παρακαλώ περιμένετε...

ολική αλλαγή και αποφαση ζωής!...

  • boa @ 15.10.2008 17:22
    TsikoPiko (!) αν ενδιαφέρεστε για αστρολογική απάντηση και μόνο, τότε ΜΗΝ διαβάσετε τα παρακάτω!
    Η πρώτη μου σκέψη όταν διάβασα το post σας ήταν "μακάρι να με περίμενε και εμένα μια έτοιμη δουλειά στην Κέρκυρα... μαζί με ένα έρωτα...".
    Η δεύτερη πως 3 μήνες ίσως και να είναι λίγοι για μια τέτοια απόφαση, γιατί η καθημερινότητα συνήθως απομυθοποιεί και αν δεν υπάρχει κάτι παραπάνω από μεγάλος ενθουσιασμός, γρήγορα έρχεται η απογοήτευση...
    Από την άλλη, εφόσον μπορείτε να εργάζεστε ως εξωτερικός συνεργάτης στη δουλειά που ήδη έχετε, ΔΕΝ έχετε και τίποτα να χάσετε! Και να μη λειτουργήσει εν τέλη, τουλάχιστον θα έχετε ζήσει την εμπειρία της επαρχίας (και δεν θα τη φοβάστε πια) καθώς και τον έρωτά σας!
  • KaMiKaZe @ 15.10.2008 17:31
    Kata ti diki mou apopsi einai poly nwris gia tetoia skinika. Ase na perasei kana 8minaki kalytera. Pou na 3espitwnesai twra gia 4wn minwn sxesi...
    An paei kala ws tote, sikw k fyge gia Kerkyra. (super i Kerkyra btw)
  • Lamar @ 15.10.2008 17:37
    Να συμπληρώσω κι εγώ μια σκέψη που ελπίζω να σου χρησιμεύσει, καμιά φορά δεν κάνουμε βήματα γιατί φοβόμαστε όχι τόσο τι θα γίνει αν αποτύχουμε αλλά το τι θα πει ο περίγυρος ("έκανες λάθος επιλογή και την πληρώνεις", "δεν έπρεπε να πιστέψεις αυτό ή εκείνο", "λούσου τα τώρα" και διάφορα τέτοια τρυφερά και με κατανόηση σχόλια). Κάνεις πάρα πολύ καλά και ανησυχείς για όλα, έχεις δίκιο, και λίγο είναι το διάστημα που τον ξέρεις και πολλά τα πράγματα που πρέπει να αλλάξεις στην καθημερινότητά σου για να είσαι μαζί του. Οπότε εγώ θα έλεγα να δώσεις στον εαυτό σου λίγο χρόνο να σκεφτεί, να νιώσει και να βάλει προτεραιότητες, χωρίς να (κατα)πιέζεσαι τραγικά και να ψυχαναγκάζεσαι για να πάρεις μια απόφαση. Πάρε καμιά βαθιά αναπνοή και άρχισε να βλέπεις ειλικρινά τι θέλεις και πόσο έτοιμη είσαι για βήματα, ποια είναι τα ρίσκα που θες να πάρεις και αν θέλεις να αναλάβεις ευθύνες για αυτά. Σιγά σιγά πιστεύω ότι θα τη βρεις την άκρη. Καλή τύχη!
  • Lamantarini @ 15.10.2008 17:55
    life is too short...go for it!
    και παρεπιπτόντως καθόλου επαρχία δεν είναι η Κέρκυρα...έχει σούπερ μέρη να δεις και να περιπλανηθείς...μπορεί να είναι ιδέα μου , αλλά διαβάζοντας το ποστ , είχα την αίσθηση ότι έψαχνες κάποιον "λογικό" λόγο να μείνεις...αν τον θες τοσο πολύ ...γιατί όχι;..εξάλλου αν δεν κάνεις το βήμα πάντα θα αναρωτιέσαι τι θα είχε γίνει αν πήγαινες...

    στανταρ υπάρχει και η πιθανότητα να πακετάρεις και να γυρίσεις πίσω...
    δες αν: το αξίζει ,
    αν θα σε στοιχειώσουν τα ΑΝ , σε περιπτωση που δεν πας,
    τι αντεχεις τελοσπαντων να κανεις..
    προς τα πού κλίνει το συναίσθημα;τι θες πιο πολύ..;;αυτο να κάνεις!

    καλή τυχη!!!
  • zenobia @ 15.10.2008 18:05
    AAAAA!
    Να περπατησετε τα μονοπατια της Κερκυρας!
    http://www.corfutrail.org/

    (ΟΚ, και συμφωνω με τους απο κατω)
  • Stardonna @ 15.10.2008 19:06
    TsikoPiko μπορείτε να το επιχειρήσετε. Αυτή τη στιγμή δεν βλέπω κάποιο απαγορευτικό. Οι διελεύσεις των προηγούμενων μηνών δείχνουν την κατάσταση στα ερωτικά και πόσο αποφασισμένη είσαστε για ριζικές αλλαγές στην καθημερινότητα σας εξαιτίας μάλιστα μιας σχέσης ερωτικής. Σκέφτεστε σοβαρά, μετράτε τα θέλω και τις ανάγκες σας, έχετε βρει ένα μεγάλο κομμάτι από αυτά που σας αρέσουν και σας κάνουν και επιπλέον μαζί με τους δρόμους που έχουν ανοίξει έχει ανοίξει πάλι το κουτάκι της (λογικής) αισιοδοξίας. Γενικά να ξέρετε ότι έχετε μια ροπή να εμπλέκεστε με συντρόφους που ο ένας θα είναι στα πόδια του άλλου και στον χώρο της δουλειάς (είναι θα έλεγα πολύ «οικογενειακές» οι δουλειές που βρίσκεστε να κάνετε ακόμα και αν πρόκειται απλώς για συνέταιρους) όπως και μια ροπή -που θα πρέπει να την προσέχετε πολύ- να απογοητευτείτε από λάθος επιλογή αντρών και αυτό να σας στοιχίζει πολύ, ψυχολογικά και οικονομικά. Για ένα έρωτα μπορείτε να θυσιαστείτε! Είναι το ιδανικό και μπορείτε να το τραβήξετε έως το τέλος ή είναι ερωτική ουτοπία; Πολλά σημαντικά θέματα σας θα κριθούν μετά από μια 3ετία - προς το παρόν διοργανώστε πάρτι για τον Πλούτωνα που φεύγει. Από την άλλη, να ξέρετε ότι έχετε σημαντική βοήθεια και τύχη στον τομέα του γάμου και γενικά του συνεταιρισμού και μάλιστα αρκετά ξαφνική, κάτι που δείχνει μια περίεργη ευκαιρία ή και αλλαγή προσανατολισμού ίσως με τη σημαντική βοήθεια από φίλους (ή κομματικά στελέχη ή αστρολόγους!)
    Με την έκλειψη του Ιανουαρίου περιμένετε να έρθουν στην επιφάνεια κάποια θέματα και μάλιστα με έντονο τρόπο - και με την έκλειψη του περασμένου Αυγούστου πρέπει να νιώσατε κάτι, αυτό το κάτι που σας κάνει να σκέφτεστε την αλλαγή και το σπίτι, την οικογένεια και τον τόπο σας, είστε όμως και Τοξότης... κι ένας γνήσιος Τοξότης μέσα του έχει πάντα μια κασέτα που παίζει: «όπου γης και πατρίς». Αν το βλέπετε σαν μια εμπειρία ζωής που θέλετε να την ζήσετε και περιμένετε το χρόνο για να ωριμάσουν κάποια πράγματα, ξεκινήστε - τίποτα δεν σας εμποδίζει. Πριν το τέλος του χρόνου θα δείτε να ανοίγονται δρόμοι όσον αφορά την καριέρα αλλά και το κοινωνικό status σας (γάμος; ) και μια εύνοια στο σπίτι (συγκατοίκηση; Απόκτηση στέγης ή/και αύξηση της οικογένειας; ) είναι αναμενόμενη μέσα στον Φλεβάρη. Ότι και να λέμε, νομίζω πως τα Χριστούγεννα θα ανακοινώσετε επίσημα τις αποφάσεις σας και στο τέλος του Φλεβάρη ήδη θα έχουν αλλάξει πολλά. Καλή τύχη TsikoPiko!
  • TsikoPiko @ 16.10.2008 01:31
    Σας ευχαριστώ πολύ όλους για το ενδιαφέρον και τη ζεστή αποδοχή σας. Είναι πολύ σημαντική η βοήθεια σας για μένα. Σίγουρα θα σας ενημερώσω για τις αποφάσεις...

    Σας ευχαριστώ πολύ και πάλι!
  • Lover @ 16.10.2008 08:25
    Καλημέρα ! Εγώ θα το έκανα θα έφευγα να ζήσω τις δυνάμεις της σχέσης, του εαυτού μου. Τί είναι η ζωή ? Ενα ταξείδι που όσο το ζείς με μεγαλύτερη αισιοδοξία σου έρχονται και πιο καλά τα πράματα ! Εσύ μες την ψυχή σου ξέρεις αν πρέπει να το κάνεις. Αδειασε το μυαλό σου όσο μπορείς, αυτοσυγκεντρώσου, πάρε ένα χαρτί και φτιάξε 2 στήλες ΥΠΕΡ ΚΑΙ ΚΑΤΑ.. οταν τα τελειώσεις αυτά ρίξε το χρώμα του συναισθήματος πάνω στο χαρτί και δες ποια στήλη ακόμη διαβάζεται και ποιά είναι μουτζουρωμένη.. Το μόνο που πιστεύω ότι τελικά θα σε κρατήσει είναι η τοξοτίσια τάση σου για ΜΗ δέσμευση, αν αυτή επικρατήσει. Καλή απόφαση!

έχουν γενέθλια 219 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...