παρακαλώ περιμένετε...
  • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΠΑΡΘΕΝΟΣ
    Stardome* @ 01.04.2007 12:37
    kokopuff τι άγχος είναι αυτό? Δεν υπάρχει καπέλο με λαγούς που τους βγάζουμε στο δευτερόλεπτο για να σας εντυπωσιάσουμε -ηρέμησε. Λιοντάρια του Ιουλίου, Τοξότες και Αιγόκεροι του Δεκέμβρη και κάποιο Υδροχόοι όπως και οι Δίδυμοι είναι καλές "περιπτώσεις" για σένα. Τα υπόλοιπα κάποια άλλη στιγμή -χάρισε μας αν θες μια Κυριακή...
  • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΠΑΡΘΕΝΟΣ
    Stardome* @ 01.04.2007 12:22
    Τι ακριβώς θέλετε νεαρέ καρκίνε να μάθετε;
  • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΠΑΡΘΕΝΟΣ
    Stardome* @ 01.04.2007 12:18
    Μήπως η σύνοδος Ερμή / Ουρανού (και Β. Δεσμού) στους Ιχθείς σας "λέει" τίποτα παραπάνω αγαπητέ μου Κριέ;;
  • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΠΑΡΘΕΝΟΣ
    Stardome* @ 01.04.2007 12:13
    Η αυριανή Πανσέληνος γίνεται στις 12 μοίρες του Ζυγού -κανονίστε την πορεία σας
  • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΠΑΡΘΕΝΟΣ
    Stardome* @ 01.04.2007 12:11
    Τα ψέματα του Ποσειδώνα είναι σαν φύκια ΜΕΣΑ στο νερό, χορεύουν, γνέφουν με τα ζωντανά χρώματα τους.... μας αρέσουν, είναι μαγικός ο κόσμος του βυθού και αφηνόμαστε καμιά φορά και στον ύπνο μας και στο ξύπνιο μας
  • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΠΑΡΘΕΝΟΣ
    Stardome* @ 01.04.2007 12:04
    Καλημέρα και καλό μήνα κορίτσια και αγόρια! Με πολλές ευχές για αληθινά ψέματα
  • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΣΚΟΡΠΙΟΣ
    Stardome* @ 31.03.2007 13:25
    Renance, καταρχήν να σου πω οτι είμαι εντυπωσιασμένη από τον χάρτη σου που μόλις είδα. Οι "μνηστήρες" που λες είναι φυσικό επόμενο του Δία στον 5ο σου οίκο όπου -δυστυχώς- υπάρχει ο Ποσειδώνας και σε κάνει να αντιμετωπίζεις τα ερωτικά σου πολύ μα πάρα πολύ ρομαντικά και να οδηγείσαι συχνά σε πλατωνικούς έρωτες ή σε σχέσεις με άτομα που αλλιώς τα νόμιζες κι αλλιώς σου βγαίνουν στην πορεία -πιάνεσαι λίγο "κορόιδο" κι ίσως δεν φταίνε πάντα οι άλλοι αλλά εσύ που σπεύδεις να εξιδανικεύσεις γιατί αυτό σου χρειάζεται για να νιώσεις ερωτικά. Μέσα σε αυτό το πλαίσιο, με τον Δία να σου ξυπνά την διάθεση για μια ερωτική σχέση πήρες την πρωτοβουλία. Η συναστρία σας είναι επίσης πολύ ενδιαφέρουσα αλλά αυτό που πρέπει να έχεις στο νου σου είναι πως ότι κι αν λένε οι χάρτες το πρώτο βήμα είναι να θέλει η νύφη ΚΑΙ ο γαμπρός. Η Σελήνη του απένατι από Σελήνη, Ερμή και Άρη σου δείχνει την συναισθηματική επικοινωνία, τη ροή και την οικειότητα μεταξύ σας που σε ενδεχόμενη δημιουργία οικογένειας είναι πάρα πολύ επιθυμητή. Τρίγωνα των πλανητών σου με τον Άρη του, του Ήλιου σου με τον Δία του, ο Ερμής του σε σύνοδο με τον Β. Δεσμό της Σελήνης σου, κλπ, δείχνουν την έλξη, τον πολύ έντονο συσχετισμό σας, την ευεργετική αλληλεπίδραση σας. Ωστόσο, ο Ουρανός του σε σύνοδο με τον Ήλιο σου και στη συνέχεια με την Αφροδίτη σου δείχνει αφενός μια φιλική σχέση, ξαφνική, ασυνήθιστη ακόμα και προκλητική για τους άλλους δείχνει όμως και μια ασυνέχεια, μεγάλη ανάγκη για ελεύθερα "σχήματα" τέτοια που αν υπάρξει συμβατικότητα η ρήξη θα είναι απότομη και η εξαφάνιση οριστική. Το γενέθλιο θέμα σου εντωμεταξύ δείχνει έναν "Ουράνιο" σύντροφο και μια ιδιαίτερη σχέση που θα σου δώσει σπιτικό και την οικογένεια που θέλεις. Το "κλειδί" είναι η σύνοδος του Κρόνου σου με την Αφροδίτη του -αν μπορέσετε να δημιουργήσετε σχέση και να αντέξετε την κατήφεια και τις δυσκολίες του πρώτου καιρού αυτή η σχέση θα διαρκέσει για πάντα. Και η δύο περνάτε μια εποχή Κρόνου, εσύ τον έχεις στον ωροσκόπο σου αυτή τη στιγμή κι αυτός περιμένει την "επιστροφή" του άρα βρίσκεστε σε μια σημαντική καμπή της ζωής σας που θα σκεφτείτε σοβαρά για το μέλλον σας. Αυτά που αισθάνθηκες για τον φίλο σου είναι απολύτως κατανοητά κοιτάζοντας τους χάρτες σας, σεβάσου όμως τα δικα του θέλω και δώσε του τον χρόνο και την ελευθερία που χρειάζεται για να πάρει τις αποφάσεις για τον ίδιο του τον εαυτό του καταρχήν -Ζυγός είναι, μην περιμένεις να τις πάρει εύκολα! Ο Δίας θα τριγωνίσει πάλι και πάλι τον ωροσκόπο σου και θα σου φέρει ερωτικές ευκαιρίες που πρέπει να απολαύσεις αφού πρώτα θυμηθείς οτι ο Ποσειδώνας από τον 7ο οίκο σου "θολώνει" το τοπίο των στενών σχέσεων, προς το παρόν όμως, ευτυχώς ή δυστυχώς, τον κοντράρει ο Κρόνος και προσγειώνει ανώμαλα τις όποιες ψευδαισθήσεις στο τραχύ έδαφος -ότι αξίζει μένει, τα υπόλοιπα σκάνε σαν παιδικά μπαλόνια καθώς τα φώτα σβήνουν και το πάρτι τελειώνει.
  • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΣΚΟΡΠΙΟΣ
    Stardome* @ 31.03.2007 12:20
    evi24, χωρίς όλα τα στοιχεία γέννησης του θα πάρεις μια γενική απάντηση η οποία ωστόσο είναι στη σωστή κατεύθυνση. Αν αυτός που σε ενδιαφέρει είναι Υδροχόος του δεύτερου μισού (περίπου 3 με 19/2) με τον Κρόνο απέναντι του χώρισε οριστικά. Ούτως ή άλλως, αν είναι "πολύ" Υδροχόος οι πλανήτες του τετραγωνίζουν τους δικούς σου (4) πλανήτες στον Σκορπιό, Κρόνος και Ποσειδώνας εντωμεταξύ "χτυπάνε αλύπητα" τον Σταθερό Σταυρό οπότε η ρήξη είναι σκληρή κι όταν μελλοντικά το ξανασκεφτείς ίσως καταλήξεις οτι κι από την πλευρά σου θα ήταν "επιθυμητή".
  • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΣΚΟΡΠΙΟΣ
    Stardome* @ 31.03.2007 12:09
    margoudi, οι απαντήσεις είναι προσωπικές και δεν αφορούν γενικώς και αορίστως ένα ζώδιο. Είναι χρήσιμο να διαβάζετε τις απαντήσεις γιατί μπορείτε να βρείτε αστρολογικές πληροφορίες και να καταλάβετε μερικά πράγματα παραπάνω, ίσως εντοπίσετε και κάποια κοινά που έχετε με άλλα μέλη, μην βιάζεστε όμως να ταυτιστείτε μόνο και μόνο γιατί είδατε μια απάντηση στην φυλή σας.
  • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΛΕΩΝ
    Stardome* @ 30.03.2007 13:13
    Ευτυχώς όχι! Τίποτα δεν έχω στον Καρκίνο και δεν επιθυμώ να αποκτήσω. Από μακριά και αγαπημένοι!

έχουν γενέθλια 231 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...