παρακαλώ περιμένετε...
  • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΥΔΡΟΧΟΟΣ
    Stardhomme @ 18.12.2008 08:59
    udroxoosooo, έχεις Ήλιο δύο μοίρες πριν την ακμή του 7ου οίκου σου, γι' αυτό και λαμβάνεται σαν Ήλιος 7ου οίκου. Ο Δίας όσο βρίσκεται στο πρώτο μισό του Υδροχόου θα φέρνει ευκαιρίες που σχετίζονται με τον 6ο οίκο (επαγγελματικές γνωριμίες, εργασιακά ανοίγματα, καλές σχέσεις με συναδέλφους, ενδιαφέρον για άσκηση και διατροφή), ενώ από το δεύτερο δεκαήμερο επηρεάζει τη ζωή σου με εξελίξεις 7ου οίκου (ερωτικές ευκαιρίες, μία σχέση που μπορεί να οδηγήσει και σε γάμο, ένα επαγγελματικό συμβόλαιο) και πάντα τα παραπάνω θα βρίσκουν αποτέλεσμα στον 5ο οίκο σου (που έχει ακμή στον Τοξότη του οποίου κυβερνήτης είναι ο Δίας). Αυτό σημαίνει πως επαγγελματικά ανοίγματα έχουν στόχο να μπορέσεις να βρεις μία εργασία που είναι κοντά στα ταλέντα και τα χόμπυ σου, πως οι ερωτικές ευκαιρίες και τα φλερτ δε θα απουσιάζουν, πως ένας γάμος σημαίνει και απόκτηση παιδιού... Να θυμάσαι όμως πως ταυτόχρονα θα βιώσεις την επιστροφή Κρόνου και να είσαι λίγο φειδωλή στα οικονομικά σου ανοίγματα. Η χρονιά θα αλλάξει το σύστημα των προσωπικών σου αξιών ζωής, θα αναμορφώσει τις πηγές απόκτησης χρημάτων και εκτίμησης για τον εαυτό σου, θα σε ετοιμάσει για τη νέα πραγματικόττηα στην οποία μπαίνεις...
  • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΚΑΡΚΙΝΟΣ
    Stargazer @ 16.12.2008 16:46
    Σύμφωνα με τον χάρτη που υπάρχει στο προφίλ σας, όπου δεν υπάρχει βέβαια τόπος γέννησης, ο ωροσκόπος σας είναι Κριός.
  • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΛΕΩΝ
    Stargazer @ 14.12.2008 15:18
    Καρκίνος φαίνεται ο ωροσκόπος στο προφίλ σου, αν και δεν αναγράφεις τόπο γέννησης για μεγαλύτερη ακρίβεια.
  • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΠΑΡΘΕΝΟΣ
    Stardhomme @ 10.12.2008 18:00
    garyfalia, να σου μιλήσω καταρχάς για το τετράγωνο Αφροδίτης Ποσειδώνα που αναφέρεις. Σε κάνει ένα άτομο που κάθε πρωτοβουλία που θα πάρει θα την εκφράσει/ξεκινήσει με κομψό και έναν τρόπο που βγάζει ευγένεια (κοίτα τον τρόπο που έγραψες πρώτη φορά στο site). Οι σχέσεις σου στην εργασιακή καθημερινότητα χαρακτηρίζονται από την καλή σου θέληση (πρόσεχε όμως τη θυματοποίηση σου υπέρ των άλλων) και θα πρέπει να είσαι ιδιάιτερα υποψιασμένη στις οικονομικές σου συμφωνίες (πρόσεχε καλά τι υπογράφεις και τι σου υπόσχονται). Από την άλλη πλευρά, υπάρχει ένα έντονο στοιχείο εξαπάτησης στις σχέσεις σου, μπορεί εύκολα να ερωτευτείς ένα άτομο ακόμα και αν πρόκειται απλά για ένα κοπλιμέντο απέναντί σου. Τέλος, είναι μία όψη πολύ καλή για καλλιτεχνική ενασχόληση.
    Όσον αφορά, το τετράγωνο Ήλιου- Ποσειδώνα υπάρχει αναλυτικά στα αστρομαθήματα νομίζω ένα κομμάτι που μιλά για τη σχέση που δίνει αυτή η όψη με την πατρική φιγούρα στη ζωή σου. Και πάλι θα σου έλεγα να προσέχεις πως διαχωρίζεται το κοπλιμέντο, από το φλερτ, τον έρωτα και τη βαθιά και ουσιαστική σχέση. Τέλος θέλει ιδιάιτερη προσοχή η ισορροπία ανάμεσα στην παροχή υπηρεσίας στη δουλειά σου και στην ανάγκη να παρέχεις ουμανιστικό έργο. Το καλό για εσένα θα ήταν η απόκτηση γνώσεων και η προσπάθεια σύνδεσης μεταξύ τους, η ανώτερη μόρφωση είναι κάτι που σου πάει αλλά να μην πιστεύεις πως είναι το μόνο εφόδιο που θα σε βοηθήσει να βρεις την ενασχόληση που καλύπτει τα ταλέντα σου. Το να αισθάνεσαι χρήσιμη είναι εξαιρετικά σημαντικό για μία ισορροπημένη καθημερινότητα.
  • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΚΡΙΟΣ
    Stargazer @ 08.12.2008 14:55
    Ο ωροσκόπος σας είναι στις 27ο και 27΄των Διδύμων.
  • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΚΡΙΟΣ
    Stargazer @ 06.12.2008 15:28
    Στο προφίλ σας δεν φαίνεται τόπος γέννησης, συμπληρώστε τον αν θέλετε ή πείτε τον εδώ.
  • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΙΧΘΥΕΣ
    Stargazer @ 04.12.2008 20:56
    Μήπως οφείλονται στην επιστροφή Κρόνου? Άρα και στη σύνοδο με τον Ήλιο σου και τετράγωνο με τη Σελήνη σου? Μήπως από τον Ουρανό στον DC σου? Λοιπόν, όπως βλέπεις αυτή η ιστορία δεν τελειώνει ποτέ και δράττομαι της ευκαιρίας για να πω γενικά ότι δεν τίθεται θέμα να γλυτώσουμε από τους πλανήτες. Και όλες αυτές οι διελεύσεις και οι πρόοδοι θα πρέπει να ξέρουμε ότι ήταν μαθηματικώς βέβαιο ότι θα συμβούν τη δεδομένη στιγμή από τότε που γεννηθήκαμε. Οπότε δεν απελπιζόμαστε ποτέ και παίζουμε το παιχνίδι με τους κανόνες του.
  • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΙΧΘΥΕΣ
    Stargazer @ 04.12.2008 20:43
    Ο Πλούτωνας όσο ήταν στον Τοξότη επηρέασε πράγματι αρχικά τη σύνοδο Ήλιου - Κρόνου, και στη συνέχεια τη Σελήνη σου και το IC σου. Σίγουρα προκάλεσε διάφορα γεγονότα, αλλά έχει περάσει καιρός από τότε. Νόμιζα ότι αναφερόσουνα στο τρέχον διάστημα.
  • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΙΧΘΥΕΣ
    Stargazer @ 04.12.2008 20:26
    mafia7, έχεις όντως έναν ισχυρό Πλούτωνα, σε σύνοδο με Άρη και Αφροδίτη και τρίγωνο με Σελήνη. Τώρα, κάθε φορά που θα ενεργοποιείται αυτός ο έντονος συνδυασμός, θα παίρνεις μια γεύση Πλούτωνα. Η επόμενη δεκαετία θα έχει για σένα ένα πλουτώνιο χρώμα, όχι μόνο λόγω των διελεύσεων Κρόνου από τον Ζυγό, Ουρανού από τον Κριό και Πλούτωνα από τον Αιγόκερω, αλλά στο προοδευμένο αρχικά ο ωροσκόπος σου θα αρχίσει να πιάνει σε 1-2 χρόνια αυτή την τριπλή σύνοδο και θα την ενεργοποιεί για χρόνια και σαν να μην έφτανε αυτό ο προοδευμένος ήλιος σου περίπου στην ηλικία των 41-46 θα την ενεργοποιήσει ξανά. Πολλά φαίνεται ότι θα αλλάξουν, οπότε αν μη τι άλλο δεν θα πλήξεις.
  • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΙΧΘΥΕΣ
    Stargazer @ 04.12.2008 16:16
    Να είσαι καλά, katrin82! Mafia7, δεν έχεις τον σωστό χάρτη στο προφίλ σου.

έχουν γενέθλια 207 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...