίας εξακολουθεί να είναι στον 11ο οίκο σου, δίνοντας την ευκαιρία να γνωρίσεις κόσμο, να κάνεις φίλους και να έχεις διέξοδο σε αυτούς. Με την ανάδρομη όμως κίνηση θα πρέπει να προσέχεις ποιοι είναι οι αληθινοί φίλοι, ποιοι αξίζουν να είσαι πλάι σου και ποιοι όχι. Θα σου πω επίσης πως με τον Άρη να περνά απέναντι από το σημείο της Ηλιακής έκλειψης του Φεβρουαρίου, στις αρχές Ιουνίου, αν δεν έχεις προσέξει κάποιο θέμα υγείας, καλό θα ήταν να το δεις επισταμένα. Από την άλλη πλευρά, αν κάποιο επαγγελματικό θέμα είναι να ξεκινήσει, είναι μία πολύ πιθανή εποχή να συμβεί. Πάντως για να σε καθησυχάσω, οι επόμενες εκλείψεις του Αυγούστου δε σε επηρεάζουν. Αυτό που θα πρέπει να κοιτάξεις είναι ο επόμενος Οκτώβριος, που ο Πλούτωνας περνά για τελευταία φορά από την Αφροδίτη σου (βρίσκεται γύρω από την Αφροδίτη σου από τον Ιούνιο μέχρι εκείνη την εποχή, κάτι που δεν είναι ευχάριστο) και ο Β. Δεσμός είναι σε σύνοδο με τον Ήλιο σου. Νομίζω πως δομικές αλλαγές είναι στο προσκήνιο, μήπως έχεις στα σκαριά μία μετακίνηση ή την έναρξη κάποιας επαγγελματικής δραστηριότητας. Το ζητούμενο είναι να έχεις ανοικτό μυαλό και πιστεύεις στο μέλλον. Οτιδήποτε τελειώσει εκείνη την εποχή, ΠΡΕΠΕΙ να ολοκληρωθεί για να μπεις στη νέα φάση της ζωής σου. Να θυμάσαι πως ο πλούτος σου εκείνη την εποχή είναι μία σχέση με ένα άτομο που σε βοηθά να βρεις το νόημα της ζωής, κάποιο άτομο που σου ανοίγει το μυαλό σε νέες ιδέες, θεωρίες και γνώσεις. Ίσως να αποφασίσεις να ταξιδέψεις για να βρεις το παραπάνω νόημα στη ζωή σου. Σου εύχομαι τα καλύτερα!
  • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΠΑΡΘΕΝΟΣ
    Stardome* @ 15.04.2008 10:56
    Ενημερωτικά:
    Ένα πολύ σοβαρό τεχνικό πρόβλημα μας ταλαιπωρεί ακόμα.Τα posts και το λοιπό υλικό που τυχόν λείπει θα ανακτηθούν το συντομότερο δυνατόν. Θα σας κρατάμε ενήμερους!
  • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΖΥΓΟΣ
    Stardhomme @ 30.10.2007 09:56
    NATASAKI, ο Κρόνος θα πηγαινοέρχεται πάνω από τον Ήλιο και τον Ερμή σου μέχρι και το τέλος του καλοκαιριού του 2008. Τι σημαίνει αυτό; Η ζωή δεν είναι τόσο εύκολη, η δουλειά που έχεις ή που ψάχνεις δεν έρχεται, τα ταλέντα σου δεν εκφράζονται μέσω του επαγγέλματός σου. Μήπως όμως η δουλειά που έχεις δεν είναι αυτή που σε εκφράζει; Μήπως ήρθε η ώρα να βρεις μία δουλειά με περισσότερο καλλιτεχνικές αποχρώσεις από μία βαρετή δουλειά γραφείου; Ο Β. Δεσμός στην ακμή του 7ου οίκου σου, λέει να κυνηγήσεις το όνειρο για μία τέτοιου είδους εργασία. Να αφήσεις στην άκρη το σφικτό πρόγραμμα της καθημερινής δουλειάς και να προχωρήσεις σε άλλα μονοπάτια που θα είσαι και καλύτερη και αποδοτικότερη. Δεν είναι εύκολο, υπάρχουν αρκετά πράγματα που σε κρατούν δέσμια στο έδαφος, μεταξύ των οποίων πιθανότατα και η οικογένεια σου. Θα σου έλεγα να έχεις τα μάτια σου ανοικτά σε άτομα και ευκαιρίες που σχετίζονται με όσα σου ανέφερα παραπάνω. Όσο για την υγεία του πατέρα σου, πιθανότατα να συνέβη το δεύτερο δεκαήμερο του Σεπτεμβρίου με την ηλιακή έκλειψη πάνω στο Δία σου που κυβερνά τον 4ο οίκο σου. Όπως λες και εσύ, όλα πήγαν καλά, απλώς να επισημάνω να υπάρχει μία προσοχή γύρω στον Οκτώβριο του 2008 αφού ο Κρόνος θα περάσει από το σημείο της έκλειψης. Δεν είναι απαραίτητο πως θα επηρεαστεί και πάλι η υγεία του πατέρα σου, αλλά μία προσοχή στο θέμα δε βλάπτει...

έχουν γενέθλια 207 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...